Details hypotheekadviseur

Bedrijvenpark Twente 419
7602KM Almelo
Telefoonnummer Startershypotheekonline.nl
0546-575598
Startershypotheekonline.nl kantoorfoto
Klantcijfer: 8,3

Samenvatting

Prijs
€ 995 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 75 waarnemingen: 66 reviews en 9 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,9 (9 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Startershypotheekonline.nl aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

66 reviews voor Startershypotheekonline.nl

Gesorteerd op
21 augustus 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Fantastisch, zeer vakkundig en ontzettend snel!"

10
Wij zijn uitstekend geholpen door de adviseur van Startershypotheekonline.nl en zijn heel erg blij dat we hier terecht zijn gekomen! Zeer vakkundig, ontzettend snel in het reageren (zowel per mail als telefonisch) en met het afsluiten van de hypotheek (in letterlijk enkele dagen was alles van A tot Z rond) en zeer oprecht / vriendelijk overkomend met de nodige dosis humor (wat erg fijn was in een voor ons toch wel onbekend traject). De adviseur nam alle tijd voor ons om het gehele proces duidelijk uit te leggen en gaf ons 100% het vertrouwen dat de aanvraag in goede handen was. Ontzettend bedankt We bevelen Startershypotheekonline.nl van harte aan!
5 juli 2019
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Duidelijke en snelle service"

10
Was voor de hypotheek van mijn eerste woning opzoek naar een goede, maar ook niet al te dure hypotheekadviseur. Ben super goed geholpen door startershypotheekonline.nl Ze reageren snel, geven een eerlijk en duidelijke hypohteek advies en denken goed met jou wensen mee.
3 juli 2019
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Snel, toegankelijk, duidelijk en pro-actief"

10
Na het tekenen van het koopcontract van ons eerste huis hebben we contact gelegd met de adviseur. Hij kwam meteen met verschillende opties, reageerde altijd snel en we konden hem altijd bellen en mailen met vragen. Ook had hij verschillende zaken al op voorhand uitgezocht waardoor we snel konden handelen. Hij heeft alles goed uitgelegd en ons fijn begeleid waardoor de hypotheek snel rond was.
11 april 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Proactief, kundig advies en prettige samenwerking"

10
Wij hebben samenwerking met de adviseur van Startershypotheekonline als heel prettig ervaren. De adviseur is een fijn persoon om mee samen te werken. Is heel proactief en telefonisch goed bereikbaar. Werkt snel waardoor we ruim op tijd de financiering hebben rond gekregen. Vond het nooit vervelend om diverse scenario's door te rekenen. Prijs/kwaliteit is top. Een aanrader voor iedereen die een hypotheek nodig heeft.
25 maart 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Duidelijk, gedegen en alle tijd."

9
Over een periode van ongeveer een jaar contact gehad met de adviseur. Deze gehele periode mee gedacht met de hypotheek en mogelijkheden onderzocht. Tussendoor steeds advies gegeven en berekeningen genaakt. Alle ruimte om vragen te stellen en daarin steeds hartelijk geholpen. Heel fijn! Ook werd gekeken naar mogelijkheden om buiten kantooruren contact te hebben, maw zeer klantvriendelijk! Het contact met de adviseur verliep heel laagdrempelig. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
12 maart 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"Super vriendelijk meedenkend en vaardige adviseur"

10
Tijdens het zoeken naar een hypotheek adviseur kwamen wij uit bij startershypotheek online. Al snel werd er contact met ons opgenomen. Al onze vragen werden vakkundig en snel beantwoord, daar werd ruim de tijd voor genomen. Ook nadat het uiteindelijk niet mogelijk bleek een hypotheek te krijgen (wat niet lag aan het advies, maar aan persoonlijke omstandigheden) hield de adviseur contact en bleef zoeken naar mogelijkheden. Zeer meedenkend en medelevende adviseur! Absoluut aan te raden.
10 januari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Duidelijk en transparant advies"

10
De adviseurs hebben ons ontzettend goed geholpen de hypotheek rond te krijgen. Ze zijn beiden goed te bereiken, zowel telefonisch als via de mail. Alle vragen die wij hadden werden snel opgepakt en uiteindelijk hebben wij een hypotheekconstructie waar we erg blij mee zijn. Kortom een fijne partij en een aantrekkelijke prijs.
14 november 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Zeer intensieve ondersteuning"

10
Dit is al de tweede keer dat ik zaken doe met de adviseur, dit maal voor de aankoop van een ander huis. Wederom erg goed geholpen en ze zijn altijd bereid om advies te geven en ondersteuning te verlenen. Mocht ik wederom een huis aankopen zal ik dit zeker weer via hen spelen.
10 november 2018
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Snel, eerlijk, vriendelijk en vakkundig "

10
Via collega van mijn vriendin het advies gekregen om de hypotheek via startershypotheekonline te regelen. Geen moment spijt van gehad. De adviseur heeft mij het hele proces heel goed geholpen. Alles ging per telefoon en per mail. Dat lijkt afstandelijk, maar dat werkte (voor ons) heel goed. De adviseur is zéér snel in zijn communicatie. Hij zet de opties en keuzes helder uiteen en heeft ons buitengewoon goed geholpen. Van alle partijen met wie je te maken hebt bij het kopen van mijn huis steekt startershypotheekonline er met kop en schouders bovenuit. De adviseur is professioneel zonder afstandelijk te worden. Ik kan iedereen startershypotheekonline warm aanbevelen, zeker als je je eerste huis koopt.
7 november 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Serieus perfect"

10
Goede en duidelijke uitleg, helpen je door het proces, staan voor je klaar en reageren adequaat. Dit was geen last, maar een aanvulling op het proces van het kopen van een huis.
1234567volgende

Details

KvK-nummer
08174997
AFM-nummer
12017895
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mike Brugman
Mike Brugman
Hypotheekadviseur Bart Nijen Twilhaar
Bart Nijen Twilhaar

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 995,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Blinken uit in snelheid.

Advies en bemiddeling voor een vast laag tarief van € 995,-.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: