Details hypotheekadviseur

Bedrijvenpark Twente 419
7602KM Almelo
Telefoonnummer Startershypotheekonline.nl
0546-575598
Startershypotheekonline.nl kantoorfoto
Klantcijfer: 8,7

Samenvatting

Prijs
€ 995 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 52 waarnemingen: 43 reviews en 9 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,4 (9 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Startershypotheekonline.nl aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

43 reviews voor Startershypotheekonline.nl

Gesorteerd op
19 december 2017
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Hele deskundige en snelle hulp"

9
Zowel ***** als ***** hebben ons zeer goed geholpen bij het afsluiten van onze eerste hypotheek. Ze waren beiden erg goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en hebben ons goed geadviseerd en geholpen bij het afsluiten van een hypotheek. Dankzij ***** en ***** was de hypotheek zelfs binnen een week nagenoeg helemaal rond!
7 december 2017
aankoop van een ander huis in december 2017

"Fantastisch advies en meedenkend vermogen!"

10
Toen ik in 2015 mijn eerste appartement kocht, kwam ik uit bij deze heren. Ontzettend goed geholpen en meer dan ruim geadviseerd in wat voor mij het beste was. Ik kan namelijk erg vervelend zijn daar ik zelf ook alles wil snappen. Desalniettemin heeft de adviseur zich geen moment geïrriteerd of verveeld opgesteld. Nu 2017 toch maar weer gaan kijken voor een huis en nu samen met mijn nieuwe liefde. Uiteraard weer richting *** gegaan. Deze keer kreeg ik *** er ook bij. Niet verkeerd en ontzettend hard lachen zo nu en dan. Voor ik teveel uitweidt richting het informele, moet ik hierbij zeggen dat ik wederom goed geholpen ben. Het afsluiten van mijn hypotheek in het land van veeleisende en vervelende banken, hebben zij meer dan uitmuntend begeleid en behandeld. Zelfs mijn vriendin die onderneemster is (wat het niet makkelijk maakte) hebben de heren goed begeleid met handige oplossingen. *** & ***, ontzettend bedankt! Ohja, De prijs is erg vriendelijk! Twijfel niet en ga naar *** & ***..
21 november 2017
aankoop van een ander huis in november 2017

"Deskundigheid en professionaliteit ten top!"

10
Ik was hiervoor bij 4 adviseurs langs geweest maar vond de kosten erg hoog en had geen vertrouwen in. Na veel wieken en wegen ben ik bij Startershypotheekonline.nl terecht gekomen. En wat ben ik blij dat dat gebeurt is! ***** is altijd bereikbaar, deskundig, geduldig en blijft een vinger aan de pols houden tot dat het proces afgerond is. Mijn geval was wat moeilijker dan normaal waardoor zijn advies cruciaal geweest is om ervoor te zorgen dat uiteindelijk alles in orde kwam. Contact verliep soepel via telefoon of email en hij naam de tijd om met mij in gesprek te gaan. Wat mij betreft zal ik Startershypotheekonline.nl aan iedereen adviseren. Echt top advies!
31 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Deskundig, proactief en betrokken"

10
Zeer tevreden over onze hypotheekadviseur *****. Hij heeft kennis van zaken, is erg betrokken bij onze persoonlijke situatie, is eerlijk, reageert altijd snel en is niet afwachtend maar proactief - ook in de afwikkeling van de hypotheek. Contact verliep telefonisch en per e-mail. Dat was voor ons totaal geen belemmering. Sterker nog: dit scheelt tijdrovende afspraken tijdens werkuren. Bovendien was Mike altijd uitstekend bereikbaar en stond open voor contact. Vaste (lage) prijsafspraak zonder verrassingen. Zou startershypotheekonline.nl dus zeker aanbevelen!
20 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Super service "

10
Ik zal Starteshypotheek online zeker aanbevelen, ze hebben mij goed geholpen. Snelle reacties op de mail. Mij hypotheek was zo geregeld! Top service !
27 september 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Supersnelle en prettige service"

10
Ik kan startershypotheek online van harte aanbevelen, zelf ben ik ook op alle positieve recensies afgegaan toen ik de keuze maakte om mijn hypotheek bij hen af te sluiten. *****, mijn adviseur, heeft mij deskundig en snel door het hele proces geholpen; van advies tot het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek en alles wat daarbij komt kijken. En dat voor een zeer scherpe prijs. Contact verliep per mail en telefonisch, wat ik erg prettig vond.
25 september 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Zeer deskundig, geduldig, snel, en denkt goed mee!"

10
Tijdens het traject van het eerste contact naar de uiteindelijke hypotheek heeft de adviseur steeds heel snel en uitgebreid gereageerd op al onze vragen en verzoeken. Omdat we verschillende scenario's uitgebreid wilden afwegen hadden we vrij veel van dergelijke verzoeken, en de adviseur heeft steeds heel constructief meegedacht en geduldig uitleg gegeven over alle nuances en overwegingen. De adviseur hielp bovendien bij het regelen van de overlijdensrisicoverzekering. De hypotheek was uiteindelijk heel snel geregeld bij de hypotheekverstrekker, deels door de inzet van onze hypotheekadviseur. Kortom, we hadden ons geen betere begeleiding kunnen voorstellen in dit traject. Dat we elkaar nooit 'in real life' hebben ontmoet voelde op geen enkel moment als een gemis. We kunnen deze hypotheekadviseur echt aan iedereen aanraden!
24 september 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Supergoede service!"

10
Wij zijn geadviseerd door adviseur Mike en we zijn heel erg tevreden! **** was heel behulpzaam en heeft al onze vragen beantwoord. We konden hem altijd bellen en hij heeft altijd alle tijd voor ons genomen. Hierdoor voelde we ons heel goed geadviseerd en konden we samen met **** de juiste keuze maken. De werkgeversverklaring die we nodig hadden voor het afsluiten van onze hypotheek was verkeerd ingevuld door mijn werkgever. Wij waren op dat moment op vakantie en toen heeft ***** zelfstandig contact opgenomen met mijn werkgever. Hij heeft ervoor gezorgd dat de werkgeversverklaring opnieuw werd ingevuld om ons te ontlasten op onze vakantie. Wat een superservice! We zouden ***** aan iedereen aanraden als advisuer!
11 september 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Oprecht perfect!"

10
De adviseur is superscherp op details en reageert steeds erg snel. Ook op lastige vragen heeft hij een vlotte en heldere uitleg. Dat alles met de nodige dosis enthousiasme!
6 september 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Snel, daadkrachtig en vaardig"

10
Door een miscommunicatie bij de bank moest ik een kort tijdsbestek mijn hypotheek regelen. Maar bij Startershypotheekonline.nl was dit geen enkel probleem. Ondanks de haast kreeg ik het beste advies en had ik mijn hypotheek in zeer korte tijd binnen.
12345volgende

Details

KvK-nummer
08174997
AFM-nummer
12017895
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mike Brugman
Mike Brugman
Hypotheekadviseur Bart Nijen Twilhaar
Bart Nijen Twilhaar

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 995,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Blinken uit in snelheid.

Advies en bemiddeling voor een vast laag tarief van € 995,-.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.