Details hypotheekadviseur

Bedrijvenpark Twente 419
7602KM Almelo
Telefoonnummer Startershypotheekonline.nl
0546-575598
Startershypotheekonline.nl kantoorfoto
Klantcijfer: 8,6

Samenvatting

Prijs
€ 995 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 57 waarnemingen: 48 reviews en 9 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,3 (9 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Startershypotheekonline.nl aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

48 reviews voor Startershypotheekonline.nl

Gesorteerd op
16 april 2018nieuw!
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Duidelijk, snel, eerlijk, voordelig"

10
Naar onze mening een goede begeleiding gehad bij het nemen van onze eerste hypotheek. We kwamen uit bij dezelfde geldverstrekker die we zelf al hadden uitgekozen voordat we met een adviseur zijn gaan praten, maar desalniettemin toch een aantal handige tips mogen ontvangen. Een goede begeleiding heeft geleid tot een soepele en snelle afwerking.
28 maart 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Snelle en prettige service!"

9
Wij hebben gebruik gemaakt voor startershypotheekonline voor de aankoop van ons eerste huis. We kregen altijd een snelle en duidelijke reactie op onze vragen en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zowel per e-mail als telefonisch. Het contact met de adviseur was dan ook erg prettig! Wij kunnen iedereen startershypotheekonline aanraden!
14 maart 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"*** en *** zijn top adviseurs. Zeer dank!"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen vanwege de deskundigheid, snelheid en geduld.
7 maart 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Snel,Kundig & de beste keuze als hypotheekadviseur"

10
Of je nou ***** of ***** als contactpersoon hebt, ze werken als 1 goed geoliede machine samen. Ik heb de eer gehad om met beide te werken. Door een vakantie van ***** nam ***** het over. ***** was vanaf het eerste contact dat wij hadden, overal van op de hoogte en nam de voortgang die ik met ***** had, naadloos over. Verder verwerken ze de documenten snel en netjes, krijg je netjes een terugkoppeling of het akkoord is en of er iets ontbreekt en zijn ze altijd bereikbaar. Zeker als het je eerste woning betreft en je 100 vragen hebt is het fijn om een snelle en frisse adviseur achter je te hebben staan, die je altijd kan bereiken. Liever dan een logge, grote bank, die stukken trager werken. Al met al resulteerde dit voor mij in een dikke 10 als cijfer!! Ik weet zeker dat ze nog veel starters blij gaan maken. Bij startershypotheekonline.nl, is het geen kwestie OF ze je blij gaan maken, maar WANNEER kies je ervoor om met ze in zee te gaan en wanneer mogen ze beginnen met jou blij maken.
20 februari 2018
aankoop van een eerste huis in januari 2018

"Snel, informeel, professioneel, pro-actief"

10
Op 10-01-2018 eerste contact via Startershypotheekonline.nl, 18-01-2018 rente-aanbod ontvangen en op 26-01-2018 was de hypotheek bij NIBC rond. Prettig informeel contact gehad, snelle reacties telefonische en per mail, pro-actief, professionele begeleiding in het proces. Voor een niet complexe hypotheekaanvraag is Startershypotheekonline.nl zeker een aanrader. (Het begeleiden van complexe hypotheekaanvragen kan ik niet beoordelen).
19 december 2017
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Hele deskundige en snelle hulp"

9
Zowel ***** als ***** hebben ons zeer goed geholpen bij het afsluiten van onze eerste hypotheek. Ze waren beiden erg goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en hebben ons goed geadviseerd en geholpen bij het afsluiten van een hypotheek. Dankzij ***** en ***** was de hypotheek zelfs binnen een week nagenoeg helemaal rond!
7 december 2017
aankoop van een ander huis in december 2017

"Fantastisch advies en meedenkend vermogen!"

10
Toen ik in 2015 mijn eerste appartement kocht, kwam ik uit bij deze heren. Ontzettend goed geholpen en meer dan ruim geadviseerd in wat voor mij het beste was. Ik kan namelijk erg vervelend zijn daar ik zelf ook alles wil snappen. Desalniettemin heeft de adviseur zich geen moment geïrriteerd of verveeld opgesteld. Nu 2017 toch maar weer gaan kijken voor een huis en nu samen met mijn nieuwe liefde. Uiteraard weer richting *** gegaan. Deze keer kreeg ik *** er ook bij. Niet verkeerd en ontzettend hard lachen zo nu en dan. Voor ik teveel uitweidt richting het informele, moet ik hierbij zeggen dat ik wederom goed geholpen ben. Het afsluiten van mijn hypotheek in het land van veeleisende en vervelende banken, hebben zij meer dan uitmuntend begeleid en behandeld. Zelfs mijn vriendin die onderneemster is (wat het niet makkelijk maakte) hebben de heren goed begeleid met handige oplossingen. *** & ***, ontzettend bedankt! Ohja, De prijs is erg vriendelijk! Twijfel niet en ga naar *** & ***..
21 november 2017
aankoop van een ander huis in november 2017

"Deskundigheid en professionaliteit ten top!"

10
Ik was hiervoor bij 4 adviseurs langs geweest maar vond de kosten erg hoog en had geen vertrouwen in. Na veel wieken en wegen ben ik bij Startershypotheekonline.nl terecht gekomen. En wat ben ik blij dat dat gebeurt is! ***** is altijd bereikbaar, deskundig, geduldig en blijft een vinger aan de pols houden tot dat het proces afgerond is. Mijn geval was wat moeilijker dan normaal waardoor zijn advies cruciaal geweest is om ervoor te zorgen dat uiteindelijk alles in orde kwam. Contact verliep soepel via telefoon of email en hij naam de tijd om met mij in gesprek te gaan. Wat mij betreft zal ik Startershypotheekonline.nl aan iedereen adviseren. Echt top advies!
31 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Deskundig, proactief en betrokken"

10
Zeer tevreden over onze hypotheekadviseur *****. Hij heeft kennis van zaken, is erg betrokken bij onze persoonlijke situatie, is eerlijk, reageert altijd snel en is niet afwachtend maar proactief - ook in de afwikkeling van de hypotheek. Contact verliep telefonisch en per e-mail. Dat was voor ons totaal geen belemmering. Sterker nog: dit scheelt tijdrovende afspraken tijdens werkuren. Bovendien was Mike altijd uitstekend bereikbaar en stond open voor contact. Vaste (lage) prijsafspraak zonder verrassingen. Zou startershypotheekonline.nl dus zeker aanbevelen!
20 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Super service "

10
Ik zal Starteshypotheek online zeker aanbevelen, ze hebben mij goed geholpen. Snelle reacties op de mail. Mij hypotheek was zo geregeld! Top service !
12345volgende

Details

KvK-nummer
08174997
AFM-nummer
12017895
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mike Brugman
Mike Brugman
Hypotheekadviseur Bart Nijen Twilhaar
Bart Nijen Twilhaar

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 995,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Blinken uit in snelheid.

Advies en bemiddeling voor een vast laag tarief van € 995,-.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.