Details hypotheekadviseur

Bedrijvenpark Twente 419
7602KM Almelo
Telefoonnummer Startershypotheekonline.nl
0546-575598
Startershypotheekonline.nl kantoorfoto
Klantcijfer: 8,5

Samenvatting

Prijs
€ 995 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 65 waarnemingen: 56 reviews en 9 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,1 (9 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Startershypotheekonline.nl aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

56 reviews voor Startershypotheekonline.nl

Gesorteerd op
7 november 2018nieuw!
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Serieus perfect"

10
Goede en duidelijke uitleg, helpen je door het proces, staan voor je klaar en reageren adequaat. Dit was geen last, maar een aanvulling op het proces van het kopen van een huis.
12 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Vriendelijke en flexibele dienstverlening"

10
Zeker een aanrader om gebruik te maken van Startershypotheek. Contact is vanaf het begin tot het eind vriendelijk, de adviseur neemt alle tijd om in elke stap van het proces mee te denken en vragen te beantwoorden.
29 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in augustus 2018

"Vriendelijk, vlot en kundig"

10
In de oriënterende fase heb ik contact met dit bedrijf gehad dat op 2 uur rijden bij mij vandaan ligt. Het reageren via app, tel, e-mail was razendsnel. Medewerker kwam zeer bekwaam op mij over en was erg vriendelijk. Gaf mij ook het gevoel dat er meer mogelijk is dan ik van te voren had gedacht. Chapeau!
26 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in augustus 2018

"Professioneel, kundig, behulpzaam, vriendelijk. "

10
Heren van startershypotheek zijn van grote waarde geweest in het wegwijzen in de voor mij nog onbekende hypotheekwereld. Altijd bereikbaar en met veel kennis van zaken hebben ze mij geholpen in het afsluiten van mijn hypotheek.
22 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Fantastische begleiding en pro-actief"

10
Ik zou iedereen Startershypotheek aanraden voor hun hypotheek aanvraag! Erg goede begleiding gehad van de adviseur. Hij is pro-actief en reageert snel op mails. Hierdoor liep alles heel soepel. Ik zou bij mijn volgende huis-aankoop zeker weer hier terug komen voor advies. We zijn erg blij met onze aankoop! Thanks voor alles !!!!! :)
25 juni 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Snel en duidelijk"

10
Erg prettige ervaring. Door mijn werk eigenlijk alles via de mail moeten regelen. Zeer snel antwoord op de vragen, goed advies duidelijke uitleg en een actieve houding van de adviseur wat ik erg prettig vond.
13 juni 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Duidelijk, goed advies en hele fijne begeleiding"

9
De aankoop van een eerste huis vonden we erg spannend, zeker gezien de huidige oververhitte huizenmarkt. De adviseur hielp ons erg goed met een duidelijke uitleg, eerlijke adviezen en veel geduld om al onze vragen te beantwoorden. We konden hem ook altijd telefonisch bereiken als er iets speelde, wat erg fijn was. Het online gedeelte beviel ons ook goed, we konden bij een afspraak gewoon thuis op de bank zitten en vaak was een afspraak ook 's avonds in te plannen. Bovendien werkte zijn vrolijke persoonlijkheid ook erg fijn in het stressvolle proces van een huis kopen. Kortom: erg aan te bevelen!
13 mei 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Goed advies, uitstekende begeleiding."

9
De adviseur heeft me begeleid bij de aankoop van een nieuwe woning. De aankoop was ovb verkoop oude woning. Omdat de verkoop 1x werd afgeblazen heeft hij twee keer een aanvraagtraject doorlopen bij verschillende geldverstrekkers. Daarin was de communicatie uitstekend. Hij kwam hij zijn afspraken altijd na, ook al had hij het druk. De toelichting van keuzes en beantwoording van kritische vragen verliep vlot. De geldverstrekker had niet het laagste geldtarief, maar qua voorwaarden sloot deze het meest aan op mijn voorwaarden en voorkeuren. Al met al zeer goed geregeld!
16 april 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Duidelijk, snel, eerlijk, voordelig"

10
Naar onze mening een goede begeleiding gehad bij het nemen van onze eerste hypotheek. We kwamen uit bij dezelfde geldverstrekker die we zelf al hadden uitgekozen voordat we met een adviseur zijn gaan praten, maar desalniettemin toch een aantal handige tips mogen ontvangen. Een goede begeleiding heeft geleid tot een soepele en snelle afwerking.
28 maart 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Snelle en prettige service!"

9
Wij hebben gebruik gemaakt voor startershypotheekonline voor de aankoop van ons eerste huis. We kregen altijd een snelle en duidelijke reactie op onze vragen en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zowel per e-mail als telefonisch. Het contact met de adviseur was dan ook erg prettig! Wij kunnen iedereen startershypotheekonline aanraden!
123456volgende

Details

KvK-nummer
08174997
AFM-nummer
12017895
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mike Brugman
Mike Brugman
Hypotheekadviseur Bart Nijen Twilhaar
Bart Nijen Twilhaar

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 995,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Blinken uit in snelheid.

Advies en bemiddeling voor een vast laag tarief van € 995,-.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: