Details hypotheekadviseur

Rigtersbleek-Zandvoort 10 / 1-03
7521BE Enschede
Telefoonnummer Attentas Financieel Adviseurs
053-4362525
Attentas Financieel Adviseurs kantoorfoto
Klantcijfer: 8,0

Samenvatting

Prijs
€ 3.440 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 170 waarnemingen: 153 reviews en 17 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (17 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
10:00 - 17:00
Dinsdag*
10:00 - 17:00
Woensdag*
10:00 - 17:00
Donderdag*
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Attentas Financieel Adviseurs aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

153 reviews voor Attentas Financieel Adviseurs

Gesorteerd op
9 augustus 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Advies en keurig rapportage aangeleverd"

10
De adviseur is erg deskundige en regelt alles snel en doeltreffend. Communicatie gaat vlot en soepel, alles van A tot Z wordt in de puntjes geregeld. Tevens wordt de teruggave geregeld. Wij zijn heel erg tevreden en zouden iedereen aanraden om gebruik te maken van deze service.
8 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Licht in donkere tunnel"

10
Binnen mijn situatie dacht ik financieel meer ruimte te creeren voor mezelf door te kijken voor een koophuis. Helaas had ik zelf niet de financiele middelen om de eerste stappen te zetten en had de hoop al opgegeven. Na een telefoongesprek met Attentas en vervolgens een huisbezoek van de adviseur erachter gekomen dat ik meer mogelijkheden had dan ik in eerste instantie dacht. Nu, een aantal maanden later, ben ik al een aantal weken in het bezit van mijn eigen eerste huis! Het persoonlijk contact, de goede adviezen en snelle reacties maken dan ook dat ik iedereen dit bedrijf, evenals de adviseur, zou aanbevelen!
13 juli 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Fijn en betrouwbaar"

9
Echt een groot compliment voor de adviseurs. Deze mensen helpen je geweldig en zijn duidelijk in hun uitleg. Onze wens is uitgekomen ook zeker na de hulp van deze mensen. Hartelijk dank hiervoor!!!!
12 juli 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"De adviseur kijkt verder dan alleen de cijfers"

10
De adviseur heeft mij geholpen bij zowel onze 3e als 4e woning. Hij kijkt naar de mogelijkheden en niet de onmogelijkheden, zodat je precies dat krijgt waarop je gehoopt hebt. Andere adviseurs bekijken vaak alleen in onmogelijkheden. Daarom een 10 voor hem!
3 april 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Zeer goed"

10
Het onmogelijke bkeek hier toch mogelijk dankzij de adviseur en zijn rechterhand waardoor alles via korte lijnen verliep.
13 maart 2019
oversluiten van de hypotheek in april 2019

"Ik vind het contact zeer goed en duidelijk"

10
Fantastisch en zeer zeker aan te bevelen. Alles binnen 1 maand geregeld
4 maart 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Topkantoor met goed advies"

9
Wij zijn zo goed geholpen door dit kantoor en zijn zeer tevreden met het goede resultaat wat bijna niet doorging zijn hun door het uiterste gegaan om het wel voor elkaar te krijgen ongelooflijk wij zijn er heel blij mee dat dit kantoor ons zo goed geholpen heeft.
17 februari 2019
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Zeer goed advies met uitgekomen droom"

10
Dankzij het team van adviseurs is onze droom uitgekomen. Ze hebben ons perfect geholpen. Ze zijn zeer professioneel, kundig, vriendelijk, duidelijk en antwoorden altijd. Het hele dossier wordt tot in de puntjes uitgewerkt tot de belastingaangifte aan toe. Dankzij jullie hebben wij ons droomhuis gekocht.
14 februari 2019
verhogen van de hypotheek in maart 2019

"Advies wat je niet voor mogelijk houd!!!!"

10
In 2016 heeft Attentas mijn eerste hypotheek verzorgd. Wat toen al geweldig was hebben ze nu dunnetjes overgedaan. Fantastisch! Ivm verbouwen een telefoongesprek gehad en daarna is alles inwerking gezet. Advies is op maat, klantgericht en zeer oplossend. Waar je verwacht dat het niet gaat lukken komt Attentas met verschillende mogelijkheden. Ze kijken echt naar de klant en proberen de meest gunstige regeling / hypotheek of dergelijks in orde te maken. Je wordt tijdig en volledig geïnformeerd. Het is door Attentas mogelijk gemaakt dat ik de door mij gewenste verbouwing kan uitvoeren. Als ik iemand wat kan aanraden op financieel gebied is toch wel gebruik te maken van de diensten van Attentas.
24 januari 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Deskundige advies en duidelijke uitleg"

10
De intake was duidelijk en toen de adviseur thuis kwam werd alles rustig en duidelijk uitgelegd. De kennis van de adviseur is goed. Ook de rest van het traject tot aankoop van onze woning is prima verlopen. Wij zijn zeer tevreden over attentas.
12345678916volgende

Details

KvK-nummer
08102678
AFM-nummer
12007985
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
10:00 - 17:00
Dinsdag*
10:00 - 17:00
Woensdag*
10:00 - 17:00
Donderdag*
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J. Niemeijer
Dhr. J. Niemeijer
Hypotheekadviseur Dhr. F.M.  Pierik
Dhr. F.M. Pierik
Hypotheekadviseur Dhr. M.  Riesewijk
Dhr. M. Riesewijk
Hypotheekadviseur Dhr. S.A.J. Vreman
Dhr. S.A.J. Vreman

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 3.440,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Full service tarief vanaf onderhandeling aankoop tot indienen Voorlopige Teruggave na aktepassering
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: