Details hypotheekadviseur

Kuipersdijk 18
7512CH Enschede
Telefoonnummer De Hypotheker Enschede
053-4828282
De Hypotheker Enschede kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 75 waarnemingen: 52 reviews en 23 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (23 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag

87% beveelt De Hypotheker Enschede aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

52 reviews voor De Hypotheker Enschede

Gesorteerd op
12 juli 2017
aankoop van een ander huis in mei 2017

"Goede service"

9
Deze adviseur is een vriendelijke adviseur met verstand van zaken, afgezien van een schoonheidsfoutje heeft hij ons uitstekend geholpen en voorzien van goed advies. Hij heeft ook de koopakte van de nieuwe woning gecontroleerd als extra dienstverlening. We raden hem van harte aan.
22 januari 2017
oversluiten van de hypotheek in augustus 2016

" super advies "

10
goed advies en gewaarschuwd als iets te link is om af tesluiten goede moment uitgezocht met de laagste rente
11 november 2016
aankoop van een ander huis in november 2016

"onbetrouwbaar"

0
Offerte werd niet tijdig aangeleverd. Afspraken worden niet nagekomen. Telefonisch of per mail niet of nauwelijks bereikbaar.
11 juli 2016
aankoop van een ander huis in mei 2016

"Goed en duidelijk verhaal"

9
Alles wordt goed uitgelegd, in duidelijke taal en duidelijke berekeningen. Er wordt tijd voor je genomen en als je de deur uit loopt, weet je waar je aan toe bent.
25 augustus 2015
aankoop van een ander huis in juli 2015

"Eerlijk advies,Goede communicatie,Klant is koning"

10
Onlangs hebben we via de Hypotheker een huis aangekocht. Het hele proces van het hypotheekadvies tot de afhandeling hiervan heb ik als uitstekend ervaren. De adviseur was altijd bereid om datgene wat onduidelijk was tijdens het advies een 2de of 3de keer uit te leggen. De afhandeling werd verzorgd door een mevrowu. Ik was persoonlijk erg verrast door haar proactieve communicatie. Niet alleen met mij maar ook namens mij bij instanties voor de benodigde documenten en informatie. Kortom. De Hypotheker te Enschede is bereid om net dat beetje extra te doen waardoor wij (al klant) dit toch al ingewikkelde process geen enkel moment als vervelend ervaren hebben. Dikke pluim
12 augustus 2015
aankoop van een eerste huis in augustus 2015

"Duidelijk, helder en precies wat we willen. "

8
De adviseur was duidelijk en helder, liet alles zien en vertelde meer dan andere adviseurs. Wij hebben inmiddels een aantal gesprekken gehad met zowel banken en intermediairs. Hij kon ons precies aanbieden wat wij zochten bij een hypotheek.
24 december 2014
aankoop van een eerste huis in november 2014

"Goed en duidelijk advies. "

8
Je weet precies waar je aan toe bent, wat je gaat betalen aan hypotheek, maar ook wat de kosten zijn. Er wordt naar een hypotheek gezocht die bij je past.
23 augustus 2012
aankoop van een eerste huis in juli 2012

"Rustig, duidelijk, nemen de tijd voor je"

8
Er heerst een rustige sfeer, de adviezen zijn helder en de vragen die je stelt worden goed beantwoord.
13 juni 2012
aankoop van een eerste huis in februari 2012

"Deskundig, klantvriendelijk, betrouwbaar"

10
Ik heb een hele positieve ervaring met de hypotheker en in ons geval met ***** en *****. Behalve dat ze heel deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar zijn, zijn ze ook goed bereikbaar en zetten ze zich voor 300% in voor jou wensen. Wij raden daarom ook iedereen aan om de hypotheek en andere diensten af te sluiten bij de Hypotheker. In ons geval is het Jazeker de Hypotheker.
31 mei 2012
aankoop van een eerste huis in februari 2012

"Helder advies. Men neemt de tijd. Denkt mee."

10
Heb de adviesgesprekken als heel positief ervaren. Men neemt de tijd en zorgt ook voor alternatieven. Prettige sfeer en zeer deskundig.
123456volgende

Details

KvK-nummer
6089416
AFM-nummer
12010105
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. A. Groote
Dhr. A. Groote
Hypotheekadviseur Dhr. J.A. Huisman
Dhr. J.A. Huisman
Hypotheekadviseur Dhr. M. Van Rooij
Dhr. M. Van Rooij

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.990,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor ons advies en onze bemiddeling betaalt u bij De Hypotheker een basisbedrag. Het basisbedrag geldt in de meeste gevallen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan een ander bedrag gelden. Denk bijvoorbeeld aan de situaties als zelfstandig ondernemerschap, het aanvragen van een starterslening, inbrengen van bestaande verzekeringen in een nieuwe hypotheek, scheiding of BKR codering. Heeft u een serviceabonnement van De Hypotheker, dan zijn de kosten voor een eventuele aanpassing van uw hypotheek lager. Als klant wordt u tijdig geïnformeerd op welk moment u met welke kosten te maken krijgt. Dat bedrag wordt vermeld in de opdracht tot dienstverlening. Tot het moment dat we de opdracht tot dienstverlening overeengekomen zijn, zijn de gesprekken voor rekening van De Hypotheker.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: