Details hypotheekadviseur

Haaksbergerstraat 354
7513EJ Enschede
Telefoonnummer Hypotheek Visie
053-4307706
Hypotheek Visie kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 28 waarnemingen: 21 reviews en 7 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (7 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Hypotheek Visie aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

21 reviews voor Hypotheek Visie

Gesorteerd op
10 december 2012
aankoop van een eerste huis in december 2012

"Duidelijk en snel"

10
Er waren momenten bij dat er even geen tijd was voor een heel lang verhaal, dus werd er ook snel en deskundig gehandeld. Wat ik heel belangrijk vond was dat ik heel wat anders wou en dan werd er ook geluisterd.
24 mei 2011
aankoop van een eerste huis in februari 2011

"Advies op maat"

10
Bij de aankoop van mijn eerste woning heb ik advies op maat gekregen. De adviseur heeft mij ontzettend veel werk uit handen genomen (verzekeringen/ belasting e.d.) Zeer prettige gesprekken, duidelijke uitleg en er wordt tijd genomen om alles goed uit te leggen en de juiste producten voor de situatie te zoeken.
17 mei 2011
aankoop van een ander huis in september 2010

"Duidelijk en eerlijk advies "

10
Alle relevante producten werden doorgenomen en uitleg bij gegeven. Tevens werd er geadviseerd wat wel belangrijk was voor onze situatie en wat minder belangrijk was. Bij onduidelijkheden werd het nog een keer uitgelegd met voorbeelden die betrekking hadden op het product en de bij behorende situatie.
12 mei 2011
oversluiten van de hypotheek in november 2010

"eerlijk advies"

10
-Goed en eerlijk advies gekregen van wat wel en niet verstandig is. -Duidelijke uitleg wat je krijgt en wat het kost.
5 mei 2011
verhogen van de hypotheek in november 2010

"Eerlijk en duidelijk advies"

10
Ik zou hypotheekvisie en ***** aanradenen vanwege zijn persoonlijke benadering. Ook krijg je een open en eerlijk advies waarbij gemaakte afspraken altijd worden nagekomen.
5 mei 2011
oversluiten van de hypotheek in maart 2011

"Helder, betrouwbaar, advies op maat"

10
***** heeft ons wederom prima geholpen. Helder advies, geen zwamverhaal maar begrijpelijke uitleg. Meerdere alternatieven besproken en goede keuze gemaakt. Maatwerk! Of het nou een nieuwe hypotheek betreft, een verhoging of het aanpassen van de rentevastperiode: altijd deskundig en passend advies. Inmiddels hebben meerdere familieleden en collega's op mijn aanbeveling hun financiele zaken hier geregeld. Nooit een teleurstelling. Top!
5 mei 2011
aankoop van een ander huis in maart 2009

" prima advies"

9
Zeer goed advies gekregen met een maximaal resultaat voor ons. Zowel het advies als de verdere financiële zaken en service zeer toereikend en klantvriendelijk. Mogelijkheden maar ook onmogelijkheden helder en eerlijk besproken.
4 mei 2011
aankoop van een eerste huis in september 2010

"Advies op maat"

10
Wij zijn erg goed geholpen bij hypotheekvisie. We hebben met verschillende banken en hypotheekadviseurs gesproken maar uiteindelijk gekozen voor hypotheekvisie. Medewerkers zijn erg vriendelijk, nemen de tijd voor je en zijn duidelijk in uitleg van verschillende hypotheekvormen en voorwaarden. Naast de correcte medewerkers hebben ze een goed netwerk van notarissen, taxateurs en makelaars die scherp geprijsd zijn. Naast de hypotheek hebben we veel verzekeringen bij hun ondergebracht. Simpelweg omdat wij er geen omkijken naar willen hebben. Een stuk prettiger dan onze vorige adviseur waar wij nooit wat van hoorden en achteraf verzekeringen veel goedkoper konden. Zoek je een adviseur. Tip kijk goed rond maar vergeet niet langs hypotheekvisie (haaksbergerstraat) te gaan.
4 mei 2011
afsluiten van een hypotheek in februari 2011

"Deskundig "

9
Deskundig advies ivm verkoop woning en lopende spaarpolissen. Serieuze aanpak en veel tijd voor de klant.
3 mei 2011
oversluiten van de hypotheek in mei 2009

"Erg goed en profesioneel kantoor"

10
Wij hebben onze hypotheek 2 jaar geleden laten oversluiten bij Hypotheek Visie Enschede. We hadden onze hypotheek bij ****** lopen, maar die dame daar had waarschijnlijk geen tijd en zin om ons verder te helpen. Via een bekende van ons bij Hypotheek Visie terecht gekomen, en dat is ons vanaf het eerste contact erg goed bevallen. De medewerkers weten wie ze als klant hebben. Als wij iets willen weten, dan heb je het gevoel dat je met een bekende aan de lijn zit i.p.v iemand die ergens achter een telefoon zit bij een groot kantoor. We worden regelmatig gebeld of alles nog klopt en of alles nog wel naar wens is. Dit is bij onze vorige hypotheekverstrekker nog nooit gebeurt. Kortom Hypotheek Visie Enschede is erg profesioneel en vriendelijk kantoor.
123volgende

Details

KvK-nummer
8147207
AFM-nummer
12011101
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. ter Braak
Dhr. M. ter Braak
Hypotheekadviseur Dhr. M.H. Escher
Dhr. M.H. Escher
Hypotheekadviseur Dhr. H. Kuipers
Dhr. H. Kuipers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 495,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: