Details hypotheekadviseur

Boulevard 1945 20
7511AE Enschede
Telefoonnummer HypotheekNet
053-8506004
HypotheekNet  kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.250 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 22 waarnemingen: 17 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag

65% beveelt HypotheekNet aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

17 reviews voor HypotheekNet

Gesorteerd op
22 oktober 2015
oversluiten van de hypotheek in november 2015

"Komen afspraken niet na, waardeloze vestiging."

0
Komen afspraken niet na. Ben al meer dan een jaar bezig om hea geregeld te krijgen. Je hoort niets van Hypotheeknet terug.
6 juni 2014
aankoop van een ander huis in juni 2013

"laks en onproffesioneel"

1
Onze adviseur heeft meerdere steken laten vallen waardoor wij keer op keer achter de feiten aanliepen. Ook heeft het ons een hoop geld gekost. Wij kregen het idee dat wij, nadat onze handtekening was gezet, niet belangrijk meer waren.
6 april 2014
aankoop van een ander huis in mei 2013

"Helaas"

0
Toen ik voor een nieuw hypotheek kwam was alles goed,een goed gesprek en als er wat was kon ik gewoon bellen er was niets aan de hand. Maar toen alle handtekeningen gezet waren was de service ook meteen ten einde er waren een paar dingetjes waar ik ontevreden over was over mijn hypotheek dus ik belde of ging er heen (dat was voorheen geen probleem) toen hadden ze geen tijd en ze waren kort af. Kort samen gevat als je een hypotheek nodig heb dan willen ze je wel "helpen" maar zodra je getekend heb dan zijn ze je liever kwijt dan rijk.
26 oktober 2013
aankoop van een ander huis in augustus 2013

"snelle afhandeling van zaken,duidelijke uitleg"

9
Wij zijn goed ontvangen,Dhr.**** was duidelijk en luisterde naar de vragen die wij hadden en gaf daar een duidelijk antwoord op.Wij hebben een aantal gesprekken gehad en gingen met een goed gevoel naar huis.
14 oktober 2013
aankoop van een eerste huis in juli 2013

"Praktisch en helder"

7
Hypotheekwensen waren al duidelijk voor aanvang van het advies. Desondanks heldere uitleg over het traject en een goede begeleiding tijdens het verloop ervan.
14 augustus 2013
aankoop van een ander huis in juli 2013

"Kennis van zaken, ontspannen. "

9
Was ontspannen en klantvriendelijk en zat, toen dat nodig bleek te zijn, de hypotheekverstrekker flink achter de vodden. Hield ons goed op de hoogte van het verloop van de hypotheekaanvraag.
9 augustus 2013
aankoop van een eerste huis in mei 2013

"Het advies was goed"

7
Het advies en de begeleiding is goed, maar voor een echte doorverwijzing of reclame maken moet je echt enthousiast zijn. Zou iemand vragen naar onze ervaring dan zou ik wel zeggen dat het contact fijn was.
9 augustus 2013
aankoop van een eerste huis in juni 2013

"Zeer goed geholpen!"

10
Als beginner is het altijd de vraag waar je moet beginnen en wat er allemaal geregeld moet worden, zonder enige zorgen mijn verlangens doorgesproken met ****, die mijn wens op zeer korte termijn wist te realiseren. Ook kon ik mijn vragen altijd beantwoord krijgen. Zeker meer ontvangen dan verwacht! Bedankt!
9 augustus 2013
aankoop van een ander huis in mei 2013

"Duidelijk kennis van zaken"

8
Geen vraag is onbeantwoord gebleven. Duidelijke, rustige en vooral deskundige uitleg gekregen.
8 augustus 2013
aankoop van een eerste huis in april 2013

"zeer goed en snel geholpen"

10
ik ben door een startersmarkt bij **** terecht gekomen. vrienden van mij die ook een huis hebben gekocht hadden ook zeer goede reacties over ****. Bij Hypotheeknet staan ze altyd open voor vragen en leggen het zo uit dat een normaal mens het ook begrijpt ben zo ook zeer goed en snel geholpen aan mijn eerste koopwoning.
12volgende

Details

KvK-nummer
6063262
AFM-nummer
12010253
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. G.W. van der  Pluijm
Dhr. G.W. van der Pluijm
Hypotheekadviseur Dhr. B.T.J.  Tiecke
Dhr. B.T.J. Tiecke

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.250,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: