Details hypotheekadviseur

Twekkeler Es 42
7547SM Enschede
Telefoonnummer Krediet & Advies
053-7503550
Krediet & Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 7,9

Samenvatting

Prijs
€ 2.950 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 28 waarnemingen: 24 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 20:00
Dinsdag*
08:30 - 20:00
Woensdag*
08:30 - 20:00
Donderdag*
08:30 - 20:00
Vrijdag*
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

96% beveelt Krediet & Advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
10,0 (1 review)
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

24 reviews voor Krediet & Advies

Gesorteerd op
15 september 2019nieuw!
oversluiten van de hypotheek in september 2019

"Geen adviseur maar verkoper"

1
"Wij zijn er om u te ontzorgen", zegt Krediet & Advies, maar dat houdt niet veel in. Op het verzoek een goedkope notaris in onze omgeving voor ons te vinden kwam men met iemand 50 kilometer verderop. Wij vonden er zelf een binnen 5 kilometer en € 100,- goedkoper. Over een tekst in het renteaanbod die vragen opriep moesten we ons niet druk maken, want het was allemaal gewoon "een kwestie van vertrouwen". Vragen die we hadden over de voorwaarden van de hyptheekverstrekker konden niet worden beantwoord en Krediet & Advies was ook niet van plan daarvoor bij het betreffende bedrijf te informeren, want "het kan wel een maand duren voordat u er antwoord op heeft". Bovendien had men het nu erg druk. Daarop zelf maar eens contact opgenomen en binnen tien minuten antwoord gekregen op onze vragen. Door zo te handelen blijkt Krediet & Advies zeker geen adviseur, maar slechts een botte verkoper onder het motto: je moet maar gewoon vertrouwen dat het klopt en hier tekenen graag.
27 april 2019
oversluiten van de hypotheek in november 2018

"uitstekend en zeer deskundig "

9
Zeer deskundig advies gekregen en alles werd netjes geregeld
28 oktober 2018
oversluiten van de hypotheek in september 2018

"perfect advies voor mij"

10
De adviseur kwam al meteen als een vertrouwelijk persoon over. Had perfecte kennis van zaken en gaf een goede uitleg over het geheel. Hij was belangstellend en gaf een goed advies voor wat ik wilde en nodig had. zonder opdringerig te zijn. De totale afwerking incl. notaris is ook perfect verlopen in zeer korte tijd. PRIMA ADVIES.
Reactie van Krediet & Advies
Beste Hans, we zijn blij dat u positieve ervaringen met ons heeft. Hartelijk dank! Ook voor de tijd die u heeft genomen om dit bericht te schrijven.
9 oktober 2018
oversluiten van de hypotheek in september 2018

"Na telefonisch contact"

9
Krediet Avies heeft zelf met mij contact opgenomen telefonisch zelf geen contact gezocht maar vermoedelijk naar aanleiding dat ik lang geleden contact heb gehad en dat ik daar dus was geregistreerd.Het telefonisch gesprek resulteerde in een vervolg en naar aanleiding daarvan ben ik met Krediet Advies verder gegaan tot alle tevredenheid.Zelfs op zaterdag de adviseur gebeld voor een paar vragen en deze belde mij dus op zaterdag nog terug.
Reactie van Krediet & Advies
Beste Nico, daar zijn we blij mee! Fijn om te horen. Als u in de toekomst eventueel nog vragen heeft kan u altijd contact met ons opnemen.
29 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in september 2017

"De begeleiding was top! "

10
Een heel duidelijk en helder advies gehad. Geen vraag was te veel.
Reactie van Krediet & Advies
Dankuwel! Daar zijn we blij om. En dat geldt uiteraard nog steeds. Heeft u eventueel, in de toekomst, nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op.
8 augustus 2018
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"duidelijke uitleg en snel geregeld, leuke adviseur"

10
eerste gesprek was erg prettig, duidelijke uitleg en alle vragen werden beantwoord. in het gehele traject meegenomen en uitleg waarom er voor een bepaalde bank of product werd gekozen
31 juli 2018
oversluiten van de hypotheek in juni 2018

"Fantastisch advies en uitmuntend geholpen."

10
Ik kan dit Krediet & Advies bureau aan een ieder aanraden. Zeer deskundig en razend snel geholpen. Tevens zijn wij door de adviseur (een 10+) financieel in een veel gunstige positie terecht gekomen. Adviseur was zeer vriendelijk en doelgericht en bijzonder vakkundig en snel in het afhandelen.
14 juni 2018
afsluiten van een hypotheek in juli 2018

"Goed Advies"

9
Eerst twijfelde ik maar na de goede revieuws bij interpender gelijk het vertrouwen gehad Goed advies gehad van onze adviseur binnen een week alles geregeld met de bank Klasse !!
6 april 2018
oversluiten van de hypotheek in april 2018

"transparant en zeer deskundig advies"

10
Er werd snel gereageerd op het mailverzoek en een paar dagen later zat de adviseur al bij ons aan tafel. Binnen een week was de overstap geregeld en zijn onze hypotheekkosten meer dan gehalveerd.
11 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in november 2017

"Dit team is te vertrouwen en goed."

10
Duidelijk, klantvriendelijk en met name het persoonlijk contact was goed. Echt mee denken met ons en onze situatie. Snelle en correcte afhandeling. Wij zijn erg tevreden.
123volgende

Details

KvK-nummer
08154564
AFM-nummer
12016239
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 20:00
Dinsdag*
08:30 - 20:00
Woensdag*
08:30 - 20:00
Donderdag*
08:30 - 20:00
Vrijdag*
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. T. Arends
Dhr. T. Arends
Hypotheekadviseur Dhr. B. Atalay
Dhr. B. Atalay
Hypotheekadviseur Dhr. K. Mehand
Dhr. K. Mehand
Hypotheekadviseur Dhr. R. Muni
Dhr. R. Muni
Hypotheekadviseur Dhr. D. Nagels
Dhr. D. Nagels
Hypotheekadviseur Mevr. P. Van Der Hoek
Mevr. P. Van Der Hoek

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.950,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: