Details hypotheekadviseur

Laaressingel 80
7514EV Enschede
Telefoonnummer Laponder Voortman
053-4356356
Laponder Voortman kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 8 waarnemingen: 6 reviews en 2 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (2 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

100% beveelt Laponder Voortman aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
10,0 (1 review)
Aankoop eerste huis
– (0 reviews)
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

6 reviews voor Laponder Voortman

Gesorteerd op
19 augustus 2016
aankoop van een ander huis in augustus 2016

"Advies woning nieuwbouw"

10
Prima advies gehad gericht op onze behoefte wat past bij onze huidige situatie. Vooral het denken in mogelijkheden en de ruime kennis geeft ons een prettig gevoel om in zee te gaan met de adviseurs. Altijd goed bereikbaar voor extra vragen en verrast door ruime kennis van de markt. Mede hierdoor met een goed gevoel een huis kopen.
22 juni 2012
oversluiten van de hypotheek in maart 2012

"snel duidelijk en met veel inzet"

9
In maart ben ik van adviesbureau veranderd van ***** naar Laponder Jaarsveld. Het eerste wat mij opviel was de vriendelijke telefoniste,deze heeft mij door verbonden met ***** hypotheekadviseur , we hebben een afspraak op een zaterdag gemaakt. Op deze zaterdag heb ik mijn gehele administratie meegenomen en hebben we alles doorgenomen. Mijn administratie heb ik bij laponder achter gelaten en ***** is er mee aan het werk gegaan. De gehele afwikkeling van mijn hypotheek en de aflossing van diverse leningen bij verschillende geldverstrekkers met als resultaat een lastenverlichting van 500 Euro per maand,is door ***** tot in puntjes verzorgd. Het is mij daarom ook zeer duidelijk dat ik het bij laponder met mensen te doen heb die weten waar ze mee bezig zijn,maar het allerbelangrijkste is, dat men gemaakte afspraken nakomt.
2 april 2012
verlengen van de hypotheek in april 2011

"een zorgvuldig en parsoonlijk advies."

8
het kantoor beschikt over adequaat en deskundige medewerkers ook uit de hypotheekbranche. Kantoor verzorgt ook al mijn verzekeringen. bemiddleen correct en 't belangrijkste vind ik: ze kennen je.
21 juli 2011
verhogen van de hypotheek in september 2009

"Helder, duidelijk, compleet en eerlijk advies"

8
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat wij als klant hier echt centraal hebben gestaan. Er is goed gekeken naar een passende financieringsoplossing voor onze verbouwing. Er werd rekening gehouden met alle denkbare scenario's en risico's. Op basis daarvan hebben we goede beslissingen kunnen nemen. Er werd niet aangedrongen op het sluiten van per se een nieuwe hypotheek en dat gaf een prettig gevoel.
21 juli 2011
verhogen van de hypotheek in juli 2011

"Goede en duidelijke informatie, eerlijk advies"

10
Advies op onze situatie afgestemd goed rekening gehouden met alle risico`s rondom de hypotheek.
16 mei 2009
verhogen van de hypotheek in februari 2005

"Goed en betrouwbaar advies"

8
Dhr. ******** bekijkt alle aspecten en wensen en weet de meest passende oplossingen te vinden.

Details

KvK-nummer
06042732
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Sander van Achteren
Sander van Achteren
Hypotheekadviseur Lolke-Jan Lolkema
Lolke-Jan Lolkema
Hypotheekadviseur Stephan Voortman
Stephan Voortman

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: