Details hypotheekadviseur

Mooienhof 8
7512EB Enschede
Telefoonnummer Novès Hypotheken
053-4347700
Novès Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 3.025 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 44 waarnemingen: 41 reviews en 3 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (3 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Novès Hypotheken aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

41 reviews voor Novès Hypotheken

Gesorteerd op
14 augustus 2014
aankoop van een ander huis in augustus 2014

"Goed en eerlijk advies."

9
Goed en eerlijk advies gehad. Konden ten alle tijden terecht met onze vragen en werden hierbij goed geholpen. De medewerkers van Noves zijn erg vriendelijk en oprecht.
3 februari 2014
aankoop van een eerste huis in september 2013

"Helder duidelijk eerlijk advies"

9
Bij Noves kreeg ik een duidelijk advies bij de aankoop van mijn eerste woning.
25 november 2013
aankoop van een eerste huis in november 2013

"Duidelijk en in begrijpelijke taal."

9
Ze denken goed met je mee, voor ons was alles nieuw maar konden eigenlijk alles aan de adviseur overlaten. Er werd snel en duidelijk gereageerd, begrijpelijke taal gesproken en eerlijk advies gegeven. Daarbij werd er ook heel duidelijk aangegeven waarom een bepaalde keuze gemaakt werd ( en waarom niet) Geen misleidende verkoop praatjes maar heel open en eerlijk. De adviseur kon altijd snel een afspraak maken, deed niet moeilijk over tijdstippen in de avonduren en naast het feit dat er zaken moesten worden gedaan was het zelfs erg gezellig met de adviseur over de vloer zonder dat dit ten koste ging van het werk dat moest worden besproken.
25 november 2013
aankoop van een ander huis in juli 2013

"Zeer kundig & persoonlijk advies."

10
Zelfs met een voor de bank ingewikkelde inkomensopbouw heb ik middels bemiddeling van Novès Hypotheken een op mijn persoonlijke situatie toegespitste hypotheek kunnen afsluiten waarmee ik jaren probleemloos verder kan. Een pluim voor dhr. Nijhuis in deze is dan ook op zijn plaats !! Ik kijk dan ook op een erg prettige & kundige bemiddeling terug.
25 september 2013
oversluiten van de hypotheek in juni 2013

"kwalitatief, betrouwbaar, kundig, menselijk"

10
Mijn situatie leek hopeloos, de bank eiste de hypotheek op. Ik heb diverse adviseurs benaderd in omgeving lelystad en amsterdam. Niemand kwam met haalbare acceptabele oplossingen! ******** heeft mijn situatie opgelost. Zoek je adequate/ vakbekwame eerlijke adviseur dan moet je Noves hypotheken bezoeken. Het is een zakelijk bedrijf maar de klant en situatie staan op de eerste plaats, de sfeer is informeel. Het kostenplaatje is zeer transparant. De adviezen zijn helder, duidelijk en ze verstaan hun vak. Binnen 24 uur altijd een reactie/antwoord, . Bovendien is hun werkgebied groter dan enkel Nederland, hetgeen meer mogelijkheden biedt voor de client. Noves zal je niet ten koste van je geld verdienen. Zij zullen al het mogelijke doen om je te helpen. Als klant sta je centraal en daarna volgt de rest. Een eerlijk bedrijf met zeer integere mensen. Madan.
14 mei 2013
aankoop van een eerste huis in maart 2013

"zeer klantvriendelijk en heldere uitleg "

9
duidelijke uitleg ....snelle reacties op mail of telefoon. gezellig kantoor en vriendelijke mensen
22 april 2013
aankoop van een eerste huis in januari 2013

"Gedegen advies, betrokken en betrouwbaar"

9
Noves hypotheken gaat gestructureerd te werk. Alle mogelijke opties worden behandeld waarna de klant een advies op maat krijgt. Door deze werkwijze zorgt Noves ervoor dat de klant een duidelijk overzicht krijgt in de mogelijke opties en uiteindelijk zelf de juiste beslissing kan maken. Daarnaast is de "after sales" ook perfect. Ze blijven met je mee denken, geven waar nodig tips en zal altijd bereid om onduidelijkheden nader toe te lichten. Ik zou Noves dan ook zeker aanraden aan vrienden, collega's en bekenden.
3 april 2013
aankoop van een eerste huis in april 2012

"Vriendelijk geholpen en goed en eerlijk advies."

10
Vriendelijk geholpen. Eerlijk en oprecht advies. Altijd berijkbaar. Staan altijd voor u klaar. Echt een voorbeeld voor andere bedrijven. Top
19 maart 2013
aankoop van een eerste huis in oktober 2012

"Erg vriendelijk, duidelijk, kort en daadkrachtig!"

9
Op een vriendelijke en assertieve wijze hebben wij bij ons thuis een duidelijk beeld geschetst gekregen van onze mogelijkheden, samen met een stukje 'startersinformatie'. Na het eerste gesprek en bij de aankoop van de woning was er erg veel persoonlijke aandacht voor ons, gecombineerd met een in onze ogen goed, duidelijk advies! ***** is goed bereikbaar, duidelijk, goed op de hoogte, vrolijk en een prettig persoon. Hiernaast voorzag Novès ons van goed materiaal. De stukken zagen er keurig uit, zijn goed verzorgd en bovenal duidelijk! Je bent geen nummertje maar een klant die de behandeling krijgt waar het recht op heeft. Nog iets opbouwends; een stukje voorlichting in de kosten kan wellicht iets beter. We werder keurig voorgelicht, samen met informatie op papier. Maar een keiharde vergelijking van kosten met andere andere hypotheekadviseurs zou ons misschien meer zeggen. Onze complimenten, blijf in jullie kracht, jullie hebben zo volgens ons een mooi compact, sterk bedrijfje!!!
13 maart 2013
aankoop van een eerste huis in januari 2013

"Goed onderbouwt advies."

10
Ze berekenen keurig hoe je hypotheek betalen kunt nu en in de toekomst. Daarbij word ook gekeken hoe op financieel gebied de periode na afloop van je hypotheek er uitziet. Kortom je word volledig door gelicht en kan op basis daarvan de juiste keuze maken.
12345volgende

Details

KvK-nummer
08135916
AFM-nummer
12018219
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Karin Kleinlugtenbeld
Karin Kleinlugtenbeld
Hypotheekadviseur Björn Koster
Björn Koster
Hypotheekadviseur Peter Snijders
Peter Snijders

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
40 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 2.450,-
Nieuwe hypotheek: tot € 9.999.999,-
€ 2.750,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 275,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor de starters op de woningmarkt hebben we de volgende lagere kosten:
Advieskosten € 1600
Bemiddelingskosten € 850
Totaal kosten € 2450
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: