Details hypotheekadviseur

Hulsmaatstraat 62
7523WG Enschede
Telefoonnummer VHP Advies BV
053-4824646
VHP Advies BV kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 38 waarnemingen: 24 reviews en 14 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (14 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011 winnaar in de regio Twente

96% beveelt VHP Advies BV aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

24 reviews voor VHP Advies BV

Gesorteerd op
26 maart 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Fantastisch advies - aanrader"

10
We kwamen bij de adviseur op aanraden van iemand die al jaren zaken doet met VHP - ik moet eerlijk toegeven dat de adviseur het ongelofelijk goed doet en dat je zeker weet dat je goed advies krijgt. Buitengewoon blij met alles wat we hebben meegekregen en de manier waarop de adviseur alles uitlegde was helder en zonder poespas. Ik kan VHP bij iedereen aanraden en we gaan ook zeker nooit naar een andere partij als we ooit nog iets nodig hebben wat binnen hun dienstverlening valt.
28 april 2017
aankoop van een ander huis in mei 2017

"betrokken en goed kunnen inleven in de situatie"

10
De adviseur, is een zeer vakkundig adviseur met oog voor de klant en gevoel voor de problematiek. De adviseur gooit niet snel de handdoek en zoekt voor elke uitdaging de passende oplossing. EDwin geeft objectief en reëel advies, als klant weet je waar je aan toe bent. Door zijn persoonlijke betrokkenheid en drive heb je als klant het gevoel dat hij alles doet wat mogelijk cq haalbaar is. Mijn ervaring wat anderen niet kunnen kan de adviseur!
9 februari 2016
afsluiten van een hypotheek in oktober 2015

"slecht contact alleen op geld gericht"

2
We hebben afgelopen jaar getracht onze leningen over te sluiten. Mijn inziens is de adviseur alleen gericht op zoveel mogelijk geld verdienen in plaats van de klant op de mogelijkheden wijzen. Na een gesprek heeft hij besloten niet meer verder met ons te spreken. We zijn later prima geholpen door de hypotheekshop!!
Reactie van VHP Advies BV
Beste Jeroen, Wat mij verbaasd is dat ik mij niet kan herinneren dat wij een afspraak hebben gehad. Daarnaast vind ik het vreemd dat je dit dan niet bij mij hebt aangegeven. Je geeft aan dat wij alleen maar gericht zijn op zoveel mogelijk geld verdienen maar na het gesprek niet met jullie verder te willen praten. Wanneer wij uit zijn op zoveel mogelijk geld verdienen zouden wij juist met je in gesprek moeten gaan om uiteindelijk de zaak te mogen doen en een factuur te sturen. Het is onze taak om in kaart te brengen wat de wensen van de klant zijn en dan een eerlijk advies te geven. Wellicht dat je wat anders wilde horen dan wij je adviseerden. Je zegt ook erg tevreden te zijn over de hypotheekshop. Raar dat ik daar dan geen goede review van zie.
22 januari 2013
aankoop van een eerste huis in november 2012

"Zeer goed een echte aanrader "

10
Fantastisch Adviseur - Doet wat hij exact moet doen. - Eerlijk en duidelijk advies, komt afspraken goed na. - Vriendelijk en professioneel.
21 januari 2013
aankoop van een eerste huis in december 2012

"Snel, betrouwbaar, professioneel, denkt met je mee"

10
Medio december zag ik een leuke appartement vrij komen voor een leuke prijs. Mijn gedachte was: het is nu of nooit, maar wie is er kundig genoeg om dit snel te regelen? Na een gesprek met *****wist ik zeker dat hij de man was die dit voor elkaar kon krijgen voor 31-12-2012. Tijdens het hele proces is hij zeer behulpzaam geweest, tevens denkt hij echt met je mee om hier en daar wat euro's te besparen. Aanrader eerste klas.
20 januari 2013
aankoop van een eerste huis in december 2012

"Eerlijk en helder advies"

9
Voor de hypotheek van mijn eerste woning kwam ik bij VHP Advies in Enschede. Dit was in december en ik hoopte dat de hypotheek nog op tijd rond kwam ivm. de ***** heeft me goed geholpen bij het kiezen van een passende hypotheek en staat altijd voor je klaar voor vragen. Als je net als ik weinig kennis hebt van de hypotheekmarkt en op zoek bent naar een duidelijk advies over de beschikbare produkten, dan is VHP Advies zeker een aanrader.
1 augustus 2012
aankoop van een eerste huis in januari 2011

"Fantastisch advies, ondersteuning"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen vanwege, gastvrije ontvangst. De persoonlijke aandacht. Het zeer kundige advies, bij aankoop van een huis in Duitsland. De soms moeilijke vraagstukken werden met volharding opgelost.
5 juli 2012
aankoop van een eerste huis in oktober 2011

"open, eerlijk, transparant"

9
Een zeer vriendelijke sfeer, waarin op een erg transparante en begrijpelijke wijze werd uitgelegd hoe een en ander in elkaar zat. Zeer deskundig advies. Tot op de dag van vandaag totaal tevreden. Top!
1 juli 2012
aankoop van een eerste huis in mei 2012

"Duidelijk, transparant, vriendelijk, klantgericht"

10
Als starter kom je in de grote wilde wereld van financiering, notarissen, verzekeringen etc. ***** heeft ons hier geweldig doorheen geholpen. Altijd een snel en vriendelijk antwoord op onze (vele) vragen en bovenal een zeer duidelijk antwoord. De handelswijze van VHP is daarbij transparant, duidelijk en je weet waar je aan toe bent. Ook het advies van notaris, taxateur en verzekeringsaanbieders biedt ons een grote besparing.
28 juni 2012
aankoop van een eerste huis in mei 2012

"goede communicatie"

9
Bereidt om te bemiddelen bij problemen en je wordt goed op de hoogte gehouden van wat er gedaan wordt en wat je zelf eventueel dient te doen
123volgende

Details

KvK-nummer
08110665
AFM-nummer
12004746
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. E.H.H. Olde Riekerink
Dhr. E.H.H. Olde Riekerink

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
40 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Alle gesloten produkten worden netto geleverd. Dus niet buiten uw weten om worden er door ons extra inkomsten gerealiseerd. Mochten wij onverhoopt toch extra gelden ontvangen van de betreffende geldverstrekker/verzekeraar dan worden die volledig aan u als klant doorgegeven. Ook zijn wij u graag van dienst bij de aankoop van uw woning. Wij werken voor een vast bedrag. Het genoemde bedrag is incicatief. Wij kunnen na het eerste gesprek aangeven wat de totale kosten van ons advies zullen zijn.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: