Details hypotheekadviseur

Vinkenlaan 29
3722AH Bilthoven
Telefoonnummer HypoTakeCare
030-6017303
HypoTakeCare  kantoorfoto
Klantcijfer: 8,6

Samenvatting

Prijs
€ 3.000 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 316 waarnemingen: 174 reviews en 142 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,5 (142 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag

95% beveelt HypoTakeCare aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

174 reviews voor HypoTakeCare

Gesorteerd op
15 februari 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in december 2018

"Heel goed door de adviseurr geholpen"

10
Duidelijke uitleg over de mogelijkheden om als zzper een hypotheek af te sluiten, geen uitleg was deze adviseur te veel, erg prettig contact.
8 januari 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Betrouwbaar en kundige begeleiding en advies"

9
Onverwacht het kantoor binnengelopen van Hypotakecare in mijn vakantie. Sindsdien heb ik me vol vertrouwen laten begeleiden in het stressvolle proces van een huizen aankoop. Ookal kwam ik uit een heel andere regio , toch konden ze me prima adviseren! Altijd reactie wanneer ik vragen had en actieve en betrokken houding van mijn adviseur.
27 november 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Prima hypotheekadvies"

8
Ik kende de adviseur nog van de aankoop van mijn vorige woning en kwam zodoende bij HypoTakeCare terecht. Vanwege de afstand Delft-Bilthoven hebben we afgesproken om alles via telefoon en e-mail af te handelen en dat ging prima. Ik heb het advies als professioneel en persoonlijk ervaren en ben erg tevreden met het resultaat.
5 november 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Betrokken en uitstekend advies"

9
Begreep direct mijn wensen en heeft daar prima naar gehandeld. Goede terugkoppeling en heel goed resultaat
4 oktober 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"keurige communicatie "

10
Ik kan dit kantoor adviseren wegens vlot advies en vlotte afhandeling. vlot en transparant in communicatie en afhandelingen
1 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"wij zijn heel goed geholpen met het hele circus."

9
wij hadden een hypotheek nodig en een goede regeling met het kopen van onze huurwoning. en zijn door de adviseur vriendelijk te woord gestaan en goed door het hele proces geleid.
7 september 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Goed, snel, duidelijk advies"

9
De adviseur heeft mij gedurende het hele proces continue op de hoogte gehouden waar we stonden. De uitleg was altijd duidelijk en helder. Binnen een mum van tijd wist ik hoeveel ik kon lenen en ook vanaf het moment dat het bod geaccepteerd was, heeft de adviseur er zorg voor gedragen dat alles binnen afzienbare tijd geregeld werd. Een erg prettige ervaring voor een starter!
30 mei 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Super handig"

10
Alles wordt voor je geregeld en als de adviseur iets nodig heeft, belt deze je of stuurt je een mail (net wat je fijn vindt). Korte lijntjes tussen aankoopmakelaar, notaris en assurantiekantoor zijn aanwezig. Een hypotheek afsluiten zonder stress. Zeker dat wij dit kantoor aanraden aan anderen, het is de extra investering zeker waard!!
28 mei 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Duidelijke uitleg, beste keuze voor de klant!"

10
Wij zijn zeer prettig geholpen door de adviseur. Alles is duidelijk uitgelegd. (ook toen wij zeiden: het zal wel goed zijn, hier werd geen genoegen mee genomen en het nogmaals uitgelegd) Ook het risicoplan is zeer uitgebreid en vakkundig. Ik zal dan ook iedereen adviseren om bij Hypotakecare financieel advies in te winnen. Tegen een prima vergoeding, het levert meer op dan wat het kost.
28 februari 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Helder en persoonlijk advies."

9
Helder en persoonlijk advies. Duidelijke communicatie welke documenten etc. verwacht worden. Wanneer gevraagd, werd er altijd toelichting gegeven over de activiteiten en fases van de hypotheekafsluiting. Prijs doet niet onder voor de grote concurrenten, terwijl HTC veel persoonlijker aanvoelt.
12345678918volgende

Details

KvK-nummer
30161825
AFM-nummer
12005388
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J. de Wit
Dhr. J. de Wit

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 350.000,-
€ 3.000,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor het regelen van uw financiering rekenen wij 1 % van de financiering met een minimum van € 3.500
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: