Details hypotheekadviseur

Hoofdstraat 118-120
3972LD Driebergen-Rijsenburg
Telefoonnummer Fiën Adviesgroep Rijsenburg B.V.
0343-518561
Fiën Adviesgroep Rijsenburg B.V. kantoorfoto
Klantcijfer: 9,1

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 225 waarnemingen: 136 reviews en 89 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,0 (89 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 17:30
Dinsdag*
08:00 - 17:30
Woensdag*
08:00 - 17:30
Donderdag*
08:00 - 17:30
Vrijdag*
08:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Fiën Adviesgroep Rijsenburg B.V. aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

136 reviews voor Fiën Adviesgroep Rijsenburg B.V.

Gesorteerd op
6 juli 2019
oversluiten van de hypotheek in juni 2019

"Super advies"

9
Wij wilden onze kleine aflossingsvrije hypotheek oversluiten. Door toedoen vorige maatschappij waren we aan de late kant.De advisuer heeft dit zeer snel en goed geregeld,korte lijnen,gauw antwoord.Top.
2 juli 2019
oversluiten van de hypotheek in april 2019

"effectief zakelijk vriendelijk en behulpzaam "

10
Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat zij meedenken met wat het beste voor de klant is. In onze situatie hebben ze ons geholpen met oversluiten van de hypotheek en dat scheelt ons veel geld onderaan de streep. Super flexibel als het gaat om afspraken inplannen bijvoorbeeld de mogelijkheid om in de avond bij ons thuis af te spreken (makkelijk als je jonge kids hebt). daarnaast hebben we onze verzekeringen ook onder de loep laten nemen en alles onder 1 dak bij Fien gebracht. Periodiek hebben we afspraken en als er wijzigingen zijn zitten ze er boven op. Met deze vaste adviseur hoeven wij ons nergens meer zorgen om te maken en ze nemen je zo veel werk uit handen! echt een aanrader! Mijn ouders zijn al jaren klant, wilde dat wij dit ook eerder hadden gedaan....
23 april 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Helder. duidelijk, eerlijk, geduld"

10
Wij hebben de adviseur ervaren als een vakman. Van het eerste telefonisch contact tot en met het tekenen van de hypotheek offerte was er ruim voldoende tijd en aandacht voor onze situatie en vragen. TOP!
3 maart 2019
oversluiten van de hypotheek in februari 2019

"Pro-actief advies op maat"

10
De adviseur benaderde ons pro-actief en geheel vrijblijvend met een voorstel de hypotheek voor een (veel) lagere rente over te sluiten en gedurende 20 jaar vast te zetten, maar nu binnen de NHG-Garantie waarbij de maandlasten niet zijn gestegen. Moeilijke materie wordt kundig inzichtelijk gemaakt zodat wij begrijpen waar we mee bezig zijn. Bij vragen altijd een snel antwoord met begrip en wederzijds respect. Hij is met ons op zoek naar een oplossing die past bij onze situatie. Wat ik enorm waardeer is dat er ingezet wordt op een lange termijn relatie i.p.v. een losse dienst die afgenomen dient te worden.
21 februari 2019
oversluiten van de hypotheek in januari 2019

"Professioneel, accuraat, empathisch"

10
Ik kan Fien Driebergen aanbevelen vanwege de snelheid van werken, het professionalisme en het oprecht meedenken (en méér dan oprecht meedenken). Het is erg fijn dat Fien in het web van financiële instrumenten, belastingen en chronisch veranderende regeltjes helderheid kan bieden.
19 januari 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"goede persoonlijke service"

10
Dit kantoor is zeker aan te bevelen vanwege hun snelheid en goede persoonlijke service. Al jarenlang gaat onze complete familie naar dit kantoor voor advies inzake hypotheek en verzekeringen.
15 november 2018
aankoop van een ander huis in augustus 2018

"Goed advies"

9
De hypotheekwereld is heel complex geworden, dat kan je niet meer zelf. De adviseur bezit de expertise om het onderste voor zijn klanten uit de kan te halen.
14 november 2018
oversluiten van de hypotheek in september 2018

"Zeer goed advies en transparante uitleg."

10
We hebben een rente-aanpassing gedaan van de hypotheek. We hebben een zeer goede ervaring met de hypotheek adviseur zeer gastvrij en veel vakkennis waar we veel voordeel van mochten beleven ga zo door top gedaan, medewerkers Adviesgroep Fijn bedankt.
14 november 2018
oversluiten van de hypotheek in juli 2018

"zo vertrouwd en goed!"

8
Zorgvuldig en met een goed gevoel voor de situatie.
14 juni 2018
verhogen van de hypotheek in maart 2018

"Deze adviseur doet wat hij zegt en is duidelijk."

10
Heel duidelijk in de uitleg. Ik heb er geen kaas van gegeten maar hij kon het heel goed uitleggen. En mijn wensen zijn allemaal ingevuld.
12345678914volgende

Details

KvK-nummer
30144418
AFM-nummer
12002685
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 17:30
Dinsdag*
08:00 - 17:30
Woensdag*
08:00 - 17:30
Donderdag*
08:00 - 17:30
Vrijdag*
08:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Jeroen van Doorn
Jeroen van Doorn
Hypotheekadviseur Guillaume van Kampen
Guillaume van Kampen
Hypotheekadviseur Kevin Oosthuyzen
Kevin Oosthuyzen
Hypotheekadviseur Thom Vink
Thom Vink

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 250,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Hypotheek abonnementen zijn 0,1% per jaar over de hoofdsom. Er wordt geen B.T.W. over belast en, indien de hypotheek aftrekbaar is, is het abonnementsfee ook aftrekbaar.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: