Details hypotheekadviseur

Sydneystraat 3
3404KR Ijsselstein Ut
Telefoonnummer Hypotheek en Toekomst
030-6878401
Hypotheek en Toekomst kantoorfoto
Klantcijfer: 8,7

Samenvatting

Prijs
€ 1.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 233 waarnemingen: 167 reviews en 66 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,7 (66 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 12:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

96% beveelt Hypotheek en Toekomst aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

167 reviews voor Hypotheek en Toekomst

Gesorteerd op
31 oktober 2017
oversluiten van de hypotheek in september 2017

"Deskundig en goed advies."

9
De adviseur neemt goed de tijd en geeft een goed advies., wat hij in begrijpelijke teksten aan je uitlegt. De adviseur was erg goed bereikbaar, zowel overdag al 's avond voor al onze vragen.
20 september 2017
oversluiten van de hypotheek in september 2017

"Zeer persoonlijke begeleiding en advies."

10
***** luistert naar mijn wensen en adviseert mij daar goed in. Niet alleen hypotheek, maar volledige advies op hypotheek, verzekering en pensioen.
24 augustus 2017
oversluiten van de hypotheek in februari 2017

"Super duidelijk advies"

10
Nogmaals, super duidelijk advies gekregen, op een informele en zeer vriendelijke manier. Ik als leek vond het zeer prettig en zeer aan te bevelen.
10 mei 2017
aankoop van een ander huis in maart 2017

"Duidelijk, flexibel"

8
De adviseur was duidelijk in zijn uitleg. Verder was hij erg goed bereikbaar, zowel overdag al 's avond voor al onze vragen (en dat waren er nogal wat). Wanneer hij iets niet (zeker) wist werd het nog de zelfde dag door hem uitgezocht.
26 april 2017
aankoop van een eerste huis in april 2016

"Top service"

10
- Duidelijk en meedenkend - Goed bereikbaar - Zeer snel antwoord via mail/telefoon Enkele maanden na aankoop hadden we nog enkele punten en vragen en konden zeer vlot terecht voor additioneel advies. Aanrader.
24 april 2017
aankoop van een ander huis in april 2017

"Heel helder uitgelegd en snel. "

10
Ik raadt dit kantoor aan omdat er ook meegedacht wordt met mijn situatie en alles helder wordt uitgelegd.
20 april 2017
oversluiten van de hypotheek in september 2016

"Duidelijk advies, ook voor de leek."

8
Ik wilde mijn situatie opnieuw laten bekijken ivm eventuele lagere maandlasten. Toen bleek dat het handig zou zijn om een en ander aan te passen. De adviseur heeft ons prima bijgestaan met raad en daad.
28 maart 2017
aankoop van een ander huis in december 2016

"Goed advies, kijkt vooruit adhv scenario's"

10
***** stelt veel vragen en legt verschillende zaken voor waardoor je zelf in staat bent om te kiezen wat jij het beste vind passen bij je huidige en toekomstige situatie.
20 maart 2017
aankoop van een ander huis in april 2016

"Opportuun, onbetrouwbaar, slecht advies"

0
Wij hebben in 2012 een hypotheek via hypotheek en toekomst dhr *** afgesloten. Hij heeft in 2014 zijn klantenbestand doorverkocht aan een ander zonder zijn klanten daarvan op de hoogte te stellen. Vervolgens wilde dhr *** na een paar maanden toch weer verder met hypotheken en benadert hij gewoon de klanten waarvoor hij eerder geld ontving van het andere kantoor. Ook blijkt nu, heeft dhr *** ons een hypotheek laten afnemen, die bij verkoop huis een forse boete oplevert. Zeer slecht advies dus geweest. Als laatste de heer *** manipuleert zijn Independer score.
Reactie van Hypotheek en Toekomst
Altijd jammer dat klanten op het moment van afsluiten perse de laagste rente wensen. Vaak gaat dit gepaard met wat minder goede voorwaarde, zoals een boete bij verkoop. De klant vergeet wat besproken is en hetgeen schriftelijk is vastgelegd en op het moment dat zij dan te maken krijgen met de voorwaarden, dan opeens heeft de TP het weer gedaan. Wederom geen eigen verantwoordelijkheid. Bovendien heb ik hen verwezen naar de nieuwe TP, maar zij wilden perse met ondergetekende zaken doen. Jammer weer. Schriftelijke vastlegging heeft in dezen kennelijk ook geen zin. Tot slot zijn wij niet door de klant benaderd omtrent hun grieven. Wij zijn dus geheel buitenspel gezet en hebben geen kans gekregen om naar hun verhaal te luisteren en/of daar op te reageren. Heel jammerlijk en triest te zien dat mensen zover gaan met hun leugens. Gelukkig zijn er inmiddels honderden zeer tevreden klanten.
2 maart 2017
aankoop van een ander huis in september 2016

"Onaangename verrassing achteraf"

1
Een goede offerte ontvangen. Een groot minpunt: als je als adviseur je klant niet wijst op het inplannen van de overdracht binnen de termijn heb je redelijk zitten slapen. Deze zure grap kostte ons € 900,00. Jammer dat hij ons niet het advies heeft gegeven de overdracht 2 dagen eerder te plannen, dan hadden we die € 900 niet aan de bank hoeven te betalen, weggegooid geld dus. Hier schakel je juist een expert voor in om je te behouden voor deze regeltjes / provisies. Een advies die je toch wel van een goede adviseur mag verwachten.
Reactie van Hypotheek en Toekomst
Jammer dat deze mensen zelf geen administratie bijhouden en geen eigen verantwoordelijkheid nemen. Na alles wat ik voor ze gedaan heb, waaronder een extra 0.2% rentekorting bedongen bij de geldverstrekker. Bij het cijfer 1, lijkt het me evident dat er echt helemaal niets is goed gegaan. De klanten wonen echter in hun nieuwe huis, ze hebben een hypotheek op maat en geheel naar wens. Bereidstellingsprovisie hoort er nou eenmaal bij indien je de offerte verlengd en de rente intussen is gestegen. Daar hebben de klanten ook voor getekend. Maar dat zijn zij kennelijk vergeten en nu moet de tussenpersoon bloeden. Ach ja, het hoort er nou eenmaal bij denk ik...
12345678917volgende

Details

KvK-nummer
54731283
AFM-nummer
12040732
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 12:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. E.M. Wessel
Dhr. E.M. Wessel

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 135,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 180,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Vooraftrek en aangifte op aanvraag tegen vergoeding van eur. 100, =.
1ste gesprek is geheel vrijblijvend. Aanvraag offerte en annuleren kost eur. 500, =.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.