Details hypotheekadviseur

Harplaan 1A
3438CN Nieuwegein
Telefoonnummer Kosterman Hypotheken
030-6042808
Kosterman Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,3

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 311 waarnemingen: 243 reviews en 68 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,0 (68 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag

97% beveelt Kosterman Hypotheken aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

243 reviews voor Kosterman Hypotheken

Gesorteerd op
16 januari 2020nieuw!
aankoop van een ander huis in januari 2020

"Super proffesioneel en deskundig"

10
Kosterman is zeer kundig en professioneel , geeft goed advies en is telefonisch en per mail goed bereikbaar . Deskundig, duidelijk en eerlijk . De adviseur neemt de tijd voor je en hij neemt al het werk voor je weg, houdt je op de hoogte en informeert je tijdig over de gang van zaken, en bij het tekenen/overdracht bij de notaris geeft het een veilig gevoel dat hij erbij aanwezig was.We vonden dit heel belangrijk. Na 13 jaar nog steeds een aanrader.. TOP!!.
15 januari 2020nieuw!
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Review Kosterman Hypotheken "

8
Dit betrof alweer de 5e woning waarvoor wij via de adviseur een hypotheekadvies hebben gehad. Een prettige persoonlijke benadering en een goed en actueel advies gehad.
14 januari 2020nieuw!
aankoop van een ander huis in juni 2019

"hypotheek doorstromer"

10
De adviseur heeft ons uitstekend begeleid in het hypotheektraject naar een nieuwe woning. Zeer ter zake kundig, duidelijke uitleg, goed bereikbaar en reageert snel.
11 december 2019
oversluiten van de hypotheek in december 2019

"Top Service !!"

10
6 jaar geleden zijn wij al onzettend goed geholpen met de aankoop van ons huis. Reeds een oversluiting laten regelen. Echt top service geleverd met heel duidelijk, leesbaar advies! John, ga zo door! Tot de volgende keer.
1 december 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Top adviseur "

10
Hele fijne samenwerking gehad. Vanaf het eerste gesprek was hij erg duidelijk en legt alles goed uit. Hij geeft goede adviezen en laat verteld ook over de verdere mogelijkheden. Voor al mijn vragen konden we bij hem terecht.
30 november 2019
verhogen van de hypotheek in november 2019

"Verhoging Hypotheek ."

10
Kosterman Hypotheken heeft op een snelle en prettige wijze onze hypotheek aangepast.
12 november 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Nieuwe toekomst"

9
Met de adviseur in aanraking gekomen door de makelaar , fijn contact gehad was duidelijk en rieeel, Heeft ons goed geholpen om alles in goede bannen te leiden met een persoonlijke touche ,
30 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in december 2018

"De perfecte hyptoheekadviseur!!!"

10
In verband met scheiding in 2018/2019 heb ik hulp gezocht bij Kosterman voor de aankoop van een huis en hypotheek advies. Ik ken h'm al heel lang en hij weet waar hij het overheeft. Hij zoekt altijd naar de goedkoopste oplossing en hij heeft mij ontzettend goed geholpen. Als je nog vragen hebt over andere dingen, dan kan je ook bij hem terecht. Hij houdt alles goed in de gaten en ik vertrouw hem voor 100%. Ik raad dus Kosterman aan voor al je hypotheekvragen en andere relevante dingen waar je zelf nooit aan denkt.
18 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Snel persoonlijk advies"

9
Vanuit een aantal financiële invalshoeken is gekeken naar het afsluiten van een hypotheek. Dit om je bewust te maken van de keuzes, mogelijkheden en de impact ervan. In het advies traject zijn een aantal mogelijke hypotheek varianten voorgelegd en besproken. Dit alles is in een relatief korte tijdsperiode op een persoonlijke manier gedaan.
14 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in november 2018

"duidelijk advies, vriendelijk en professioneel "

10
fijn contact, duidelijk advies en altijd bereikbaar voor vragen. Bij alle belangrijke afspraken en momenten is de adviseur aanwezig. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Na de overdracht wordt er door dhr. contact met je gezocht hoe het gaat. top Service!
12345678925volgende

Details

KvK-nummer
30181027
AFM-nummer
12005861
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur John Kosterman
John Kosterman

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
17 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
22 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 900,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Kosterman hypotheken werkt op uurbasis. Tijdens de eerste, voor u kosteloze oriëntatiefase, kunnen wij met u het aantal uren vaststellen en daarmee een vast bedrag afspreken. In een normale situatie besteden wij 20 uur, hetgeen neer komt op 2.500 euro. In bepaalde situaties kan het aantal uren lager of hoger uitvallen en daarmee het bedrag afwijken. Dit is bijvoorbeeld het geval indien u zelfstandig ondernemer of expat bent, één of meer bestaande verzekeringen of overwaarde inbrengt, een overbruggingskrediet of startersregeling nodig heeft. Of als u gaat scheiden, een BKR heeft of gaat verbouwen. Uiteraard maakt onze adviseur daar vooraf duidelijke afspraken over met u.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: