Details hypotheekadviseur

Europalaan (de stadstuin) 500
3526KS Utrecht
Telefoonnummer De Groene Hypotheekadviseurs Utrecht
0626566486
De Groene Hypotheekadviseurs Utrecht kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.125 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 19 waarnemingen: 19 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt De Groene Hypotheekadviseurs Utrecht aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

19 reviews voor De Groene Hypotheekadviseurs Utrecht

Gesorteerd op
14 juli 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Kundig en begrijpelijk advies"

10
Dit is ons tweede huis en ondanks dat de hypotheekadviseur van het eerste huis goed met ons meedacht, hebben we nu echt het idee dat we de hypotheek hebben die het best bij ons past. De adviseur heeft elke keuze en optie uitvoerig en begrijpbaar uitgelegd, zodat we een goede afweging konden maken.
19 juni 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Heel klantvriendelijk, deskundig en betrokken"

9
Na onvrede bij mijn vorige hypotheekadviseur ben ik middenin mijn financieringstemijn naar de adviseur overgestapt. Wel even spannend, want zou het nu wel goed gaan en zouden we alles nog wel op tijd rond krijgen? Al na het eerste gesprek was daar geen twijfel over mogelijk. Heldere uitleg, goede vragen en in korte tijd was alles me duidelijk. Ik had weer vertrouwen gekregen in het maken van de grote beslissingen die genomen moesten worden. De adviseur was goed beschikbaar voor vragen en wist me steeds gerust te stellen als ik de deadline in mijn nek voelde hijgen. Heel prettig en eerlijk contact. De adviseur heeft zich goed in onze situatie weten te verplaatsen en van daaruit een echt persoonlijk advies gegeven.
16 juni 2019
oversluiten van de hypotheek in april 2019

"Goede en adequate service. Goed advies."

10
Eerste persoonlijke contact gaf vertrouwen. De adviseur geeft een goede en adequate service. Fijn contact. De adviseur heeft een goed advies gegeven en dacht pro-actief mee. Ook de afwikkeling verliep soepel. Zeker aanbevelenswaardig voor hypotheekadvies
14 juni 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Deskundig, betrokken en betrouwbaar"

10
Deze adviseur kan ik iedereen van harte aanbevelen. Ze heeft me ontzettend goed en op een hele prettige manier geholpen bij mijn ingewikkelde situatie. Ze legt hypotheek taal in gewone mensen taal uit, en net zo lang totdat je aanstoot waar je je handtekening onder zet. Ze is snel, duidelijk en transparant in haar communicatie, en buiten dat een heel prettig mens.
27 maart 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Perfecte begeleiding"

10
De adviseur heeft ons super goed geholpen met onze hypotheek. Wij bleken een heel lastig geval door verschillende zaken en het zag er naar uit dat het niet ging slagen. Door keihard werken heeft de adviseur het toch voor elkaar gekregen om ons het huis te kunnen laten kopen met een top hypotheek. Zij heeft ons van A tot Z begeleid en kan alles goed en duidelijk, in normale taal, uitleggen Iets wat je in de hypotheek wereld wel eens anders ziet. Ook de nazorg is top en we kunnen altijd terecht met vragen, ook daar wordt dan weer uitgebreid duidelijk antwoord op gegeven
18 maart 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"Vakkundig, persoonlijk en realistisch advies"

10
De adviseur heeft ons uitstekend begeleid bij de financiering van ons nieuwe huis, waarbij ze een uitgekiend oog had voor onze wensen op het gebied van zowel duurzaamheid als betaalbaarheid. Ze rekende ons verschillende financiële toekomstscenario's voor waarbij voordelen en risico's uitgebreid aan de orde kwamen en we zorgvuldig en weloverwogen konden kiezen voor een hypotheek die het beste bij ons paste. Afhandeling was snel en accuraat.
15 maart 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Persoonlijke en zorgvuldige hypotheekadviseur"

9
De adviseur heeft ons mogen adviseren in de keuze voor de hypotheek bij de aankoop van ons nieuwbouw huis. Een dergelijk traject is soms lastig te volgen, De adviseur heeft er steeds voor gezorgd dat we op één lijn zaten door veel contact te hebben en alles in Jip en Janneke-taal begrijpend te maken. Zoek je een fijne adviseur? Dan raden wij zéker deze adviseur aan!
21 januari 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Gedegen en geduldig"

10
De adviseur neemt de tijd voor het advies en neemt ook de tijd het advies toe te lichten. De adviseur is erg goed bereikbaar. Dit zorgt voor een erg goede samenwerking. Door de bank was het niet mogelijk de aanvraag voor haar vakantie af te ronden. De adviseur heeft zorg gedragen voor een goede overdracht.
4 december 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Deskundig en betrokken: geweldige adviseur!"

10
De adviseur heeft mij en mijn ex-partner geholpen bij het uitkopen van mij uit het huis van mijn ex-partner en het aankopen van een nieuw huis voor mij. Een best ingewikkelde situatie met veel verschillende partijen. De adviseur heeft dit geweldig gedaan, zowel op zakelijk gebied als in de onderlinge verhoudingen. De adviseur is goed bereikbaar, snel en duidelijk in haar acties en heel erg betrokken. Ze heeft kennis van zaken en weet ingewikkelde materie in hapklare brokken uiteen te zetten waardoor ik steeds duidelijk wist waar ik aan toe was. Het feit dat ze bij ons/mij thuis kwam, maakt het helemaal ideaal. Ik kan en zal de adviseur bij iedereen aanbevelen!
13 november 2018
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Deskundig, betrokken en behulpzaam"

10
De adviseur heeft ons heel deskundig geholpen met de aanschaf van ons huis. Ze gaf snel antwoord en stond direct klaar. Volledig vertrouwen dat we het goed geregeld hebben.
12volgende

Details

AFM-nummer
12002714
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Rianne Burger
Rianne Burger

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.125,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Tarieven gelden ook voor zelfstandigen
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: