Details hypotheekadviseur

Amsterdamsestraatweg 277
3551CE Utrecht
Telefoonnummer Hypoinsur
030-2513489
Hypoinsur kantoorfoto
Klantcijfer: 9,4

Samenvatting

Prijs
€ 1.975 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,4. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 396 waarnemingen: 216 reviews en 180 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,4
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,5 (180 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag*
09:00 - 21:00
Zondag*
09:00 - 12:00
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2014, 2015 en 2016 winnaar in de regio Utrecht

96% beveelt Hypoinsur aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

216 reviews voor Hypoinsur

Gesorteerd op
1 december 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Denkt goed mee voor je toekomst"

10
De adviseur hielp ons goed verstandige keuzes te maken voor de toekomst, en daaromheen onze hypotheek en eventuele verzekeringen plannen. Hij was goed bereikbaar, en regelde alles met de hypotheek.
6 november 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Helder advies, perfecte service"

10
Alles werd helder uitgelegd. Fijn om zelf ook daadwerkelijk te begrijpen welke opties je hebt en op basis een keuze te kunnen maken, in plaats van blind te varen op een advies in onbegrijpelijk jargon. Ook nadat alles rond was, bleef de adviseur bereikbaar voor vragen advies. Vragen worden dezelfde dag nog beantwoord. De adviseur is heel goed bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail. Hij heeft ervoor gezorgd dat we vanaf moment 1 vertrouwen hadden in een goede afloop. We bevelen HypoInsur daarom ook bij iedereen aan!
18 juli 2018
verhogen van de hypotheek in mei 2018

"Zeer goed en duidelijk advies"

10
Net als vorig jaar zijn we compleet op de hoogte gebracht van alle aspecten rond het verhogen en oversluiten van de hypotheek. Ook het vervolg mbt de belastingen etc is vervolgens helemaal duidelijk. Er wordt een uitgebreid financieel rapport verstrekt met alle financiele gevolgen en 'what if' scenario's.
15 juni 2018
aankoop van een ander huis in september 2017

"zeer zorgvuldig"

8
Heel uitgebreid advies, na heel veel informatie te hebben aangeleverd, meer dan bij 'standaard' hypotheekadvies. dat moet je willen, maar dan krijg je ook wel veel informatie.
7 juni 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Zeer persoonlijk, vriendelijke en kundig."

10
De adviseur gaf aan dat wij hem altijd konden bellen voor vragen. Ik heb altijd tijdens kantooruren gebeld, maar nooit het gevoel gekregen dat het niet uit kwam. Verder hebben wij van start tot eind erg fijn contact gehad met de adviseur en als vragen niet direct beantwoord konden worden werd er meteen actie ondernomen om de vraag wel op korte termijn beantwoord te krijgen. Ook (indien noodzakelijk) het controleren van informatie bij derde partijen werd door de adviseur gedaan.
16 mei 2018
aankoop van een ander huis in november 2017

"persoonlijk, uitgebreid, kundig en bereikbaar"

10
fantastisch geholpen door de persoonlijke aanpak. Hierdoor een voor ons beste advies gekregen, geheel naar onze wensen. Onze gehele financiële situatie was in een keer duidelijk en overzichtelijk. Tijdens de aanvraag van de lening voor de hypotheek konden we voor werkelijk alles bellen en vragen stellen. Kortom van A tot Z vlekkeloos geholpen zonder problemen, alleen oplossingen.
3 mei 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"goed advies alle zaken komen aan bod"

8
professionele uitstraling, kennis en kunde! De adviseur heeft echt haar best gedaan om voor ons de beste hypotheek te krijgen. wat een passie!
2 mei 2018
oversluiten van de hypotheek in maart 2018

"Duidelijk en overzichtelijk"

10
***** heeft ons zeer goed geholpen met de oversluiting van de hypotheek, alles werd duidelijk en overzichtelijk uitgelegd met een grote monitor zodat alles voor ons beide goed zichtbaar was. Bij de vele vragen die we hadden kregen we antwoorden die wij konden begrijpen. Hij had een aantal opties voor ons die ook weer goed uitgelegd werden met alle voor en nadelen hierbij. Ook het gebruik van de digitale map is een uitkomst, hierdoor kun je precies zien wat er nog moet gebeuren en wat er al goedgekeurd is. Voor mijn gevoel kon ik ook altijd contact opnemen als ik vragen had. Al met al een goed en vertrouwd gevoel.
25 april 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Duidelijk en helder advies"

10
De adviseur heeft ons helder en duidelijk geadviseerd voor de aanvraag van een nieuwe hypotheek. Ook tijdens de aanvraag bij de verstrekker heeft de adviseur regelmatig contact gehad over de voortgang wat uiteindelijk in een vrij korte tijd positief is afgesloten.
23 april 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"Het onoverzichtelijke inzichtelijk gemaakt"

9
Het is geen feest op de Utrechtse huizenmarkt. En al helemaal niet als je net een vervelende scheiding achter de rug hebt. Ik zocht een hypotheek voor mijn nieuwe huis en overzag het allemaal niet meer. Hamada heeft me bij de hand genomen en in alle rust de verschillende scenario's aan me voorgelegd. In 2 sessies van 3 uur. Hij benadrukte veelvuldig dat ik hem ieder moment mocht benaderen met vragen, ook buiten kantoortijden. Als we op een ander terrein kwamen wat buiten het hypotheekadvies viel, dan pakte hij er direct de prijslijst bij om te laten zien hoeveel de meerprijs zou zijn van dat advies. Dan kon ik bepalen of ik dat wilde of niet. Die transparantie heb ik als heel prettig ervaren. Uiteindelijk voelde het alsof ik op een heel natuurlijke manier terecht kwam bij de voor mij beste financiering. Daarbij heb ik de adviseur leren kennen als een fijn mens. Iemand die er blij van wordt als hij zijn klanten op een goede manier verder kan helpen.
12345678922volgende

Details

KvK-nummer
53334752
AFM-nummer
12042064
Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag*
09:00 - 21:00
Zondag*
09:00 - 12:00
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Hamada abd Elhamed
Hamada abd Elhamed
Hypotheekadviseur Hans Meulemans
Hans Meulemans

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.975,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 165,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Wij hechten grote waarde aan helderheid en transparantie, duidelijke uitleg over onze werkwijze en beloning.

Bij ons zijn de tarieven inclusief:
Hypotheekadvies en -bemiddeling bij aankoop en of oversluiten, incl. overlijdensrisico.

Ook vallen de volgende diensten onder het tarief voor doorstromers
- Overbruggingshypotheek

*Afhankelijk van de diensten die u kiest kunnen de kosten die in rekening gebracht worden verschillen.
Voorafgaand aan het adviestraject spreken wij met u af, Wat wij exact voor u kunnen betekenen. Zie onze Dienstenwijzer op onze website
http://www.hypoinsur.nl/bestanden/Hypoinsur-Dienstenwijzer
Of neem gerust contact met ons op
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: