Details hypotheekadviseur

Amsterdamsestraatweg 277
3551CE Utrecht
Telefoonnummer Hypoinsur
030-2513489
Hypoinsur kantoorfoto
Klantcijfer: 9,4

Samenvatting

Prijs
€ 1.975 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,4. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 407 waarnemingen: 223 reviews en 184 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,4
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,5 (184 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag*
09:00 - 21:00
Zondag*
09:00 - 12:00
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2014, 2015 en 2016 winnaar in de regio Utrecht

96% beveelt Hypoinsur aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

223 reviews voor Hypoinsur

Gesorteerd op
10 maart 2019
afsluiten van een hypotheek in januari 2019

"Goed afgestemd advies,"

9
Ik heb goed toegesneden advies gekregen en helder toegelicht en op maat gemaakt. Ik kreeg tijd en ruimte na te denken en vragen te stellen, dat is heel prettig
7 maart 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Erg goed"

10
Goed advies, duidelijke uitleg. Snelle reactie en altijd bereikbaar. Prettige gesprekspartner. Leeft zich in onze situatie in en dat is fijn sparren.
16 februari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Uitstekend advies"

9
Hypoinsur is zeer goed bevallen. Er zijn geen verrassingen achteraf geweest, hypotheekkosten per maand vielen uiteindelijk zelfs iets lager uit dan beraamd. Alles werd goed gecheckt. De adviseur die me geholpen heeft is, zeer vriendelijk en reageerde altijd snel op mijn mails. Als hij niet snel kon reageren ivm een opleidingsdag bijv kreeg ik dat van te voren te horen. Ik stond van te voren nogal sceptisch tov hypotheekadviseurs, maar erg fijn om te merken dat hypotheekadviseurs echt betrokken kunnen zijn en meedenken met je. Daarnaast merkte ik dat deze adviseur pro-actief naar de bank was toe, en overall de grote lijnen goed in zicht had wat nodig was. Wist ook kalmte te bewaren in een stressvolle tijd voor mij :-)
15 februari 2019
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Zeer tevreden, fijn advies!"

9
De adviseur van Hypoinsur stond ons bij tijdens onze uitdagende aanvraag, hij hielp ons uitstekend en was goed bereikbaar. Uiteindelijk zijn we meer dan tevreden met zijn hulp, advies en de uiteindelijke hypotheek!
26 januari 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"tegenvaller"

1
Helaas komt onze ervaring niet overeen met de veelal positieve reacties op Independer. Na een eerste positief kennismakingsgesprek in 2018, bleek na hervatting eind 2018 het bedrijf in vrij chaotische periode te zitten: Een nieuwe medewerker liet weten dat meerdere adviseurs het bedrijf hadden verlaten, maar dat hij ons dossier kon overnemen. Gedurende het proces bleek echter dat hij het veel te druk had. Mails kwamen vaak diep in de nacht en op weekenden binnen. Deze stress maakte hem slordig, waarbij wij gevoel kregen elke stap te moeten controleren en steeds aan moesten dringen op tempo en overzicht. Terugkijkend was het een zeer chaotisch traject, met als dieptepunt de extra vergoeding die hij plots nodig vond, toen buiten onze schuld de eerste hypotheekaanvraag was afgewezen. Hoewel wij hier nooit mee hadden ingestemd, konden wij alleen na betaling een klacht indienen bij de andere nog resterende collega. Voor ons was toen al duidelijk: wij wensen dit niemand toe.
Reactie van Hypoinsur
Wij betreuren het dat u het zo ervaren heeft. Wij hechten juist grote waarde aan helderheid, transparantie en een duidelijke uitleg over onze dienstverlening en beloning naast het op ons dienstenwijzer, leggen we dit altijd aan ons klanten uit en stemmen dit samen met hun af, indien er de extra kosten tijdens de proces komen, dan melden we dit altijd aan, zo ook bij u. Nogmaals bied ik u bij deze de mogelijkheid aan om in gesprek te gaan hierover teneinde tot een passende oplossing te komen. Uiteraard danken wij u voor uw reactie en zullen kijken of wij onze communicatie hierover kunnen verbeteren om misverstanden te voorkomen.
7 januari 2019
oversluiten van de hypotheek in november 2018

"Prima inzet en advies, adequate hulp"

8
De adviseur heeft ons zeer uitvoerig meegenomen in alle aspecten van het oversluiten van de hypotheek, de financiële risico's en voorzieningen, en opties voor energiebesparende maatregelen. Door wat extra gas te geven heeft hij ons geholpen om de hypotheek nog in 2018 te laten passeren.
16 december 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Meer dan alleen een hypotheekadviseur!"

10
We zijn in contact gekomen met Hypoinsur via Independer. Na telefonisch contact met in totaal 3 hypotheekadviseurs sprong Hypoinsur er met kop en schouders bovenuit. Al in het eerste belletje merkte je dat het meer dan werk is voor de adviseur, en dat hij er alles aan doet je een goed advies te geven. We waren namelijk opzoek naar iemand die mee kon denken, die niet met een standaard verhaal kwam, dit aangezien wij ook al wel wat wisten van het financiële wereldje. Hypoinsur paste perfect in dit plaatje. In omgang is hij gepassioneerd en vrolijk, verder zou ik hem en het kantoor omschrijven als ervaren en realistisch. Je merkt in de gesprekken dat er heel veel kennis is, en dat hij dit goed weet te vertalen naar een taal die wij begrijpen. Dit is erg fijn! Iets waar wij weinig van af wisten waren alle verzekeringen die je kan afsluiten (AOv, WWv, ORv, etc), ook dit plaatje wordt perfect afgestemd op je leefsituatie. Hypoinsur geeft hier erg goed advies in. Kortom: Aanrader!
1 december 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Denkt goed mee voor je toekomst"

10
De adviseur hielp ons goed verstandige keuzes te maken voor de toekomst, en daaromheen onze hypotheek en eventuele verzekeringen plannen. Hij was goed bereikbaar, en regelde alles met de hypotheek.
6 november 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Helder advies, perfecte service"

10
Alles werd helder uitgelegd. Fijn om zelf ook daadwerkelijk te begrijpen welke opties je hebt en op basis een keuze te kunnen maken, in plaats van blind te varen op een advies in onbegrijpelijk jargon. Ook nadat alles rond was, bleef de adviseur bereikbaar voor vragen advies. Vragen worden dezelfde dag nog beantwoord. De adviseur is heel goed bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail. Hij heeft ervoor gezorgd dat we vanaf moment 1 vertrouwen hadden in een goede afloop. We bevelen HypoInsur daarom ook bij iedereen aan!
18 juli 2018
verhogen van de hypotheek in mei 2018

"Zeer goed en duidelijk advies"

10
Net als vorig jaar zijn we compleet op de hoogte gebracht van alle aspecten rond het verhogen en oversluiten van de hypotheek. Ook het vervolg mbt de belastingen etc is vervolgens helemaal duidelijk. Er wordt een uitgebreid financieel rapport verstrekt met alle financiele gevolgen en 'what if' scenario's.
12345678923volgende

Details

KvK-nummer
53334752
AFM-nummer
12042064
Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag*
09:00 - 21:00
Zondag*
09:00 - 12:00
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Hamada abd Elhamed
Hamada abd Elhamed
Hypotheekadviseur Hans Meulemans
Hans Meulemans

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 120,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
0 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
0 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.975,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 180,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Wij hechten grote waarde aan helderheid en transparantie, duidelijke uitleg over onze werkwijze en beloning.

Bij ons zijn de tarieven inclusief:
Hypotheekadvies en -bemiddeling bij aankoop en of oversluiten, incl. overlijdensrisico.

Ook vallen de volgende diensten onder het tarief voor doorstromers
- Overbruggingshypotheek

*Afhankelijk van de diensten die u kiest kunnen de kosten die in rekening gebracht worden verschillen.
Voorafgaand aan het adviestraject spreken wij met u af, Wat wij exact voor u kunnen betekenen. Zie onze Dienstenwijzer op onze website
http://www.hypoinsur.nl/bestanden/Hypoinsur-Dienstenwijzer
Of neem gerust contact met ons op
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: