Details hypotheekadviseur

Arthur Van Schendelstraat 650
3511MJ Utrecht
Telefoonnummer Viisi N.V.
0303071280
Viisi N.V. kantoorfoto
Klantcijfer: 9,1

Samenvatting

Prijs
€ 1.995 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 162 waarnemingen: 113 reviews en 49 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

9,1 (49 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Regio Utrecht

96% beveelt Viisi N.V. aan.

Je kunt uitsluitend bij Viisi terecht als je HBO of WO geschoold bent

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

113 reviews voor Viisi N.V.

Gesorteerd op
12 december 2017
aankoop van een ander huis in januari 2017

"Aanrader, snel, transparant en duidelijk"

10
Zeer goed geholpen door de adviseur. Stelt zich zakelijk maar zeer dienstbaar op. Helder over mogelijkheden, snelle en duidelijke communicatie en onafhankelijk.
22 november 2017
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Efficiënt, klantvriendelijk en snel"

10
***** heeft mij bijzonder snel aan een hypotheek geholpen. De communicatie was duidelijk, eerlijk en doelgericht. Binnen een week kon ik mij druk gaan maken over inrichting en was de financiering rond. Geen bijkomende kosten of addertjes.onder het gras. Uiteindelijk nog goedkoper advies dan bij de bank waar ik een hypotheek heb!
16 november 2017
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Zeer efficient en laagdrempelig benaderbaar"

9
De adviseur heeft ons goed begeleid op weg naar een eerste hypotheek. Hij neemt de tijd waar nodig en is makkelijk benaderbaar wanneer nodig. Dat heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat toen het er op aan kwam, de hypotheekaanvraag binnen 7 werkdagen helemaal rond was, klasse!
8 november 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Meedenkend en effectief advies"

10
De adviseur heeft ons zeer snel op weg geholpen en heel duidelijk uitgelegd waar het om gaat bij het kiezen van een hypotheek. Hij durfde hierin ook te adviseren. Verder was de dienstverlening van Viisi gemakkelijk en efficient.
10 september 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Prettige begeleiding"

7
Voor ons als starters was het fijn om één enkele plek te hebben waar we naartoe konden met al onze vragen. De adviseur leidde ons traject in goede banen en zorgde dat we de juiste stappen op het juiste moment zetten. Omdat wij (zoals bijna iedereen, kan ik me zo voorstellen) een licht afwijkende situatie hadden, was dat voor ons heel prettig. De adviseur had verstand van zaken, en we hebben zijn advies in de meeste gevallen overgenomen. Niet overal, want uiteindelijk blijf je zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Ook zijn we blij dat we de tijd hebben genomen alle documenten goed door de te lezen en gegevens te controleren. Hier en daar hebben we er nog een slordigheidje uit kunnen vissen. Blijf dus zelf altijd heel goed opletten! Maar, al met al een prima begeleiding voor een redelijke prijs.
6 september 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Betrokken, betrouwbaar en razendsnel! "

10
Als starter heb ik de ontzorging van Viisi als hypotheekadviseur als erg prettig ervaren. Aan de ene kant waren de persoonlijke situatie en eigen wensen leidend, de klant staat bij Viisi centraal in de puurste zin van het woord. Ook werd over allerlei aspecten verder gedacht dan alleen de hypotheek, en werd middels een fijn online platform het papierwerk beperkt. Niet alleen werden alle documenten snel gecontroleerd, ook op antwoord op eventuele vragen hoefde ik nooit lang te wachten. Absolute aanrader voor starters, maar eigenlijk voor iedereen die hun hypotheek snel, maar niet overhaast geregeld willen hebben.
27 augustus 2017
aankoop van een eerste huis in april 2017

"Persoonlijk advies"

10
We zijn zeer te spreken over *****t en hoe hij ons geholpen heeft bij het aankoop van ons eerste huis. Hij nam uitgebreid de tijd en keek verder dan alleen rentes, maar ook naar onze levenssituatie en hoe wij deze in de toekomst voor ons zagen. Hij was goed te bereiken en reageerde snel op alle vragen met antwoorden waardoor we zagen dat hij echt deskundig was op dit gebied. bedankt nogmaals! Wij zouden ***** en Viisi dan ook zeker aanraden.
24 augustus 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Duidelijk en helder."

10
We hebben goede en heldere uitleg gekregen. Nooit zijn en valse verwachtingen geschapen mbt de hypotheek. Er wordt goed meegedacht en het contact is altijd zeer snel en adequaat geweest.
23 augustus 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Uitstekend geholpen"

10
Wij zijn uitstekend geholpen dooR *****van Viisi. Er zat in ons geval veel tijdsdruk op. ***** heeft zich ingespannen om snel de benodigde gegevens te verzamelen en contact te leggen met hypotheekverstrekkers. Hij heeft helder de verschillende hypotheekvarianten en mogelijke toekomstscenario's uitgelegd. Aanrader!
21 augustus 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Compleet advies, top service"

10
Viisi is duidelijk, compleet en to the point. Ook randvragen (schenking, belastingen) beantwoorden ze snel en adequaat.
12345678912volgende

Details

KvK-nummer
51607182
AFM-nummer
12039833
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Robert Diemer
Robert Diemer
Hypotheekadviseur Deni Nozic
Deni Nozic
Hypotheekadviseur Myrthe Romeijn
Myrthe Romeijn
Hypotheekadviseur Hendrik Schakel
Hendrik Schakel

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 200,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
10 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.000,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.995,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De wijze en hoogte van de vergoeding voor onze dienstverlening spreken we altijd van te voren met je af. Wij richten ons uitsluitend op hoogopgeleiden (academici en hbo’ers). Er zijn 2 basistarieven:

Hypotheekadvies starter: je koopt een eerste woning € 1.795
Hypotheekadvies doorstromer: je hebt een woning in bezit (gehad) € 2.195

In de basistarieven zijn inbegrepen de advisering over en bemiddeling in:

- hypothecaire lening via 1 hypotheekoffertetraject (uiteraard maken we eerst een uitgebreide vergelijking);
- verplichte of gewenste overlijdensrisicoverzekering(en) bij onze standaard selectie van verzekeraars.

Bekijk al onze voorwaarden, aanvullende diensten en tarieven op: https://www.viisi.nl/hypotheekadvies/tarieven-en-voorwaarden
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.