Details hypotheekadviseur

Oostwal 103
4461JV Goes
Telefoonnummer De Bruine Hypotheken & Pensioenen BV
0113271919
De Bruine Hypotheken & Pensioenen BV kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 151 waarnemingen: 84 reviews en 67 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (67 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 13:30
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011 winnaar in de regio Zeeland

99% beveelt De Bruine Hypotheken & Pensioenen BV aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

84 reviews voor De Bruine Hypotheken & Pensioenen BV

Gesorteerd op
13 juli 2014
aankoop van een eerste huis in mei 2014

"Persoons gericht advies en zeer goede service"

10
Vragen konden altijd gesteld worden en altijd uitgebreide uitleg bij de verschillende voorstellen. Daarnaast werd alles op de achtergrond geregeld en had ik nergens omkijken naar. En uiteraard werd ik van alles op de hoogte gehouden.
31 januari 2013
aankoop van een eerste huis in september 2012

"Duidelijk, onafhankelijk, deskundig en persoonlijk"

10
Alle zaken worden stap voor stap op een heldere, duidelijke manier uitgelegd. Alle opties worden benoemd met bijkomende voor- en nadelen. Zowel op gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en belastingen. Veel ervaring en een open, persoonlijk contact. Je mag ten alle tijden bellen of mailen voor vragen/onduidelijkheden met het kantoor. Dit werkt zeer prettig en direct. Door de ervaring en deskundigheid van de medewerkers wordt veel werk uit handen genomen van de klant, maar altijd in goed overleg.
31 december 2012
afsluiten van een hypotheek in oktober 2012

"Een verademing na slechte ervaringen met Rabobank"

10
Ook voor een advies op maat bij nieuwbouw van niet traditioneel Nederlandse bouw kan ik dit kantoor van harte aanbevelen. In mijn geval was dat voor de bouw van een (deels eigen ontwerp) Finse houtstapelbouwwoning (loghouse) waarbij het houtpakket in Finland wordt geproduceerd, de cascobouw wordt verzorgd door Finnen die hun bedrijf in Frankrijk hebben gevestigd. De fundering en afbouw gebeurd in eigen beheer. De Bruine Hypotheken & Pensioenen heeft doordat zij geheel onafhankelijk werkt en bij een groot aantal hypotheekverstrekkers terecht kan voor mijn persoonlijke en financiele situatie de optimale hypotheek weten te realiseren.
9 november 2012
aankoop van een ander huis in oktober 2012

"Super begeleiding en service"

9
Wij zijn in oktober terecht gekomen bij de Bruine Hypotheken. De uitleg en begeleiding die wij kregen was duidelijk en heel helder. Van hypotheek t/m de verzekeringen is alles keurig geregeld. Een telefoontje en ze staan voor je klaar. Je hoeft bijna zelf nergens achteraan. Ik kan ook een ieder aanbevelen om contact te zoeken met de Bruine hypotheken. Ervaar wat wij ervaren hebben. Een eerlijk en transparant bedrijf. Zelfs bij de notaris was ***** aanwezig. Na afloop kregen we nog een bos bloemen en felicitaties. Dit maak je maar zelden mee. Je wordt er echt behandeld als mens, zeer gastvrij. Wij houden er een super gevoel aan over. Met vriendelijke groet, Rudi en sandra
3 oktober 2012
oversluiten van de hypotheek in februari 2012

"Goede service, deskundig, goed gevoel"

9
Dit jaar de hypotheek laten oversluiten en ook van tussenpersoon veranderd. Bij ***** door beide adviseurs goed geadviseerd en begeleid door het traject. Ze nemen je graag werk uit handen en wie je ook aanspreekt, men kent de klanten en het dossier. Dat schept vertrouwen. Aanbevolen!
13 september 2012
aankoop van een eerste huis in augustus 2012

"Uitstekende dienstverlening "

9
Wij willen heel graag dit kantoor aanbevelen omdat we bij het kopen van onze eerste woning prima geholpen zijn , het personeel is deskundig en past zo mogelijk alles aan naar onze wensen , weten altijd wel een goede oplossing bij eventuele problemen die zich in de aankoop/financiering kunnen voordoen en het contact met personeel is ook keurig, je kan er altijd terecht voor vragen en oplossingen. Kortom een keurig kantoor , we zullen dan ook zeker dit kantoor aanbevelen bij vrienden , familie en kennissen .
4 september 2012
aankoop van een eerste huis in september 2011

"Deskundig advies met het oog op een lange termijn."

10
De situatie wordt grondig doorgenomen en naar alle aspecten gekeken. Er wordt goed geluisterd en gekeken naar de mogelijkheden die aansluit bij mijn wensen.
5 juli 2012
oversluiten van de hypotheek in april 2012

"Zeer goed, onafhankelijk advies"

9
Wij kunnen De Bruine Hypotheken ten zeerste aanbevelen. Voor de oversluiting van onze hypotheek hebben wij een onafhankelijk advies gehad. De Bruine Hypotheken is open en eerlijk en er wordt in begrijpelijke taal gecommuniceerd, waardoor wij een goed en helder beeld hebben gekregen van de manier van werken bij oversluiten van een hypotheek. Al het werk tbv oversluiten wordt volledig door De Bruine Hypotheken afgehandeld.
3 juli 2012
aankoop van een eerste huis in januari 2012

"Super service, duidelijk advies!"

10
Staat op elk tijdstip klaar voor vragen. Goed persoonlijk contact. No-nonsense hypotheek advies. Maakt duidelijk wat het kosten en geeft aan wat veilig/verstandig is en wat onnodige kosten zijn. Ook hele goede begeleiding met de aankoop (bieden) gehad. Hierdoor zeker enkele duizenden euro's bespaard. Beveel deze adviseur bij iedereen aan!
5 juni 2012
aankoop van een ander huis in december 2011

"Vakkundig en duidelijk advies"

9
Aanbeveling is beslist aan de orde vanwege de correcte afhandeling en de prettige gesprekken bovendien wordt er de tijd genomen voor ons als klant
123456789volgende

Details

KvK-nummer
22042819
AFM-nummer
12005787
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 13:30
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J.C.A. de Bruine
Dhr. J.C.A. de Bruine
Hypotheekadviseur Mevr. E.A. Vrolijk
Mevr. E.A. Vrolijk

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: