Details hypotheekadviseur

Heernisseweg 101
4461PT Goes
Telefoonnummer JT Financiële Diensten GOES
0113-229514
JT Financiële Diensten GOES kantoorfoto
Klantcijfer: 8,7

Samenvatting

Prijs
€ 1.995 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 149 waarnemingen: 124 reviews en 25 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,5 (25 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt JT Financiële Diensten GOES aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

124 reviews voor JT Financiële Diensten GOES

Gesorteerd op
4 juli 2019
afsluiten van een hypotheek in juli 2019

"goed en duidelijk "

9
had begrip voor de situatie en was kort en duidelijk als nodig was deed hij de vraag nog x verduidelijken
4 april 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Geweldig advies goed en duidelijk "

9
Ik ben super tevreden over de advies dat ik heb gehad was goed en duidelijk
8 maart 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Professioneel, duidelijk advies. Top service!"

10
Voor mij was dit een eerste ervaring met een hypotheekadviseur. Vanaf het eerste gesprek tot het gewenste resultaat is de service continu top geweest! De adviseur is een zeer professionele en betrokken hypotheekadviseur met kennis van zaken. Tijdens de gesprekken nam hij de tijd om de zaken begrijpend uit te leggen en toe te lichten. Verder ook zeer prettig dat de afspraak altijd kon op een tijdstip dat het mij goed uitkwam. De adviseur is zeer goed bereikbaar en handelt snel. Echt een aanrader voor wie professioneel en eerlijk advies wil!
25 februari 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Perfect geregeld, goede en snelle communicatie."

9
Execution only hypotheek. Hypotheek zonder advies afgesloten. Perfect geregeld, betrouwbaar goede en snelle communicatie. En goede prijs.
15 november 2018
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Snel en betrouwbaar advies"

8
De adviseur komt thuis langs. Hij reageert snel op email, legt alles duidelijk uit en komt professioneel over. Ik ben blij dat hij mijn hypotheek heeft geregeld, door zijn snelle handelen was het bij de bank ook allemaal snel rond en alles geregeld.
13 november 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Professioneel en eerlijk advies"

10
Wij zijn super goed geholpen door JTFD met de aankoop van ons eerste huis. Duidelijk en eerlijk advies. De adviseur denkt mee en is heel erg geduldig. Bij elke stap duidelijke communicatie en uitleg. Wij kunnen JTFD iedereen aanbevelen en zullen dit ook zeker doen als iemand op zoek is naar advies. Bedankt!
11 juli 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"Informatie tav nieuwbouw mogelijkheden"

8
Meedere gesprekken gevoerd verspreid over verschillende maanden. Begon als een verkennend gesprek maar resulteerde uiteindelijk in een daadwerkelijke financiering voor ons nieuw te bouwen huis. Richard was altijd bereid om langs te komen zodra een situatie gewijzigd was. Hij reageert vlot bij vragen via mail, denkt goed mee en benoemd goed eventuele knelpunten. Heldere en eerlijke communicatie staan centraal.
16 april 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"Professioneel klantvriendelijk en snel"

10
Na het eerste gesprek was het ons al duidelijk: dit is het juiste adres om ons de juiste begeleiding te bieden voor de financiële afhandeling van de aankoop van ons huis! Professioneel, snel, klantvriendelijk en voor een goede prijs, echt aan te raden! Top!Adviseur hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking!
28 februari 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Duidelijk en snel advies. "

9
We zijn starters en waren ondanks inlezen, relatief onbekend met de aanvraag van een hypotheek en de stappen eromheen. Desondanks zijn we ontzettend goed geholpen en ook heel snel. De aanvraag was binnen een maand rond (door snelle communicatie). De adviseur houdt daarnaast heel goed rekening met wensen/vragen. Hij adviseert wat het beste past bij jouw situatie, maar ook gericht op de toekomst. Fijne/kalme manier van begeleiden.
1 februari 2018
aankoop van een ander huis in januari 2018

"Zeer duidelijk en goed advies!"

10
De adviseur luistert naar je wensen, geeft begrijpelijke uitleg, schept geen valse verwachtingen en is betrouwbaar. Dankzij hem een prima nieuwe hypotheek!
12345678913volgende

Details

KvK-nummer
51733498
AFM-nummer
12039853
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Richard Remijn
Richard Remijn

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 95,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
10 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.995,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: