Details hypotheekadviseur

Stadhuisplein 3
4531GZ Terneuzen
Telefoonnummer Niki de Wolff
0115700538
Niki de Wolff kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 3.195 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 7 waarnemingen: 7 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Niki de Wolff aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

8 reviews voor Niki de Wolff

Gesorteerd op
14 november 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Duidelijk"

10
Enorm tevreden! De advia is duidelijk en snel. Nadat ik alle stukken had ingeleverd had ik binnen 1 dag al een geaccepteerde offerte van de bank. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat ik veel minder eigen spaargeld moest investeren bij de aankoop van mijn woning. Daarvan heb ik mijn appartement leuk kunnen inrichten en ik heb er nog een weekje ibiza van geboekt :)
11 november 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Vertrouwd en zeer professioneel"

10
De adviseur heeft erg veel kennis van zaken, het voelt vertrouwd aan. Voor ons is een huis kopen even op de lange baan geschoven, maar zodra wij dit gaan doen komen we zeker bij de adviseur terug en zullen hem ook aan een ieder aanraden! Groet,
11 november 2019nieuw!
verhogen van de hypotheek in oktober 2019

"Heel vakkundig"

9
De adviseur zoekt echt alles tot de bodem uit. Is heel vakkundig, precies en heel duidelijk in zijn communicatie.
11 november 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in november 2018

"Vakkundiger als Niki kom je ze niet tegen"

10
We zijn super tevreden hoe de adviseur ons door het bos van hypotheken geloodst heeft. Hij luistert, neemt de tijd voor je en komt tot de perfecte hypotheek die bij onze situatie past. We staan versteld van zijn deskundigheid en accuratesse. We zijn al vaker verhuisd met de nodige hypotheken, maar we hebben nog nooit zo'n uitgebreid hypotheekadvies gehad. Ook is hij makkelijk bereikbaar en hij geeft altijd snel antwoord bij vragen. Hij werkt zeer professioneel en is supergoed op de hoogte van de wet-en regelgeving omtrent hypotheken. Ik ben blij dat we voor deze Niki gekozen hebben en ik kan het zeker aan iederen die een passende hypotheek zoekt, aanbevelen!!
9 november 2019nieuw!
afsluiten van een hypotheek in april 2019

"Meer financiële rust dankzij Niki Aan te bevelen. "

8
Wij waren al een paar jaar aan het kijken of we onze hypotheeklasten naar beneden konden krijgen maar niemand kon ons helpen. Totdat we een bericht van Niki tegenkwamen. We hebben hem benaderd en hij kon ons wel helpen. Hij heeft geluisterd naar onze wensen en zorgen en een passend advies gegeven. Door onze huidige hypotheek anders in te richten heeft hij er voor gezorgd dat al onze wensen gerealiseerd konden worden. Over 6 jaar loopt onze rentevaste periode af en dan kijken we opnieuw naar onze hypotheek. Ondertussen genieten we van meer financiële rust. Dankzij Niki!
8 november 2019nieuw!
oversluiten van de hypotheek in augustus 2019

"Om zetten hyphotheek"

8
Niki heeft ons goed geholpen Hij is deskundig. en weet waar hij het over heeft
8 november 2019nieuw!
afsluiten van een hypotheek in augustus 2019

"Niki is top !"

10
Nadat Niki jaren geleden voor ons al de hypotheek had uitgedokterd werd het dit jaar even tijd om alles opnieuw te bekijken. Niki heeft het perfect uitgelegd en voor ons de gunstigste route bepaald. Helemaal top ! Rustig en duidelijk uitleggen, rekenvoorbeelden en alles uit handen nemen zodat je je echt veilig voelt in het woud van hypotheken ! Heb niks dan lof voor Niki !
6 november 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Realistisch advies"

10
Zeer goede begeleiding van A tot Z. Je kan er met al je vragen terecht en krijg eerlijk antwoord. Tevens communicatie een sterk punt.

Details

KvK-nummer
72487526
AFM-nummer
12046015
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Niki de Wolff
Niki de Wolff

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 3.195,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: