Details hypotheekadviseur

Jan Valsterweg 104
3315LG Dordrecht
Telefoonnummer Findigo Financiële Diensten
078-7519533
Findigo Financiële Diensten kantoorfoto
Klantcijfer: 8,7

Samenvatting

Prijs
€ 2.250 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 164 waarnemingen: 95 reviews en 69 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,5 (69 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Findigo Financiële Diensten aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

95 reviews voor Findigo Financiële Diensten

Gesorteerd op
11 oktober 2019
aankoop van een eerste huis in september 2019

"Zeer tevreden!"

10
Ik ben erg tevreden over het hypotheekadvies dat ik gekregen heb bij de koop van mijn eerste huis. Het contact heb ik als prettig ervaren, hij nam de tijd om vragen te beantwoorden en was ten allen tijden bereikbaar. Daarbij is het uiteindelijk gelukt om de hypotheek voor mijn droomhuis in zeer korte tijd rond te krijgen.
8 december 2018
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Super service, en ze komen na wat ze beloven"

10
Ze hebben het onmogelijk ( in onze ogen) mogelijk gemaakt, super service, en ze zeggen doen ze ook!
27 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Goede service en contact"

10
Ik ben goed geholpen en zeer tevreden met de adviseur. Ze hebben mij op de juiste wijze geadviseerd in het traject maar mijn eerste huis. Ik kan het Findigo alleen maar aanraden voor iedereen.
25 oktober 2018
aankoop van een ander huis in mei 2018

"Goede service voor een prima prijs"

9
Voor de aanschaf van een nieuw huis weer zaken gedaan met Findigo, wederom zeer goed bevallen. Samen hebben we een mooi hypotheekproduct uitgekozen. Kernwoorden: - snelle / duidelijke communicatie -ontzorging -goede kwaliteit
24 oktober 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"deskundig advies, snel en betrouwbaar"

9
Prettig adviesgesprek en begeleiding tijdens aanvraag was echt heel goed. Na aanlevering gevraagde stukken hebben we zelf geen enkel moment meer in actie hoeven komen. een adviseur waar je op kunt vertrouwen!
14 juni 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Super goed geholpen!"

10
Onze adviseur heeft ons onwijs goed geholpen met onze financiering van ons nieuwe huis. Snelle service en binnen 3 weken was onze financiering rond. Hij is zeer professioneel en zeer kundig. Je kan hem echt in vertrouwen nemen, wat ook heel erg belangrijk is. Hijstaat je altijd te woord als je hem belt en neem echt de tijd voor je. Indien wij weer een huis gaan kopen(hoop het niet), weten we in iedergeval hem weer te vinden.
11 mei 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"'de hypotheek zit in ieder geval goed'"

10
Toen wij vorige maand ons eerste huis kochten wisten we eigenlijk helemaal niets van hypotheken. De adviseur heeft ons bijna letterlijk aan het handje genomen en heeft alle stappen rustig met ons doorgenomen. Hij heeft ons veel werk uit onze handen genomen, ook zaken die niet per se onder zijn verantwoordelijkheid vallen. Omdat wij geen aankoopmakelaar hadden heeft hij ook een deel van deze taken op zich genomen en zelf even namens ons onderhandeld! Een eerste hypotheek is ongelofelijk spannend, maar dankzij de adviseur hebben we het gevoel de juiste keuzes te hebben gemaakt! Nu is een10 nogal een heftig cijfer, in dit geval is hij echt verdiend!
Reactie van Findigo Financiële Diensten
Beste Tim en Ania, Wat een mooie woorden voor iemand die "gewoon" zijn werk doet. We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn, we hebben het ook zeer graag gedaan. Veel plezier in jullie nieuwe huis. Eric
27 maart 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Persoonlijk, Goede dienstverlening, professioneel"

10
Middel klein kantoor, persoonlijke dienstverlening, snel, goed bereikbaar, prima begeleiding. Zeer tevreden
24 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in februari 2018

"Onze adviseur is een fantastische kerel."

10
Ik kreeg dit adres van een collega. Ik ben in 2017 begonnen met de oversluiting van mijn hypotheek. Ik ben 3 keer voor een gesprek bij de adviseur geweest. In 2017 schoot het voor mij niets op. Hij gaf aan dit advies graag te geven en zag het als een langere termijninvestering. In 2018 was het zover. Eenvoudig snel en heel vriendelijk geholpen. EEN AANRADER. Woon je in Dordrecht, zoek dan vooral niet verder.
17 januari 2018
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Heel goed geholpen, mooi advies!"

10
De adviseur heeft mij heel goed geholpen bij de aankoop van mij huis. Wat mij heel erg aanspreekt is de persoonlijke service, altijd alles tot in de puntjes op orde en daarnaast een hele grote betrokkeheid. Dit liet zich zien in de kleine dingetjes, zoals de aanwezigheid bij de overdracht van het huis met een bosje bloemen. Ik had het gevoel dat hij altijd direct bereid was mij te helpen als ik een vraag had.
12345678910volgende

Details

KvK-nummer
24445505
AFM-nummer
12018496
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Eric Blaauw
Eric Blaauw
Hypotheekadviseur Kees de Leeuw
Kees de Leeuw

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.250,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Wij zijn startersspecialist voor de Drechtsteden, maar natuurlijk bent u ook voor uw tweede of volgende woning van harte welkom.
De kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.
Het kan voorkomen dat uw situatie of vraag heel specifiek is. In dat geval werken wij niet met de standaard urenindicaties maar maken we vooraf een afzonderlijke ureninschatting voor u.
Als wij voor u een hypotheek afsluiten betaalt u ons voor het totaaladvies. Bij ons hoeft u dan dus niét apart te betalen voor een overlijdensrisico- of woonlastenverzekering.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: