Details hypotheekadviseur

Vrieseweg 82
3311NX Dordrecht
Telefoonnummer Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht
078-6399193
Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht kantoorfoto
Klantcijfer: 7,8

Samenvatting

Prijs
€ 3.000 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 244 waarnemingen: 220 reviews en 24 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (24 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

220 reviews voor Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht

Gesorteerd op
17 mei 2019
verhogen van de hypotheek in februari 2019

"Absolute aanrader!"

9
Na wat online rond te hebben gekeken een afspraak voor advies met de gemaakt. We hadden al aardig voor ogen wat we wilden. De adviseurt heeft ons hier heel deskundig in begeleid. Hartelijk persoon, eerlijk en goed advies. We zijn uiterst tevreden!
29 april 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Zeer klantvriendelijk, meedenkend, menselijk"

9
Van Bruggen adviesgroep is zeer kundig. Wij zijn er terecht gekomen voor het afsluiten van een hypotheek. Mijn 2e koopwoning en de 1e koopwoning van mijn vriendin. Onze financiële situatie wijkt af doordat mijn vriendin zelfstandige ondernemer is. Het waren fijne gesprekken, duidelijke, vriendelijke en menselijke communicatie. Je bent geen nummer maar een individu. Wij konden terecht met allerlei vragen, zowel telefonisch als via de mail. Van Bruggen zou ik aanraden als hypotheekadviseur zonder twijfel.
10 april 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Deskundig, gedegen"

9
Waardeer eveneens het snelle reageren op vragen. Professionele aanpak. Vriendelijke en open communicatie. Kwam met meer dan 1 voorstel. Samen de voor onze situatie beste oplossing bepaald. Telefonisch goed bereikbaar.
9 april 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Zeer goede adviezen, vriendelijk en meedenkend"

10
Zeer goede adviezen en altijd bereid mijn vragen te beantwoorden. Snelle reactie op lopende zaken en erg meedenkend! Zeer enthousiatst en vriendelijk. Al 2 keer met behulp van Desiree een woning aangekocht en dit alles zonder problemen. Zou dit kantoor aan iedereen aanbevelen :)
1 april 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Echte aanrader!!!"

10
Ik beveel dit kantoor van harte aan, aan iedereen die financieel advies nodig heeft. Ze staan heel graag voor je klaar, denken enorm mee. Je ervaart hier een warm welkom, niks is te gek. Ervaar het zelf & maak een afspraak.
31 maart 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Zeer deskundige advies!"

10
Zeer goed geholpen met de aankoop van een nieuwe huis door de medewerkers van Van Bruggen Dordrecht! Je voelt je er zeer welkom en ze denken ruim met je mee!
28 maart 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"We kregen een helder en zeer duidelijke uitleg."

9
Zelf zijn we niet zo bekend met alle financiële mogelijkheden voor een hypotheek. Maar door toedoen van medewerking aan tv programma's viel onze keuze op van Bruggen. Wij kregen een zeer helder uitleg over onze situatie ivm een hypotheek voor ons nieuw aan te kopen huis. Ook nadat er iets veranderd was werd al het werk uit handen genomen.
20 maart 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Zeer betrouwbaar"

10
Onze ervaring op een heel professionele en zeer vriendelijke manier alles voor ons geregeld.
19 maart 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Kundig advies wat duidelijk wordt uitgelegd"

10
Eind 2017 al met de adviseur in contact gekomen voor een oriënterend gesprek. In 2018 meerdere malen contact gehad over de mogelijkheden bij diverse woningen. Altijd zeer kundig, helder, duidelijk en vooral heel vriendelijk te woord gestaan. Mocht ze niet meteen bereikbaar zijn werden we altijd heel snel teruggebeld of gemaild. Begin 2019 eindelijk de juiste woning gevonden dus vanzelfsprekend onze hypotheek geregeld. Ik kan echt niks verzinnen waarover we niet tevreden zijn. Alles prima uitgelegd en snel geregeld. We zijn echt super tevreden en raden haar dan ook zeker aan!
19 maart 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Goed en persoonlijk advies op maat"

9
Het advies werd voor ons op maat gemaakt. Er werd goed geluisterd naar onze persoonlijk wensen en ook meegedacht wat in de toekomst voor ons nodig zou kunnen zijn. Waar nodig werd de tijd genomen om opties in alle rust uit te leggen en een reminder te sturen zodat documenten tijdig konden worden aangeleverd.
12345678922volgende

Details

KvK-nummer
24377449
AFM-nummer
12010916
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag*
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. N.E.D. De Bondt
Mevr. N.E.D. De Bondt

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 3.000,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: