Details hypotheekadviseur

Kerkbuurt 52
3361BJ Sliedrecht
Telefoonnummer VDL Hypotheken B.V.
0184-784000
VDL Hypotheken B.V. kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 43 waarnemingen: 42 reviews en 1 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend 

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

(1 kwaliteitscheck)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 17:00
Dinsdag*
08:00 - 17:00
Woensdag*
08:00 - 17:00
Donderdag*
08:00 - 17:00
Vrijdag*
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt VDL Hypotheken B.V. aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

42 reviews voor VDL Hypotheken B.V.

Gesorteerd op
11 februari 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2017

"Nauwkeurig advies op maat"

9
We hebben in januari/februari 2017 met de hulp van VDL hypotheken onze eerste woning kunnen kopen. VDL hypotheken is ons hier uitstekend bij van dienst geweest met goed en scherp advies. Wij bevelen VDL hypotheken dan ook zeker aan!
19 januari 2018
aankoop van een ander huis in april 2017

"Goede service, persoonlijk advies "

10
Advies op maat. Niet voor eigen gewin maar zoekt beste voor de klant.
16 januari 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2017

"Persoonlijk advies op maat"

9
Het kopen van een eerste huis brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Echter bij de eerste kennismaking met deze hypotheek adviseur was er gelijk sprake van een persoonlijke benadering, waardoor je je als onervaren speler op de huizenmarkt gesteund voelt. Na het eerste gesprek kregen we een advies gericht op onze persoonlijke situatie. Hierbij de vermelding dat de adviseur extra affiniteit heeft met beroepen waarbij een vast werkcontract tijdens het opleidingstraject nog niet tot de mogelijkheden behoort. Ondanks de vakantieperiode, waarin zowel wijzelf als de adviseur op vakantie gingen, bleef het contact goed. Zodat wij onze hypotheek op tijd rond konden krijgen.
16 januari 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2017

"Persoonlijk en duidelijk advies. "

9
Wij hebben goed en duidelijk advies gekregen bij VDL bij de aankoop van ons nieuwbouwhuis. De gesprekken verlopen prettig en alle mogelijkheden/beperkingen worden besproken. Bij vragen wordt er snel contact opgenomen en wordt er snel geschakeld.
12 januari 2018
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Zeer deskundig advies"

10
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop we geadviseerd zijn door VDL hypotheken: het advies is zeer deskundig en als klant wordt je volledig ontzorgd doordat VDL Hypotheken je uiterst vakkundig én met jaren ervaring door de hypotheekverstrekking heen loodst. De hypotheekverstrekking verliep heel soepel en ik kan werkelijk niets anders zeggen dan dat ik VDL hypotheken echt van harte aan iedereen aan kan raden.
12 januari 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2017

"Bekwaam, open en betrouwbaar"

10
Als starters zijn we enorm geholpen in de aankoop van ons eerste huis. Met behulp van de bekwaamheid en het juiste advies van VDL hebben zowel koper en verkoper veel geld en moeite bespaard. Een onderdeel hiervan was bijvoorbeeld een huurcontract voor een bepaalde periode. We zouden VDL zeker willen aanbevelen voor starters.
11 januari 2018
oversluiten van de hypotheek in november 2017

"Persoonlijk en deskundig advies"

9
Wij hebben een zeer positieve ervaring met VDL Hypotheken. Goed contact, snel antwoord op vragen en zelfs buiten kantoortijden te bereiken. Er wordt meegedacht wat het beste bij je persoonlijke situatie past. Wij zijn heel tevreden!!
2 januari 2018
aankoop van een ander huis in april 2017

"Kundig advies"

8
Persoonlijke aanpak, zeer kundig advies en snel schakelen. Daarnaast ook advisering op het gebied van verzekeringen. One-stop-shop waar je goed ontzorgt wordt.
6 september 2017
aankoop van een ander huis in september 2016

"Zeer goede service. Bij vragen duidelijke uitleg."

9
Ik kan het kantoor zeker aanbevelen omdat wij zeer goed geholpen zijn. Wij moesten erg lang wachten eer dat we onze volgende woning konden betrekken. Hierdoor vielen zeer veel hypotheekverstrekkers af. Toch is er 1 gevonden die toch nog tegen een aantrekkelijke rente. Goed geinformeerd over Nationale Hypotheek Garantie.
25 augustus 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2016

"Goed advies"

9
Persoonlijke benadering prettige gesprekken en goed advies.
12345volgende

Details

AFM-nummer
12043173
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 17:00
Dinsdag*
08:00 - 17:00
Woensdag*
08:00 - 17:00
Donderdag*
08:00 - 17:00
Vrijdag*
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.