Je ervaring

Over welke bank wil jij je ervaring delen?
Gemak en snelheid van openen van de rekening

Gemak en snelheid van openen van de rekening

Hoe verliep het proces bij het openen van je spaarrekening? Moest je bijvoorbeeld veel lastige formulieren invullen of kon je dit gemakkelijk en snel via internet aanvragen? Geef je bank hiervoor een cijfer.

Gemak van geld overmaken

Gemak van geld overmaken

Kan je gemakkelijk en snel geld opnemen van je spaarrekening? En hoe denk je over het gemak dat deze bank je geeft bij het storten van je spaargeld op je spaarrekening? Geef je bank hiervoor een cijfer.

Snelheid van geld overmaken

Snelheid van geld overmaken

Is het overmaken van je spaargeld naar je bankrekening snel geregeld? Moet je bijvoorbeeld een paar dagen wachten tot je overschrijvingsformulier is verwerkt of kan je in 3 muisklikken je spaargeld overboeken? Geef je bank hiervoor een cijfer.

Informatieverstrekking over rentewijzigingen

Informatieverstrekking over rentewijzigingen

Ontvang je informatie over de rentewijzigingen van je spaarrekening? Krijg je deze rentewijzigingen regelmatig en is de informatie ook duidelijk? Geef je bank hiervoor een cijfer.

Gebruiksvriendelijkheid website/internetbankieren

Gebruiksvriendelijkheid website/internetbankieren

Wat vind je van de gebruiksvriendelijkheid van de website van de bank? Wanneer je ook kunt internetbankieren, wat vind je van de gebruiksvriendelijkheid van bijvoorbeeld het overzicht van je rekening, de mutaties en het overmaken van je spaargeld?

Op welke manier maak je meestal geld over?

Op welke manier maak je meestal geld over?

Maak je via internetbankieren geld over naar je spaarrekening of ga je liever naar de bank om geld te storten? Geef hier aan op welke manier je geld overmaakt.

Titel van je review
Je review
Tekens nog mogelijk: 1000

Uitleg toelichting

Schrijf hier je mening op over deze verzekering. Dat kan positief of negatief zijn. Jouw mening is belangrijk voor andere klanten dus probeer jouw ervaring met deze verzekering goed te omschrijven.

Je naam

Toelichting jouw naam

Wij vragen jouw naam om fraude te voorkomen. Wil je niet dat jouw naam getoond wordt bij de beoordeling? Vink dan het vakje aan 'toon mijn naam niet'

Je e-mailadres

Toelichting e-mail

Wij vragen je e-mailadres om fraude te voorkomen. Independer zal je privacy waarborgen en je e-mailadres nooit zonder voorafgaande toestemming voor commerciële doeleinden gebruiken.

E-mailadres bevestiging

Toelichting e-mail bevestiging

Wij vragen je e-mailadres om fraude te voorkomen. We vragen het twee keer om er zeker van te zijn dat je het e-mailadres juist intoetst. Independer zal je privacy waarborgen en je e-mailadres nooit zonder voorafgaande toestemming voor commerciële doeleinden gebruiken.

WUA Logo

“Independer beste vergelijker!”

WUA beoordeelde Independer als beste vergelijkingssite voor spaarrekeningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers vonden afgelopen maand de beste spaarrekening