Lenen
Defam

Als je een lening wilt afsluiten bij DEFAM gaat dat altijd via een tussenpersoon. Je kunt dan altijd persoonlijk advies krijgen, waarmee DEFAM probeert overkreditering te voorkomen. Vraag je via Independer een lening aan bij Defam, dan zorgt de tussenpersoon Krediet.nl hiervoor.

Reviews


Reviews: 87% beveelt Defam aan.

Defam scoort gemiddeld een 8,7. Dit is het gemiddelde uit 126 beoordelingen van Defam klanten. Daarvan hebben 115 klanten ook nog een toelichting gegeven over Defam door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Defam

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Defam een lenen hebben afgesloten.

126 reviews
Zeer goed
99
Goed
24
Matig
3
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
8,7
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Klantenservice
9,1
Gemak
8,9
Snelheid
9,1
Informatieverstrekking
7,8
Lees de 126 lenen reviews van Defam

Laatste 3 reviews lenen van Defam

"Vele malen beter dan mijn eigen Bank"
22 oktober 2018 | Anoniem
Score:9,8
Waar ik bij mijn eigen bank tegen een muur van onwil, onkunde en arrogantie aanliep kwam ik ten einde raad bij jullie terecht. Jullie vertelde mij; reken op 3 dagen, het geld was binnen na 2 dagen. Dit is tenminste service, top!
"Bijzonder snelle en correcte afhandeling bij Krediet.nl"
24 september 2018 | Anoniem
Score:10,0
Een 3-tal aanbieders vergeleken en bij 2 daarvan geen goed gevoel (grotere bank en verzekeraar). Vervolgens Krediet.nl benadert voor het overnemen van diverse leningen, zodat alles netjes bij 1 aanbieder kon worden ondergebracht. Er werd eerlijk advies gegeven aan de hand van onze persoonlijk levenssituatie (gezin), dus absoluut niet gericht op het verdienen van geld. Dit wekt natuurlijk vertrouwen en de adviseur gaf ook nog eens eerlijk aan dat bij een persoonlijke lening en veel lagere rente mogelijk was, dan bij een doorlopend krediet. Er werden absoluut geen extra producten en/of verzekeringen "aangepraat". Mocht er in de toekomst een aanpassing nodig zijn of wellicht een ander soort lening, dan zullen zij ook de eerste zijn die ik benader. Telefonisch erg goed bereikbaar en mailtjes razendsnel beantwoord, zelfs op zaterdag! Binnen 5 dagen (inclusief een zaterdag en zondag) stond het geld al op onze rekening en waren de andere leningen overgenomen!
"Gewoon top"
10 augustus 2018 | Roland
Score:10,0
Gisteren aangevraagd, Vandaag duidelijkheid, Morgen beschikking over geld. Hoezo efficiënt ! Zeer correct, vriendelijk en deskundig geadviseerd. Aanleveren stukken via internet; snel, simpel en duidelijk.
Lees de 126 lenen reviews van Defam

Laatste nieuws over leningen en kredieten

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over leningen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

5 mollenstreken bij het afsluiten van een lening

08-03-2018

Niet alleen in Georgië wordt goed gemold. Ook in Nederland moet je goed opletten dat je niet met open ogen in de mollenstreken trapt. Geld lenen is namelijk niet zomaar iets. Je moet er goed over nadenken en je moet Lees verder

AFM: kredietverstrekkers moeten het klantbelang meer centraal stellen

10-11-2017

Kredietverstrekkers moeten meer aandacht geven aan het belang van hun klanten. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Op dit onderdeel scoren kredietverstrekkers maar 2,4 van de 5 punten. Er valt vooral veel te verbeteren Lees verder

BKR-registratie? Niet altijd een probleem voor hypotheek

10-10-2017

Ken je dat? Je hebt online een apparaat of een mooie nieuwe gadget besteld en je kiest voor betalen in termijnen. Maar helaas mis je een betaaltermijn. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar wist je dat dit ook gevolgen kan Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle kredietverstrekkers voor jou op een rij gezet. Als je voor Defam kiest, leiden we je door naar de website van deze kredietverstrekker.

Wat kun je van Defam verwachten?

Je sluit je lening rechtstreeks af bij Defam. Dat betekent dat zij alle zaken rondom je lening met jou afhandelen.


 

Wie doet wat voor jou? Independer

Kredietverstrekker

Leenrentes vergelijken ja nee
Lening afsluiten nee ja
Papieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Rente en aflossing innen nee ja
Saldo en rekeninginformatie geven nee ja

Afhandeling door Krediet.nl

Bij een aantal kredietverstrekkers wordt jouw aanvraag doorgezet naar de tussenpersoon Krediet.nl. Dit staat altijd in de vergelijking vermeld. Zij zorgen voor advies en afhandeling van jouw lening.

Vergoeding

Als je via onze website een lening afsluit, ontvangen wij van de aanbieder een vergoeding die gebaseerd is op het openstaande saldo. Wij vinden deze vergoedingen vaak te hoog. Daarom hebben wij besloten dat wij gemiddeld niet meer dan € 150,00 in totaal voor een lening willen ontvangen.

Lening vergelijken?

Vergelijk eenvoudig leningen van Defam en vrijwel alle andere kredietverstrekkers bij Independer.
Lening vergelijken
WUA Logo

Independer beste vergelijker!

WUA beoordeelde Independer wederom als beste vergelijkingssite voor leningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers zochten en vonden afgelopen maand de goedkoopste lening!