Ervaringen met geld lenen via Independer

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere mensen die een lening afsloten bij Independer? Bekijk ze hier allemaal: ongefilterd en echt.

Op zoek naar een lening? Vul hieronder je gegevens in en vind een voordelige lening voor jouw situatie.  

Geld lenen

Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
Burgerlijke staat

Onze klanten geven ons gemiddeld een

9,0

Bekijk alle 4.019 klantbeoordelingen

10,0

"Aanvragen gaar makkelijk, ben echter nog wel benieuwd naar de opvolging van mijn aanvraag. "

zondag 11 april 2021 om 12:27, Anoniem, VEENENDAAL
6,0

"The slider for the term of the loan was not working for me. I am sure the lender can change this "

maandag 29 maart 2021 om 17:52, Dhr. Mathew, HOOFDDORP
10,0

"Because I trust in this company and I appreciate the way they make sure everything go as planned "

dinsdag 23 maart 2021 om 11:50, Mevr. M.E FlèMing, 'S-GRAVENHAGE
10,0

"Eenvoudig aanvragen van een offerte voor een persoonlijke lening. Informatie overzichtelijk en compleet."

donderdag 4 maart 2021 om 14:52, Anoniem, UTRECHT
8,0

"De eenvoud. Graag had ik nog wel de mogelijkheid gehad in mijn eigen woorden een opmerking te kunnen geven."

dinsdag 2 maart 2021 om 12:00, Dhr. Dollé, ZWANENBURG
8,0

"Omdat het bewaren van de gegevens voor een volgende keer niet in een keer klikken is. Je krijgt eerst een foutmelding en moet dan nog een keer naar "bewaard voor later". Verder is het zo dat het niet duidelijk is wat burgelijke staat voor mij inhoud."

maandag 22 februari 2021 om 17:21, Dhr. Nieuwland, AMERSFOORT
6,0

"Ik heb net een aanvraag via Independer ingediend, dat was heel eenvoudig en overzichtelijk het verdere verloop van de aanvraag ken ik nog niet dus mijn mening word iets te vroeg gevraagd eigenlijk."

maandag 15 februari 2021 om 14:09, Anoniem, KERKRADE
10,0

"Ik ben zeer te vreden en ik geloof er in jullie. Want jullie had mijn zus gehopen in 2019"

donderdag 25 februari 2021 om 14:10, Anoniem, VALKENSWAARD
10,0

"Goede informatie overzichtelijk bij elkaar met goede vergelijk mogelijheden"

gisteren om 18:54, Dhr. Greiner, ENKHUIZEN
10,0

"Overzichtelijke website, duidelijk omschreven opties en behulpzame suggesties. "

maandag 29 maart 2021 om 16:33, Dhr. Geerts, AFFERDEN GLD
toon meer

Zo werkt een review geven voor je lening

Wanneer je bij Independer een lening afsluit, kun je een review over Independer geven. Na een paar maanden ontvang je ook een mail met de vraag of je je kredietverstrekker wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je geldverstrekker voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.