Vincent

Motorverzekering? Beste-in-1 Pakket!

Geboortedatum
bijv. 15-01-1970
Postcode
bijv. 1234 AB
Huisnummer
Toevoeging
Gezinssamenstelling
Controleer je ingevulde gegevens.
Motorverzekering in het Beste-in-1 Pakket
 
Deze verzekeraars doen mee aan het Beste-in-1 Pakket
 
Partners van het beste-in-een Pakket?
 

Motorverzekering via Independer

Via Independer kun je geen motorverzekeringen met elkaar vergelijken, maar je kunt wel gemakkelijk een motorverzekering los afsluiten. Dit doe je via ons Beste-in-1 Pakket. Je kunt daar gemakkelijk een pakket van verzekeringen afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen een motorverzekering af te sluiten. Wij kijken binnen ons aanbod welke motorverzekering voor jou het beste is. Deze motor verzekering kun je dan gemakkelijk afsluiten.

Gemakkelijk overstappen motorverzekering

Je oude motorverzekering kun je gemakkelijk opzeggen. Neem hiervoor contact op met je verzekeraar. Zij maken de opzegging voor je in orde. Vervolgens kun je een motorverzekering afsluiten bij Independer.

Waarom een motorverzekering?

Vanaf het moment dat het kenteken van je motor op jouw naam staat, ben je wettelijk verplicht je motor te verzekeren. Anders mag je niet rijden op je motor. Een WA verzekering is wettelijk verplicht. Daarmee ben je verzekerd voor schade die je aan derden aanbrengt. De WA dekking kun je verhogen met een extra dekking voor je eigen motor, bijvoorbeeld een WA+ Beperkt casco dekking.

Wat dekt je motorverzekering?

Als je alleen de verplichte WA verzekering afsluit, is je eigen motor niet verzekerd bij een ongeval of diefstal. Hiervoor kun je wel een uitgebreidere dekking kiezen, zoals een WA + beperkt casco of WA + volledig casco dekking. Kies je voor een WA + Beperkt casco dekking? Dan is je eigen motor ook verzekerd tegen brand-, storm- en diefstalschade. En bij een volledig casco dekking ben je ook verzekerd voor schade die je zelf hebt veroorzaakt. Bijvoorbeeld wanneer je onderuit gaat met je motor bij glad weer. Naast deze dekkingen kun je ook kiezen voor een aanvullende verzekering naast je motorverzekering. Je kunt kiezen voor een schadeverzekering voor opzittende of een rechtsbijstandsverzekering.

Hoe kiezen wij je motorverzekering?

Voor de motorverzekering binnen het Beste-in-1 Pakket werken we samen met 4 verzekeraars. Zodra jij je gegevens hebt ingevoerd, kijken wij welke verzekeraar voor jouw situatie het beste is. We kijken dan naar de dekking, maar natuurlijk ook naar de premie. Zo zorgen wij ervoor dat jij goed verzekerd en voor een eerlijke prijs de weg op kunt met je motor. Op dit moment werken wij met de volgende verzekeraars samen:

  • Delta Lloyd
  • ASR
  • Unigarant
  • Reaal

Gemakkelijk alles onder 1 dak

Heb je meerdere verzekeringen afgesloten in je Beste-in-1 Pakket? Dan krijg je na het afsluiten van ons 1 polis waarop al je verzekeringen staan. Heb je alleen gekozen voor een motorverzekering, dan ontvang je een polis voor alleen motorverzekering. Wij zijn altijd je aanspreekpunt, of je nu één of meerdere verzekeraars in jouw pakket hebt. Heb je schade? Dan bel je ons, één telefoontje is genoeg. Onze experts helpen je ook met al je vragen en wijzigingen.

Jaarchecker

Bij het Beste-in-1 Pakket kun je je opgeven voor de jaarchecker. Dit betekent dat wij na één jaar kijken of je nog goed zit. Want het kan zomaar dat verzekeraars hun premie hebben aangepast of dat er nieuwe verzekeraars zijn toegevoegd aan het Beste-in-1 Pakket. Wij sturen je dan een e-mail met de aangepaste gegevens. Jij blijft gewoon goed verzekerd en hoeft nergens naar om te kijken. Wil je gebruik maken van de Jaarchecker? Geef je dan op via info@independer.nl.

Dagelijks aanpasbaar aan jouw situatie

Je polis  van je motorverzekering is dagelijks aanpasbaar. Verandert er iets in jouw situatie of wil je je dekking van je motorverzekering aanpassen? Onze experts passen je polis gelijk aan. Je hoeft niet te wachten tot het eind van het verzekeringsjaar. Zo betaal je nooit te veel voor je verzekeringen. Wijzigingen in je verzekering(en) zijn uiteraard kosteloos.

Wij staan voor je klaar bij vragen over je motorverzekering

Independer hecht veel waarde aan een uitstekende klantenservice. Daarom hebben we al onze adviseurs zelf opgeleid. Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij je motorverzekering afsluiten? Dan kun je bij ons terecht. Je krijgt dan altijd iemand van Independer aan de lijn en geen medewerker van een zogenaamd callcenter.

Neem contact op met onze klantenservice of bekijk online de meest gestelde vragen over motorverzekeringen.

Meer nieuws op ons weblog

Meer motoren gestolen in eerste helft 2017
12 juli 2017
Het afgelopen half jaar zijn er meer motoren gestolen. Dit blijkt uit diefstalcijfers van de Stic...

Voorkom stormschade aan huis en auto: 10 tips
23 februari 2017
Volgens de weerberichten is er vandaag flinke storm op komst. Plaatselijk worden windkracht 10 en...

Expertadvies via WhatsApp
20 oktober 2016
Je herkent het vast wel. Je hebt een vraag over je verzekeringen, maar je hebt eigenlijk geen tij...

Actuele discussies over Beste-in-1 Pakket

Kilometrage
4 maart 2016
Beste Jasper DM, In de aanvraag geeft u op hoeveel kilometers u per jaar gaat rijden en volgens ...

Kilometrage
4 maart 2016
Beste, Ik heb mijn motor verzekerd op basis van 7500 km/jaar. Hoe kunnen jullie controleren hoev...

Voorlopig geaccepteerd,polis in aanvraag?
12 augustus 2015
ik heb me ingelogd vandaag 12/08/2015 maar er staat nog steeds Status Voorlopig geaccepteerd, pol...

 
 

Waarom je motorverzekering afsluiten via Independer?

Als klant van Independer verdien je het allerbeste. Wij vinden dat jij op je motorverzekering moet kunnen vertrouwen. Daarom onderhandelen we voor jou met verzekeraars over goede voorwaarden en de scherpe prijzen. Maar daarnaast doe we nog veel meer voor je.

Voordelen motorverzekering via het Beste-in-1 Pakket

Via ons Beste-in-1 Pakket kun je een persoonlijk pakket afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen je motorverzekering af te sluiten. Je stopt dan alleen een motorverzekering in je pakket en sluit deze af. Je ontvangt dan een Beste-in-1 Pakket polis met één verzekering erop: je motorverzekering.

De meeste verzekeraars bieden een pakketverzekering aan die alleen bestaat uit hun eigen producten. Zelden passen al deze producten goed bij jouw situatie qua premie en voorwaarden. Want de ene verzekeraar heeft voor jou de beste autoverzekering en de ander biedt je de beste motorverzekering voor een aantrekkelijke premie. Independer weet dat dat zo is en daarom werkt ons Beste-in-1 Pakket anders. In ons Beste-in-1 Pakket krijg je per verzekering de best passende verzekering bij jouw situatie voor een scherpe premie. En zo kan het zijn dat jouw persoonlijke pakket bestaat uit verzekeringen van verschillende verzekeraars. Toch heb je maar één polis en één aanspreekpunt. Dus voor schade of wijzigingen bij je motorverzekering hoef je alleen maar Independer te bellen, ook als je verschillende verzekeraars in je pakket hebt.

Eigen klantenservice motorverzekering

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt bij het afsluiten van je motorverzekering. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb jij een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten? Dan krijg je altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. Onze klanten waarderen dat. De helft van onze klanten geeft ons een 9 of een 10, nadat ze een verzekering via Independer hebben afgesloten.

Niet goed, geld terug

Sluit je een motorverzekering of een heel pakket af via Independer, dan heb je 14 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na het afsluiten van de motorverzekering deze nog kunt afzeggen. Je krijgt de premie die je al hebt betaald helemaal terug, tenzij je schade hebt gehad.

Beste prijs-kwaliteitverhouding motorverzekering 

Al meer dan 13 jaar geven bezoekers op onze website aan wat hun wensen zijn. Daardoor weten wij wat klanten belangrijk vinden: een goede motorverzekering voor een redelijke prijs. Het Beste-in-1 Pakket biedt je dat. Goede verzekeringen met een scherpe premie in één pakket op één polis bij Independer.

Klanten die bij ons een Motorverzekering afsloten

Independer scoort gemiddeld een 8,9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.120 beste-in-1-pakket beoordelingen.

Voordelen van Independer

DE BESTE VERZEKERING

Wij kijken binnen ons aanbod welke motorverzekeraar voor jouw persoonlijke situatie de beste is.

JAARCHECKER

Geef je op en wij checken voor je na een jaar of je nog goed zit met je motorverzekering.

HULP BIJ SCHADE

Onze experts helpen je bij een schade aan je motor, één telefoontje is genoeg.

Voordelen van Independer
experts

Experts motorverzekeringen

Vind je het kiezen een goede motorverzekering lastig? Wij maken het je graag gemakkelijk. Wij zetten alles helder op een rij en helpen je met kiezen en afsluiten van je motorverzekering. Onze experts staan voor je klaar met advies en beantwoorden graag je vragen.

Vanaf nu zijn we elke dag van de week telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur. In het weekend zitten we van 09.30 uur tot 18.00 voor je klaar!


035 626 55 44 Nu gesloten. Vandaag 9:30 weer bereikbaar

Zoekresultaten
Geen resultaat gevonden. Verfijn je zoekopdracht.
Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.