Terug
 
 
 
Overlijdensrisicoverzekering
Overlijdensrisicoverzekeraars benadelen huidige klanten
Heeft u een overlijdensrisicoverzekering? Dan kunt u waarschijnlijk veel geld besparen door over te stappen. De meeste overlijdensrisicoverzekeraars laten namelijk hun huidige klanten hogere premies betalen dan nieuwe klanten. Afgelopen jaar hebben veel verzekeraars hun tarieven voor nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen flink verlaagd. Uit recent onderzoek van Independer.blijkt dat premiedalingen van meer dan 30% geen uitzondering zijn. Door over te stappen kunt u daarvan profiteren.
Lees meer over de verschillen in premies.


 
 
 
  En verder in deze nieuwsbrief:
 
  Sparen minder rendabel
  Verdwijnt de no-claimbeschermer?
  Beoordeel uw hypotheekadviseur
  Zeker op vakantie

 
 
  Sparen minder rendabel
Sparen is niet meer zo aantrekkelijk als een half jaar geleden. De spaarrente daalde afgelopen halfjaar met gemiddeld 25%. Independer heeft tussen februari en juli de verschillen in rente gemeten. Bij sommige banken, zoals enkele Turkse banken, was de situatie erger. Daar zijn zelf spaarrentes gehalveerd. Wilt u nog profiteren van de huidige spaarrentes, dan is het slim om snel in actie te komen.
Lees meer over dalende spaarrentes.


 
 
Autoverzekering
Verdwijnt de no-claimbeschermer?
Afgelopen week maakte ASR (Fortis) bekend dat zij als eerste verzekeraar stoppen met het aanbieden van de no-claimbeschermer bij autoverzekeringen. Waarschijnlijk volgen op korte termijn meer verzekeraars, omdat blijkt dat door verzekerden met no-claimbeschermer beduidend meer claims worden ingediend. Daardoor wordt de schadelast voor de no-claimbeschermer te hoog om nog aan te bieden voor een commerciële prijs.
Lees meer over de no-claimbeschermer.
 
 
 
  Beoordeel uw hypotheekadviseur
Wie is de beste hypotheekadviseur bij u in de buurt? Dat weet u vast niet en wij ook niet. Maar daar gaat Independer snel verandering in brengen. U kunt daarbij helpen door uw hypotheekadviseur te beoordelen. Deze beoordelingen plaatsen wij vervolgens op onze website, zodat bezoekers gemakkelijker een adviseur kunnen kiezen. Meedoen? Vul dan de korte enquête in. Alvast bedankt!

 
  Zeker op vakantie
Op Independer kunt u reisverzekeringen vergelijken. Dat is belangrijk, want u wilt immers goed verzekerd op vakantie. Niets is vervelender dan tegen onvoorziene problemen aan te lopen. Om teleurstellingen over uw vakantieadres te voorkomen, is het ook handig om een bezoek te brengen aan Zoover. Via de grootste vakantiewebsite van Nederland kunt u vakantiebestemmingen beoordelen en bekijken hoe de bestemming door andere bezoekers wordt beoordeeld. Check nu uw vakantiebestemming.
 
 
 
 
  Toppers sparen
  Hoogste rentes, vrij opneembare spaarrekeningen

1. Aegon (3,75%)
2. SNS Bank (3,75%)
3. NIBC (3,60%)
4. ASN Bank (3,50%)
5. Moneyou (3,50%)
 
     
 
Vergelijk, Kies en Sluit:
cirkel Autoverzekering
cirkel Direct ingaande lijfrente
cirkel Hypotheek
cirkel Zoek Hypotheekadviseur
cirkel Koopsom
cirkel Lenen
cirkel Overlijdensrisicoverzekering
cirkel Reisverzekering
cirkel Spaarrekening
cirkel Woonverzekering
cirkel Zorgverzekering
 
Financieel advies over:
cirkel Gouden handdruk
cirkel Vrijkomend lijfrentekapitaal
 
Vergelijk ook:
cirkel Huisartsen
cirkel Fysiotherapeuten
cirkel Ziekenhuizen en Klinieken