Terug
 
 
 
Uitvaartverzekering
Hoge grafrechten kunnen nabestaanden onnodig op kosten jagen

De kosten die u betaalt voor het in stand houden van een graf verschillen sterk per gemeente. Dat blijkt uit onderzoek van uitvaartverzorger DELA. Deze kosten zijn medebepalend voor de premie van uw uitvaartverzekering. De uitvaartcalculator van Independer neemt deze kosten mee bij het berekenen van uw uitvaartwensen.
Lees meer over het berekenen van uw uitvaartwensen. 
 
 
  En verder in deze nieuwsbrief:
 
  Einde no-claimbeschermer in zicht?
  Spaarrente meerjarig deposito nauwelijks gedaald
  Pensioen fiscaal voordelig aanvullen tot 1 april a.s.
  Independer.nl opnieuw genomineerd voor Gouden Schild
  Brand New Day: goedkoop banksparen via indexbeleggen

 
 
  Einde no-claimbeschermer in zicht?

Het afsluiten van een no-claim beschermer bij een autoverzekering is erg populair onder consumenten. Maar veel autoverzekeraars verhogen de premies van de no-claim beschermer en schrappen deze uit hun assortiment. Is de no-claim beschermer op z’n retour? In dit zesde deel van artikelen over schadevrijejaren gaan we hier op in. Lees meer over het verdwijnen van de no-claim beschermer. 
 
Spaarrekening
Spaarrente meerjarig deposito nauwelijks gedaald

De rente op spaarrekeningen met een vaste looptijd (deposito’s) van vijf jaar of langer is het afgelopen jaar nauwelijks gedaald. Van gewone spaarrekeningen of deposito’s met een kortere looptijd daalde de rente wel. Wilt u de hoogste rente op uw spaargeld dan is het dus verstandig uw spaargeld wat langer vast te zetten.
Lees meer over de verschillende rentepercentages van spaarrekeningen.

 
 
 
  Pensioen fiscaal voordelig aanvullen tot 1 april a.s.

Bent u werkloos geweest, regelmatig van baan veranderd of heeft u een leaseauto (gehad)? Dan is de kans groot dat u een pensioentekort heeft. U kunt tot 1 april a.s. uw pensioen met fiscaal voordeel aanvullen met een lijfrenteverzekering (koopsom). Lees meer over uw het voordelig aanvullen van uw pensioen. 
  Independer.nl opnieuw genomineerd voor Gouden Schild

Independer is dit jaar opnieuw genomineerd voor een Gouden Schild in de categorie E-business. Sinds vorig jaar worden de Gouden Schilden (de Nederlandse Verzekeringsawards) uitgereikt aan bedrijven en personen die uitmuntend presteren op het gebied van verzekeren. Independer won in 2009 in de categorie E-business.

Dit jaar dingt Independer mee in dezelfde categorie, maar deze keer specifiek met de nieuwe hypotheekmodule “Zoek hypotheekadviseur”. Via deze module kunnen consumenten zelf de beste hypotheekadviseur vinden. Lees meer over de Gouden Schilden.


 
 
  Brand New Day: goedkoop banksparen via indexbeleggen

In januari is het bedrijf Brand New Day op de markt gekomen. Brand New Day is opgericht door de oud-oprichters van Binck Bank en gaat opnieuw de strijd aan met de gevestigde orde in de financiële wereld. Ditmaal richten de oprichters hun pijlen op de levensverzekeraars met hun woekerpolissen.

Brand New Day biedt fiscaal vriendelijk sparen voor aanvullend pensioen aan (ook wel banksparen genoemd), en claimt dat de beheerskosten voor de gekoppelde beleggingen vele malen lager zijn dan bij de traditionele levensverzekeraars of banken. Lees meer over Brand New Day. 
 
 
  Toppers autoverzekeringen
 

1. Budgio
2. Ineas
3. Bruns ten Brink 
4. Allsecur
5. Premio


Verzekeraars waarvoor de meeste belangstelling is. Periode 1 t/m 14 maart 2010.

 
     
 
Vergelijk, Kies en Sluit:
cirkel Autoverzekering
cirkel Direct ingaande lijfrente
cirkel Hypotheek
cirkel Zoek Hypotheekadviseur
cirkel Koopsom
cirkel Lenen
cirkel Overlijdensrisicoverzekering
cirkel Reisverzekering
cirkel Spaarrekening
cirkel Woonverzekering
cirkel Zorgverzekering
 
Financieel advies over:
cirkel Gouden handdruk
cirkel Vrijkomend lijfrentekapitaal
 
Vergelijk ook:
cirkel Huisartsen
cirkel Fysiotherapeuten
cirkel Ziekenhuizen en Klinieken