Terug
 
 
 
Overlijdensrisicoverzekering
Vanavond 20:30 in TROS Radar: overlijdensrisico en woekerpolis
Veel mensen met een woekerpolis hebben te maken met een ingebouwde overlijdensrisicoverzekering. Deze verzekering keert uit als de verzekerde komt te overlijden. Vallen de beleggingen tegen, dan stijgt de premie voor de overlijdensrisicoverzekering en blijft er aan het einde van de rit erg weinig over. Vanavond laat TROS Radar zien dat er veel geld te besparen valt als mensen deze constructie openbreken.

Wat zijn uw ervaringen met dit onderwerp? Bezoek ons forum en plaats een bericht. Lees meer over overlijdensrisico en woekerpolis. 
 
 
  En verder in deze nieuwsbrief:
 
  Independer.nl vraagt u om hulp bij nieuwe site
  GoedIdee verlaagt overlijdensrisicopremie voor bestaande klanten
  Hoe goed scoort uw reisverzekeraar?
  Wat weet u van uw overlijdensrisicoverzekering?
  FBTO best gewaardeerde overlijdensrisicoverzekeraar

 
 
  Independer.nl vraagt u om hulp bij nieuwe site
De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het vernieuwen van onze module voor autoverzekeringen. We zijn erg benieuwd wat u van onze nieuwe site vindt. Bekijk ‘m zelf en geef uw mening! Lees meer over de vernieuwingen van Independer.

 
  GoedIdee verlaagt overlijdensrisicopremie voor bestaande klanten
Verzekeraar GoedIdee verlaagt de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen voor zowel nieuwe als bestaande klanten. En dat is uniek in de verzekeringswereld. Verzekeraars berekenen premieverlagingen vrijwel uitsluitend door aan nieuwe klanten. Nieuwe en bestaande klanten van GoedIdee gaan daardoor gemiddeld 3-13% minder premie betalen. Lees meer over de verlaagde premies van GoedIdee.
 
 
 
Reisverzekering
Hoe goed scoort uw reisverzekeraar?

Op vakantie wilt u alleen maar genieten en de dagelijkse sores van u afzetten. Maar stel dat u iets overkomt en u toch uw reisverzekering nodig hebt? Dan is het goed om te weten dat klanten hun reisverzekeraar verschillend waarderen. In ons klanttevredenheidsonderzoek krijgt Centraal Beheer Achmea de hoogste waardering. Weten hoe andere reisverzekeraars scoren?
Lees meer over de uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek van reisverzekeraars. 
  Wat weet u van uw overlijdensrisicoverzekering?
Veel mensen denken het allemaal goed geregeld te hebben voor hun gezin. Ze hebben een overlijdensrisicoverzekering, maar verder dan dat gaat het niet. Sommigen weten zelfs niet eens waar hun polis ligt.
Hoe zit het met uw kennis van uw overlijdensrisicoverzekering? Test het snel! Independer helpt u het beter te begrijpen en op orde te krijgen, zodat u er echt van op aan kunt dat u het goed geregeld heeft! 

 
 
  FBTO best gewaardeerde overlijdensrisicoverzekeraar
Een scherpe premie en een goede dienstverlening kunnen goed samengaan. Dat bewijst verzekeraar TAF in het eerste klanttevredenheidsonderzoek van Independer naar overlijdensrisicoverzekeraars. FBTO komt als beste uit de bus, TAF staat met een 7,2 op de derde plaats. Lees meer over het klanttevredenheidsonderzoek naar overlijdensrisicoverzekeraars.


 
 
 
  Vakantiegeld binnen?
 

Meest populaire spaarbanken op Independer afgelopen maand:

1. ASN Bank

2. NIBC Direct

3. Credit Europe Bank

4. REAAL Bancaire Diensten

5. MoneYou

 
     
 
Vergelijk, Kies en Sluit:
cirkel Autoverzekering
cirkel Direct ingaande lijfrente
cirkel Hypotheek
cirkel Zoek Hypotheekadviseur
cirkel Koopsom
cirkel Lenen
cirkel Overlijdensrisicoverzekering
cirkel Reisverzekering
cirkel Spaarrekening
cirkel Woonverzekering
cirkel Zorgverzekering
 
Financieel advies over:
cirkel Gouden handdruk
cirkel Vrijkomend lijfrentekapitaal
 
Vergelijk ook:
cirkel Huisartsen
cirkel Fysiotherapeuten
cirkel Ziekenhuizen en Klinieken