Overlijdensrisicoverzekering via Diabetesvereniging Nederland en Independer

Independer wil verzekeren voor iedereen gemakkelijk maken, ook als dat niet zo vanzelfsprekend is. Diabetesvereniging Nederland komt op voor de belangen van mensen met diabetes. Daarom zijn we heel blij dat we met dit speciale traject mensen met diabetes op een gemakkelijke en snelle manier aan een overlijdensrisicoverzekering kunnen helpen.

Heb je al een overlijdensrisicoverzekering? Meld je dan aan en bekijk of je je via Independer voordeliger kunt verzekeren.

 
 
 
 
 
 

Overlijdensrisicoverzekering en diabetes

Heb je diabetes en wil je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten? Dan heb je vast al gemerkt dat dit lastig is. Verzekeraars willen je niet als klant hebben of alleen tegen een veel hogere premie. Independer vindt het niet eerlijk dat je als diabetespatiënt weinig te kiezen hebt. Daarom hebben wij een speciaal aanvraagtraject voor mensen met diabetes opgezet: Overlijdensrisicoverzekering Op Maat.

Bekijk ook de veelgestelde vragen.

Beloond met Generali AM Innovatieprijs 2013

De Overlijdensrisicoverzekering Op Maat is zeer vernieuwend voor de verzekeringswereld en kreeg de Generali AM Innovatieprijs 2013.
Lees meer over de Generali AM Innovatieprijs.

 
 
 
 

Hoe gaat het in z'n werk?

  1. Vul je gegevens hiernaast in en meld je aan.
  2. Wij bellen je op om je wensen te bespreken.
  3. Op basis van de door jou ingevulde gezondheidsverklaring wordt een medisch rapport gemaakt.
  4. Jouw wensen en het medische rapport sturen we naar de verzekeraars met wie we samenwerken.
  5. Verzekeraars laten ons weten of en zo ja voor welke premie zij jou willen verzekeren.
  6. Wij zetten de premies voor je klaar in een handig overzicht.
  7. Jij kiest zelf of en welke overlijdensrisicoverzekering je wilt afsluiten.
  8. Wij handelen alles voor je af, zodat je snel verzekerd bent.
  9. Naast je premie betaal je eenmalig € 295,- afsluitkosten en € 25,- voor dit traject. Je ontvangt als bonus gratis het lidmaatschap van de Diabetesvereniging Nederland. Ben je al lid? Dan betaal je maar € 265,- afsluitkosten.

Overlijdensrisicoverzekering Op Maat

Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Geslacht

Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam
(Mobiel) Telefoonnummer
(bijv. 012-3456789)
E-mail
(bijv. jemailadres@hotmail.com)
Een medewerker van Independer neemt dan binnenkort contact op.
 
 
 
 

Vragen over overlijdensrisicoverzekeringen

Vragen over diabetes

Onze experts staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden over overlijdensrisicoverzekeringen. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tot 21.00 uur.

035 626 57 80

De Diabeteslijn van Diabetesvereniging Nederland is er voor al je vragen over diabetes. Je kunt op werkdagen bellen tussen 9.00 en 17.00 uur.

033 463 05 66
 
 
 
 

Onze klanten over de Overlijdensrisicoverzekering Op Maat

Al tientallen mensen met diabetes sloten via Independer een overlijdensrisicoverzekering af. Zij waarderen dit speciale traject en onze service met een 9.

 
 
 

Meneer De Jong bespaart 34.000 op zijn verzekering

Meneer De Jong* rookt niet, heeft diabetes type 1 en probeert al een paar jaar een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Hij zoekt een overlijdensrisicoverzekering die 15 jaar loopt en die bij overlijden 100.000 euro uitkeert.

 
 
 
 

Via het speciale traject voor diabetici krijgt meneer De Jong vijf overlijdensrisicoverzekeringen aangeboden, waar hij zelf uit kan kiezen. De prijsverschillen tussen de aangeboden verzekeringen zijn enorm. De duurste verzekeraar kost meneer De Jong 251,63 euro per maand, terwijl de premie van goedkoopste maar 58,25 euro per maand is. Een maandelijks verschil van 193,38 euro. Over de hele looptijd is dit een premieverschil van ruim 34.000 euro.

De heer De Jong had de moed om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten al bijna opgegeven. “Dit was eigenlijk mijn laatste poging. In eerste instantie had ik er niet veel vertrouwen in. Maar ik was blij verrast dat het nu wel lukte. Het grootste voordeel vond ik toch wel dat ik direct al meerdere juiste premies heb gekregen, waaruit ik kon kiezen”, aldus een tevreden meneer De Jong.

 
 

* Om privacyredenen is dit niet de echte naam van onze klant.

 
 

Meneer De Vries bespaart over de totale looptijd 17.000

Meneer De Vries* wil een overlijdensrisicoverzekering afsluiten bij zijn hypotheek. Hij rookt niet en heeft diabetes type 2. Hij wil graag een overlijdensrisicoverzekering met een looptijd van 30 jaar een verzekerd kapitaal van 300.000 euro.

 
 
 
 

Via ons speciale traject krijgt meneer. De Vries meerdere aanbiedingen. De goedkoopste aanbieder biedt hem een premie van 37,75 euro per maand. De duurste verzekering komt uit op 85,23 per maand. Een maandelijks verschil van 47,48 euro. Over de hele looptijd is dit een premieverschil van ruim 17.000 euro.

Meneer De Vries is blij met dit initiatief: “Ik weet dat verzekeraars wat moeilijker doen omdat ik diabetes heb. Het geeft mij een gerust gevoel dat ik nu alsnog een bewuste keuze voor de verzekering heb kunnen maken. Ik zou anders alleen maar een premie hebben gehad van die duurdere aanbieder!”

Risicoverzekering Op Maat

Eerlijke premies voor mensen met diabetes

Een unieke samenwerking met Diabetesvereniging Nederland

 

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand een overlijdensrisicoverzekering