Overlijdensrisicoverzekering: lees alle reviews over Credit Life International.

Overlijdensrisicoverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Overlijdensrisicoverzekering van Credit Life International.

 


Reviews: 80% beveelt Credit Life International aan.

Credit Life International scoort gemiddeld een 8,1. Dit is het gemiddelde uit 169 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 105 klanten ook nog een toelichting gegeven over Credit Life International door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Credit Life International een overlijdensrisicoverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.


Toon alle 169 reviews

Totaal score
8,1
Afsluitproces
8,1
Prijs-kwaliteit
7,9
Klantenservice
8,2

sorteer op: datum ▼ | score

"Aanvraag overlijdensrisicoverzekeking."
13 augustus 2019 | A. Simmelink

Ik kan alleen maar tevreden zijn, aangezien Independer bij de aanvraag en begeleiding van deze verzekering e.a. naar volle tevredenheid heeft afgehandeld.

Score
8,2
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


"MAATWERK"
04 januari 2019 | Anoniem

Om te kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering op oudere leeftijd heeft Independer mij een duidelijke keuze via de website gegeven.

Score
8,7
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteit
8,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


"Fijn overzicht van keuzeopties, maar slordige afhandeling"
18 december 2018 | Victor

Wilde enkele verzekeringen afsluiten maar informatie werd onvolledig doorgespeeld aan de verzekeraar. Hierdoor moest ik veel nabellen en beide partijen aansporen om mijn informatie terug te vinden en de aanvraag te voltooien. Meerdere keren moeten bellen, meerdere mailwisselingen gehad die niet het gewenste resultaat opleverde. Uiteindelijk na veel gedoe wel een succesvolle aanvraag weten te krijgen waarmee ik tevreden ben.

Score
6,8
Afsluitproces
7,3
Prijs-kwaliteit
7,0
Klantenservice
6,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


"Duidelijke site met prima prijs-kwaliteitverhouding."
08 oktober 2018 | J.A.J.M. Heijmans

Ik heb een overlijdensrisicoverz.afgelsoten en ben tevreden over de duidelijke site van Independer met goede uitleg over het produkt. De toegang tot een persoonlijk onlinedossier was niet duidelijk en kan wat beter. Al met al ben ik tot nu toe tevreden over Independer.

Score
7,6
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteit
8,0
Klantenservice
6,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


"Goed vloet verlopen."
10 augustus 2018 | M. Nys

Altijd goede vlotte en vriendelijke communicatie met independer.

Score
8,5
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


"Onhandige naamgeving"
18 juni 2018 | Marc

OVR afgesloten bij Credit Life, dacht ik. Vervolgens kreeg ik van TAF een verzoek om extra gegevens, waarbij niet duidelijk werd dat dit de zelfde partij is. De aanvullende vragenlijst werd door weer een ander bedrijf gestuurd. Of ze netjes uitbetalen hoop ik voorlopig niet mee te maken.

Score
7,3
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteit
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


"Gewoon Supergoed"
08 juni 2018 | A.J.H.M. Jansen


Score
9,0
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteit
9,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


"Snel"
10 april 2018 | Anoniem

Na de verzekering af te hebben gesloten was eerst de vragenlijst naar een verkeerd emailadres gestuurd. Dit is hierna alsnog direct opgelost na bellen met de klantenservice, deze belde zelfs na 10 minuten terug of ik de email nu wel had ontvangen. Binnen 1 week na het afsluiten was alles rond en had ik de polis binnen.

Score
7,8
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteit
7,0
Klantenservice
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


"Goede service en bereikbaarheid"
04 april 2018 | Tim

Bij independer twee overlijdensrisico verzekeringen af gesloten voor onze hypotheek. Advies was goed en ook de snelheid van afhandelen was erg fijn!

Score
8,7
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteit
9,0
Klantenservice
8,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


"Snelle afhandeling"
31 maart 2018 | Frans

Zeer te vreden

Score
9,1
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteit
9,0
Klantenservice
9,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de Credit Life International overlijdensrisicoverzekering polis.


1234567891011volgende1 - 10 totaal 105


Risicoverzekering Op Maat

Eerlijke premies voor mensen met diabetes

Een unieke samenwerking met Diabetesvereniging Nederland

 

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand een overlijdensrisicoverzekering