Overlijdensrisicoverzekering
Woonfonds

Woonfonds biedt sinds 1973 hypotheken aan particulieren aan. Wij zijn onderdeel van de grootste verzekeringsgroep van Nederland: Achmea. Wij werken in heel Nederland samen met onafhankelijke adviseurs en tussenpersonen. Achmea biedt de Overlijdensrisicoverzekering via Woonfonds aan in de intermediaire markt en via Independer. Vooral zij kennen ons. De adviseurs en tussenpersonen zijn professioneel en hebben uitgebreide kennis en ervaring.

Woonfonds is opgenomen in onze vergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen. Vergelijk de premie en dekking van Woonfonds met alle andere overlijdensrisicoverzekeraars.

Ben je benieuwd naar ervaringen van klanten met een overlijdensrisicoverzekering van Woonfonds? Hieronder kun je zien of er reviews beschikbaar zijn over deze overlijdensrisicoverzekeraar.

Reviews


Reviews: 75% beveelt Woonfonds aan.

Woonfonds scoort gemiddeld een 8,1. Dit is het gemiddelde uit 8 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 5 klanten ook nog een toelichting gegeven over Woonfonds door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Woonfonds een overlijdensrisicoverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

8 reviews
Zeer goed
4
Goed
4
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
8,1
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteit
8,1
Klantenservice
8,4
Lees de 8 overlijdensrisicoverzekering reviews van Woonfonds

Laatste 3 reviews overlijdensrisicoverzekering van Woonfonds

"Rommelige procedure"
07 februari 2018 | M. Castelein
Score:7,0
Er ging in de communicatie voortdurend van alles mis, mailtjes gingen langs elkaar heen, post was zoek; het verdiende geen schoonheidsprijs. Klantenservice was wel altijd heel hulpvaardig en vriendelijk.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
24 januari 2018 | D.G. Borg
Score:8,5
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Goed Product"
08 november 2017 | Anoniem
Score:8,5
Kan alleen zeggen dat het een goed product lijkt. Maar bij een overlijdensrisicoverzekering weet je dit pas zeker als je het nodig hebt en dat wil je eigenlijk niet. Dus liever voor niets betaald,dan ben je er tenminste nog.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 8 overlijdensrisicoverzekering reviews van Woonfonds

Laatste nieuws overlijdensrisicoverzekering

Bekijk hieronder het laatste nieuws over overlijdensrisicoverzekeringen.

Premie overlijdensrisicoverzekering omlaag na stoppen met roken

27-12-2019

Wie stopt met roken doet niet alleen goed voor de gezondheid, het loont ook financieel. Toch meldt 60 procent van de mensen dat stoppen niet bij de verzekeraar, waardoor teveel premie wordt betaald voor de overlijdensrisicoverzekering. "Dat scheelt een ruime Lees verder

Ex-roker laat 355 euro per jaar aan premiebesparing liggen

31-12-2018

Ruim 70% van de ex-rokers met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) verliest veel geld. Zij weten namelijk niet dat ze in aanmerking komen voor de lagere niet-rokerspremie als ze twee jaar gestopt zijn. Dat blijkt uit onderzoek van Q&A Insights & Consultancy Lees verder

Stoptober: stoppen met roken ook goed voor overlijdensrisicoverzekering

01-10-2017

De maand oktober staat weer in het teken van Stoptober. Stoptober is een initiatief van een aantal partijen om in de maand oktober de sigaretten links te laten liggen. En hopelijk daarna natuurlijk ook nog. Dat roken ongezond is, weten Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze overlijdensrisicoverzekering kun je rechtstreeks bij Independer vergelijken en afsluiten.

Wij vragen je overlijdensrisicoverzekering aan bij Woonfonds. Nadat je je gegevens hebt ingevoerd op de site van Independer en je gezondheidsverklaring hebt afgegeven, zorgen we ervoor dat Woonfonds zo snel mogelijk de medische beoordeling start en de polis gaat opmaken.

Als tussenpersoon zijn we er voor jou. Wij behartigen je belangen bij Woonfonds. Als je vragen hebt over je overlijdensrisicoverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit dan verder voor je af met de verzekeraar.

Wat kun je van Woonfonds verwachten?

Woonfonds doet de medische beoordeling van je aanvraag. De premie betaal je rechtstreeks aan Woonfonds. Voor alle overige zaken rondom je overlijdensrisicoverzekering kun je bij Independer terecht.


Wie doet wat? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering voor je aanvragen ja nee
Medische acceptatie nee ja
Polisopmaak nee ja
Verzekeringspapieren opsturen ja nee
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Premie innen nee ja
Afsluitvergoeding innen ja, indien van toepassing nee

Geen informatie aangeleverd door Woonfonds

Woonfonds heeft geen informatie aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden.

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken?

Helaas levert Woonfonds geen informatie aan Independer om in de vergelijking opgenomen te worden. Wel vind je meer dan 35 andere overlijdensrisicoverzekeringen bij Independer.nl die je kunt vergelijken en die je direct eenvoudig kunt afsluiten.
Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Risicoverzekering Op Maat

Eerlijke premies voor mensen met diabetes

Een unieke samenwerking met Diabetesvereniging Nederland

 

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand een overlijdensrisicoverzekering