Ervaringen met overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Independer

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Op zoek naar een goede overlijdensrisicoverzekering? Maak een vergelijking en sluit je overlijdensrisicoverzekering af bij Independer. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,9

Bekijk alle 4.388 klantbeoordelingen

10,0

"Gemakkelijk geregeld, helder uitgelegd."

6 dagen geleden om 17:38, Mevr. Dijkhuizen, 'S-GRAVENHAGE
10,0

"Snel en overzichtelijk"

6 dagen geleden om 11:07, Dhr. Terlouw, SCHOONHOVEN
10,0

"makkie"

zondag 19 juni 2022 om 12:20, Anoniem, AMSTERDAM
10,0

"aanvraagproces duidelijk, simpel, doeltreffend. Precies wat ik zocht met keuze mogelijkheden en vergelijking. "

woensdag 15 juni 2022 om 01:14, Dhr. Buyk, CAPELLE AAN DEN IJSSEL
10,0

"op eenvoudige manier om de verzekeringen af te sluiten"

dinsdag 14 juni 2022 om 15:04, Mevr. van der Bijl, LEEUWARDEN
10,0

"Perfect "

dinsdag 14 juni 2022 om 03:08, Dhr. Martina, ROTTERDAM
10,0

"top"

maandag 13 juni 2022 om 15:23, Anoniem, OLDENZAAL
10,0

"goede en duidelijker site"

zaterdag 11 juni 2022 om 10:33, Dhr. Meins, GRONINGEN
8,0

"Snel en duidelijk "

vrijdag 10 juni 2022 om 11:16, Anoniem, OOSTERHOUT
10,0

"Prima"

donderdag 9 juni 2022 om 09:10, Anoniem, WIJHE
toon meer

Zo werkt een review geven voor je overlijdensrisicoverzekering

Wanneer je bij Independer een overlijdensrisicoverzekering afsluit, kun je een review over Independer geven. Na een paar maanden ontvang je ook een mail met de vraag of je je overlijdensrisicoverzekeraar wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je overlijdensrisicoverzekeraar voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Altijd deskundige begeleiding

Begrijpelijk, compleet en op maat

Vergelijken op inhoud en prijs

De beste keuze voor jou staat altijd bovenaan

Onze experts staan voor je klaar

Persoonlijk antwoord op al je vragen

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.