Ervaringen met overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Independer

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Op zoek naar een goede overlijdensrisicoverzekering? Maak een vergelijking en sluit je overlijdensrisicoverzekering af bij Independer. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,8

Bekijk alle 3.888 klantbeoordelingen

8,0

"Eenvoudig vergelijken, jammer dat je een aantal gegevens steeds opnieuw moet invullen, ondanks inloggen."

2 dagen geleden om 10:38, Anoniem, KLAASWAAL
10,0

"De site is extreem helder en gebruiksvriendelijk. Ik had een paar vragen en heb die via Whatsapp gesteld en binnen een uur beantwoord gekregen en de antwoorden waren volledig en zeer duidelijk."

zondag 11 april 2021 om 10:51, Dhr. van Van Gaalen, BERGSCHENHOEK
10,0

"Vlotte en sympathieke medewerkers die je op een professionele wijze te woord staan en adviseren. Er wordt op uitstekende wijze constructief meegedacht met de behoeften van de klant."

vrijdag 9 april 2021 om 13:10, Anoniem, LELYSTAD
6,0

"Het afsluitproces ging vrij makkelijk, maar ik ben momenteel nog niet eens goedgekeurd voor de verzekering, Gezondheidsverklaring moet nog ingevuld, dus een volledige ervaring kan ik helaas niet noteren."

donderdag 1 april 2021 om 11:27, Anoniem, LELYSTAD
10,0

"Ik ben tevreden over het contact met Independer, de hulp bij vragen en snelle afhandeling van mijn hypotheekaanvraag. "

maandag 29 maart 2021 om 13:34, Anoniem, WEERT
8,0

"Makkelijk en overzichtelijk. Enige punt zou kunnen zijn dat je de optie meeverzekerde kan uit/aan zetten op een later moment. "

donderdag 18 maart 2021 om 15:40, Anoniem, EMMELOORD
2,0

"Je hebt alle gegevens en niet per direct verzekerd 30 daagen wat doe jij 30 daagen koffie drinken of zo"

vrijdag 12 maart 2021 om 10:43, Anoniem, TILBURG
6,0

"Bij de kenmerken van de overlijdensrisico verzekering staat dat er geen medische verklaring ingevuld hoeft te worden. Achteraf blijkt dit wel het geval"

woensdag 10 maart 2021 om 11:52, Anoniem, ROOSENDAAL
10,0

"Het hele proces was duidelijk en als ik jullie nodig had in het proces van aanvragen werd ik snel en correct geholpen"

dinsdag 9 maart 2021 om 16:40, Dhr. de Haan, ASSEN
2,0

"Zeer slecht! Er werd van tevoren niet eens gemeld dat je €190 enkel afsluitkosten moet betalen voor een overlijdensrisicoverzekering. Omdat je al ja had gezegd dan betaal je het maar. Niet tevreden. Zou Independer NIET aanraden."

maandag 8 maart 2021 om 09:21, Anoniem, ROTTERDAM
toon meer

Zo werkt een review geven voor je overlijdensrisicoverzekering

Wanneer je bij Independer een overlijdensrisicoverzekering afsluit, kun je een review over Independer geven. Na een paar maanden ontvang je ook een mail met de vraag of je je overlijdensrisicoverzekeraar wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je overlijdensrisicoverzekeraar voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Altijd deskundige begeleiding

Begrijpelijk, compleet en op maat

Vergelijken op inhoud en prijs

De beste keuze voor jou staat altijd bovenaan

Onze experts staan voor je klaar

Persoonlijk antwoord op al je vragen

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.