Ervaringen met overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Independer

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Op zoek naar een goede overlijdensrisicoverzekering? Maak een vergelijking en sluit je overlijdensrisicoverzekering af bij Independer. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,8

Bekijk alle 3.411 klantbeoordelingen

10,0

"Duidelijk, overzichtelijk en onafhankelijk."

gisteren om 00:16, Anoniem, SCHIEDAM
10,0

"werkt snel en eenvoudig"

2 dagen geleden om 11:16, Anoniem, HUIZEN
10,0

"Overzichtelijk, helder en snel. "

vrijdag 7 augustus 2020 om 09:47, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
8,0

"snelle info"

donderdag 6 augustus 2020 om 14:33, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN
10,0

"GEWELDIG GEMAKKELIJKE VERGELIJKINGSSITE"

donderdag 6 augustus 2020 om 12:04, Anoniem, DUIVEN
10,0

"Een goede vergelijkingswebsite die snel werkt en prettig communiceert!"

donderdag 6 augustus 2020 om 10:28, Anoniem, BENNEKOM
8,0

"Alles verliep heel spoedig, en zonder problemen."

donderdag 6 augustus 2020 om 09:17, Anoniem, VENRAY
10,0

"Vlotte service. Duidelijke correspondentie"

dinsdag 4 augustus 2020 om 09:56, Dhr. van den Bos, AXEL
10,0

"Duidelijke aanvraag aanvraag procedure en binnen de beloofde tijd 48 uur afgesloten. "

dinsdag 4 augustus 2020 om 09:29, Dhr. Akkerhuis, BREDA
8,0

"Tot nu toe tevreden, zeker met alle telefonische antwoorden op vragen die ik heb gesteld."

maandag 3 augustus 2020 om 20:35, Anoniem, PANNINGEN
toon meer

Zo werkt een review geven voor je overlijdensrisicoverzekering

Wanneer je bij Independer een overlijdensrisicoverzekering afsluit, kun je een review over Independer geven. Na een paar maanden ontvang je ook een mail met de vraag of je je overlijdensrisicoverzekeraar wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je overlijdensrisicoverzekeraar voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Altijd deskundige begeleiding

Begrijpelijk, compleet en op maat

Vergelijken op inhoud en prijs

De beste keuze voor jou staat altijd bovenaan

Onze experts staan voor je klaar

Persoonlijk antwoord op al je vragen

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.