Ervaring overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Independer

Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een overlijdensrisicoverzekering afsloten via Independer.

"Prima"

zaterdag 18 november 2017 om 21:00, Anoniem, DIEREN

"Lekker simpel en overzichtelijk."

zaterdag 18 november 2017 om 20:26, Dhr. R. Mulder, WINSCHOTEN

"gewoon goed "

vrijdag 17 november 2017 om 21:16, Mevr. J.O.S.E. Gotwalt, MAASTRICHT

"De naam van verzekeringnemer is nu tot twee keer toe foutief op de polis gezet. Nu voor derde keer de juiste tenaamstelling doorgegeven."

vrijdag 17 november 2017 om 12:05, Mevr. Horijon- Van Eekelen, HALSTEREN

"Supersnel geregeld, direct contact met Delta Lloyd en binnen 3 dagen was de polis binnen!"

vrijdag 17 november 2017 om 10:08, Dhr. Ruiter, ALKMAAR

"Duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in te vullen."

donderdag 16 november 2017 om 20:30, Dhr. F.J. Verzijl, VOORBURG

"goed"

donderdag 16 november 2017 om 10:07, Mevr. S. .R. Augustine, EINDHOVEN

"Wow, dat ging snel! Binnen 24 uur geregeld!"

woensdag 15 november 2017 om 22:55, Dhr. Korteweg, ZWOLLE

"Snel en vriendelijk geholpen"

woensdag 15 november 2017 om 19:41, Anoniem, ROSMALEN

"Prima manier om een verzekering af te sluiten, Independer doet het vergelijken voor je. Wel jammer dat ik al heel snel een melding kreeg dat de artsen nog geen antwoord hadden gegeven op de vragenlijsten, ik had ze net één dag bij de artsen gebracht."

woensdag 15 november 2017 om 19:05, Anoniem, ROTTERDAM

"Goede informatie over en begeleiding bij afsluiten verzekering"

woensdag 15 november 2017 om 16:52, Mevr. Prince-De Jong, ROSMALEN

"Snelle afhandeling van aanvraag. Goed bereikbaar bij vragen"

woensdag 15 november 2017 om 15:30, Dhr. van den Born, BREDA

"Prima, snelle afhandeling."

woensdag 15 november 2017 om 07:56, Dhr. van Gaalen, APELDOORN

"Zeer snele afhandeling."

woensdag 15 november 2017 om 05:52, Dhr. Omlo, ENSCHEDE

"Weet ik nog niet "

dinsdag 14 november 2017 om 22:19, Dhr. K. Passenier, BRIELLE

"eenvoudig aanvragen en duide;lijke voorwaarden"

dinsdag 14 november 2017 om 13:40, Anoniem, DIRKSLAND

"In het verleden ook andere soorten verzekeringen afgesloten en dit was erg gemakkelijk door de overzichtelijke vergelijkingen"

maandag 13 november 2017 om 20:58, Dhr. C.R. Pieplenbosch, WESTERVOORT

"snel en accuraat"

maandag 13 november 2017 om 19:13, Anoniem, ERMELO

"Snelle en correcte afhandeling!"

maandag 13 november 2017 om 12:44, Anoniem, AKKRUM

"Bij introduktie wordt vermeld dat geen medische keuring nodig is. Na afsluiten wordt vermeld dat dit wel noodzakelijk is. Uitermate onzorgvuldige informatievoorziening."

zaterdag 11 november 2017 om 17:24, Anoniem, ROOSENDAAL

"Duidelijk"

zaterdag 11 november 2017 om 17:15, Anoniem, MAARSSEN

"vlot, duidelijk en snel afsluiten online. super!"

zaterdag 11 november 2017 om 13:35, Dhr. K. Houwaart, KATWIJK ZH

"Goede dienstverlening. Jammer dat ik tijdens het afsluiten vd verzekering niet meer info kreeg over de mogelijkheid om ook kinderen mee te verzekeren. Ik neem aan dat dit later in het proces van afsluiten nog ter spake komt."

zaterdag 11 november 2017 om 11:25, Dhr. R. Mouissie, DORDRECHT

"Alles duidelijk"

zaterdag 11 november 2017 om 09:47, Anoniem, HOUTEN

"Duidelijk en correct aan de telefoon."

vrijdag 10 november 2017 om 17:48, Anoniem, BEUNINGEN GLD

"Helder en duidelijk advies; vlotte afwerking, goed nakomen van afspraken en tenslotte het gevoel geven dat je als persoon echt in beeld bent."

vrijdag 10 november 2017 om 14:32, Anne, DEDEMSVAART

"werkt makkelijk die website"

vrijdag 10 november 2017 om 11:43, Anoniem, BUNNIK

"Alles is duidelijk en overzichtelijk en je kunt altijd om advies vragen.Verder is alles zeer snel geregeld."

donderdag 9 november 2017 om 22:31, Dhr. M. Dikken, DIEREN

" so easy to use"

donderdag 9 november 2017 om 14:08, Dhr. J. Henning, ABCOUDE

"Duidelijke website en alles goed uitgelegd."

donderdag 9 november 2017 om 11:11, Anoniem, TEGELEN

"Simpel, makkelijk"

woensdag 8 november 2017 om 20:25, Anoniem, MALDEN

"Okay"

woensdag 8 november 2017 om 16:46, Dhr. J.H. Omlo, ENSCHEDE

"Vlot, vriendelijk en informatief! "

woensdag 8 november 2017 om 16:10, Anoniem, VRIEZENVEEN

"I would really like an English version of the website. Everything else is perfect"

woensdag 8 november 2017 om 15:15, Dhr. M.H. Tariq, ROTTERDAM

"De telefonische hulp was heel duidelijk door Chadia."

woensdag 8 november 2017 om 12:45, Anoniem, EGMOND-BINNEN

"Medewerker was duidelijk met het verstrekken van informatie"

woensdag 8 november 2017 om 12:20, Dhr. J.E. Clark, BRUNSSUM

"Prima online te regelen"

dinsdag 7 november 2017 om 23:42, Dhr. E. Kuiken, MAASSLUIS

"Prima"

dinsdag 7 november 2017 om 23:38, Dhr. E. Kuiken, MAASSLUIS

"Tot nu toe prima"

dinsdag 7 november 2017 om 11:31, Dhr. W.H. Lentjes, HUISSEN

"Zeer eenvoudig een verzekering af te sluiten. Duidelijke informatievoorziening."

maandag 6 november 2017 om 20:59, Dhr. R. Oldeman, HENGELO OV

"Omdat het altijd erg eenvoudig en duidelijk is wat je afsluit en voor welke prijs"

maandag 6 november 2017 om 17:51, Anoniem, SCHIEDAM

"Zeer tevreden "

maandag 6 november 2017 om 17:38, Dhr. J.J. Wassenberg, ROERMOND

"Helder. Overzichtelijk. "

maandag 6 november 2017 om 15:28, Anoniem, AMSTERDAM

"Snelle afhandeling, werd goed op hoogte gehouden van status, scherpe prijs."

maandag 6 november 2017 om 11:54, Iwan, DELFT

"Een ORV kiezen zagen wij in eerste instantie toch wel tegenop, echter de vergelijker van Independer heeft ons echt geholpen de juiste keuze te maken. Verder verloopt de aanvraag zeer soepel en zijn de medewerkers erg attent en vriendelijk."

maandag 6 november 2017 om 07:14, Anoniem, WORKUM

"duidelijke voorlichting en vlotte afhandeling"

zondag 5 november 2017 om 14:50, Dhr. S.J. Kuipers, DRACHTEN

"Duidelijk, simpel en snel"

zondag 5 november 2017 om 12:58, Anoniem, SINT-MICHIELSGESTEL

"duidelijk"

zondag 5 november 2017 om 11:28, Anoniem, WEERT

"Makkelijk, en nu nog zien hoe het verder loopt..."

zaterdag 4 november 2017 om 22:24, Anoniem, GOIRLE

"afsluiten gaat erg gemakkelijk. helder en duidelijke instructies en uitleg."

zaterdag 4 november 2017 om 22:15, Anoniem, AMSTERDAM

"Duidelijke site."

zaterdag 4 november 2017 om 21:38, Dhr. R.W.H. van der Werf, HEERLEN

"Heldere website en vlotte aanvraag"

zaterdag 4 november 2017 om 16:34, Anoniem, HOOFDDORP

"Ik heb alles betreffende mijn verzekering snel en correct via jullie kunnen regelen."

zaterdag 4 november 2017 om 11:01, Dhr. Hoogerman, OUDE PEKELA

"Duidelijk en alles is te vergelijken. Voor ieder wat wils, de beste , de goedkoopste en daar tussenin."

vrijdag 3 november 2017 om 11:28, Anoniem, AMSTERDAM

"snel, duidelijk en transparant. "

donderdag 2 november 2017 om 18:33, Anoniem, HOLLANDSCHEVELD

"Snel en gemakkelijk"

donderdag 2 november 2017 om 18:33, Anoniem, TILBURG

"Binnen 2 dagen verzekering afgesloten!"

donderdag 2 november 2017 om 07:26, Anoniem, NIEUWEGEIN

"Snel en simpel"

donderdag 2 november 2017 om 07:16, Mevr. F.B. van Rossum, MAREN-KESSEL

"was goed in te vullen"

woensdag 1 november 2017 om 19:25, Anoniem, EIJSDEN

"mijn vragen werden uiteindelijk goed beantwoord"

woensdag 1 november 2017 om 15:31, Dhr. L.J.A.M. ten Berge, MAARSSEN

"handig en snel"

woensdag 1 november 2017 om 11:41, Anoniem, WINTERSWIJK WOOLD

" Makkelijk ,overzichtelijk "

woensdag 1 november 2017 om 10:51, Mevr. R. Van der Giessen, MONSTER

"Snel en makkelijk kunnen vergelijken. Betrouwbaar en snel."

dinsdag 31 oktober 2017 om 19:41, Anoniem, ROERMOND

"Ik word snel en duidelijk geholpen. Het enige nadeel vind ik dat de contactpersonen geen direct mail-adres en telefoonnummer hebben."

dinsdag 31 oktober 2017 om 15:30, Mevr. J.S. Stams, MOERKAPELLE

"Het afronden van de gevraagde verzekering is vlot gebeurd, en total e tevredenheid"

dinsdag 31 oktober 2017 om 14:32, Mevr. P.C. . Romijn, MIJDRECHT

"Goed overzicht!"

dinsdag 31 oktober 2017 om 09:09, Dhr. J.F. Verwijk, MIDWOUD

"Makkelijk, snel, overzichtelijk en ook informatie van niet aangesloten verzekeraars staat correct vermeld."

dinsdag 31 oktober 2017 om 08:26, Dhr. N.A. van Rossum, MAREN-KESSEL

"Independer is ideaal voor het zoeken en afsluiten van een hypotheek en ook een daarbij horende overlijdensrisico verzekering. Het fijne van Independer is dat je tijdens het hele proces op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen en bereikbaar zijn"

dinsdag 31 oktober 2017 om 06:40, Dhr. van Nassau, ROOSENDAAL

"Snel en duidelijk"

maandag 30 oktober 2017 om 19:57, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk"

maandag 30 oktober 2017 om 13:50, Dhr. M.A.F. Hogendoorn, GOIRLE

"Duidelijke info"

zondag 29 oktober 2017 om 19:36, Anoniem, Amsterdam

"Alles is goed"

zaterdag 28 oktober 2017 om 20:38, Dhr. Z.T. Targosz, VEGHEL

"Lekker snel geregeld!"

zaterdag 28 oktober 2017 om 17:28, Dhr. E.C.J. Vreeburg, RENSWOUDE

"Heb eenn overlijdensrisicoverzekering afgesloten, probleemloos en snel. Lagere bemiddelingskosten dan verwacht. "

zaterdag 28 oktober 2017 om 15:59, Christoph , SIDDEBUREN

"Snelle en gemakkelijke service! Afsluitkosten lagen hoog, maar als de maanpremie dan laag uitvalt is het de moeite waard."

zaterdag 28 oktober 2017 om 13:12, Mevr. W.M. van der Erve, ZOETERMEER

"Het gaat heel makkelijk en de site is overzichtelijk"

zaterdag 28 oktober 2017 om 09:47, Mevr. S.J.M. van der Meer, HILLEGOM

"Heb pas verzekering aangevraagd. Afwachten dus. Het aanvragen tot nu toe verliep redelijk eenvoudig. Tel. informatie was duidelijk."

vrijdag 27 oktober 2017 om 15:45, Anoniem, BAARLO LB

"Heb net aangevraagd. Ging redelijk eenvoudig. "

vrijdag 27 oktober 2017 om 15:21, Anoniem, BAARLO LB

"Omdat ik een relatief kortlopende overlijdensrisico verzekering nodig had voor de hypotheek van mijn huis kon ik niet bij iedere aanbieder terecht. Independer heeft dit netjes voor me uitgezocht zodat ik de kon afsluiten bij de juiste partij."

vrijdag 27 oktober 2017 om 08:41, Dhr. van der Wilk, BODEGRAVEN

"handig en transparant!"

donderdag 26 oktober 2017 om 20:45, Anoniem, AMSTERDAM

"Duidelijk en eenvoudig in te vullen"

donderdag 26 oktober 2017 om 14:34, Dhr. L.T. van Ingen, VEENENDAAL

"Makkelijk te doen, "

donderdag 26 oktober 2017 om 12:32, Dhr. H.P. Havers, ZWOLLE

"Helder en overzichtelijke informatie op basis waarvan makkelijke een goede keuze kan worden gemaakt."

donderdag 26 oktober 2017 om 12:26, Dhr. E.B. Kok, LEEUWARDEN

"Duidelijk"

donderdag 26 oktober 2017 om 11:54, Anoniem, HOOFDDORP

"Duidelijke concrete informatie"

woensdag 25 oktober 2017 om 23:50, Anoniem, ROSMALEN

"Overzichtelijk"

woensdag 25 oktober 2017 om 19:54, Anoniem, GRONINGEN

"Het zou fijn zijn als we de premie zouden kunnen splitsen. Dit kan ik nu nergens aangeven"

woensdag 25 oktober 2017 om 16:55, Dhr. B.W.F. Cuppen, HORST

"conform verwachting"

woensdag 25 oktober 2017 om 15:39, Anoniem, ERMELO

"Independer is betrokken en zoek naar een passende verzekering. Hiernaast blijft Independer het verloop van de aanvraag bewaken."

woensdag 25 oktober 2017 om 11:05, Anoniem, ROTTERDAM

"Tot nu toe uitstekende website!"

dinsdag 24 oktober 2017 om 21:37, Dhr. R.C. Reimus, ZEIST

"Eenvoudig en duidelijk vergelijk. Afsluiten idem."

dinsdag 24 oktober 2017 om 21:30, Dhr. F. Nijenhuis, BRUMMEN

"Duidelijk, simpel, snel."

dinsdag 24 oktober 2017 om 21:06, Anoniem, NOORDWIJK ZH

"Gedetailleerd overzicht"

dinsdag 24 oktober 2017 om 17:24, Dhr. V.K. Dik, AMSTERDAM

"was allemaal heel duidelijk"

dinsdag 24 oktober 2017 om 15:50, Mevr. H.H.A.M. Rijkers, WINTERSWIJK

"Snel en eenvoudig een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Ik hoop dat de afhandeling net zo goed blijkt te zijn, want dan kan ik dit eenieder aanraden."

dinsdag 24 oktober 2017 om 15:27, Anoniem, LEEUWARDEN

"Heel duidelijk en makkelijk aan te vragen"

maandag 23 oktober 2017 om 22:29, Dhr. D. Doebri, 'S-GRAVENHAGE

"Omdat ze zo vriendelijk en behulpzaam waren met mijn vragen."

maandag 23 oktober 2017 om 19:35, Dhr. P. Hoogerman, OUDE PEKELA

"de site werkt gemakkelijk."

zondag 22 oktober 2017 om 12:26, Anoniem, TILBURG

"Eenvoudig omdat 't zo snel en vanzelfsprekend werkt; loop al maanden over deze verzekering te denken en als je dan moet afsluiten is 5 minuten genoeg. Top Independer. Keep up that good work!"

vrijdag 20 oktober 2017 om 21:57, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Eenvoudig, snel, veel aanbieders"

vrijdag 20 oktober 2017 om 15:35, Anoniem, EINDHOVEN

"-"

donderdag 19 oktober 2017 om 13:35, Anoniem, DEDEMSVAART

"prima geholpen"

woensdag 18 oktober 2017 om 21:02, Anoniem, HUIZEN

"Makkelijk en overzichtelijk"

woensdag 18 oktober 2017 om 15:24, Dhr. P.J. Tchai, ROTTERDAM

"Gemak, duidelijk en goede vergelijkingen. "

woensdag 18 oktober 2017 om 11:19, Anoniem, BREDA

"Independer geeft snel en overzichtelijk de verschillende aanbieders van de gewenste verzekering weer."

dinsdag 17 oktober 2017 om 21:39, Dhr. T.B. van der Veen, AMSTERDAM

"Zojuist een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Transparant, veel informatie en geen afsluitkosten omdat ik ook mijn hypotheek via Independer afsluit! "

dinsdag 17 oktober 2017 om 20:25, Dhr. R.M. van der Wilk, BODEGRAVEN

"Afsluiten verzekering geen makkelijk en vot"

dinsdag 17 oktober 2017 om 19:40, Anoniem, SIDDEBUREN

"Omdat er weer eens een mening wordt gevraagd."

maandag 16 oktober 2017 om 20:03, Anoniem, WAPENVELD

"Het duurde wel even, maar uiteindelijk kwam het goed en lukte het jullie om de eerst gekozen verzekering op te zeggen en de 2e zelfs met terugwerkende kracht te laten ingaan, wat van belang was omdat ik ondertussen 60 was, wat hogere premie betekende"

maandag 16 oktober 2017 om 12:08, Dhr. Schellevis, APPELSCHA

"Probleemloos"

zondag 15 oktober 2017 om 18:51, Dhr. J. Stout, DOKKUM

"Omdat het soepel ging geen enkele x terug hoeven te gaan"

zondag 15 oktober 2017 om 18:38, Mevr. C. Stout, DOKKUM

"Snel en duidelijk verzekering regelen via de side."

zaterdag 14 oktober 2017 om 23:26, Anoniem, WOERDEN

"Nvt"

vrijdag 13 oktober 2017 om 16:42, Anoniem, LEEUWARDEN

"Duidelijke website en telefonisch deskundig advies gekregen."

vrijdag 13 oktober 2017 om 14:40, Anoniem, TIEL

"Prettig contact. Duidelijk."

vrijdag 13 oktober 2017 om 13:46, Mevr. M.G.A. Boender, GOES

"makkelijk af te sluiten"

vrijdag 13 oktober 2017 om 13:44, Anoniem, SCHOONHOVEN

"AANVRAAGPROCES IS SNEL EN EENVOUDIG"

vrijdag 13 oktober 2017 om 10:57, Dhr. T.P. Binda, ZOETERMEER

"Friendly and easy to use. I like it :-)"

vrijdag 13 oktober 2017 om 10:48, Dhr. A.K. Irudhayaraj, NIEUWEGEIN

"Afsluiten ging makkelijk en snel "

vrijdag 13 oktober 2017 om 09:49, Dhr. van Delden, UITHOORN

"Door een fout in het systeem van Independer was De aanvraag was niet direct doorgestuurd naar creditlife int. Telefonisch werd ik goed te woord gestaan door Independer en uiteindelijk Was de aanvraag alsnog binnen 1 week rond. Goede service van beide"

vrijdag 13 oktober 2017 om 08:05, Dhr. Menu, AMSTERDAM

"Snel keus kunnen maken, snel en simpel geregeld"

donderdag 12 oktober 2017 om 21:29, Anoniem, GROESBEEK

"netjes en duidelijk geholpen"

donderdag 12 oktober 2017 om 10:21, Anoniem, NOORDWIJK ZH

"Ik wilde weten of ik ook afsluitkosten moest betalen als ik de polis weigerde. Antwoord kwam heel snel en duidelijk. Nee ik betaal pas afsluitkosten als ik de polis in laat gaan. "

woensdag 11 oktober 2017 om 19:52, Anoniem, RUINERWOLD

"vraag over de vraag nationaliteit. Ik ben Chinees maar heb een Ned. paspoort. Dient ik dan Nederlands in te vullen?"

woensdag 11 oktober 2017 om 15:20, Anoniem, ZAANDAM

"heel handig om te vergelijking"

woensdag 11 oktober 2017 om 11:20, Anoniem, HELMOND

"Top!"

dinsdag 10 oktober 2017 om 17:15, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Verzekering was snel afgesloten :)"

dinsdag 10 oktober 2017 om 11:55, Dhr. C. Van Der Eijk, WIERINGERWERF

"Aanvraag loopt digitaal perfect."

dinsdag 10 oktober 2017 om 11:44, Dhr. M. Wijma, HEERENVEEN

"Duidelijk en overzichtelijk"

dinsdag 10 oktober 2017 om 08:05, Dhr. M. .J. Keij, BEVERWIJK

"Eenvoudig en vertrouwd"

maandag 9 oktober 2017 om 21:31, Anoniem, UITHUIZERMEEDEN

"Afsluiting was vrij complex ivm extra medische vragen voor levensverzekering, die niet geregeld konden worden van vakantie adres, maar alleen met ondertekenen van fysiek gestuurde documenten. Uiteindelijk is alles geregeld maar heeft lang geduurd."

maandag 9 oktober 2017 om 20:58, Anoniem, STEENBERGEN NB

"Inzet van Independer had geen enkele meerwaarde. We moesten zelf steeds contact opnemen en eea zelf bewaken. Ging veel tijd verloren doordat 2x het dossier 'vergeten' was en afspraken intern (keuring) niet waren doorgegeven. Heel triest. "

maandag 9 oktober 2017 om 19:51, Anoniem, HULSBERG

"tot 4xtoe telefonisch contact gehad met diverse medewerkers,allemaal zeer vriendelijk,behulpzaam en geduldig. Tot slot, ze waren zeer deskundig."

maandag 9 oktober 2017 om 19:40, Anoniem, KOEDIJK

"Na verschillende verzekeringen afgesloten te hebben nog steeds de beste."

maandag 9 oktober 2017 om 16:52, Anoniem, OUDERKERK AAN DE AMSTEL

"Goed en helder geholpen."

maandag 9 oktober 2017 om 16:19, Mevr. J.H.E. Lammerts, DEVENTER

"Snel en overzichtelijk geregeld."

maandag 9 oktober 2017 om 14:55, Anoniem, VOORBURG

"Prima contact via Whatsapp. Snel en behulpzaam. "

maandag 9 oktober 2017 om 09:21, Anoniem, VOLENDAM

"Snel af te ronden en duidelijke info"

zondag 8 oktober 2017 om 18:47, Anoniem, BLARICUM

"Alle tekst is helder. Wat independer voor je kan betekenen is helder, wat ze wel doen en niet doen. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent."

zondag 8 oktober 2017 om 13:48, Anoniem, GRONINGEN

"Goede vergelijk"

zondag 8 oktober 2017 om 10:59, Anoniem, DOORN

"Jullie maken het vergelijken en afsluiten zo gemakkelijk. Great!"

zondag 8 oktober 2017 om 10:48, Dhr. B. .A. . Op't Hof, NIEUW-VENNEP

"Geen enkele onduidelijkheid en goed verzorgd programma."

zaterdag 7 oktober 2017 om 11:36, Dhr. J.A.M. van Boekel, EINDHOVEN

"Alles goed afgewikkeld. De snelheid van de aanvraag er goed ingehouden"

zaterdag 7 oktober 2017 om 10:04, Dhr. van der Heide, ZUIDWOLDE DR

"Duidleijk en gemakkelijk"

zaterdag 7 oktober 2017 om 09:49, Dhr. G. van Ommen, HATTEMERBROEK

"Het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering ging gemakkelijk en snel via de mobiele website van Independer. De communicatie verliep daarna goed en het e.e.a. was snel geregeld. "

vrijdag 6 oktober 2017 om 16:30, van Slooten, URK

"Goede en duidelijk informatie "

vrijdag 6 oktober 2017 om 12:41, Dhr. R.S. Vrolijk, OOSTERHOUT NB

"Prima hulp en toelichting en overzichtelijke website. Tip geef ook mogelijkheid om te vergelijken op totale kosten "

vrijdag 6 oktober 2017 om 12:04, Anoniem, OUDE-TONGE

"Goede gepaste informatie geen onnodige reclame "

donderdag 5 oktober 2017 om 19:38, Dhr. A.J.A. Op den Brouw, ALPHEN AAN DEN RIJN

"De informatie is wel duidelijk, maar er zit een foutje in het formulier; ik kan niet aangeven dat 1 kind jonger en 1 kind ouder dan 18 jaar is. Ik heb hierover een vraag gesteld aan independer maar heb geen antwoord gekregen."

donderdag 5 oktober 2017 om 17:47, Anoniem, ROTTERDAM

"snel en gemakkelijk"

donderdag 5 oktober 2017 om 16:34, Anoniem, DEVENTER

"handige site, goede tel. bereikbaarheid en antwoord op de vragen"

woensdag 4 oktober 2017 om 14:54, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Makkelijk aan te vragen en goed geholpen met de vragen die had. Heel erg tevreden en zeker aan te raden."

dinsdag 3 oktober 2017 om 17:13, Mevr. de Jager, SLIEDRECHT

"Duidelijk en transparant"

dinsdag 3 oktober 2017 om 12:24, Dhr. M. van der Vegt, BARENDRECHT

"Nog geen mening eerst even kijken hoe het proces loopt"

dinsdag 3 oktober 2017 om 10:22, Anoniem, BERKEL-ENSCHOT

"Eenvoudig en overzichteijk"

maandag 2 oktober 2017 om 17:38, Dhr. W.F. van Duuren, NOORDWIJK ZH

"Heldere vragen en stappen. Wel verwarrend dat je bij 2 verzekerden beiden een niet-rokersverklaring moet afgeven, ook al heb je aangegeven dat 1 verzekerde wel rookt. In de polis zou dit naar voren moeten komen, aldus de independer helpdesk. "

maandag 2 oktober 2017 om 14:44, Anoniem, BEMMEL

"Snel schakelen, helder uitleg."

maandag 2 oktober 2017 om 13:30, Anoniem, NAARDEN

"De overlijdensrisicoverzekering is heel makkelijk af te sluiten tegen zeer geringe kosten. Helaas kon de Independer medewerker mij totaal niet helpen met de gezondheidsvragen welke deze verzekeraar stelde. Dit heb ik zelf uit moeten vogelen."

maandag 2 oktober 2017 om 09:27, Anoniem, WAALWIJK

"nvt"

zondag 1 oktober 2017 om 17:38, Anoniem, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Deer duidelijk"

zondag 1 oktober 2017 om 04:32, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Independer is een goede vergelijkingssite, die je helpt om een goede afweging te maken voor wat het best bij jouw situatie past."

zaterdag 30 september 2017 om 22:58, C. Koekkoek, STAPHORST

"goede telefonische hulp! duidelijke website."

vrijdag 29 september 2017 om 19:24, Anoniem, UTRECHT

"Duidelijke website en vriendelijke, deskundige en behulpzame medewerkers bij telefonisch contact"

vrijdag 29 september 2017 om 11:52, Anoniem, TIEL

"Independer is een snelle manier om een verzekering af te sluiten en geeft desgevraagd ook goed advies."

donderdag 28 september 2017 om 21:19, Anoniem, IJSSELSTEIN UT

"praktisch"

donderdag 28 september 2017 om 21:17, Dhr. J.A.A. Vermetten, BREDA

"Duidelijke uitleg, prettige website"

donderdag 28 september 2017 om 20:20, Anoniem, TIEL

"goede serves"

donderdag 28 september 2017 om 13:58, Mevr. C.M.M. Brouwers, ULESTRATEN

"snel"

donderdag 28 september 2017 om 09:50, Dhr. H.M.M. Lee, 'S-GRAVENHAGE

"X"

woensdag 27 september 2017 om 21:53, Anoniem, ANDIJK

"Duidelijke site, makkelijk online"

woensdag 27 september 2017 om 21:27, Dhr. G. Heeringa, HAAKSBERGEN

"Super service"

woensdag 27 september 2017 om 19:14, Anoniem, GOUDERAK

"Snel vergelijk voor de beste verzekering"

woensdag 27 september 2017 om 14:19, Anoniem, AGELO

"Snel"

woensdag 27 september 2017 om 14:17, Anoniem, AMSTELVEEN

"Prima geregeld!"

maandag 25 september 2017 om 17:30, Dhr. G.A. Bello, HATTEM

"-"

maandag 25 september 2017 om 17:05, Anoniem, WANSSUM

"Telefonisch moeilijk bereikbaar, na wachten werd je eruit gegooid; tijden tot 21.00 bereikbaar komen niet overeen met werkelijkheid tot 17.00 uur"

maandag 25 september 2017 om 13:03, Anoniem, AMSTERDAM

"Alles helder en duidelijk. Nog geen 5 sterren, want ik kan het vervolg nog niet beoordelen."

zondag 24 september 2017 om 15:35, Dhr. F. Lensen, DEURNE

"Correct en duidelijk"

vrijdag 22 september 2017 om 15:41, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Snelle en duidelijke afhandeling van de aanvraag!"

vrijdag 22 september 2017 om 11:21, Dhr. I. Vollbehr, ZUID-SCHARWOUDE

"Duidelijk verhaal."

donderdag 21 september 2017 om 15:32, Anoniem, KAMPEN

"Duidelijke informatie, heldere stappen, goede afwikkeling"

donderdag 21 september 2017 om 15:14, Dhr. P.F. Brethouwer, DINXPERLO

"Vooralsnog duidelijk en snel"

donderdag 21 september 2017 om 12:02, Mevr. M.G.M. Ettema, HEILOO

"Duidelijk en helder "

donderdag 21 september 2017 om 11:49, Anoniem, TETERINGEN

"Duidelijkheid van de site en alles gemakkelijk af te sluiten."

donderdag 21 september 2017 om 09:00, Anoniem, BREDA

"Goed geinformeerd"

woensdag 20 september 2017 om 20:10, Dhr. J. van Nijhuis, ERMELO

"zeer overzichtelijke info"

woensdag 20 september 2017 om 15:49, Dhr. J. van Nijhuis, ERMELO

"heel duidelijk"

dinsdag 19 september 2017 om 15:02, Mevr. E. van den Bogaard, TILBURG

"Eenvoudige navigatie door de app. Veel info over producten"

maandag 18 september 2017 om 21:25, Anoniem, BUSSUM

"Goede telefonische ondersteuning en goed bereikbaar"

maandag 18 september 2017 om 19:33, Anoniem, TEGELEN

"Snel en eenvoudig stappen doorlopen. Heldere toelichting en uitleg. Complimenten voor de gebruikersvriendelijkheid."

maandag 18 september 2017 om 08:40, Dhr. P.H.J. Croonen, ROERMOND

"Gemakkelijk en overzichtelijk"

zondag 17 september 2017 om 18:19, Anoniem, BROEKHUIZENVORST

"helder en duidelijk"

zondag 17 september 2017 om 12:13, Anoniem, VLISSINGEN

"Independer is een geweldig platform, alleen de verzekeringsmaatschappijen blijven een drama ...Om een verzekering (ORD) af te sluiten krijg je met 3 of 4 partijen te maken. Drama werkelijk."

zaterdag 16 september 2017 om 21:54, Anoniem, OSS

"Tot nu toe goed."

vrijdag 15 september 2017 om 16:55, Dhr. Nollen, ALMERE

"Site is goed, proces loopt goed. Bellen met de helpdesk was echter niet erg zinvol. "

vrijdag 15 september 2017 om 16:42, Anoniem, MUIDEN

"Heel handig allemaal!"

vrijdag 15 september 2017 om 14:31, Anoniem, OBDAM

"Duidelijke instructie van Sven over kruislings afsluiten, de rest van het aanmeldproces gaat eenvoudig. "

vrijdag 15 september 2017 om 13:47, Anoniem, AMSTERDAM

"Helder en duidelijke berichtgeving. Prima."

vrijdag 15 september 2017 om 12:45, Anoniem, BREDA

"Makkelijk in te vullen En je kan steeds iemand raadplegen"

vrijdag 15 september 2017 om 12:13, Anoniem, BAKKEVEEN

"Snel , effectief en vriendelijk!"

vrijdag 15 september 2017 om 09:13, Dhr. Jansen, 'S-GRAVENHAGE

"Goede kwaliteit en lage prijs."

donderdag 14 september 2017 om 18:28, Mevr. M. Rocha Damasceno, DORDRECHT

"."

donderdag 14 september 2017 om 10:11, Anoniem, SILVOLDE

"Simple and straight forward."

donderdag 14 september 2017 om 00:21, Anoniem, AMSTERDAM

"Duidelijk en overzichtelijk"

woensdag 13 september 2017 om 12:08, Mevr. I. de Jong, STAVENISSE

"Snel en prima"

woensdag 13 september 2017 om 11:42, Dhr. F.W. van Assendelft, 'S-GRAVENHAGE

"Snel, duidelijk en voordelig."

woensdag 13 september 2017 om 10:24, FS, ZWOLLE

"Goede voorlichting, snelle afwerking, klantvriendelijke medewerkers en goed geinformeerde medewerkers. Dank hiervoor"

woensdag 13 september 2017 om 09:28, Mevr. Siddals-Wilbrink, GELDROP

"Duidelijke informatie."

dinsdag 12 september 2017 om 21:47, Dhr. J. Kivits, HEUSDEN GEM HEUSDEN

"Prima geregeld en snel en duidelijk"

dinsdag 12 september 2017 om 21:04, Anoniem, PURMEREND

"Invullen en aanvragen ging er makkelijk"

dinsdag 12 september 2017 om 17:59, Mevr. S. Machielsen-Phain, DEVENTER

"5 sterren zou perfect zijn,, just to keep you Sharp!"

dinsdag 12 september 2017 om 12:43, Anoniem, HARDENBERG

"Altijd helder en overzichtelijk met duidelijke tips en trics"

dinsdag 12 september 2017 om 08:45, Dhr. J.P. Beeke, APELDOORN

"Simpel geregeld "

maandag 11 september 2017 om 15:51, Anoniem, ZAANDIJK

"Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering bij Independer is een aanrader voor iedereen. Je kunt vergelijken, de beste er voor jezelf uit zoeken en afsluiten. Alles wordt snel en keurig geregeld"

maandag 11 september 2017 om 12:03, Mevr. van de Kamp, DEN HELDER

"Snelen gemakkelijk geregeld. Top."

maandag 11 september 2017 om 10:53, Dhr. van der Hoeven, WEESP

"Grotendeels tevreden. Minpunten: overlijdensrisicoverzekering wordt de begunstigde automatisch verzkeringsnemer. En jammer dat de meeste formulieren niet online in te vullen zijn en dus eerst uitgeprinten en weer ingescanen."

maandag 11 september 2017 om 10:53, Dhr. Winkens, VOERENDAAL

"Heldere website, goede rekentools en helpdesk snel bereikbaar"

maandag 11 september 2017 om 09:55, Anoniem, BORNE

"Het afsluiten heeft me 195 euro gekost, dat vind ik een veel te hoog bedrag én het wordt ook niet vantevoren aangegeven dat je dat moet betalen."

maandag 11 september 2017 om 05:39, Mevr. Wessels, HILVERSUM

"heel tevreden, "

zondag 10 september 2017 om 19:58, Dhr. J.J.C. van Nispen, ACHTMAAL

"Snelle afwikkeling en goed overzicht"

zondag 10 september 2017 om 16:41, Dhr. G.W. Lubbersen, HOEVELAKEN

"Snel en makkelijk "

zaterdag 9 september 2017 om 23:28, Anoniem, NIEUWEGEIN

"Duidelijk overzicht! Gemakkelijk af sluiten"

zaterdag 9 september 2017 om 15:03, Dhr. L.P. Evers, MUNSTERGELEEN

"Eenvoudig vergelijekn van verzekeringen, makkelijk en snel af te sluiten."

zaterdag 9 september 2017 om 09:54, Anoniem, ZEEWOLDE

"Gebruiksvriendelijk, prijs kwaliteit verhouding. Alles online"

vrijdag 8 september 2017 om 12:28, Mevr. A.E. Beckeringh, RHENOY

"Tot zover gaat het allemaal goed."

vrijdag 8 september 2017 om 00:04, Anoniem, AMSTERDAM

"Bijna perfect. Goede premie. Maar een aspect is helaas niet online aan te passen en kan dan via email achteraf."

donderdag 7 september 2017 om 22:40, Anoniem, OOSTERBEEK

"."

donderdag 7 september 2017 om 20:51, Anoniem, ROTTERDAM

"Snelle verwerking en goede telefonsiche hulp bij vragen"

donderdag 7 september 2017 om 13:15, Anoniem, SPIJKENISSE

"Prima hulp bij afsluiten."

donderdag 7 september 2017 om 08:50, Dhr. S.S. van Leyenhorst, AMSTERDAM

"Gemakkelijk, helder"

woensdag 6 september 2017 om 22:24, Anoniem, HOOFDDORP

"Snelle aanvraag"

woensdag 6 september 2017 om 21:49, Anoniem, HURDEGARYP

"Eerste verzekering via ind. Ben heel tevreden. Fijne site, overzichtelijk, snelle reactie, goede communicatie."

woensdag 6 september 2017 om 21:20, Mevr. Breidel, EINDHOVEN

"Makkelijke site om alles zelf te regelen"

woensdag 6 september 2017 om 20:51, Anoniem, HOUTEN

"Makkelijk af te sluiten"

woensdag 6 september 2017 om 19:52, Anoniem, HEESWIJK-DINTHER

"Over de procedure ben ik tevreden. Dit gaat snel en is duidelijk. Wel gaat alles wat slordig. Namen worden verkeerd overgenomen, meneer wordt ineens mevrouw, einddatum wordt verkeerd overgenomen. Taalfouten in emails. Dat is voor verbetering vatbaar."

woensdag 6 september 2017 om 12:08, Hein, LOENEN GLD

"Ik denk dat service tot nu toe goed is gegaan. En dat verwacht ik ook in de toekomst"

woensdag 6 september 2017 om 11:33, Dhr. F. Abori, ROTTERDAM

"Informatie is duidelijk, relevant en goed samengevat. "

woensdag 6 september 2017 om 09:47, Anoniem, BLADEL

"Makkelijk"

woensdag 6 september 2017 om 09:08, Anoniem, WOGNUM

"Na chemotherapie n overlijdensrisico afsluiten voor n hypotheek dat gaat niet lukken dacht ik. Via Independer op Maat is het wel gelukt! Zeer tevreden over de begeleiding online en telefonisch. Blij dat deze eerste stap op weg naar n huis is gezet!"

woensdag 6 september 2017 om 08:25, Anoniem, UITGEEST

"Eenmalige afsluitkosten in 3 termijnen van 65,00 Ik neem een hypotheek af en hoef deze kosten niet te betalen volgens Independer."

dinsdag 5 september 2017 om 16:21, Anoniem, ALMERE

"Prima"

dinsdag 5 september 2017 om 15:27, Anoniem, MARUM

"Overzichtelijk en volledig"

dinsdag 5 september 2017 om 15:24, Anoniem, BUSSUM

"Nvt"

maandag 4 september 2017 om 22:38, Dhr. P.P. Horsthuis, OLDENZAAL

"Snel en vakkundig geregeld."

maandag 4 september 2017 om 14:28, Dhr. van Buren, HEERJANSDAM

"je wordt goed geholpen bij bepaalde vragen"

maandag 4 september 2017 om 10:56, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"duidelijke website"

zondag 3 september 2017 om 20:42, Anoniem, WESTERVOORT

"Snel afgehandeld"

zondag 3 september 2017 om 20:11, Anoniem, UTRECHT

"Simpel en snel "

zondag 3 september 2017 om 11:35, Anoniem, BIDDINGHUIZEN

"Handig dat je alles goed kunt vergelijken en zelf regelen."

zaterdag 2 september 2017 om 11:06, Anoniem, SITTARD

"Goed werkende, logische website, met heldere informatie."

vrijdag 1 september 2017 om 09:07, Anoniem, SITTARD

"Wat een Snelle service. Binnen 2 dagen had ik de polis in huis. De communicatie was zeer duidelijk en de gezondheidsverklaring was gemakkelijk in te vullen"

donderdag 31 augustus 2017 om 17:12, Anoniem, UTRECHT

"Overzichtelijk. Gemakkelijk variabelen aanpassen. Goed telefonisch bereikbaar. Goed telefonisch advies."

donderdag 31 augustus 2017 om 16:18, Dhr. M. Schut, UTRECHT

"Snel en makkelijk"

donderdag 31 augustus 2017 om 14:03, Mevr. J.T. Boon, APELDOORN

"Gewoon tevreden."

donderdag 31 augustus 2017 om 12:31, Anoniem, VROOMSHOOP

"Helder en overzichtelijk"

donderdag 31 augustus 2017 om 12:29, Anoniem, MAASSLUIS

"goed"

woensdag 30 augustus 2017 om 17:52, Dhr. W. Damming, DEDEMSVAART

"Het waren tot vandaag 4 sterren, maar offertes kwijt door site verandering. Nieuwe site is minder handig"

dinsdag 29 augustus 2017 om 21:39, Anoniem, SCHIPLUIDEN

"Zeer handig, uitgebreid, makkelijk in gebruik en erg duidelijke site met goede instructies en ruime vergelijkingen."

dinsdag 29 augustus 2017 om 15:07, Dhr. F.J.M. Ulijn, OSS

"Duidelijk en heel makkelijk!"

dinsdag 29 augustus 2017 om 10:42, Dhr. R.J. Roeffen, VUGHT

"Goed geholpen door helpdesk met de vragen die ik nog had"

dinsdag 29 augustus 2017 om 09:52, Anoniem, ENSCHEDE

"Eenvoudig af te sluiten, telefonisch snel en correct geholpen. "

dinsdag 29 augustus 2017 om 04:37, Anoniem, MARKELO

"Perfect geholpen "

vrijdag 25 augustus 2017 om 08:48, Mevr. Groeneveld-Oost, OKKENBROEK

"een snelle verwerking, en goed de gewenste aanpassingen in de polis doorgevoerd. Goed meegedacht."

maandag 21 augustus 2017 om 23:55, Mevr. van Vuren, BERGSCHENHOEK

"Snelle service, na het aanvragen van verzekering moest einddatum aangepast worden. Dit is in no time geregeld, super!"

maandag 21 augustus 2017 om 09:44, Anoniem, WIJK BIJ DUURSTEDE

"Door mijn verzekerings agent ben ik bij u terecht gekomen een goed advies van hem ik zal het aanbevelen naar andere mensen die het nodig hebben "

dinsdag 15 augustus 2017 om 14:42, Anoniem, MAASTRICHT

"Alles is erg goed gegaan en geregeld"

dinsdag 15 augustus 2017 om 11:08, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"De premie-opbouw bij een overlijdensrisico verzekering, zeker bij medische problemen, is weinig transparant. Vergelijken met andere verzekeringen is dan erg lastig. Een aanvankelijk goede en voordelige verzekering is dan opeens toch veel duurder. "

vrijdag 11 augustus 2017 om 10:13, Anoniem, SNEEK

"Zeer klant vriendelijk. Ook telefonisch zeer duidelijk en correct. "

woensdag 9 augustus 2017 om 13:16, Dhr. Lugthart, DOORWERTH

"Eenvoudige uitleg op website, duidelijke communicatie en heldere voorwaarden. Ook klant contact op een later moment zeer klantgericht."

woensdag 9 augustus 2017 om 08:46, olenaar, HENDRIK-IDO-AMBACHT

"Uitstekende begeleiding en vertrouwen wekkend."

vrijdag 4 augustus 2017 om 12:42, Dhr. Lammeree, HOORN NH

"Levensverzekering afgesloten. Na een paar muisklikken helder overzicht wie wat levert voor welke prijs . Keuze maken en daarna wordt alles supersnel afgehandeld ....prima."

vrijdag 4 augustus 2017 om 10:09, Dhr. Brinkman, BEVERWIJK

"Ben keurig geholpen en geadviseerd"

dinsdag 1 augustus 2017 om 13:22, Mevr. Kivits, UDEN

"goed overzicht, makkelijk in te vullen en zeer uitgebreid aanbod"

donderdag 27 juli 2017 om 13:59, Mevr. Olenroot-Wiedenhof, ALMERE

"Ik ben zeer tevreden"

donderdag 20 juli 2017 om 15:19, Mevr. Winkel-Kooman, KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

"De ondersteuning van Independer was goed: flexibel om maatwerk te regelen; snelle (re-)acties; prettige correspondentie. Het TAF/Iptiq proces rond medische keuring was wat rommelig. Eerst bleek medische keuring noodzakelijk, later toch weer niet."

woensdag 19 juli 2017 om 13:53, Anoniem, REEUWIJK

"Independer bemiddelt goed. Houdt het proces in de gaten en herinnert aan de status van het proces (zodat je zelf wat vaart erin houdt en weet wat de verzekeraar doet)."

donderdag 13 juli 2017 om 09:10, Anoniem, EDE GLD

"Ik ben netjes en goed geholpen door Independer. Ik ben heel tevreden. "

donderdag 13 juli 2017 om 07:28, Mevr. de Ronde, ROTTERDAM

"De collegae van independer zijn ok. IPTQ / TAF (de verzekeringsmaatschappij) is echter de meest waardeloos reagerende organisatie ever. Ik moest echt weken wachten op een antwoord en die krijg je pas als je keer op keer met hen belt. "

vrijdag 7 juli 2017 om 14:47, Dhr. Hoogcarspel, GROET

"Afsluiten was makkelijk en geheel helder. Ik wist al precies wat ik nodig had en de site hielp me er goed doorheen. Dik tevreden!!!"

maandag 3 juli 2017 om 21:43, Anoniem, AMSTERDAM

"k"

maandag 3 juli 2017 om 11:13, Dhr. Breekveldt, BURGUM

"Positief: Snelheid. Minder goed: daardoor (?) typefouten in de geboortedatum van mijn vrouw. Alles moest daarna nog een keer over. De verzekering is afgesloten i.v.m. aangaan hypotheek. In de documenten staan dan foutieve bemiddelingskosten."

donderdag 29 juni 2017 om 14:44, Anoniem, ZWOLLE

"Aanvraag was fluitje van een cent en opvolging na aanvraag was eveneens goed geregeld. Medische keuring snel geregeld!"

dinsdag 27 juni 2017 om 19:36, Anoniem, OOSTERHOUT NB

"Goede vergelijking tussen verzekeraars. Toen ik de keus gemaakt had, ging de verdere procedure tm acceptatie snel. "

dinsdag 27 juni 2017 om 17:43, Roelof, LEEUWARDEN

"very good and quick. easy process and steps. very good customer care support over telephone. easy to understand"

dinsdag 27 juni 2017 om 17:07, Dhr. Rao, SON EN BREUGEL

"Het vergelijken en afsluiten van mijn ORV ging makkelijk, probleemloos en snel. Zelfde ervaring met mijn zorgverzekering gehad. Nu hopelijk bijna mijn hypotheek rond en dan op naar de opstalverzekering. Top service en echte aanrader!"

dinsdag 27 juni 2017 om 10:02, Thérèse, HOOGLAND

"Eerste keer dat independet is geraadpleegt. Prima ervaring snel en duidelijk geholpen."

vrijdag 23 juni 2017 om 22:49, Mevr. Boting-Tetteroo, ZOETERMEER

"supeeerrr langzam"

vrijdag 23 juni 2017 om 12:24, Dhr. Kotlewski, PIJNACKER

"Heel beleefd en goede afhandeling en het zoeken naar de juiste oplossingen voor ons"

vrijdag 23 juni 2017 om 11:31, Dhr. Ploeger, DRIEBORG

"Snelle en correcte afhandeling. Mijn vragen zijn vriendelijk en duidelijk beantwoord. Kortom weer een tevreden klant erbij :-) "

vrijdag 23 juni 2017 om 10:46, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Waardeloos! Je ontvangt telkens foutieve informatie, dubbele mailtjes, verkeerde e-mails. Independer verwijst naar Allianz, Allianz naar Independer. Als je vraagt om een oplossing, dan is deze er niet. Eens maar nooit meer! "

vrijdag 23 juni 2017 om 06:53, Dhr. van Bijnen, TILBURG

"Heel goede ervaring, terwijl de aanvraag niet makkelijk was. De communicatie was zeer goed en ook 's avonds goed bereikbaar."

woensdag 21 juni 2017 om 08:11, Anoniem, MEPPEL

"De procedure verliep langzaam en slordig. Het leek even alsof medische gegevens twee keer aangeleverd moesten worden, waarvoor excuus, later weer een aanmaning, waarna weer excuus..… Zou niet opnieuw voor Independer kiezen."

maandag 19 juni 2017 om 07:08, Anoniem, ASSEN

"soepele bemiddeling, volgt het proces op de voet, heldere brieven. Prima."

donderdag 15 juni 2017 om 12:04, Anoniem, HEESCH

"snel en erg professioneel. Binnen een paar dagen was alles geregeld incl medische vragenlijst. Binnen een paar dagen hadden we de polis in huis."

donderdag 15 juni 2017 om 06:46, Anoniem, HEYTHUYSEN

"Afsluiten levensverzekering duurde wat langer dan gedacht maar dat lag vooral aan verschillende artsen die het groene licht moesten geven. Follow up independer was zeer goed."

dinsdag 13 juni 2017 om 14:48, Anoniem, HILVERSUM

"Voor mijn hypotheek was ik verplicht een ORV af te sluiten. Dit ging erg makkelijk via de site van Independer. Er stond dat je de polis binnen 14 dagen in huis zou hebben, maar ik had het dezelfde dag nog. Top geregeld."

vrijdag 9 juni 2017 om 09:49, Anoniem, HILVERSUM

"Zeer tevreden! Mvg, X.Li"

vrijdag 9 juni 2017 om 09:07, Anoniem, ALMERE

"De overstap is soepel verlopen. We zijn hierbij goed begeleid."

vrijdag 9 juni 2017 om 08:55, Dhr. Welmerink, HENGELO

"Klantgericht, snel, inhoudelijk deskundig, contactueel, respectvol, effectief."

woensdag 7 juni 2017 om 10:46, Anoniem, LAAG-KEPPEL

"Overzichtelijk en lekker snel"

zaterdag 3 juni 2017 om 19:52, Anoniem, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Prima online vergelijking en goed telefonisch advies! Voor mij wederom de prettigste tussenpersoon wanneer ik op zoek ben naar een verzekering."

zaterdag 3 juni 2017 om 11:14, Brenny, GRONINGEN

"Het was snel en goed geregeld."

vrijdag 2 juni 2017 om 07:29, Mevr. Hensbergen, TIENHOVEN UT

"duidelijk en makkelijk afsluiten van verzekeringen"

vrijdag 2 juni 2017 om 02:32, Anoniem, WOERDEN

"."

woensdag 31 mei 2017 om 18:51, Anoniem, WIJCHEN

"Ging bijna in 1 x goed. Als je tegen het eind van de maand zit is het beter om dan niet de 1e dag van de volgende maand te nemen, maar de 1e dag van de eerstvolgende maand. Om een verzekering in te laten gaan."

maandag 29 mei 2017 om 20:04, Anoniem, PETTEN

"Ben tevreden met de gang van zaken. Binnen twee weken was alles geregeld. "

maandag 29 mei 2017 om 10:22, Anoniem, HOOFDDORP

"Prima, in een keer alles goed!"

maandag 29 mei 2017 om 08:26, Anoniem, HELMOND

"Voor de aankoop van onze nieuwbouwwoning hadden we snel een overlijdensrisicoverzekering nodig. Independer heeft de aanvraag met spoed in behandeling genomen en binnen 2 dagen was alles geregeld met de verzekeraar. Zeer tevreden!"

vrijdag 26 mei 2017 om 13:35, Dhr. van Elderen, ROTTERDAM

"ik heb het ervaren als een vlotte en correcte manier van een verzekering afsluiten dik tevreden!"

dinsdag 23 mei 2017 om 17:53, Mevr. van den Bos-Verhagen, HOEK VAN HOLLAND

"Makkelijk zoeken en vergelijken. Zo kan je de keuze maken die bij jou past "

dinsdag 23 mei 2017 om 12:45, Mevr. Hoogendoorn - Van Nooy, RIJSBERGEN

"Independer is een goede matsmaker"

dinsdag 23 mei 2017 om 08:50, Dhr. Dijs, HAPERT

"ja vond het prettig regelde alles goed "

zaterdag 20 mei 2017 om 07:03, Anoniem, ZEGGE

"Snel geregeld en vlotte reactie bij vragen!"

dinsdag 16 mei 2017 om 13:43, Dhr. Koomen, CASTRICUM

"prima verlopen"

dinsdag 16 mei 2017 om 13:37, Dhr. van Straaten, LELYSTAD

"De inschrijving en afhandeling is zeer goed verlopen, maar ook erg snel,Top!"

maandag 15 mei 2017 om 19:07, Mevr. Wijnen Van Laar, VEENENDAAL

"Duidelijke informatie en snelle afhandeling "

maandag 15 mei 2017 om 09:20, Anoniem, GIESBEEK

"De vergelijkingssite is duidelijk, afsluiten van de verzekering ging makkelijk, de klantenservice is goed bereikbaar/bekwaam/behulpzaam"

vrijdag 12 mei 2017 om 15:31, Anoniem, SOEST

"Prima informatie. Duidelijk en helder stappenplan. Opvolging van status"

dinsdag 9 mei 2017 om 08:59, Anoniem, ENSCHEDE

"Goed service!"

dinsdag 9 mei 2017 om 08:34, Dhr. Velauthapillai, AMSTERDAM

"Zeer goed geholpen van begin tot en met einde"

dinsdag 9 mei 2017 om 07:15, Dhr. Aslantas, ALMERE

"Eenvoudig, snel geregeld."

vrijdag 5 mei 2017 om 22:56, Anoniem, HILLEGOM

"-"

vrijdag 5 mei 2017 om 18:38, Anoniem, HAARLEM

"Geen meerwaarde, uiteindelijk zelf een issue met de startdatum met Delta Lloyd op moeten lossen. Delta lloyd heeft mij perfect geholpen, Independer niet."

maandag 1 mei 2017 om 20:10, Dhr. Schippers, GRONINGEN

"Het zoeken naar een juiste verzekering via Independer is prima gegaan. Vergelijkingen tussen de diverse aanbieders waren helder waardoor de verschillen duidelijk zichtbaar waren. De keuze werd hierdoor vergemakkelijkt. Het ging sneller dan gedacht. "

maandag 1 mei 2017 om 15:23, Mevr. van Kralingen, BERKEL EN RODENRIJS

"Prima geholpen en snel antwoord op de vraag gekregen."

donderdag 27 april 2017 om 10:06, Anoniem, WAALWIJK

"Makkelijk. Duidelijk en snel"

woensdag 26 april 2017 om 16:28, Anoniem, HEERHUGOWAARD

"Goed geholpen met het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering, ik deed dit gezamenlijk met een hypotheek. Dit werd in eerste instantie niet goed gematcht, maar is uiteindelijk netjes opgelost. Portal voor uploaden documenten heeft wat kuren. "

dinsdag 25 april 2017 om 16:33, Anoniem, HOOFDDORP

"Zeer scherpe analyse, keuze ruimte zeer groot en super snel geregeld"

dinsdag 25 april 2017 om 08:24, Mevr. van Eekelen-Schetters, BERGEN OP ZOOM

"goed geholpen. alleen jammer dat je geen bevestiging krijgt als je partner is geaccepteerd. daar moet je dan voor bellen. aangezien een ORV van belang is bij hypotheekaanvraag is het wel fijn als je goed op de hoogte wordt gehouden van het proces"

dinsdag 25 april 2017 om 07:07, Anoniem, AMERSFOORT

"Duidelijk, bereikbaar en aardige mensen."

woensdag 19 april 2017 om 20:40, Anoniem, DRUTEN

"De medewerkers van Independer zijn correct en vriendelijk, daarbij ze hebben goede kennis van zaken mocht je onverhoopt een vraag hebben over een product. Dat is in deze tijd niet meer zo vanzelfsprekend bij bepaalde instanties."

woensdag 19 april 2017 om 12:21, Anoniem, KERKRADE

"Vriendelijke en professionele benadering/afhandeling. Op al mijn vragen werd snel en correct gereageerd."

woensdag 19 april 2017 om 11:49, Anoniem, ZUIDLAND

"Goed geholpen over de telefoon."

woensdag 19 april 2017 om 09:52, Dhr. Monster, HEERLEN

"Prima"

woensdag 19 april 2017 om 09:05, Anoniem, HEEZE

"Na een aanvankelijk misser is dit deskundig en vriendelijk hersteld."

dinsdag 18 april 2017 om 11:37, Anoniem, KOOTWIJKERBROEK

"Prima."

maandag 17 april 2017 om 14:40, Mevr. Rutten-Schreurs, HEYTHUYSEN

"De medewerkers van Independer staan je correct te woord en hebben goede kennis van zaken. Heel prettig dat dit toch nog mogelijk is in deze "snelle" tijd. "

dinsdag 11 april 2017 om 12:34, Anoniem, KERKRADE

"De wijze waarop ik door de mensen van Independer door het hele proces van aanvraag tot afsluiten ben geholpen vond ik uitermate prettig en professioneel. heel veel dank daarvoor!"

dinsdag 11 april 2017 om 10:52, Liesbeth, ARNHEM

"goed overzichtelijk "

dinsdag 11 april 2017 om 10:28, marijke, STIENS

"Goed overzichtelijke vergelijking kunnen stellen van de verschillende verzekeringen. De hele procedure van het afsluiting wordt goed gevolgd door Independer. Alles was snel en netjes afgehandeld. "

dinsdag 11 april 2017 om 08:28, Anoniem, DRACHTEN

"onze aanvraag is heel voorspoedig en correct afgewikkeld, een tevreden klant."

zaterdag 8 april 2017 om 12:00, Mevr. Pothaar-Prins, DEVENTER

"snel, envoudig, duidelijk!"

vrijdag 7 april 2017 om 12:09, Mevr. Faba, AMERSFOORT

"zeer behulpzame en vriendelijke medewerker telefonisch gesproken, snelle toezending van stukken en ecfe tieve op opvolging."

donderdag 6 april 2017 om 18:40, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Vriendelijke personen achter het telefoonnummer schuilend die onvermoeibaar vragen besntwoorden en zeer snel op verzoeken ingaan."

donderdag 6 april 2017 om 06:48, Anoniem, DROUWEN

"Duidelijk contact, afgezien dat we niet van tevoren wisten dat je de verzekerde bedragen per verzekerde kan doorgeven. De kosten voor het afsluiten zijn ook best hoog."

woensdag 5 april 2017 om 20:51, Anoniem, UTRECHT

"Vroeger was het afsluiten van een hypotheek en bijbehorende overlijdensrisico verzekering iets waar je tegenop keek en op zoek moest naar de juiste mensen om je daarbij te adviseren. Nu klik je naar Independer en ben je met een paar minuten klaar."

dinsdag 4 april 2017 om 14:20, Anoniem, UTRECHT

" Alles zelf online te regelen, alles ging supersnel. Een telefoontje moeten plegen en werden keurig te woord gestaan. Eenvoudiger kan niet."

dinsdag 4 april 2017 om 13:46, Mevr. Froon, ZOELMOND

"SNELLE AFHANDELING. PERFECT"

dinsdag 4 april 2017 om 09:23, Dhr. van der Spek, VEENENDAAL

"Ben erg tevreden over de gang van zaken. "

zaterdag 1 april 2017 om 21:43, Anoniem, HENGELO OV

"De site van Independer is mooi overzichtelijk en je kunt verschillende producten naast elkaar zetten om te vergelijken. Ik heb telefonisch contact gehad met de klantenservice en ben iedere keer goed geholpen. Helder, transparant en snel een aanrader!"

woensdag 29 maart 2017 om 11:14, Anoniem, EINDHOVEN

"Duidelijk, snel en eenvoudig."

woensdag 29 maart 2017 om 07:28, Dhr. Bremer, HOUTEN

"Elke fase verliep soepel en je werd op de hoogte gehouden."

dinsdag 28 maart 2017 om 20:53, Jos Gielink, MILLINGEN AAN DE RIJN

"Prima, snel en duidelijk"

donderdag 23 maart 2017 om 19:33, Mevr. Kuijpers-De Haas, NUENEN

"goed en vakkundig geholpen"

donderdag 23 maart 2017 om 18:00, Anoniem, SOMOGYUDVARHELY HUNGARY

"Een vergelijking tussen aanbieders was snel gemaakt en ook na de aanvraag hield Independer de status voor ons in de gaten. Prima service en eerlijke deal!"

donderdag 23 maart 2017 om 07:24, Dhr. Zandstra, ZOETERMEER

"Zeer goede snelle service!"

dinsdag 21 maart 2017 om 15:36, Anoniem, WILLEMSTAD CURACAO

"goed"

donderdag 16 maart 2017 om 22:39, Mevr. Markus-Brakshoofden, NIEUWERKERK AD IJSSEL

"Aanvraag verliep snel en duidelijk. Dossier werd nader bekeken door medisch adviseur van de verzekeraar maar was ook snel rond. Snelle en prima service van Independer. Continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Top!"

woensdag 15 maart 2017 om 18:23, Anoniem, ETTEN-LEUR

"Met jullie was er eigenlijk geen probleem op wat onduidelijkheden en misverstandje na maar het invullen van het vragenformulier en het wachten op reactie van mijn specialist was één groot drama ."

woensdag 15 maart 2017 om 10:50, Dhr. Deelen, ROTTERDAM

"snel geregeld en alles duidelijk en overzichtelijk"

dinsdag 14 maart 2017 om 18:18, Anoniem, VOORTHUIZEN

"Snel en correct afgehandeld"

dinsdag 7 maart 2017 om 17:53, Anoniem, LEIDSCHENDAM

"uitstekende service. komt afspraken na. zoekt zelf alternatieven.het honorarium is alleszins acceptabel. negatief: ik wil niet met jou worden aangesproken."

dinsdag 7 maart 2017 om 09:02, Dhr. Visser, APELDOORN

"Wat wij missen is de papieren die opgestuurd zouden worden Van water afgeschreven wordt het bedrag en waarneer blijft dit bedrag over de jaren heen hetzelfde onze dank vrgrjan"

dinsdag 7 maart 2017 om 08:12, Dhr. van der Poll, LISSE

"Goede vergelijk bij Independer met meerdere verzekeringen. Staat goed omschreven wat de verzekering inhoud. Heel makkelijk en duidelijk om een verzekering af te sluiten."

vrijdag 3 maart 2017 om 17:21, Anoniem, VORDEN

"Goede reactiesnelheid, correcte behandeling van aanvraag."

vrijdag 3 maart 2017 om 08:19, Anoniem, WAALRE

"overzichtelijk, snelle respons, zeer klantvriendelijk en geduldig in mijn specifieke geval"

donderdag 2 maart 2017 om 10:18, Dhr. van Mierlo, UITHOORN

"Complete vergelijkingsdienst, snel de juiste verzekering kunnen vinden."

dinsdag 28 februari 2017 om 11:17, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn verzekering. "

maandag 27 februari 2017 om 11:12, Rachid, HEERLEN

"Helemaal top, is allemaal zeer snel gegaan."

maandag 27 februari 2017 om 10:36, Dhr. Pronk, 'S-GRAVENHAGE

"Snelle duidelijke response en de voortgang werd goed gevolgd."

zondag 26 februari 2017 om 16:21, Mevr. Kriesels-Laene, BREDA

"Personeel aan de telefoon vakbekwaam en client vriendelijk. Aanvraagtraject en ontvangen polis goed en snel afgehandeld."

vrijdag 24 februari 2017 om 10:36, Mevr. Janse-Coolegem, PRINSENBEEK

"Duidelijk en overzichtelijk. "

donderdag 23 februari 2017 om 07:00, Anoniem, VLAARDINGEN

"Heldere communicatie via regelmatige emails. Uitslag gezondheidstest liep niet heel soepel maar telefonisch keurig geholpen. Daarna was de polis snel gesloten."

woensdag 22 februari 2017 om 22:00, Anoniem, SINT-OEDENRODE

"Goede service! Heldere toelichting op site om te kunnen vergelijken. Voor een korte aanvullende vraag klantenservice gebeld. Mijn vraag werd direct door de eerste medewerker naar volle tevredenheid beantwoord."

woensdag 22 februari 2017 om 18:24, Dhr. van der Brug, VLEUTEN

"Snel en goed geregeld. Heldere informatievoorziening, steeds een duidelijk beeld van waar je zit in het proces, wat je nog moet doen en waar Independer mee bezig is. "

dinsdag 21 februari 2017 om 14:37, Anoniem, WIJCHEN

"Ik ben erg tevreden over de snelle afhandeling van mijn overlijdensrisicoverzekering ."

dinsdag 21 februari 2017 om 13:09, Dhr. Peters, MILLINGEN AAN DE RIJN

"Snel, duidelijk en compleet. Dat schept vertrouwen""

dinsdag 21 februari 2017 om 12:14, Tony, ROTTERDAM

"Zeer tevreden, snelle reacties en to the point"

dinsdag 21 februari 2017 om 09:52, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Persoonlijk contact was goed. Groote nadeel is dat er door de financiers en verkopers erg weinig tijd wordt gegeven. Het is veel prettiger als dit vooraf in het systeem van Independer aangegeven kan worden en het traject hierop beter is afgestemd."

maandag 20 februari 2017 om 07:47, Björn, AMSTERDAM

"Snelle en klantvriendelijke service!"

zaterdag 18 februari 2017 om 11:42, Mevr. Opdam, MIJDRECHT

"Duidelijk, snel en goed"

vrijdag 17 februari 2017 om 08:26, Anoniem, TUBBERGEN

"Alles is netjes geregeld. Mooie communicatie. Ik ben zeer tevreden"

donderdag 16 februari 2017 om 16:20, Mevr. Maas, DUIVEN

"Goed en snel geregeld voor een goeie prijs."

maandag 13 februari 2017 om 09:36, Dhr. Feenstra, ANDIJK

"Snel en correct geregeld"

vrijdag 10 februari 2017 om 13:49, Anoniem, DOKKUM

"Onze verzekering werd via Independer geregeld en dat verliep prima. Gedurende het proces werden we steeds duidelijk geïnformeerd en op vragen volgde een snel antwoord."

donderdag 9 februari 2017 om 21:52, Anoniem, BARENDRECHT

"Bij mijn weten heb nog geen overlijdensverzekering afgesloten. Ik heb nl. nog geen getekende offerte teruggestuurd, wel een medische (????) verklaring. N.a.v. deze verklaring kreeg ik meteen 16% premieverhoging. Met deze verkapte premie was"

donderdag 9 februari 2017 om 17:35, Dhr. Kurvers, MAASBREE

"Prima site en goede uitleg. Daarna goede afwikkeling. "

donderdag 9 februari 2017 om 11:13, Anoniem, VLIJMEN

"duidelijke en snelle communicatie"

donderdag 9 februari 2017 om 10:12, Dhr. Sools, BUDEL-DORPLEIN

"Prima ervaring, zeker om dat dit voor mij de eerste keer was om via het internet een verzekering af te sluiten. Alles was binnen 2 dagen geregeld!!"

donderdag 9 februari 2017 om 07:08, Mevr. Brouwers, VLAGTWEDDE

"goed en snel geregeld!"

maandag 6 februari 2017 om 11:13, Anoniem, WOLVEGA

"Medewerkers Independer zeer klantvriendelijk. Je wordt goed op de hoogte gesteld hoe de aanvraag vordert. Bij vragen goed bereikbaar. "

maandag 6 februari 2017 om 10:07, Anoniem, GOUDA

"Zeer klantvriendelijk, bij vragen direct contact, duidelijke website en informatie...."

maandag 6 februari 2017 om 05:10, Dhr. van Erven, EINDHOVEN

"Duidelijke informatie over de voortgang van de verzekering."

vrijdag 3 februari 2017 om 20:50, Anoniem, UTRECHT

"Goed geholpen bij het vinden van de juiste verzekering. "

vrijdag 3 februari 2017 om 12:55, Anoniem, HOUTEN

"Independer heeft ons snel een inzicht gegeven in de mogelijkheden voor levensverzekeringen. We hebben met hun adviezen fors kunnen besparen op onze premies voor de levensverzekering. Alles heel transparant en snel afgewikkeld. Voor ons een aanrader"

vrijdag 3 februari 2017 om 12:04, Monique, GOUDA

"Snelle afhandeling "

donderdag 2 februari 2017 om 07:10, Mevr. Castelijns, BLADEL

"Snelle service en goede begeleiding. Ben zeer tevreden."

dinsdag 31 januari 2017 om 22:15, Anoniem, WAGENINGEN

"Zeer snelle service en vriendelijk te woord gestaan."

dinsdag 31 januari 2017 om 07:52, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel, overzichtelijk en gemakkelijk"

dinsdag 31 januari 2017 om 07:04, Anoniem, ZAANDAM

"zeer eenvoudig goede service"

dinsdag 31 januari 2017 om 06:34, Dhr. Kamst, ASSEN

"Goed snel en duidelijk geholpen Alleen te snel een herinnering mail over voortgang ( stand van zaken )van de verzekering "

maandag 30 januari 2017 om 09:40, Dhr. Cornelisse, AMSTERDAM

"Snel, makkelijk en overzichtelijk. Ik ben heel tevreden. "

zaterdag 28 januari 2017 om 07:27, Anoniem, AMSTERDAM

"Top service! Via independer een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Helaas was 1 van de mail adressen niet juist, na 1 geirriteerd telefoontje met een vriendelijk blijvend Independer medewerker was alles opgelost. "

vrijdag 27 januari 2017 om 08:32, Dhr. Blom, ALKMAAR

"Prijs op de website wijkt 10% af van de prijs op latere offertes en polissen. Independer weigert hier helaas adequaat op te reageren."

woensdag 25 januari 2017 om 23:14, Dhr. van den Hooff, EINDHOVEN

"Zeer goede informatie over de voortgang en afwikkeling. "

woensdag 25 januari 2017 om 19:09, Anoniem, SINT NICOLAASGA

"We zitten nog in de aanvraagfase, maar de eerste indruk is alles behalve goed. Teveel partijen... we hebben nu alleen al te maken met 1) independer, 2) Dazuur, 3) GoedIdee, 4) Cunningham Lindsey Nederland. Vraag me af of ik hier mee door wil gaan. "

woensdag 25 januari 2017 om 14:33, Anoniem, WAGENINGEN

"Snel, vriendelijk, duidelijk"

woensdag 25 januari 2017 om 11:57, Anoniem, BAFLO

"Allemaal snel geregeld - helder, goed en overzichtelijk"

woensdag 25 januari 2017 om 09:43, D. Ragevos, AMERSFOORT

"Een goed overzichtelijk stappenplan. Heel eenvoudig op te volgen."

maandag 23 januari 2017 om 21:28, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Ik was op zoek naar een overlijdensrisicoverzekering waarbij ik me vanwege medische redenen niet blauw zou hoeven te betalen. Dankzij de Op maat voorziening van Independer is dit prima en snel gelukt! Goede service en snel antwoord. "

maandag 23 januari 2017 om 16:44, Mieke Jonker, DODEWAARD

"Independer heeft zijn best gedaan. Helaas heeft het Woonfonds (verzekeraar) diverse steken laten vallen waardoor vooral het tijdspad erg traag verliep. Eerst werd een verkeerde geboortedatum gehanteerd, daarna werd een foutief bedrag verzekerd."

maandag 23 januari 2017 om 15:30, Dhr. Ebbers, DOETINCHEM

"Wij hebben via independer een overlijdensrisico verzekering afgesloten, we werden keurig en netjes geholpen alles werd duidelijk uitgelegd en in korte tijd was alles klaar super in een woord gezegt."

maandag 23 januari 2017 om 14:03, Dhr. Bont, HOOGEZAND

"Goed prijs, klein beetje gedoe met allerlei formulieren en emails sturen met gescanned documenten maar valt uiteindelijk mee. "

donderdag 19 januari 2017 om 12:28, Anoniem, CASTRICUM

"Wij werden zeer goed geadviseerd en ook ondersteund bij het afsluiten van de ORV. Er waren wat misverstanden die veroorzaakt werden door de bank, waardoor de verzekering gewijzigd moest worden. Dit werd snel en goed uitgevoerd, binnen 2 dagen."

donderdag 19 januari 2017 om 02:59, Anoniem, ZOETERMEER

"Snel geregeld"

dinsdag 17 januari 2017 om 07:47, Dhr. Honout, HEEMSKERK

"De bemiddeling van Independer verliep duidelijk, vlot opvolgend, toegankelijk en transparant. Top!!"

zaterdag 14 januari 2017 om 21:56, Anoniem, ZWOLLE

"snelle afhandeling"

zaterdag 14 januari 2017 om 07:48, Anoniem, UTRECHT

"Super snel en eenvoudig"

vrijdag 13 januari 2017 om 22:04, Anoniem, BERGHEM

"Nb. Op de site staat dat de kopie-ID moet worden opgestuurd en dan ook nog gefrankeerd. Later komt het bericht dat dit via mail kan/via antwoordnummer! Dit laatste kan beter direct gemeld worden (stuk klantvriendelijker)."

vrijdag 13 januari 2017 om 17:25, Anoniem, WINTERSWIJK

"goed en correct afgewerkt dus tevreden"

vrijdag 13 januari 2017 om 09:45, Dhr. van Dorst, OOSTERHOUT NB

"Zeer snelle afhandeling!"

vrijdag 13 januari 2017 om 08:59, Anoniem, ZALTBOMMEL

"duidelijke weergave van de voorwaarden/condities. Snelle afwikkeling. Kortom "Top""

vrijdag 13 januari 2017 om 08:24, Dhr. Huijsmans, BREDA

"Helder en eenvoudig weergegeven."

vrijdag 13 januari 2017 om 08:01, Ronald, HERVELD

"Zeer tevreden. De aanvraag voor voor de levensverzekering werd goed gevolgd. Bij vragen werd prettig en snel gereageerd door Elsa. Zowel per mail als telefonisch. Gelijk contact met de juiste medewerker. Top! "

vrijdag 13 januari 2017 om 07:15, Dhr. van den Heuvel, CULEMBORG

"Ben tevreden. Over het afsluiten van een verzekering ontvang je wel erg veel mailtjes. Als je meerdere verzekeringen afsluit wordt dit erg onoverzichtelijk. Maar verder snel geregeld!"

woensdag 11 januari 2017 om 22:57, Anoniem, VEGHEL

"Telefonisch contact gehad dat ging snel en goed. Het bleef lastig om echt goed te vergelijken op basis van de informatie op de site, daarvoor moet je de offertes echt nog wel even induiken. "

woensdag 11 januari 2017 om 10:40, Mevr. van Dam, UTRECHT

"Duidelijk antwoord op onze vraag. Snelle reacties. Goed/duidelijk uitgevoerd "

dinsdag 10 januari 2017 om 14:50, Anoniem, MOOK

"Snel geregeld"

maandag 9 januari 2017 om 16:44, Dhr. Hooyer, DROUWEN

"Goed en snel gehandeld. Je wordt ook nog persoonlijk gebeld voor informatie, hier kunnen veel bedrijven/instanties nog een voorbeeld aan nemen. "

maandag 9 januari 2017 om 09:17, Dhr. Geurts, AMERICA

"loop heel goed"

maandag 9 januari 2017 om 08:10, Mevr. Zonneveld, EGMOND-BINNEN

"Goed"

maandag 9 januari 2017 om 07:31, Mevr. Phimklang, COTHEN

"Duidelijk en snelle afhandeling"

maandag 9 januari 2017 om 07:13, Anoniem, ROOSENDAAL

"Hele korte doorlooptijd, een verkeerde ingave op de website kon met één mailtje snel worden herseld. "

vrijdag 6 januari 2017 om 07:36, Dhr. Driebergen, RIJNSBURG

"Prima"

woensdag 4 januari 2017 om 15:29, Anoniem, HEYTHUYSEN

"Prima qua communicatie, vragen worden snel beantwoord. Verder alles prima geregeld!"

maandag 2 januari 2017 om 19:54, Dhr. Menges, NUNSPEET

"Independer weet blijkbaar de geldende regels niet. na mijn vraag of de verzekeraar zou uitbetalen bij een militaire uitzending naar het buitenland verklaarde ze dat dit geen probleem was,FOUT!! door onkunde bijna een waardeloze verzekering afgesloten"

maandag 2 januari 2017 om 13:45, Dhr. Driessen, HELMOND

"snelle en goede begeleiding. Prima."

donderdag 29 december 2016 om 16:51, Dhr. van Maldegem, PRINSENBEEK

"Prima ervaring. Vanuit Independer werd ik goed geholpen. Alles verliep conform afspraak en als een doorgegeven link niet werkte kon je Independer snel bereiken en werd ik telefonisch verder prima ondersteund. "

donderdag 29 december 2016 om 07:03, Dhr. van der Pijl, ALKMAAR

"Makkelijk, snel en op een prettige manier een goede overlijdensrisicoverzekering afgesloten."

woensdag 28 december 2016 om 12:44, Anoniem, VEGHEL

"Vlot en duidelijk zoals het hoort . "

dinsdag 27 december 2016 om 13:17, Dhr. van de Woude, OPENDE

"Het traject wat moest worden bewandeld werd goed begeleid voor het verkrijgen van een overlijdensrisicoverzekering. Klantvriendelijk"

maandag 26 december 2016 om 09:26, Anoniem, CULEMBORG

"De site is overzichtelijk en wil je ergens opheldering over, dan kun je je vragen telefonisch heel goed kwijt. Ook de correspondentie via de mail liep allemaal soepel."

zaterdag 24 december 2016 om 16:23, Mevr. van Vliet, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Prima geholpen.Snelle afhandeling."

woensdag 21 december 2016 om 20:54, Dhr. Borsboom, ALMERE

"Prima verlopen volgens verwachting, geen problemen"

woensdag 21 december 2016 om 19:05, Dhr. Heisen, OSS

"Independer heeft goede service geleverd. Door een wijziging in het wensenpakket raakte de verzekeraar het spoor echter wat bijster. Het heeft al met al een maand geduurd voor alles geregeld was. Daarom deze keer geen 5 sterren."

maandag 19 december 2016 om 22:03, Anoniem, ZWOLLE

"duidelijke website, snelle en goede afhandeling"

maandag 19 december 2016 om 09:18, Anoniem, HARMELEN

"Ik ben tevreden maar de communicatie kan nog verbeterd worden. Zo kreeg ik op 02.12 een mailtje waarin stond dat Generali nog aanvullende vragen had. Een paar uur later ook op 02.12 kreeg ik een mailtje dat mijn polis ontvangen was. "

zaterdag 17 december 2016 om 09:53, Dhr. Smits, HEERLEN

"snelle reactie ontvangen, een vraag die ik aan de telefoon stelde, werd adequaat en vriendelijk beantwoord."

vrijdag 16 december 2016 om 10:44, Anoniem, UTRECHT

"Snelle en complete verwerking. Goed alternatief wanneer je geen advies nodig hebt."

vrijdag 16 december 2016 om 09:36, Anoniem, APELDOORN

"Heldere informatie zodat je een gefundeerde keuze kunt maken uit de beste aanbieders ..... op de aspecten die er voor mij toe doen."

donderdag 15 december 2016 om 08:23, Anoniem, URMOND

"Goede communicatie en alles is goed geregeld en afgewikkeld bij aangaan overlijdensrisicoverzekering via Independer. We hebben nu een polis bij Reaal, service prima en prijs redelijk."

zondag 11 december 2016 om 15:39, Anoniem, HOGE HEXEL

"Iets minder handig dat je niet jezelf als vekeringsnemer kan opgeven wanneer je een begunstigde wilt aangeven bij de originele aanvraag. Zorgde voor de nodige stress bij het verkrijgen van de hypotheek. Verder netjes afgehandeld en gewijzigd."

vrijdag 9 december 2016 om 20:59, Dhr. de Tyssonsk, ZOETERMEER

"allesvlotjes verlopen en goede uitleg over de verzekering"

vrijdag 9 december 2016 om 16:14, Dhr. van Beers, ST. WILLEBRORD

"ja, alles is vlot verlopen, heb de polis inmiddels ontvangen en alles is in orde"

vrijdag 9 december 2016 om 06:52, Anoniem, ETTEN-LEUR

"Hey ging allemaal heel soepel en snel! "

woensdag 7 december 2016 om 12:17, Dhr. Reinicke, WATERINGEN

"geen gezeur , lekker duidelijk , goede service"

woensdag 7 december 2016 om 10:03, Mevr. Jansen, IJSSELMUIDEN

"we zijn tevreden over de informatie en afhandeling van de stukken"

dinsdag 6 december 2016 om 14:50, Dhr. Lemmen, PANNINGEN

"Een OVR afsluiten doe je niet elke dag. Wat helpt zijn de vergelijkings mogelijkheden op de polissen en info op de website. Heb je eenmaal de keus gemaakt dan gaat het daarna snel en netjes. Ik ga vaker gebruik maken van Independer!"

maandag 5 december 2016 om 12:51, Anoniem, NIJMEGEN

"Een snelle verwerking volledig naar wens."

zondag 4 december 2016 om 09:43, Mevr. Platje, HEINO

"Alles vlot verlopen en goed advies Minpuntje: E-mail toezending werkte niet. Ik moest er steeds achteraan bellen dat ik de toegezegde stukken nog niet had ontvangen. Wellicht een probleempje in de software."

zaterdag 3 december 2016 om 18:10, Dhr. van Boeckel, SCHOORL

"Snel en goed geregeld."

donderdag 1 december 2016 om 18:07, Anoniem, LISSERBROEK

"Prima ondersteuning en opvolging bij het afsluiten van de ORV. Snel en klantvriendelijk geregeld!"

donderdag 1 december 2016 om 09:44, Anoniem, NUENEN

"Een zeer gedegen, vlotte, en vriendelijke behandeling heb ik ervaren bij het vinden van een goede verzekering. Independer beschouw ik dan ook als een zeer betrouwbare organisatie. "

woensdag 30 november 2016 om 19:00, Anoniem, LEIDEN

"prima "

woensdag 30 november 2016 om 15:02, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"goed ingelicht en snelle service"

dinsdag 29 november 2016 om 17:13, Anoniem, HEERHUGOWAARD

"Independer doet helemaal niks voor je en sluiten alleen maar af. Ben slecht geïnformeerd en door de tijd was ik uiteindelijk genoodzaakt de verzekering hier af te sluiten. Voor mij nooit meer Independer!"

maandag 28 november 2016 om 13:45, Anoniem, BENNINGBROEK

"Test resultaten voor slaapapneu die ik had doorgeven was van voordat ik een slaapbeugel gebruikte. Had ook doorgeven dat vanaf gebruik slaapbeugel geen klachten meer had. Had dit ook aan jullie medische advieseur telefonisch doorgeven en gemaild."

zondag 27 november 2016 om 17:02, Dhr. Mercalina, HAARLEM

"Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering via Independer ging vrij makkelijk. Wel moest enkele keren informatie per e-mail verstrekt worden. Omdat het ging om standaardinformatie, had die ook ineens opgevraagd kunnen worden. "

vrijdag 25 november 2016 om 08:50, Anoniem, BEST

"Ik ben heel tevreden over de wijze waarop independer mij heeft geholpen bij het afsluiten van een verzekering. Steeds deskundig geadviseerd en bijzonder vriendelijk te woord gestaan. E.e.a. gaf een zeer vertrouwd gevoel."

vrijdag 25 november 2016 om 08:16, Dhr. Hoek, NOORDWIJK ZH

"Keurige geregeld. Tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden door zowel independer als verzekeringsmaatschappij."

maandag 21 november 2016 om 12:05, Anoniem, DRACHTEN

"Het aanmeldingsproces via Independer verloopt soepel. "

maandag 21 november 2016 om 11:23, Anoniem, WAGENINGEN

"Duidelijke snelle service, goede begeleiding gefurende het traject, bij vragen snel bereikbaar voor advies. Top!"

maandag 21 november 2016 om 09:15, Anoniem, LEIDEN

"Prima verlopen"

vrijdag 18 november 2016 om 18:44, Dhr. Smits, MEERLO

"Snelle reactie en altijd behulpzaam"

donderdag 17 november 2016 om 08:57, Anoniem, ROTTERDAM

"Redelijk snel geregeld. De mailing en informatie mag wel duidelijker en korter geformuleerd worden."

zaterdag 12 november 2016 om 10:43, Dhr. Blendea, BERKEL EN RODENRIJS

"Vlotte afhandeling, goede site, duidelijke mails met begeleiding."

vrijdag 11 november 2016 om 20:03, Anoniem, SOMMELSDIJK

"Goed verzorgd. Snel reaktie terug bij vragen en problemen snel opgelost. "

vrijdag 11 november 2016 om 11:27, Mevr. ten Have Schmitz, DOETINCHEM

"Supersnel!"

vrijdag 11 november 2016 om 09:12, Dhr. Kis, HAARLEM

"Makkelijk offertes opvragen en vergelijken, snelle en duidelijke communicatie. Ook met extra vragen die gesteld zijn en nodig waren voor afsluiten."

woensdag 9 november 2016 om 11:39, Dhr. Schothuis, ZUTPHEN

"Snel een duidelijk overzicht van de verschillende aanbieders. En mocht je vragen hebben, dan krijg je per telefoon of mail snel antwoord. Alleen de afsluitkosten mogen naar mijn gevoel wel iets lager."

woensdag 9 november 2016 om 08:50, Dhr. Snijder, UTRECHT

"duidelijke site, soepel verloop, ook op de hoogte houden van wat er gebeurt of waar iets op wacht"

donderdag 3 november 2016 om 18:29, Anoniem, ZWIJNDRECHT

"Duidelijke uitleg en snelle reacties. Ook bij wijzing/aanvulling op aanvraag. "

woensdag 2 november 2016 om 07:13, Anoniem, ZOETERMEER

"Prettige en professionele organisatie"

donderdag 27 oktober 2016 om 06:40, Mevr. Deden-Eegdeman, BRIELLE

"Independer gaf goed de mogelijkheid om verschillende overlijdensrisicoverzekeringen te vergelijken, zodat we de beste keus konden maken. We zijn tevreden met de keus die we uiteindelijk gemaakt hebben."

dinsdag 25 oktober 2016 om 20:37, Anoniem, DORDRECHT

"Het is makkelijk vergelijken, snel en duidelijk via Independer!"

dinsdag 25 oktober 2016 om 15:30, Anoniem, WIJK BIJ DUURSTEDE

"prima"

dinsdag 25 oktober 2016 om 12:37, Anoniem, WINTERSWIJK

"Altijd goede en eenvoudige vergelijkingen. Goede afhandeling van aanvragen."

dinsdag 25 oktober 2016 om 10:08, Dhr. Wauben, LANDGRAAF

"Makkelijk, snel en duidelijk. Goede communicatie en goed bereikbaar voor vragen."

vrijdag 21 oktober 2016 om 13:14, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Aanvraag en afwikkeling liepen correct en vlot."

woensdag 19 oktober 2016 om 16:05, Mevr. van Doorn, ARNHEM

"Naar een passende verzekering gezocht. Alles zorgvuldig ingevuld. Geen kans om te zenden en zo een offerte aan te vragen. Alles ineens verdwenen.... "

woensdag 19 oktober 2016 om 15:39, Anoniem, VUGHT

"Uitstekend alles was snel geregeld!"

woensdag 19 oktober 2016 om 07:50, Mevr. Raadtgever, BERGSCHENHOEK

"Bij het afsluiten heb ik hulp gevraagd, ik werd vriendelijk geholpen."

maandag 17 oktober 2016 om 20:03, Anoniem, MIDWOUD

"Wij hebben via independer een levensverzekering afgesloten, Alles was binnen 'n paar dagen geregeld. Top !"

vrijdag 14 oktober 2016 om 17:00, Anoniem, ROSMALEN

"Independer heeft alles goed afgehandeld."

woensdag 12 oktober 2016 om 11:06, Dhr. Reessink, VREDEN DUITSLAND

"hoog service- en klantvriendelijkheid, zeer behulpzaam"

dinsdag 11 oktober 2016 om 10:50, Mevr. van Maanen, 'S-GRAVENHAGE

"Deskundige service en snelle reactie op vragen. "

woensdag 5 oktober 2016 om 22:10, Anoniem, AMERSFOORT

"Ja is heel goed gegaan en ben blij met de ervaring van independer."

woensdag 5 oktober 2016 om 13:31, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"Op 64 jarige leeftijd een overlijdensverzekering afsluiten is moeilijk. Dacht ik. Met de hulp van Independer toch snel een goed aanbod gekregen. Meerdere zelfs! Direct een keus gemaakt en binnen no time goed verzekerd."

woensdag 5 oktober 2016 om 06:09, Fred B., AMSTERDAM

"prima en duidelijk service. Gunstige condities met name de prijs."

dinsdag 27 september 2016 om 17:52, Mevr. Reinders-Pennings, BEEGDEN

"Snelle en duidelijke communicatie, makkelijk online af te sluiten. Telefoon helpdesk weet waar ze het over hebben en op veel tijden beschikbaar"

donderdag 22 september 2016 om 14:28, Anoniem, REKKEN
Er zijn 1210 reacties over overlijdensrisicoverzekering.
Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Risicoverzekering Op Maat

Eerlijke premies voor mensen met diabetes

Een unieke samenwerking met Diabetesvereniging Nederland

 

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand een overlijdensrisicoverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.