Ervaring overlijdensrisicoverzekering afsluiten via Independer

Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een overlijdensrisicoverzekering afsloten via Independer.

"Ik ben zeer tevreden"

donderdag 20 juli 2017 om 15:19, Mevr. Winkel-Kooman, KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

"De ondersteuning van Independer was goed: flexibel om maatwerk te regelen; snelle (re-)acties; prettige correspondentie. Het TAF/Iptiq proces rond medische keuring was wat rommelig. Eerst bleek medische keuring noodzakelijk, later toch weer niet."

woensdag 19 juli 2017 om 13:53, Anoniem, REEUWIJK

"Independer bemiddelt goed. Houdt het proces in de gaten en herinnert aan de status van het proces (zodat je zelf wat vaart erin houdt en weet wat de verzekeraar doet)."

donderdag 13 juli 2017 om 09:10, Anoniem, EDE GLD

"Ik ben netjes en goed geholpen door Independer. Ik ben heel tevreden. "

donderdag 13 juli 2017 om 07:28, Mevr. de Ronde, ROTTERDAM

"De collegae van independer zijn ok. IPTQ / TAF (de verzekeringsmaatschappij) is echter de meest waardeloos reagerende organisatie ever. Ik moest echt weken wachten op een antwoord en die krijg je pas als je keer op keer met hen belt. "

vrijdag 7 juli 2017 om 14:47, Dhr. Hoogcarspel, GROET

"Afsluiten was makkelijk en geheel helder. Ik wist al precies wat ik nodig had en de site hielp me er goed doorheen. Dik tevreden!!!"

maandag 3 juli 2017 om 21:43, Anoniem, AMSTERDAM

"k"

maandag 3 juli 2017 om 11:13, Dhr. Breekveldt, BURGUM

"Positief: Snelheid. Minder goed: daardoor (?) typefouten in de geboortedatum van mijn vrouw. Alles moest daarna nog een keer over. De verzekering is afgesloten i.v.m. aangaan hypotheek. In de documenten staan dan foutieve bemiddelingskosten."

donderdag 29 juni 2017 om 14:44, Anoniem, ZWOLLE

"Aanvraag was fluitje van een cent en opvolging na aanvraag was eveneens goed geregeld. Medische keuring snel geregeld!"

dinsdag 27 juni 2017 om 19:36, Anoniem, OOSTERHOUT NB

"Goede vergelijking tussen verzekeraars. Toen ik de keus gemaakt had, ging de verdere procedure tm acceptatie snel. "

dinsdag 27 juni 2017 om 17:43, Roelof, LEEUWARDEN

"very good and quick. easy process and steps. very good customer care support over telephone. easy to understand"

dinsdag 27 juni 2017 om 17:07, Dhr. Rao, SON EN BREUGEL

"Het vergelijken en afsluiten van mijn ORV ging makkelijk, probleemloos en snel. Zelfde ervaring met mijn zorgverzekering gehad. Nu hopelijk bijna mijn hypotheek rond en dan op naar de opstalverzekering. Top service en echte aanrader!"

dinsdag 27 juni 2017 om 10:02, Thérèse, HOOGLAND

"Eerste keer dat independet is geraadpleegt. Prima ervaring snel en duidelijk geholpen."

vrijdag 23 juni 2017 om 22:49, Mevr. Boting-Tetteroo, ZOETERMEER

"supeeerrr langzam"

vrijdag 23 juni 2017 om 12:24, Dhr. Kotlewski, PIJNACKER

"Heel beleefd en goede afhandeling en het zoeken naar de juiste oplossingen voor ons"

vrijdag 23 juni 2017 om 11:31, Dhr. Ploeger, DRIEBORG

"Snelle en correcte afhandeling. Mijn vragen zijn vriendelijk en duidelijk beantwoord. Kortom weer een tevreden klant erbij :-) "

vrijdag 23 juni 2017 om 10:46, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Waardeloos! Je ontvangt telkens foutieve informatie, dubbele mailtjes, verkeerde e-mails. Independer verwijst naar Allianz, Allianz naar Independer. Als je vraagt om een oplossing, dan is deze er niet. Eens maar nooit meer! "

vrijdag 23 juni 2017 om 06:53, Dhr. van Bijnen, TILBURG

"Heel goede ervaring, terwijl de aanvraag niet makkelijk was. De communicatie was zeer goed en ook 's avonds goed bereikbaar."

woensdag 21 juni 2017 om 08:11, Anoniem, MEPPEL

"De procedure verliep langzaam en slordig. Het leek even alsof medische gegevens twee keer aangeleverd moesten worden, waarvoor excuus, later weer een aanmaning, waarna weer excuus..… Zou niet opnieuw voor Independer kiezen."

maandag 19 juni 2017 om 07:08, Anoniem, ASSEN

"soepele bemiddeling, volgt het proces op de voet, heldere brieven. Prima."

donderdag 15 juni 2017 om 12:04, Anoniem, HEESCH

"snel en erg professioneel. Binnen een paar dagen was alles geregeld incl medische vragenlijst. Binnen een paar dagen hadden we de polis in huis."

donderdag 15 juni 2017 om 06:46, Anoniem, HEYTHUYSEN

"Afsluiten levensverzekering duurde wat langer dan gedacht maar dat lag vooral aan verschillende artsen die het groene licht moesten geven. Follow up independer was zeer goed."

dinsdag 13 juni 2017 om 14:48, Anoniem, HILVERSUM

"Voor mijn hypotheek was ik verplicht een ORV af te sluiten. Dit ging erg makkelijk via de site van Independer. Er stond dat je de polis binnen 14 dagen in huis zou hebben, maar ik had het dezelfde dag nog. Top geregeld."

vrijdag 9 juni 2017 om 09:49, Anoniem, HILVERSUM

"Zeer tevreden! Mvg, X.Li"

vrijdag 9 juni 2017 om 09:07, Anoniem, ALMERE

"De overstap is soepel verlopen. We zijn hierbij goed begeleid."

vrijdag 9 juni 2017 om 08:55, Dhr. Welmerink, HENGELO

"Klantgericht, snel, inhoudelijk deskundig, contactueel, respectvol, effectief."

woensdag 7 juni 2017 om 10:46, Anoniem, LAAG-KEPPEL

"Overzichtelijk en lekker snel"

zaterdag 3 juni 2017 om 19:52, Anoniem, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Prima online vergelijking en goed telefonisch advies! Voor mij wederom de prettigste tussenpersoon wanneer ik op zoek ben naar een verzekering."

zaterdag 3 juni 2017 om 11:14, Brenny, GRONINGEN

"Het was snel en goed geregeld."

vrijdag 2 juni 2017 om 07:29, Mevr. Hensbergen, TIENHOVEN UT

"duidelijk en makkelijk afsluiten van verzekeringen"

vrijdag 2 juni 2017 om 02:32, Anoniem, WOERDEN

"."

woensdag 31 mei 2017 om 18:51, Anoniem, WIJCHEN

"Ging bijna in 1 x goed. Als je tegen het eind van de maand zit is het beter om dan niet de 1e dag van de volgende maand te nemen, maar de 1e dag van de eerstvolgende maand. Om een verzekering in te laten gaan."

maandag 29 mei 2017 om 20:04, Anoniem, PETTEN

"Ben tevreden met de gang van zaken. Binnen twee weken was alles geregeld. "

maandag 29 mei 2017 om 10:22, Anoniem, HOOFDDORP

"Prima, in een keer alles goed!"

maandag 29 mei 2017 om 08:26, Anoniem, HELMOND

"Voor de aankoop van onze nieuwbouwwoning hadden we snel een overlijdensrisicoverzekering nodig. Independer heeft de aanvraag met spoed in behandeling genomen en binnen 2 dagen was alles geregeld met de verzekeraar. Zeer tevreden!"

vrijdag 26 mei 2017 om 13:35, Dhr. van Elderen, ROTTERDAM

"ik heb het ervaren als een vlotte en correcte manier van een verzekering afsluiten dik tevreden!"

dinsdag 23 mei 2017 om 17:53, Mevr. van den Bos-Verhagen, HOEK VAN HOLLAND

"Makkelijk zoeken en vergelijken. Zo kan je de keuze maken die bij jou past "

dinsdag 23 mei 2017 om 12:45, Mevr. Hoogendoorn - Van Nooy, RIJSBERGEN

"Independer is een goede matsmaker"

dinsdag 23 mei 2017 om 08:50, Dhr. Dijs, HAPERT

"ja vond het prettig regelde alles goed "

zaterdag 20 mei 2017 om 07:03, Anoniem, ZEGGE

"Snel geregeld en vlotte reactie bij vragen!"

dinsdag 16 mei 2017 om 13:43, Dhr. Koomen, CASTRICUM

"prima verlopen"

dinsdag 16 mei 2017 om 13:37, Dhr. van Straaten, LELYSTAD

"De inschrijving en afhandeling is zeer goed verlopen, maar ook erg snel,Top!"

maandag 15 mei 2017 om 19:07, Mevr. Wijnen Van Laar, VEENENDAAL

"Duidelijke informatie en snelle afhandeling "

maandag 15 mei 2017 om 09:20, Anoniem, GIESBEEK

"De vergelijkingssite is duidelijk, afsluiten van de verzekering ging makkelijk, de klantenservice is goed bereikbaar/bekwaam/behulpzaam"

vrijdag 12 mei 2017 om 15:31, Anoniem, SOEST

"Prima informatie. Duidelijk en helder stappenplan. Opvolging van status"

dinsdag 9 mei 2017 om 08:59, Anoniem, ENSCHEDE

"Goed service!"

dinsdag 9 mei 2017 om 08:34, Dhr. Velauthapillai, AMSTERDAM

"Zeer goed geholpen van begin tot en met einde"

dinsdag 9 mei 2017 om 07:15, Dhr. Aslantas, ALMERE

"Eenvoudig, snel geregeld."

vrijdag 5 mei 2017 om 22:56, Anoniem, HILLEGOM

"-"

vrijdag 5 mei 2017 om 18:38, Anoniem, HAARLEM

"Geen meerwaarde, uiteindelijk zelf een issue met de startdatum met Delta Lloyd op moeten lossen. Delta lloyd heeft mij perfect geholpen, Independer niet."

maandag 1 mei 2017 om 20:10, Dhr. Schippers, GRONINGEN

"Het zoeken naar een juiste verzekering via Independer is prima gegaan. Vergelijkingen tussen de diverse aanbieders waren helder waardoor de verschillen duidelijk zichtbaar waren. De keuze werd hierdoor vergemakkelijkt. Het ging sneller dan gedacht. "

maandag 1 mei 2017 om 15:23, Mevr. van Kralingen, BERKEL EN RODENRIJS

"Prima geholpen en snel antwoord op de vraag gekregen."

donderdag 27 april 2017 om 10:06, Anoniem, WAALWIJK

"Makkelijk. Duidelijk en snel"

woensdag 26 april 2017 om 16:28, Anoniem, HEERHUGOWAARD

"Goed geholpen met het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering, ik deed dit gezamenlijk met een hypotheek. Dit werd in eerste instantie niet goed gematcht, maar is uiteindelijk netjes opgelost. Portal voor uploaden documenten heeft wat kuren. "

dinsdag 25 april 2017 om 16:33, Anoniem, HOOFDDORP

"Zeer scherpe analyse, keuze ruimte zeer groot en super snel geregeld"

dinsdag 25 april 2017 om 08:24, Mevr. van Eekelen-Schetters, BERGEN OP ZOOM

"goed geholpen. alleen jammer dat je geen bevestiging krijgt als je partner is geaccepteerd. daar moet je dan voor bellen. aangezien een ORV van belang is bij hypotheekaanvraag is het wel fijn als je goed op de hoogte wordt gehouden van het proces"

dinsdag 25 april 2017 om 07:07, Anoniem, AMERSFOORT

"Duidelijk, bereikbaar en aardige mensen."

woensdag 19 april 2017 om 20:40, Anoniem, DRUTEN

"De medewerkers van Independer zijn correct en vriendelijk, daarbij ze hebben goede kennis van zaken mocht je onverhoopt een vraag hebben over een product. Dat is in deze tijd niet meer zo vanzelfsprekend bij bepaalde instanties."

woensdag 19 april 2017 om 12:21, Anoniem, KERKRADE

"Vriendelijke en professionele benadering/afhandeling. Op al mijn vragen werd snel en correct gereageerd."

woensdag 19 april 2017 om 11:49, Anoniem, ZUIDLAND

"Goed geholpen over de telefoon."

woensdag 19 april 2017 om 09:52, Dhr. Monster, HEERLEN

"Prima"

woensdag 19 april 2017 om 09:05, Anoniem, HEEZE

"Na een aanvankelijk misser is dit deskundig en vriendelijk hersteld."

dinsdag 18 april 2017 om 11:37, Anoniem, KOOTWIJKERBROEK

"Prima."

maandag 17 april 2017 om 14:40, Mevr. Rutten-Schreurs, HEYTHUYSEN

"De medewerkers van Independer staan je correct te woord en hebben goede kennis van zaken. Heel prettig dat dit toch nog mogelijk is in deze "snelle" tijd. "

dinsdag 11 april 2017 om 12:34, Anoniem, KERKRADE

"De wijze waarop ik door de mensen van Independer door het hele proces van aanvraag tot afsluiten ben geholpen vond ik uitermate prettig en professioneel. heel veel dank daarvoor!"

dinsdag 11 april 2017 om 10:52, Liesbeth, ARNHEM

"goed overzichtelijk "

dinsdag 11 april 2017 om 10:28, marijke, STIENS

"Goed overzichtelijke vergelijking kunnen stellen van de verschillende verzekeringen. De hele procedure van het afsluiting wordt goed gevolgd door Independer. Alles was snel en netjes afgehandeld. "

dinsdag 11 april 2017 om 08:28, Anoniem, DRACHTEN

"onze aanvraag is heel voorspoedig en correct afgewikkeld, een tevreden klant."

zaterdag 8 april 2017 om 12:00, Mevr. Pothaar-Prins, DEVENTER

"snel, envoudig, duidelijk!"

vrijdag 7 april 2017 om 12:09, Mevr. Faba, AMERSFOORT

"zeer behulpzame en vriendelijke medewerker telefonisch gesproken, snelle toezending van stukken en ecfe tieve op opvolging."

donderdag 6 april 2017 om 18:40, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Vriendelijke personen achter het telefoonnummer schuilend die onvermoeibaar vragen besntwoorden en zeer snel op verzoeken ingaan."

donderdag 6 april 2017 om 06:48, Anoniem, DROUWEN

"Duidelijk contact, afgezien dat we niet van tevoren wisten dat je de verzekerde bedragen per verzekerde kan doorgeven. De kosten voor het afsluiten zijn ook best hoog."

woensdag 5 april 2017 om 20:51, Anoniem, UTRECHT

"Vroeger was het afsluiten van een hypotheek en bijbehorende overlijdensrisico verzekering iets waar je tegenop keek en op zoek moest naar de juiste mensen om je daarbij te adviseren. Nu klik je naar Independer en ben je met een paar minuten klaar."

dinsdag 4 april 2017 om 14:20, Anoniem, UTRECHT

" Alles zelf online te regelen, alles ging supersnel. Een telefoontje moeten plegen en werden keurig te woord gestaan. Eenvoudiger kan niet."

dinsdag 4 april 2017 om 13:46, Mevr. Froon, ZOELMOND

"SNELLE AFHANDELING. PERFECT"

dinsdag 4 april 2017 om 09:23, Dhr. van der Spek, VEENENDAAL

"Ben erg tevreden over de gang van zaken. "

zaterdag 1 april 2017 om 21:43, Anoniem, HENGELO OV

"De site van Independer is mooi overzichtelijk en je kunt verschillende producten naast elkaar zetten om te vergelijken. Ik heb telefonisch contact gehad met de klantenservice en ben iedere keer goed geholpen. Helder, transparant en snel een aanrader!"

woensdag 29 maart 2017 om 11:14, Anoniem, EINDHOVEN

"Duidelijk, snel en eenvoudig."

woensdag 29 maart 2017 om 07:28, Dhr. Bremer, HOUTEN

"Elke fase verliep soepel en je werd op de hoogte gehouden."

dinsdag 28 maart 2017 om 20:53, Jos Gielink, MILLINGEN AAN DE RIJN

"Prima, snel en duidelijk"

donderdag 23 maart 2017 om 19:33, Mevr. Kuijpers-De Haas, NUENEN

"goed en vakkundig geholpen"

donderdag 23 maart 2017 om 18:00, Anoniem, SOMOGYUDVARHELY HUNGARY

"Een vergelijking tussen aanbieders was snel gemaakt en ook na de aanvraag hield Independer de status voor ons in de gaten. Prima service en eerlijke deal!"

donderdag 23 maart 2017 om 07:24, Dhr. Zandstra, ZOETERMEER

"Zeer goede snelle service!"

dinsdag 21 maart 2017 om 15:36, Anoniem, WILLEMSTAD CURACAO

"goed"

donderdag 16 maart 2017 om 22:39, Mevr. Markus-Brakshoofden, NIEUWERKERK AD IJSSEL

"Aanvraag verliep snel en duidelijk. Dossier werd nader bekeken door medisch adviseur van de verzekeraar maar was ook snel rond. Snelle en prima service van Independer. Continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Top!"

woensdag 15 maart 2017 om 18:23, Anoniem, ETTEN-LEUR

"Met jullie was er eigenlijk geen probleem op wat onduidelijkheden en misverstandje na maar het invullen van het vragenformulier en het wachten op reactie van mijn specialist was één groot drama ."

woensdag 15 maart 2017 om 10:50, Dhr. Deelen, ROTTERDAM

"snel geregeld en alles duidelijk en overzichtelijk"

dinsdag 14 maart 2017 om 18:18, Anoniem, VOORTHUIZEN

"Snel en correct afgehandeld"

dinsdag 7 maart 2017 om 17:53, Anoniem, LEIDSCHENDAM

"uitstekende service. komt afspraken na. zoekt zelf alternatieven.het honorarium is alleszins acceptabel. negatief: ik wil niet met jou worden aangesproken."

dinsdag 7 maart 2017 om 09:02, Dhr. Visser, APELDOORN

"Wat wij missen is de papieren die opgestuurd zouden worden Van water afgeschreven wordt het bedrag en waarneer blijft dit bedrag over de jaren heen hetzelfde onze dank vrgrjan"

dinsdag 7 maart 2017 om 08:12, Dhr. van der Poll, LISSE

"Goede vergelijk bij Independer met meerdere verzekeringen. Staat goed omschreven wat de verzekering inhoud. Heel makkelijk en duidelijk om een verzekering af te sluiten."

vrijdag 3 maart 2017 om 17:21, Anoniem, VORDEN

"Goede reactiesnelheid, correcte behandeling van aanvraag."

vrijdag 3 maart 2017 om 08:19, Anoniem, WAALRE

"overzichtelijk, snelle respons, zeer klantvriendelijk en geduldig in mijn specifieke geval"

donderdag 2 maart 2017 om 10:18, Dhr. van Mierlo, UITHOORN

"Complete vergelijkingsdienst, snel de juiste verzekering kunnen vinden."

dinsdag 28 februari 2017 om 11:17, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn verzekering. "

maandag 27 februari 2017 om 11:12, Rachid, HEERLEN

"Helemaal top, is allemaal zeer snel gegaan."

maandag 27 februari 2017 om 10:36, Dhr. Pronk, 'S-GRAVENHAGE

"Snelle duidelijke response en de voortgang werd goed gevolgd."

zondag 26 februari 2017 om 16:21, Mevr. Kriesels-Laene, BREDA

"Personeel aan de telefoon vakbekwaam en client vriendelijk. Aanvraagtraject en ontvangen polis goed en snel afgehandeld."

vrijdag 24 februari 2017 om 10:36, Mevr. Janse-Coolegem, PRINSENBEEK

"Duidelijk en overzichtelijk. "

donderdag 23 februari 2017 om 07:00, Anoniem, VLAARDINGEN

"Heldere communicatie via regelmatige emails. Uitslag gezondheidstest liep niet heel soepel maar telefonisch keurig geholpen. Daarna was de polis snel gesloten."

woensdag 22 februari 2017 om 22:00, Anoniem, SINT-OEDENRODE

"Goede service! Heldere toelichting op site om te kunnen vergelijken. Voor een korte aanvullende vraag klantenservice gebeld. Mijn vraag werd direct door de eerste medewerker naar volle tevredenheid beantwoord."

woensdag 22 februari 2017 om 18:24, Dhr. van der Brug, VLEUTEN

"Snel en goed geregeld. Heldere informatievoorziening, steeds een duidelijk beeld van waar je zit in het proces, wat je nog moet doen en waar Independer mee bezig is. "

dinsdag 21 februari 2017 om 14:37, Anoniem, WIJCHEN

"Ik ben erg tevreden over de snelle afhandeling van mijn overlijdensrisicoverzekering ."

dinsdag 21 februari 2017 om 13:09, Dhr. Peters, MILLINGEN AAN DE RIJN

"Snel, duidelijk en compleet. Dat schept vertrouwen""

dinsdag 21 februari 2017 om 12:14, Tony, ROTTERDAM

"Zeer tevreden, snelle reacties en to the point"

dinsdag 21 februari 2017 om 09:52, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Persoonlijk contact was goed. Groote nadeel is dat er door de financiers en verkopers erg weinig tijd wordt gegeven. Het is veel prettiger als dit vooraf in het systeem van Independer aangegeven kan worden en het traject hierop beter is afgestemd."

maandag 20 februari 2017 om 07:47, Björn, AMSTERDAM

"Snelle en klantvriendelijke service!"

zaterdag 18 februari 2017 om 11:42, Mevr. Opdam, MIJDRECHT

"Duidelijk, snel en goed"

vrijdag 17 februari 2017 om 08:26, Anoniem, TUBBERGEN

"Alles is netjes geregeld. Mooie communicatie. Ik ben zeer tevreden"

donderdag 16 februari 2017 om 16:20, Mevr. Maas, DUIVEN

"Goed en snel geregeld voor een goeie prijs."

maandag 13 februari 2017 om 09:36, Dhr. Feenstra, ANDIJK

"Snel en correct geregeld"

vrijdag 10 februari 2017 om 13:49, Anoniem, DOKKUM

"Onze verzekering werd via Independer geregeld en dat verliep prima. Gedurende het proces werden we steeds duidelijk geïnformeerd en op vragen volgde een snel antwoord."

donderdag 9 februari 2017 om 21:52, Anoniem, BARENDRECHT

"Bij mijn weten heb nog geen overlijdensverzekering afgesloten. Ik heb nl. nog geen getekende offerte teruggestuurd, wel een medische (????) verklaring. N.a.v. deze verklaring kreeg ik meteen 16% premieverhoging. Met deze verkapte premie was"

donderdag 9 februari 2017 om 17:35, Dhr. Kurvers, MAASBREE

"Prima site en goede uitleg. Daarna goede afwikkeling. "

donderdag 9 februari 2017 om 11:13, Anoniem, VLIJMEN

"duidelijke en snelle communicatie"

donderdag 9 februari 2017 om 10:12, Dhr. Sools, BUDEL-DORPLEIN

"Prima ervaring, zeker om dat dit voor mij de eerste keer was om via het internet een verzekering af te sluiten. Alles was binnen 2 dagen geregeld!!"

donderdag 9 februari 2017 om 07:08, Mevr. Brouwers, VLAGTWEDDE

"goed en snel geregeld!"

maandag 6 februari 2017 om 11:13, Anoniem, WOLVEGA

"Medewerkers Independer zeer klantvriendelijk. Je wordt goed op de hoogte gesteld hoe de aanvraag vordert. Bij vragen goed bereikbaar. "

maandag 6 februari 2017 om 10:07, Anoniem, GOUDA

"Zeer klantvriendelijk, bij vragen direct contact, duidelijke website en informatie...."

maandag 6 februari 2017 om 05:10, Dhr. van Erven, EINDHOVEN

"Duidelijke informatie over de voortgang van de verzekering."

vrijdag 3 februari 2017 om 20:50, Anoniem, UTRECHT

"Goed geholpen bij het vinden van de juiste verzekering. "

vrijdag 3 februari 2017 om 12:55, Anoniem, HOUTEN

"Independer heeft ons snel een inzicht gegeven in de mogelijkheden voor levensverzekeringen. We hebben met hun adviezen fors kunnen besparen op onze premies voor de levensverzekering. Alles heel transparant en snel afgewikkeld. Voor ons een aanrader"

vrijdag 3 februari 2017 om 12:04, Monique, GOUDA

"Snelle afhandeling "

donderdag 2 februari 2017 om 07:10, Mevr. Castelijns, BLADEL

"Snelle service en goede begeleiding. Ben zeer tevreden."

dinsdag 31 januari 2017 om 22:15, Anoniem, WAGENINGEN

"Zeer snelle service en vriendelijk te woord gestaan."

dinsdag 31 januari 2017 om 07:52, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel, overzichtelijk en gemakkelijk"

dinsdag 31 januari 2017 om 07:04, Anoniem, ZAANDAM

"zeer eenvoudig goede service"

dinsdag 31 januari 2017 om 06:34, Dhr. Kamst, ASSEN

"Goed snel en duidelijk geholpen Alleen te snel een herinnering mail over voortgang ( stand van zaken )van de verzekering "

maandag 30 januari 2017 om 09:40, Dhr. Cornelisse, AMSTERDAM

"Snel, makkelijk en overzichtelijk. Ik ben heel tevreden. "

zaterdag 28 januari 2017 om 07:27, Anoniem, AMSTERDAM

"Top service! Via independer een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Helaas was 1 van de mail adressen niet juist, na 1 geirriteerd telefoontje met een vriendelijk blijvend Independer medewerker was alles opgelost. "

vrijdag 27 januari 2017 om 08:32, Dhr. Blom, ALKMAAR

"Prijs op de website wijkt 10% af van de prijs op latere offertes en polissen. Independer weigert hier helaas adequaat op te reageren."

woensdag 25 januari 2017 om 23:14, Dhr. van den Hooff, EINDHOVEN

"Zeer goede informatie over de voortgang en afwikkeling. "

woensdag 25 januari 2017 om 19:09, Anoniem, SINT NICOLAASGA

"We zitten nog in de aanvraagfase, maar de eerste indruk is alles behalve goed. Teveel partijen... we hebben nu alleen al te maken met 1) independer, 2) Dazuur, 3) GoedIdee, 4) Cunningham Lindsey Nederland. Vraag me af of ik hier mee door wil gaan. "

woensdag 25 januari 2017 om 14:33, Anoniem, WAGENINGEN

"Snel, vriendelijk, duidelijk"

woensdag 25 januari 2017 om 11:57, Anoniem, BAFLO

"Allemaal snel geregeld - helder, goed en overzichtelijk"

woensdag 25 januari 2017 om 09:43, D. Ragevos, AMERSFOORT

"Een goed overzichtelijk stappenplan. Heel eenvoudig op te volgen."

maandag 23 januari 2017 om 21:28, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Ik was op zoek naar een overlijdensrisicoverzekering waarbij ik me vanwege medische redenen niet blauw zou hoeven te betalen. Dankzij de Op maat voorziening van Independer is dit prima en snel gelukt! Goede service en snel antwoord. "

maandag 23 januari 2017 om 16:44, Mieke Jonker, DODEWAARD

"Independer heeft zijn best gedaan. Helaas heeft het Woonfonds (verzekeraar) diverse steken laten vallen waardoor vooral het tijdspad erg traag verliep. Eerst werd een verkeerde geboortedatum gehanteerd, daarna werd een foutief bedrag verzekerd."

maandag 23 januari 2017 om 15:30, Dhr. Ebbers, DOETINCHEM

"Wij hebben via independer een overlijdensrisico verzekering afgesloten, we werden keurig en netjes geholpen alles werd duidelijk uitgelegd en in korte tijd was alles klaar super in een woord gezegt."

maandag 23 januari 2017 om 14:03, Dhr. Bont, HOOGEZAND

"Goed prijs, klein beetje gedoe met allerlei formulieren en emails sturen met gescanned documenten maar valt uiteindelijk mee. "

donderdag 19 januari 2017 om 12:28, Anoniem, CASTRICUM

"Wij werden zeer goed geadviseerd en ook ondersteund bij het afsluiten van de ORV. Er waren wat misverstanden die veroorzaakt werden door de bank, waardoor de verzekering gewijzigd moest worden. Dit werd snel en goed uitgevoerd, binnen 2 dagen."

donderdag 19 januari 2017 om 02:59, Anoniem, ZOETERMEER

"Snel geregeld"

dinsdag 17 januari 2017 om 07:47, Dhr. Honout, HEEMSKERK

"De bemiddeling van Independer verliep duidelijk, vlot opvolgend, toegankelijk en transparant. Top!!"

zaterdag 14 januari 2017 om 21:56, Anoniem, ZWOLLE

"snelle afhandeling"

zaterdag 14 januari 2017 om 07:48, Anoniem, UTRECHT

"Super snel en eenvoudig"

vrijdag 13 januari 2017 om 22:04, Anoniem, BERGHEM

"Nb. Op de site staat dat de kopie-ID moet worden opgestuurd en dan ook nog gefrankeerd. Later komt het bericht dat dit via mail kan/via antwoordnummer! Dit laatste kan beter direct gemeld worden (stuk klantvriendelijker)."

vrijdag 13 januari 2017 om 17:25, Anoniem, WINTERSWIJK

"goed en correct afgewerkt dus tevreden"

vrijdag 13 januari 2017 om 09:45, Dhr. van Dorst, OOSTERHOUT NB

"Zeer snelle afhandeling!"

vrijdag 13 januari 2017 om 08:59, Anoniem, ZALTBOMMEL

"duidelijke weergave van de voorwaarden/condities. Snelle afwikkeling. Kortom "Top""

vrijdag 13 januari 2017 om 08:24, Dhr. Huijsmans, BREDA

"Helder en eenvoudig weergegeven."

vrijdag 13 januari 2017 om 08:01, Ronald, HERVELD

"Zeer tevreden. De aanvraag voor voor de levensverzekering werd goed gevolgd. Bij vragen werd prettig en snel gereageerd door Elsa. Zowel per mail als telefonisch. Gelijk contact met de juiste medewerker. Top! "

vrijdag 13 januari 2017 om 07:15, Dhr. van den Heuvel, CULEMBORG

"Ben tevreden. Over het afsluiten van een verzekering ontvang je wel erg veel mailtjes. Als je meerdere verzekeringen afsluit wordt dit erg onoverzichtelijk. Maar verder snel geregeld!"

woensdag 11 januari 2017 om 22:57, Anoniem, VEGHEL

"Telefonisch contact gehad dat ging snel en goed. Het bleef lastig om echt goed te vergelijken op basis van de informatie op de site, daarvoor moet je de offertes echt nog wel even induiken. "

woensdag 11 januari 2017 om 10:40, Mevr. van Dam, UTRECHT

"Duidelijk antwoord op onze vraag. Snelle reacties. Goed/duidelijk uitgevoerd "

dinsdag 10 januari 2017 om 14:50, Anoniem, MOOK

"Snel geregeld"

maandag 9 januari 2017 om 16:44, Dhr. Hooyer, DROUWEN

"Goed en snel gehandeld. Je wordt ook nog persoonlijk gebeld voor informatie, hier kunnen veel bedrijven/instanties nog een voorbeeld aan nemen. "

maandag 9 januari 2017 om 09:17, Dhr. Geurts, AMERICA

"loop heel goed"

maandag 9 januari 2017 om 08:10, Mevr. Zonneveld, EGMOND-BINNEN

"Goed"

maandag 9 januari 2017 om 07:31, Mevr. Phimklang, COTHEN

"Duidelijk en snelle afhandeling"

maandag 9 januari 2017 om 07:13, Anoniem, ROOSENDAAL

"Hele korte doorlooptijd, een verkeerde ingave op de website kon met één mailtje snel worden herseld. "

vrijdag 6 januari 2017 om 07:36, Dhr. Driebergen, RIJNSBURG

"Prima"

woensdag 4 januari 2017 om 15:29, Anoniem, HEYTHUYSEN

"Prima qua communicatie, vragen worden snel beantwoord. Verder alles prima geregeld!"

maandag 2 januari 2017 om 19:54, Dhr. Menges, NUNSPEET

"Independer weet blijkbaar de geldende regels niet. na mijn vraag of de verzekeraar zou uitbetalen bij een militaire uitzending naar het buitenland verklaarde ze dat dit geen probleem was,FOUT!! door onkunde bijna een waardeloze verzekering afgesloten"

maandag 2 januari 2017 om 13:45, Dhr. Driessen, HELMOND

"snelle en goede begeleiding. Prima."

donderdag 29 december 2016 om 16:51, Dhr. van Maldegem, PRINSENBEEK

"Prima ervaring. Vanuit Independer werd ik goed geholpen. Alles verliep conform afspraak en als een doorgegeven link niet werkte kon je Independer snel bereiken en werd ik telefonisch verder prima ondersteund. "

donderdag 29 december 2016 om 07:03, Dhr. van der Pijl, ALKMAAR

"Makkelijk, snel en op een prettige manier een goede overlijdensrisicoverzekering afgesloten."

woensdag 28 december 2016 om 12:44, Anoniem, VEGHEL

"Vlot en duidelijk zoals het hoort . "

dinsdag 27 december 2016 om 13:17, Dhr. van de Woude, OPENDE

"Het traject wat moest worden bewandeld werd goed begeleid voor het verkrijgen van een overlijdensrisicoverzekering. Klantvriendelijk"

maandag 26 december 2016 om 09:26, Anoniem, CULEMBORG

"De site is overzichtelijk en wil je ergens opheldering over, dan kun je je vragen telefonisch heel goed kwijt. Ook de correspondentie via de mail liep allemaal soepel."

zaterdag 24 december 2016 om 16:23, Mevr. van Vliet, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Prima geholpen.Snelle afhandeling."

woensdag 21 december 2016 om 20:54, Dhr. Borsboom, ALMERE

"Prima verlopen volgens verwachting, geen problemen"

woensdag 21 december 2016 om 19:05, Dhr. Heisen, OSS

"Independer heeft goede service geleverd. Door een wijziging in het wensenpakket raakte de verzekeraar het spoor echter wat bijster. Het heeft al met al een maand geduurd voor alles geregeld was. Daarom deze keer geen 5 sterren."

maandag 19 december 2016 om 22:03, Anoniem, ZWOLLE

"duidelijke website, snelle en goede afhandeling"

maandag 19 december 2016 om 09:18, Anoniem, HARMELEN

"Ik ben tevreden maar de communicatie kan nog verbeterd worden. Zo kreeg ik op 02.12 een mailtje waarin stond dat Generali nog aanvullende vragen had. Een paar uur later ook op 02.12 kreeg ik een mailtje dat mijn polis ontvangen was. "

zaterdag 17 december 2016 om 09:53, Dhr. Smits, HEERLEN

"snelle reactie ontvangen, een vraag die ik aan de telefoon stelde, werd adequaat en vriendelijk beantwoord."

vrijdag 16 december 2016 om 10:44, Anoniem, UTRECHT

"Snelle en complete verwerking. Goed alternatief wanneer je geen advies nodig hebt."

vrijdag 16 december 2016 om 09:36, Anoniem, APELDOORN

"Heldere informatie zodat je een gefundeerde keuze kunt maken uit de beste aanbieders ..... op de aspecten die er voor mij toe doen."

donderdag 15 december 2016 om 08:23, Anoniem, URMOND

"Goede communicatie en alles is goed geregeld en afgewikkeld bij aangaan overlijdensrisicoverzekering via Independer. We hebben nu een polis bij Reaal, service prima en prijs redelijk."

zondag 11 december 2016 om 15:39, Anoniem, HOGE HEXEL

"Iets minder handig dat je niet jezelf als vekeringsnemer kan opgeven wanneer je een begunstigde wilt aangeven bij de originele aanvraag. Zorgde voor de nodige stress bij het verkrijgen van de hypotheek. Verder netjes afgehandeld en gewijzigd."

vrijdag 9 december 2016 om 20:59, Dhr. de Tyssonsk, ZOETERMEER

"allesvlotjes verlopen en goede uitleg over de verzekering"

vrijdag 9 december 2016 om 16:14, Dhr. van Beers, ST. WILLEBRORD

"ja, alles is vlot verlopen, heb de polis inmiddels ontvangen en alles is in orde"

vrijdag 9 december 2016 om 06:52, Anoniem, ETTEN-LEUR

"Hey ging allemaal heel soepel en snel! "

woensdag 7 december 2016 om 12:17, Dhr. Reinicke, WATERINGEN

"geen gezeur , lekker duidelijk , goede service"

woensdag 7 december 2016 om 10:03, Mevr. Jansen, IJSSELMUIDEN

"we zijn tevreden over de informatie en afhandeling van de stukken"

dinsdag 6 december 2016 om 14:50, Dhr. Lemmen, PANNINGEN

"Een OVR afsluiten doe je niet elke dag. Wat helpt zijn de vergelijkings mogelijkheden op de polissen en info op de website. Heb je eenmaal de keus gemaakt dan gaat het daarna snel en netjes. Ik ga vaker gebruik maken van Independer!"

maandag 5 december 2016 om 12:51, Anoniem, NIJMEGEN

"Een snelle verwerking volledig naar wens."

zondag 4 december 2016 om 09:43, Mevr. Platje, HEINO

"Alles vlot verlopen en goed advies Minpuntje: E-mail toezending werkte niet. Ik moest er steeds achteraan bellen dat ik de toegezegde stukken nog niet had ontvangen. Wellicht een probleempje in de software."

zaterdag 3 december 2016 om 18:10, Dhr. van Boeckel, SCHOORL

"Snel en goed geregeld."

donderdag 1 december 2016 om 18:07, Anoniem, LISSERBROEK

"Prima ondersteuning en opvolging bij het afsluiten van de ORV. Snel en klantvriendelijk geregeld!"

donderdag 1 december 2016 om 09:44, Anoniem, NUENEN

"Een zeer gedegen, vlotte, en vriendelijke behandeling heb ik ervaren bij het vinden van een goede verzekering. Independer beschouw ik dan ook als een zeer betrouwbare organisatie. "

woensdag 30 november 2016 om 19:00, Anoniem, LEIDEN

"prima "

woensdag 30 november 2016 om 15:02, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"goed ingelicht en snelle service"

dinsdag 29 november 2016 om 17:13, Anoniem, HEERHUGOWAARD

"Independer doet helemaal niks voor je en sluiten alleen maar af. Ben slecht geïnformeerd en door de tijd was ik uiteindelijk genoodzaakt de verzekering hier af te sluiten. Voor mij nooit meer Independer!"

maandag 28 november 2016 om 13:45, Anoniem, BENNINGBROEK

"Test resultaten voor slaapapneu die ik had doorgeven was van voordat ik een slaapbeugel gebruikte. Had ook doorgeven dat vanaf gebruik slaapbeugel geen klachten meer had. Had dit ook aan jullie medische advieseur telefonisch doorgeven en gemaild."

zondag 27 november 2016 om 17:02, Dhr. Mercalina, HAARLEM

"Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering via Independer ging vrij makkelijk. Wel moest enkele keren informatie per e-mail verstrekt worden. Omdat het ging om standaardinformatie, had die ook ineens opgevraagd kunnen worden. "

vrijdag 25 november 2016 om 08:50, Anoniem, BEST

"Ik ben heel tevreden over de wijze waarop independer mij heeft geholpen bij het afsluiten van een verzekering. Steeds deskundig geadviseerd en bijzonder vriendelijk te woord gestaan. E.e.a. gaf een zeer vertrouwd gevoel."

vrijdag 25 november 2016 om 08:16, Dhr. Hoek, NOORDWIJK ZH

"Keurige geregeld. Tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden door zowel independer als verzekeringsmaatschappij."

maandag 21 november 2016 om 12:05, Anoniem, DRACHTEN

"Het aanmeldingsproces via Independer verloopt soepel. "

maandag 21 november 2016 om 11:23, Anoniem, WAGENINGEN

"Duidelijke snelle service, goede begeleiding gefurende het traject, bij vragen snel bereikbaar voor advies. Top!"

maandag 21 november 2016 om 09:15, Anoniem, LEIDEN

"Prima verlopen"

vrijdag 18 november 2016 om 18:44, Dhr. Smits, MEERLO

"Snelle reactie en altijd behulpzaam"

donderdag 17 november 2016 om 08:57, Anoniem, ROTTERDAM

"Redelijk snel geregeld. De mailing en informatie mag wel duidelijker en korter geformuleerd worden."

zaterdag 12 november 2016 om 10:43, Dhr. Blendea, BERKEL EN RODENRIJS

"Vlotte afhandeling, goede site, duidelijke mails met begeleiding."

vrijdag 11 november 2016 om 20:03, Anoniem, SOMMELSDIJK

"Goed verzorgd. Snel reaktie terug bij vragen en problemen snel opgelost. "

vrijdag 11 november 2016 om 11:27, Mevr. ten Have Schmitz, DOETINCHEM

"Supersnel!"

vrijdag 11 november 2016 om 09:12, Dhr. Kis, HAARLEM

"Makkelijk offertes opvragen en vergelijken, snelle en duidelijke communicatie. Ook met extra vragen die gesteld zijn en nodig waren voor afsluiten."

woensdag 9 november 2016 om 11:39, Dhr. Schothuis, ZUTPHEN

"Snel een duidelijk overzicht van de verschillende aanbieders. En mocht je vragen hebben, dan krijg je per telefoon of mail snel antwoord. Alleen de afsluitkosten mogen naar mijn gevoel wel iets lager."

woensdag 9 november 2016 om 08:50, Dhr. Snijder, UTRECHT

"duidelijke site, soepel verloop, ook op de hoogte houden van wat er gebeurt of waar iets op wacht"

donderdag 3 november 2016 om 18:29, Anoniem, ZWIJNDRECHT

"Duidelijke uitleg en snelle reacties. Ook bij wijzing/aanvulling op aanvraag. "

woensdag 2 november 2016 om 07:13, Anoniem, ZOETERMEER

"Prettige en professionele organisatie"

donderdag 27 oktober 2016 om 06:40, Mevr. Deden-Eegdeman, BRIELLE

"Independer gaf goed de mogelijkheid om verschillende overlijdensrisicoverzekeringen te vergelijken, zodat we de beste keus konden maken. We zijn tevreden met de keus die we uiteindelijk gemaakt hebben."

dinsdag 25 oktober 2016 om 20:37, Anoniem, DORDRECHT

"Het is makkelijk vergelijken, snel en duidelijk via Independer!"

dinsdag 25 oktober 2016 om 15:30, Anoniem, WIJK BIJ DUURSTEDE

"prima"

dinsdag 25 oktober 2016 om 12:37, Anoniem, WINTERSWIJK

"Altijd goede en eenvoudige vergelijkingen. Goede afhandeling van aanvragen."

dinsdag 25 oktober 2016 om 10:08, Dhr. Wauben, LANDGRAAF

"Makkelijk, snel en duidelijk. Goede communicatie en goed bereikbaar voor vragen."

vrijdag 21 oktober 2016 om 13:14, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Aanvraag en afwikkeling liepen correct en vlot."

woensdag 19 oktober 2016 om 16:05, Mevr. van Doorn, ARNHEM

"Naar een passende verzekering gezocht. Alles zorgvuldig ingevuld. Geen kans om te zenden en zo een offerte aan te vragen. Alles ineens verdwenen.... "

woensdag 19 oktober 2016 om 15:39, Anoniem, VUGHT

"Uitstekend alles was snel geregeld!"

woensdag 19 oktober 2016 om 07:50, Mevr. Raadtgever, BERGSCHENHOEK

"Bij het afsluiten heb ik hulp gevraagd, ik werd vriendelijk geholpen."

maandag 17 oktober 2016 om 20:03, Anoniem, MIDWOUD

"Wij hebben via independer een levensverzekering afgesloten, Alles was binnen 'n paar dagen geregeld. Top !"

vrijdag 14 oktober 2016 om 17:00, Anoniem, ROSMALEN

"Independer heeft alles goed afgehandeld."

woensdag 12 oktober 2016 om 11:06, Dhr. Reessink, VREDEN DUITSLAND

"hoog service- en klantvriendelijkheid, zeer behulpzaam"

dinsdag 11 oktober 2016 om 10:50, Mevr. van Maanen, 'S-GRAVENHAGE

"Deskundige service en snelle reactie op vragen. "

woensdag 5 oktober 2016 om 22:10, Anoniem, AMERSFOORT

"Ja is heel goed gegaan en ben blij met de ervaring van independer."

woensdag 5 oktober 2016 om 13:31, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"Op 64 jarige leeftijd een overlijdensverzekering afsluiten is moeilijk. Dacht ik. Met de hulp van Independer toch snel een goed aanbod gekregen. Meerdere zelfs! Direct een keus gemaakt en binnen no time goed verzekerd."

woensdag 5 oktober 2016 om 06:09, Fred B., AMSTERDAM

"prima en duidelijk service. Gunstige condities met name de prijs."

dinsdag 27 september 2016 om 17:52, Mevr. Reinders-Pennings, BEEGDEN

"Snelle en duidelijke communicatie, makkelijk online af te sluiten. Telefoon helpdesk weet waar ze het over hebben en op veel tijden beschikbaar"

donderdag 22 september 2016 om 14:28, Anoniem, REKKEN

"Prima, snel en accuraat"

woensdag 21 september 2016 om 07:39, Dhr. Pronk, ZOETERMEER

"Vlotte, vriendelijke en snelle service. Ik ben zeer tevreden. Heel erg aanbevolen."

maandag 19 september 2016 om 20:08, Anoniem, NIEUWEGEIN

"Independer biedt een goed overzicht. Het aanvragen van de verzekering verliep vlot, maar er kwamen wel meteen veel mails van niet alleen de verzekeraar die we gekozen hadden, maar ook van derden die daar dan weer mee te maken hebben."

maandag 19 september 2016 om 12:18, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"ik ben zeer tevreden. alles is goed verlopen."

donderdag 15 september 2016 om 20:34, lopes, ROTTERDAM

"Een duidelijke en snelle procedure mét resultaat: een levensverzekering tegen een normale premie. Meer kan ik mij niet wensen."

donderdag 15 september 2016 om 09:22, Anoniem, EERBEEK

"Snel geregeld en goede email informatie!"

donderdag 15 september 2016 om 08:02, Anoniem, WOERDENSE VERLAAT

"Goede snelle service. Vragen die je in moet vullen mogen wel specifieker, was niet helemaal duidelijk. "

dinsdag 13 september 2016 om 02:21, Ellen, ALMERE

"Super snelle en correcte afhandeling"

vrijdag 9 september 2016 om 09:05, Anoniem, GENNEP

"Prima geregeld. Veel op de hoogte gehouden van alles. Offertes snel en op tijd. Mails snel terug beantwoord. Prima!!!"

dinsdag 6 september 2016 om 12:42, Dhr. Taal, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Het is allemaal perfect geregeld top"

dinsdag 6 september 2016 om 08:42, Dhr. Heere, LELYSTAD

"Ik vond de keuze mogelijkheid ruim voldoende en de snelle informatie en afwikkelinguitstekend. Ik overweeg om na te gaan of ik ook risicoverzekeringen kan afsluiten voor kleinkinderen en of achterkleinkinderen."

zaterdag 3 september 2016 om 15:02, Dhr. Stroeken, VENLO

"Overzichtelijk vergelijken, snel en efficiënt afsluiten."

vrijdag 2 september 2016 om 15:59, Mevr. Rops-Lips, BREDA

"Goed en professioneel te woord gestaan door Independer. Na het telefonisch gesprek is de offerte dezelfde dag nog opgeleverd. Deze was helder en overzichtelijk. Hiernaast was deze in vergelijking met andere partijen direct of indirect goedkoper."

vrijdag 2 september 2016 om 07:05, Dhr. Weijers, BAARN

"Goede schriftelijke conmunicatie"

donderdag 1 september 2016 om 12:49, Mevr. Verschoor, STOLWIJK

"Verzekering was direct afsluitbaar (tegen onze verwachtingen in). Independer hield ons met regelmaat op de hoogte en hielp ons herinneren om de gezondheidsverklaring in te vullen. Communicatie over de voortgang van de beoordeling ervan kon beter."

woensdag 31 augustus 2016 om 11:50, Anoniem, BREDA

"Snel, goede service. Prima!"

woensdag 31 augustus 2016 om 11:31, Anoniem, UTRECHT

"Ja wat kan ik zeggen,de correspondentie met Independer is gewoon top.ik kan het iedereen aan bevelen.Goed en overzichtelijk en mijn polis is inmiddels onderweg naar mij toe,beter kan het toch niet:"

woensdag 31 augustus 2016 om 08:06, Dhr. Dijkstra, ENSCHEDE

"Zonder problemen is alles snel en correct geregeld."

maandag 29 augustus 2016 om 08:56, Anoniem, HENGELO OV

"Super vlot gegaan had nog wel vragen over dat hbo niveau wie bepaald wat dat nieveau is . Maar in de polis stond gelukkig en/of meer dan 65000,- per jaar dat was een fijne bijkomstigheid er waren ineens geen vragen meer. Tip voor jullie vermeld dat."

donderdag 25 augustus 2016 om 18:09, Mevr. van Wingerden-Spel, BLEISWIJK

"ik ben goed geholpen door independer"

donderdag 25 augustus 2016 om 10:52, Dhr. Noorlander, NIEUW-LEKKERLAND

"Het afsluiten was zeer gebruikersvriendelijk en makkelijk."

dinsdag 23 augustus 2016 om 21:59, Anoniem, NIJMEGEN

"zeer duidelijk en overzichtelijk"

dinsdag 23 augustus 2016 om 13:51, Dhr. Madhai, ROTTERDAM

"Prima via internet alles duidelijk geregeld!"

vrijdag 19 augustus 2016 om 16:16, Anoniem, ECHT

"Top geregeld, snel en zonder poespas."

vrijdag 19 augustus 2016 om 10:38, Anoniem, NISTELRODE

"Duidelijke informatie en uitstekend advies. Snelle afhandeling."

donderdag 18 augustus 2016 om 20:57, Mevr. van de Ven-Pekel, HEESCH

"is perfect geregeld"

donderdag 18 augustus 2016 om 12:43, Anoniem, ROOSENDAAL

"Verzekering is heel vlot afgesloten. Na beantwoording van vragen, na enkele dagen de Polis gehad en geaacepteerd."

woensdag 17 augustus 2016 om 20:05, Dhr. Mangal, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Tevreden met snelle afhandeling"

woensdag 17 augustus 2016 om 11:25, Dhr. Vermetten, BREDA

"Aanvraag snel en soepel verlopen."

woensdag 17 augustus 2016 om 10:03, Anoniem, GORINCHEM

"Snel en voldoende info."

woensdag 17 augustus 2016 om 08:04, Dhr. Tetteroo, BERGEN OP ZOOM

"Goed verlopen. Het toetsen van de medische gegevens duurde wel erg lang, maar dat lag denk ik meer aan de artsen/specialisten dan aan de beoordeelaars. We werden keurig op de hoogte gehouden dat de medische gegevens nog niet binnen waren."

dinsdag 16 augustus 2016 om 21:11, Anoniem, ZUIDWOLDE DR

"goede overzichtelijke site. zeer snelle reactie "

maandag 15 augustus 2016 om 10:05, Anoniem, AFFERDEN LB

"Alles is snel en goed geregeld "

maandag 15 augustus 2016 om 09:45, Dhr. Henssen, YSSELSTEYN LB

"Snelle reactie op de aanvraag, daarna was het binnen korte tijd geregeld."

vrijdag 12 augustus 2016 om 13:37, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Duidelijk, helder en snelle afhandeling, zo kan het ook."

donderdag 4 augustus 2016 om 08:13, Dhr. Martens, BEEK LB

"Ik kan alleen maar zeggen dat alles zeer goed is verlopen. Als ik telefonisch contact had ben ik uiterst correct behandeld. De gegevens invullen en de medische keuring was een makkelijk traject en het e-mail en telefonisch contact verliep correct"

dinsdag 2 augustus 2016 om 09:08, Anoniem, HOUTEN

"Simpel en snel"

zaterdag 30 juli 2016 om 09:41, Anoniem, EINDHOVEN

"zeer goed en vriendelijk geholpen door Maarten"

maandag 25 juli 2016 om 08:58, Dhr. Kutlubay, EDAM

"Prima begeleiding van het hele traject. Wel jammer dat een formulier dat wel ingevuld moest worden niet meteen aangeleverd was, had wat tijd bespaard. Maar verder werden we aldoor keurig geholpen."

vrijdag 22 juli 2016 om 20:05, Anoniem, WOERDEN

"Snelle afhandeling en verder geen onnodig gedoe. "

donderdag 21 juli 2016 om 12:16, Anoniem, VELDHOVEN

"Tot nu toe tevreden, er is nog nooit een afhandeling geweest van deze verzekering, dus daar kunnen we niet over oordelen!"

donderdag 21 juli 2016 om 09:46, Mevr. Grootveld, MIDDELHARNIS

"Alles werkt gemakkelijk"

donderdag 21 juli 2016 om 08:05, Dhr. Gehring, NUTH

"Goed en snel geholpen"

woensdag 20 juli 2016 om 11:52, Dhr. Wondergem, ARNEMUIDEN

"Prima. Duidelijk en snelle afhandeling"

woensdag 20 juli 2016 om 08:57, Dhr. Bruininck, 'S-HERTOGENBOSCH

"Independer staat voor gemak, goed kunnen vergelijken, prima prijs-kwaliteitsverhouding. Aanrader"

dinsdag 19 juli 2016 om 08:55, Dhr. Wunderink, ARNHEM

"Goede uitleg en snelle service"

vrijdag 15 juli 2016 om 07:15, Mevr. de Jong, WASSENAAR

"Goede afhandeling en tijdig verwerkt. Bij contact goed advies gekregen om zelf met de maatschappij in onderhandeling te gaan over een toeslag, hetgeen tot resultaat had dat de toeslag is vervallen."

donderdag 14 juli 2016 om 15:11, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"In eerste instantie heb ik niet veel gemerkt van de bemiddelende rol of begeleiding van Independer. Na een verzoek om verduidelijking van hun rol verliep de communicatie een stuk beter."

dinsdag 12 juli 2016 om 20:41, Mevr. Pepplinkhuizen, RENKUM

"Prima geregeld, Op vragen werd snel antwoord gegeven."

maandag 11 juli 2016 om 19:41, Dhr. Diks, UTRECHT

"goed en snel"

maandag 11 juli 2016 om 11:47, Dhr. van Gaal, 'S-HERTOGENBOSCH

"Zeer tevreden"

donderdag 7 juli 2016 om 07:11, Anoniem, ROTTERDAM

"Goede informatie overzichtelijk waardoor je snel komt tot een goede keuze. Super zoals dit werkt. Kan het iedereen aanbevelen!"

woensdag 6 juli 2016 om 20:18, Anoniem, CUIJK

"Snelle en duidelijke communicatie. Behulpzaam bij telefonische vragen. Prima gevoel over!"

woensdag 6 juli 2016 om 17:35, Anoniem, LISSERBROEK

"Prima hulp, bij vragen via mail snelle reactie. Prettige manier van communicatie"

dinsdag 5 juli 2016 om 08:40, Anoniem, JOURE

"Prima"

zaterdag 2 juli 2016 om 13:05, Anoniem, VOORSCHOTEN

"zeer tevreden alles naar wens"

vrijdag 1 juli 2016 om 17:35, Dhr. Rijkers, VALKENSWAARD

"snel en goed geregeld!"

vrijdag 1 juli 2016 om 15:22, Dhr. van Gaal, 'S-HERTOGENBOSCH

"Goed en snel geregeld voor een scherpe prijs bij een betrouwbare verzekeraar."

woensdag 29 juni 2016 om 15:45, Anoniem, WIJK BIJ DUURSTEDE

"de hele aanvraag ging prima en ook behoorlijk snel"

woensdag 29 juni 2016 om 09:42, Dhr. Kleinenberg, ENSCHEDE

"Het sluiten van een overlijdensrisicoverzekering bij GewoonIdee (Dazure) is zeer vlot verlopen."

maandag 27 juni 2016 om 12:16, Anoniem, HEDEL

"Zeer snel reacties op vragen. Telefonisch goed bereikbaar. Polis zeer snel afgehandeld. Maandagavond aangevraagd, vrijdag einde middag polis in huis!"

maandag 27 juni 2016 om 08:53, Anoniem, OLDEBERKOOP

"Goede begeleiding bij het afsluiten. Goede aftersales ervaring."

donderdag 23 juni 2016 om 09:16, Anoniem, BEEK LB

"Vlug, vriendelijk en behulpzaam. Wordt goed geinformeerd."

woensdag 15 juni 2016 om 08:53, Mevr. van den Berg, GEMERT

"Goede informatie vooraf. Duidelijke medewerkers met verstand van zaken. Snelle afwikkeling van het geheel."

woensdag 15 juni 2016 om 07:59, Mevr. Maj, ZELHEM

"Ik kan niks zeggen. Ik koort tijd noor."

woensdag 15 juni 2016 om 06:56, Dhr. dos reis Barbosa, VEGHEL

"Snelle en correcte afwerking van mijn aanvraag. Gedurende het traject ben ik vriendelijk en professioneel geholpen vanuit een proactieve opstelling van uw medewerkers"

vrijdag 10 juni 2016 om 11:05, Dhr. Stroek, WEERT

"Snel en duidelijk en prima gregeld. Door alle drukte vergeet je sommige zaken. Misschien een belletje i.p.v. steeds een E-mail?"

donderdag 9 juni 2016 om 16:22, Dhr. Hogeveen, EINDHOVEN

"Zeer tevreden. Snel correct en duidelijk. Op een vraag werd snel adequaat gereageerd. "

donderdag 9 juni 2016 om 07:57, Frank, APELDOORN

"Voor mij de eerste keer dat ik online een verzekering heb afgesloten en het is me prima bevallen. Goed advies, snel en duidelijk alles rond gemaakt. Ik ben tot zover tevreden en raad het ieder aan! "

donderdag 9 juni 2016 om 03:07, Mevr. Gurney, ROERMOND

"Nadat ik mijn keuze betreffende de verzekering had gemaakt, ben ik constant via e-mail op de hoogte gehouden over het verloop van de aanvraag. Alles is snel en tot tevredenheid verlopen. "

maandag 6 juni 2016 om 21:16, Anoniem, HEYTHUYSEN

"Snel, duidelijk, volgens verwachting, what you see is what you get, heldere taal, transparant. "

maandag 6 juni 2016 om 11:57, Anoniem, ENSCHEDE

"Snelle service, goede voorwaarden."

maandag 6 juni 2016 om 08:20, Anoniem, ZEEWOLDE

"Het is makkelijk zoeken op de site en als je vragen hebt kun je gewoon bellen. Gewoon goed geregeld"

maandag 6 juni 2016 om 07:06, Anoniem, HUIZEN

"Prima begeleiding door Independer in het proces van afsluiten van een nieuwe verzekering. "

donderdag 2 juni 2016 om 09:27, Anoniem, HARDENBERG

"Werkt goed. Geen problemen ervaring. Duidelijke site."

donderdag 2 juni 2016 om 08:02, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"super snel "

woensdag 1 juni 2016 om 21:47, Mevr. de Graaf, AMSTERDAM

"Independer heeft ons aan een levensverzekering van Generali geholpen. Wij hadden niet veel tijd meer voor het regelen van de financiering, maar Independer heeft alles super snel voor ons geregeld! Top service en zeer goede bereikbaarheid!"

woensdag 1 juni 2016 om 21:09, Anoniem, HEEMSKERK

"Correcte afhandeling van de aanvraag en telefonisch goed bereikbaar bij vragen,"

dinsdag 31 mei 2016 om 22:51, Mevr. de Boer, HARDENBERG

"Goed overzicht van de mogelijkheden en kenmerken van de verschillende verzekeringen en snelle en zeer adequate afhandeling van de offerte. "

dinsdag 31 mei 2016 om 18:36, Anoniem, MAASTRICHT

"Moest wel steeds bellen omtrent stand van zaken afsluiten overlijdensrisicoverzekering, maar uiteindelijk is het goed gekomen."

dinsdag 31 mei 2016 om 15:29, Anoniem, DRACHTEN

"snel en simpel overlijdensverzekering afsluiten"

maandag 30 mei 2016 om 11:18, Anoniem, HENGELO OV

"Duidelijke uitleg.goede vergelijking."

zaterdag 28 mei 2016 om 14:15, Mevr. van den Dries, TILBURG

"Prima; snelle acties en reacties!"

vrijdag 27 mei 2016 om 10:09, Anoniem, GRONINGEN

"Het afsluiten van de verzekering ging snel. Helaas was er soms een medewerker die mij niet verder wist te helpen, maar de meeste medewerkers waren goed op de hoogte en waren snel en behulpzaam."

vrijdag 27 mei 2016 om 08:12, Anoniem, WIJCHEN

"Heel tevreden"

woensdag 25 mei 2016 om 20:50, Anoniem, AMSTERDAM

"snelle afhandeling"

woensdag 25 mei 2016 om 11:05, Mevr. Stol, 'S-GRAVENHAGE

"Goed geholpen bij het wijzigen van pandnemer en heldere en duidelijke uitleg van de klantenservicemedewerkers."

woensdag 25 mei 2016 om 10:58, Dhr. Kramer, GRONINGEN

"Alles heel duidelijk uitgelegd en supersnel afgehandeld."

dinsdag 17 mei 2016 om 12:12, Anoniem, DEVENTER

"Zeer snelle afhandeling, ook na contact met de klantenservice direct geholpen. Prettige ervaring."

dinsdag 17 mei 2016 om 10:45, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Super snel een verzekering kunnen afsluiten, hele fijne service!"

dinsdag 17 mei 2016 om 08:36, Mevr. Mulder, HAARLEM

"Uitstekend. Snel en een klein beetje maatwerk was ook geen probleem."

vrijdag 13 mei 2016 om 07:41, Dhr. koper Koper, AMSTERDAM

"goed en overzichtelijk"

woensdag 11 mei 2016 om 21:12, Mevr. Wagemans, SITTARD

"Via Independer gezocht naar een ORV. Finvita kwam als beste uit de bus. Online nog wat vragen gesteld waarop we snel en duidelijk antwoord kregen. Verzekering afgesloten en binnen drie dagen hadden we beide polissen binnen. Top geregeld!"

woensdag 11 mei 2016 om 15:18, Anoniem, HELMOND

"Goed op de hoogte gesteld om van verzekering te verwisselen en koste te besparen."

woensdag 11 mei 2016 om 11:12, Dhr. Ramdjielal, 'S-GRAVENHAGE

"Alles is prima, vlot en heel duidelijk verlopen!!"

maandag 9 mei 2016 om 12:03, Mevr. van Wissen, VOORSCHOTEN

"nog steeds geen reactie !!! ik vind het allemaal wel erg afstandelijk en onpersoonlijk"

maandag 9 mei 2016 om 11:22, Dhr. Demmer, DEVENTER

"prima duidelijk en goed geregeld"

maandag 9 mei 2016 om 11:16, Anoniem, BUSSUM

"Vlot en uitstekend afgehandeld"

vrijdag 6 mei 2016 om 14:10, Anoniem, HATTEM

"Lekker snel, prima vergelijking tussen verschillende aanbieders."

donderdag 5 mei 2016 om 10:23, Dhr. Merkies, ALKMAAR

"Zeer duidelijke keuze mogelijkheden en duidelijke alternatieven. aanvrgen verzekering zeer eenvoudig en volledig via internet. Zeer tevreden. Raad een ieder aan verzekeringen op deze wijze te zoeken/af te sluiten."

donderdag 5 mei 2016 om 01:56, Anoniem, DELFGAUW

"Vragen werden snel en duidelijk beantwoord."

dinsdag 3 mei 2016 om 13:04, Anoniem, AMSTERDAM

"Vlot verlopen. Binnen 1 week, geregeld."

dinsdag 3 mei 2016 om 09:36, Mevr. Hessels, HARDERWIJK

"fijne, vlotte service, ik ben tevreden."

dinsdag 3 mei 2016 om 06:46, Mevr. Bruijne, LELYSTAD

"Snelle afhandeling, telefonisch goed bereikbaar!"

donderdag 28 april 2016 om 09:33, Anoniem, AMSTERDAM

"duidelijk en snel geholpen"

woensdag 27 april 2016 om 20:32, Dhr. van den Broek, TERHEIJDEN

"E-mailcontact met Independer loopt heel vlot. We hadden veel haast met het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering vanwege de hypotheek. Vriendelijk en snel geholpen door Independer, die nog wat extra druk zette voor ons bij de verzekeraar. Top"

woensdag 27 april 2016 om 10:54, Mevr. Verhoog, APELDOORN

"Alles netje en gemakelijk"

dinsdag 26 april 2016 om 14:21, Dhr. Wu, DELFT

"Snel en overzichtelijke website. Makkelijk in te vullen en snelle reactie."

maandag 25 april 2016 om 20:47, Anoniem, DEVENTER

"positief"

maandag 25 april 2016 om 12:20, Dhr. Heijink, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Netjes en snel is alles afgehandeld"

maandag 25 april 2016 om 08:19, Anoniem, OUD-ALBLAS

"Goed"

donderdag 21 april 2016 om 06:38, Dhr. van Bergen, OSS

"Duidelijk. helder en snel"

donderdag 21 april 2016 om 05:22, Mevr. van Arkel, TILBURG

"Super goede mensen bij de klantenservice, denken 2 stappen voor mij uit. Leggen geduldig, helder en duidelijk uit, ook als dat in de offerte al stond.Nemen snel op. Herinnering mailtjes werken ook lekker. zijn helder en helpend, niet dwingen"

dinsdag 19 april 2016 om 22:51, Dhr. Schoeber, HEILOO

"Onlogische en redeneringen waardoor omslachtig. verwijzend naar erfbelasting "

dinsdag 19 april 2016 om 18:18, Dhr. van der Vliet, MIJDRECHT

"Alles was zo geregeld binnen een week de polis binnen helemaal top"

dinsdag 19 april 2016 om 09:25, Dhr. Klein Bennink, DEN HELDER

"Duidelijke informatie, goede voorlichting, vlotte afwerking"

dinsdag 19 april 2016 om 08:57, Anoniem, HOORN NH

"Erg omslachtig, diversen afspraken op verschillende plekken. 2 x bloed prikken en dokter bezoek op een andere plek. "

dinsdag 19 april 2016 om 07:14, Dhr. Keijsers, YSSELSTEYN LB

"Snel en goede service. Ben goed op de hoogte gehouden. Vragen werden snel en correct beantwoordt. Polis gekregen zoals in offerte van Independer. Helemaal prima!"

zaterdag 16 april 2016 om 18:56, Anoniem, EINDHOVEN

"Verkeerde product geleverd na meerdere email wisselingen"

vrijdag 15 april 2016 om 08:33, Dhr. de Jong, ROTTERDAM

"Snelle, aardige en kundige klantenservice."

vrijdag 15 april 2016 om 07:24, Anoniem, NIJMEGEN

"Door mijn financieel adviseur liep het allemaal niet heel soepel, maar door de behulpzame klantenservice medewerkers ben ik er toch snel doorheen geloodst. "

donderdag 14 april 2016 om 11:29, Anoniem, KAMERIK

"Er is zeer onvoldoende mee- en vooruitgedacht. De adviesfunctie kwam niet naar voren, uitsluitend verkoop. Toegevoegde waarde als tussenpersoon was voor mij niet aanwezig."

woensdag 13 april 2016 om 20:20, Dhr. Wijntjes, DEN HAAG

"Is via een tussenpersoon gelopen, maar ging volgens verwachting"

woensdag 13 april 2016 om 19:08, Anoniem, UDENHOUT

"Snel en zorgvuldig"

woensdag 13 april 2016 om 18:17, Anoniem, PURMEREND

"Telefonisch door de aanvraag heen geholpen. Toen eenmaal duidelijk was wat wij wilden aanvragen zijn we keurig en vriendelijk geholpen. Bij vragen nadien konden we ook bij dezelfde medewerker terecht."

woensdag 13 april 2016 om 07:51, Anoniem, HEEMSKERK

"Independer bood hulp aan aangezien het wat lang duurde voordat wij de offertes retour konden sturen. Daarnaast was Independer eenvoudig te bereiken en heel persoonlijk voor hulp. Ook kon de ingangsdatum eenvoudige verschoven worden"

dinsdag 12 april 2016 om 16:04, Anoniem, ROTTERDAM

"Ben tevreden echter ik wacht nog steeds op de polis per post wat is toegezegd door jullie. Met vr groet Jolanda en Hubert van Houts-Vaes"

maandag 11 april 2016 om 18:18, Mevr. van Houts-Vaes, OSPEL

"Goede ervaringen, snelle antwoorden een echte aanrader dus!"

maandag 11 april 2016 om 05:56, Dhr. Kusters, LIEROP

"I.v.m. een medische achtergrond was het lastig om een overlijdensrisicoverzekering rond te krijgen. Door Delta Lloyd op een zeer onvriendelijke manier geholpen. Premie werd met 100% verhoogd. Aegon was daarentegen zeer behulpzaam en rechtvaardig!!!!"

woensdag 6 april 2016 om 20:13, Anoniem, ARNHEM

"Goed en super snel afgehandeld Ik ben heel tevreden. "

woensdag 6 april 2016 om 18:54, Mevr. Robert-Harris, VLAARDINGEN

"Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering ging gemakkelijk en snel."

woensdag 6 april 2016 om 10:46, Dhr. van den Bogaard, WIJCHEN

"korte lijnen, snelle antwoorden, zeer gemakkelijk af te sluiten"

woensdag 6 april 2016 om 10:10, Anoniem, DUIVEN

"Een goede ervaring. Duidelijke instructies."

woensdag 6 april 2016 om 08:19, Anoniem, BERG EN TERBLIJT

"Communicatie van Independer (namens verzekeraar) was helder en duidelijk. We werden goed op de hoogte gehouden van de status."

donderdag 31 maart 2016 om 12:43, Dhr. Keijzer, ZOETERMEER

"Goede overzicht voor de opties voor een overlijdensrisicoverzekering. Alles duidelijk in te vullen en de dag daarna alles in huis om de offerte te accepteren. Binnen 2-3 dagen polis in huis!"

donderdag 31 maart 2016 om 10:51, Bianca, EINDHOVEN

"Independer heeft ons erg goed geholpen met het vinden en afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Alles is snel en in goede orde verlopen, top!! "

donderdag 31 maart 2016 om 08:09, Anoniem, YERSEKE

"Prima en makkelijk te regelen via internet"

woensdag 30 maart 2016 om 11:15, Mevr. van Leeuwen-Voois, 'S-GRAVENZANDE

"gemakkelijk en snel te regelen; maar vooral ook duidelijk teksten van voorwaarden en uiteraard een zeer concurrerend tarief."

dinsdag 29 maart 2016 om 20:28, Anoniem, BEEGDEN

"Heel snel en correct afgehandeld. Helaas zat er van Independer een verkeerde brief bij de naar mij toegezonden polis, waardoor ik contact op moest nemen met de Klantenservice. De vriendelijke medewerkster heeft deze fout direct gecorrigeerd."

dinsdag 29 maart 2016 om 09:41, Anoniem, WADDINXVEEN

"Het selecteren van de voor ons beste verzekeraar o.g.v. voorwaarden, acceptatieproces, dekking en prijs was erg overzichtelijk. Het aanvraagproces verliep vlekkeloos en snel. Uiteindelijk was de nummer 1 van Independer ook onze nr 1 n.l. Finvita!"

dinsdag 29 maart 2016 om 08:14, Cor W, EINDHOVEN

"Vreemd dat je überhaupt via een tussenpersoon als Independer een verzekering af moet sluiten en dat dat in mijn geval niet rechtstreeks bij de verzekeraar kon. Ik heb na het eerste contact via Independer alles rechtstreeks met de verzekeraar geregel"

zaterdag 26 maart 2016 om 08:18, Dhr. Dercksen, GRONINGEN

"Goede, heldere informatie. "

vrijdag 25 maart 2016 om 17:16, Anoniem, KESSEL LB

"Vriendelijke behandeling aan de telefoon. De procedure liep bijna helemaal probleemloos. Het kleine probleem wat ontstond werd vlot opgelost. Kortom een prima ervaring."

vrijdag 25 maart 2016 om 11:46, Mevr. van Luijn, BEVERWIJK

"Ik ben heel goed en snel geholpen door Independer! Binnen 3 dagen had ik mijn polis binnen! Een aanrader dus!"

vrijdag 25 maart 2016 om 10:14, Anoniem, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Snel, efficiënt, klantvriendelijk en 'to-the-point'. Zo is verzekeren eenvoudig."

donderdag 24 maart 2016 om 10:54, Anoniem, LEIDSCHENDAM

"De aanvraag was makkelijk en is zeer snel in behandeling genomen. Ook het opvragen en verwerken van aanvullende vragen ging vlot zodat de gewenste verzekering heel snel is geregeld. Kortom prima ervaring. "

woensdag 23 maart 2016 om 09:08, Anoniem, VEENENDAAL

"Prima bemiddeling tussen verzekeraar en verzekerde. Het afsluiten van de verzekering werd van begin tot eind goed begeleid. Snelle en correctie antwoorden op vragen. Op de juiste momenten in actie gekomen om de voortgang erin te houden. "

woensdag 23 maart 2016 om 09:06, Anoniem, NIJMEGEN

"Geweldig! ongelofelijk simpel en snel alles online regelen."

woensdag 23 maart 2016 om 08:36, Anoniem, EWIJK

"overzichtelijke vergelijking van de verzekering en na het afsluiten van de verzekering blijft depender in beeld totdat alles definitief geregeld is."

zaterdag 19 maart 2016 om 14:27, Dhr. Neelen, HEESCH

"Altijd een goede en duidelijke overzicht en aanbod"

zaterdag 19 maart 2016 om 13:54, Anoniem, HOORN NH

"Alles prima en volgens afspraak afgehandeld."

donderdag 17 maart 2016 om 19:29, Rien, ULVENHOUT

"zeer goed en alles duidelijk en snel"

dinsdag 15 maart 2016 om 18:16, Mevr. Zambon, NIJMEGEN

"Ik ben heel goed voorgelicht door U medewerkers aan de telefoon,en de afhandeling is goed en snel geregeld ."

zondag 13 maart 2016 om 22:46, Mevr. Koeken, ZUNDERT

"Heel snel geregeld via Independer bedankt "

vrijdag 11 maart 2016 om 18:18, Mevr. Peemen, OOSTERHOUT NB

"super snel geregeld en je wordt van de gehele voortgang op de hoogte gehouden, in "

vrijdag 11 maart 2016 om 09:11, Mevr. Wijsbroek-Gosling, HOLSLOOT

"Het acceptatieproces van Finvita is duidelijk voor verbetering vatbaar. Een volledig digitale acceptatie is niet altijd klantvriendelijk. Een mondelinge toelichting werkt vaak veel beter en daardoor sneller. "

woensdag 9 maart 2016 om 19:12, Anoniem, GENDT

"uitstekend"

woensdag 9 maart 2016 om 07:57, Anoniem, HAARLEM

"Alles prima verlopen met een erg goede communicatie."

maandag 7 maart 2016 om 23:20, Anoniem, WATERINGEN

"Goede site. Eenvoudig de zoekargumenten invoeren. Snelle respons. Klein probleem met aanvragen, na bellen met helpdesk/klantenservice prima en snel opgelost. "

vrijdag 4 maart 2016 om 11:16, Elly, NIEUWEGEIN

"Alles was duidelijk, en is prima afgehandeld."

vrijdag 4 maart 2016 om 08:17, Anoniem, ENKHUIZEN

"Alleen maar goede ervaringen met Independer. Goede service. Snelle acties. Vriendelijk en bekwaam personeel. "

woensdag 2 maart 2016 om 09:47, Mevr. Breton, DOEZUM

"Fijn om te ervaren dat ik al mijn vragen digitaal kon stellen (buiten kantoortijden) en vlot antwoord kreeg! En nog fijner is dat er een verzekeringsmaatschappij is gevonden voor de door mij gewenste polis."

dinsdag 1 maart 2016 om 19:05, Ivon, HENGELO OV

"Heb eigenlijk alles zelf moeten doen, Independer is eigenlijk een ''door geef luik'' maar ik moet daarvoor wel een fikse premie aan independer betalen."

dinsdag 1 maart 2016 om 18:40, Dhr. Decnop, ENKHUIZEN

"PRIMA"

maandag 29 februari 2016 om 16:38, Dhr. Tomassen, NIEUWEGEIN

"Prima totaaloverzicht. Nadat we gekozen hadden nog een paar keer contact. Vlot afgehandeld."

maandag 29 februari 2016 om 12:16, Anoniem, LEIDEN

"Na het uitzoeken van de juiste aanbieder en het aanvragen van de verzekering is alles soepel verlopen. De aanbieder heeft offerte verstuurd, Independer heeft bevestiging verstuurd van offerte en contact onderhouden of alles goed is verlopen."

donderdag 25 februari 2016 om 11:59, Anoniem, ETTEN-LEUR

"Na eerst om medische redenen te zijn geweigerd bij Taf, zijn we een maatwerk traject ingegaan. Dit is mij zeer goed bevallen en heeft uiteindelijk tot een mooi resultaat geleid bij Reaal. Prima service en advies."

woensdag 24 februari 2016 om 21:17, Bert, SCHUINESLOOT

"Ik ben prima geholpen door Independer. Alles ging snel en zonder problemen. Met een resultaat waar ik erg tevreden over ben."

dinsdag 23 februari 2016 om 10:01, Dhr. Dhont, BOVENKARSPEL

"Snel geregeld, doet precies wat er gedaan moet worden. Binnen 24 uur orv bij Allianz"

vrijdag 19 februari 2016 om 08:03, Anoniem, UTRECHT

"Snel, accuraat, vriendelijk en eindresultaat. Ik begon ooit met het vinden van de goedkoopste autoverzekering, toen vond ik uit dat Independer echt werkt."

woensdag 17 februari 2016 om 11:59, Dhr. van Vliet, LANDGRAAF

"Werkt snel en goed geen klachten."

woensdag 17 februari 2016 om 10:42, Dhr. de Vries, GEERTRUIDENBERG

"Snelle service en alles snel geregeld"

woensdag 17 februari 2016 om 07:16, Anoniem, LELYSTAD

"Snel en goed geregeld. Binnen enkele dagen werd de verzekering ook goedgekeurd. Ook vragen werden vlot en correct beantwoord."

maandag 15 februari 2016 om 13:08, Mevr. Eijer, AMERSFOORT

"De aanvraag is snel opgepakt en verwerkt. Independer houdt de voortgang goed bij en controleert proactief of de informatie goed is verstrekt en ontvangen. Tot nu toe is alles prima verlopen!"

maandag 15 februari 2016 om 10:08, Anoniem, RIJSWIJK GLD

"Prima Levensverzekering tegen prima condities. Traject van afsluiten is snel en prima verlopen!"

zondag 14 februari 2016 om 14:06, Anoniem, AMSTERDAM

"Helaas geen bevestiging ontvangen van mijn polis. Nu moet ik er zelf nog achteraan. "

zaterdag 13 februari 2016 om 17:33, Anoniem, LEIDEN

"Makkelijk en voorspoedig proces voor het afsluiten van een ORV. Tweemaal met Independer gebeld met inhoudelijke vragen. Beide keren zonder wachttijd direct door een deskundige en zeer vriendelijke medewerker te woord gestaan met een helder antwoord."

dinsdag 9 februari 2016 om 10:28, Anoniem, GRAVE

"Zeer correcte afhandeling,vragen worden snel beantwoord"

dinsdag 9 februari 2016 om 10:13, Mevr. Bakker, EINDHOVEN

"Jammer , dat polis niet per direct kunt invullen per email terug versturen zodat ook rechts geldig wordt Als de polis binnen komt dan pas verzekerd ? of via Email bekent gemaakt acc met voorwaarden vr.gr T.Hebing 6464xv 226"

maandag 8 februari 2016 om 13:20, Dhr. Hebing, KERKRADE

"snelle voortgang snelle reactie"

dinsdag 2 februari 2016 om 11:26, Anoniem, DRACHTEN

"Klantvriendelijk, snel en denken mee met welke verzekering bij je past! "

dinsdag 2 februari 2016 om 09:32, Mevr. van den Berg-Klaver, LAREN NH

"Perfect"

vrijdag 29 januari 2016 om 11:34, Mevr. Kasiemkhan-Chiragali, 'S-GRAVENHAGE

"Snel geholpen, eventuele vragen werden ook snel beantwoord"

vrijdag 29 januari 2016 om 10:03, Anoniem, NIJKERK GLD

"Snelle en correcte afhandeling met een goed overgehouden gevoel over de gang van zaken en vriendelijke behandeling."

vrijdag 29 januari 2016 om 09:04, Mevr. Marcusse-Bisschop, NIJMEGEN

" alles was niet duidelijk "

donderdag 28 januari 2016 om 12:57, Anoniem, GENDRINGEN

"Goede vergelijking en makkelijk af te sluiten."

donderdag 28 januari 2016 om 10:05, Dhr. de Groot, VOORSCHOTEN

"Positief: snelle afhandeling, binnen 10 werkdagen, prijs zoals weergegeven bij offerte Verbeterpunt: precieze werking van 25% korting bij afsluiten 2 ORV's niet helder, 'verwijderen' van niet gewenste ORV bij vergelijken niet mogelijk."

maandag 25 januari 2016 om 19:55, Anoniem, HILVERSUM

"Nvt"

vrijdag 22 januari 2016 om 05:14, Mevr. Philipsen, YSSELSTEYN LB

"Goede prijs voor verzekering Alleen de site van finvita is misleidend wat ik.dus ook gemeld heb. Ben je tussen de 50 en 55 jaar, dan kun je zonder medische keuring maar verzekeren tot 350000,- i.p.v. 400000,- euro. AANPASSING NOG NIET GEBEURD !!!!!"

donderdag 21 januari 2016 om 19:39, Anoniem, KRONENBERG

"wordt netjes geholpen had wel geen verdere vragen heb uiteindelijk wel een verzekering afgesloten"

donderdag 21 januari 2016 om 11:44, Anoniem, CUIJK

"In 1 overzicht is het helder welke verzekering goed bij je past. Daarnaast word je goed geholpen bij jouw keuze en de daarop volgende stappen om de verzekering definitief te maken."

donderdag 21 januari 2016 om 09:32, Anoniem, AMSTERDAM

"Bij vragen prompt correct en afdoende antwoord. Goede service."

vrijdag 15 januari 2016 om 13:22, Dufour, ALKMAAR

"Overzichtelijke vergelijking en snelle en duidelijke afhandeling."

vrijdag 15 januari 2016 om 10:48, TD, EDE GLD

"Eerlijk gezegd vind ik dat jullie voor dat geld wat jullie vragen erg weinig doen. Ook door 1 van jullie telefonistes eens het gevoel gekregen dat ik een "zeur" was terwijl ik terug belde met oprechte zorgen. Heb zelf meer gedaan dan jullie. "

vrijdag 15 januari 2016 om 07:31, Mevr. op den Buijs, ARNHEM

"Prima voorstel, gedurende de looptijd bespaar ik nu meer als het dubbele van de oude premie."

woensdag 13 januari 2016 om 20:45, Anoniem, WIJK BIJ DUURSTEDE

"Vlekkeloos proces. Steeds het gevoel gehad dat Independer bereikbaar was en kon ondersteunen waar nodig. Alle stappen spraken echter voor zichzelf, dus het was zo geregeld."

woensdag 13 januari 2016 om 04:11, Dhr. Kindt, ALMERE

"Een snelle service. Dat had ik niet verwacht bij het vinden van een 'overlijdensrisicoverzekring op maat'. "

zondag 10 januari 2016 om 10:55, Anoniem, HOOFDDORP

"het afsluiten is echt makkelijk, met de goed keuring van de verzekeringmaatschappij is het binnen een kwartier geregeld"

donderdag 7 januari 2016 om 09:13, Dhr. de Ruyter, BEVERWIJK

"Via Independer een goede verzekering gevonden voor een goede prijs met uitstekende voorwaarden. De informatievoorziening via e-mail tijdens het aanvraagtraject is uitstekend, snel en duidelijk!"

woensdag 6 januari 2016 om 19:19, Anoniem, BREDA

"Duidelijke informatie op de website, zeer snelle afhandeling via e-mail. "

woensdag 6 januari 2016 om 07:45, Anoniem, SPIJKENISSE

"Heldere informatie, een snellle afhandeling en goede service."

maandag 4 januari 2016 om 15:20, Anoniem, EINDHOVEN

"prima, offerte snel geleverd en ook de tussentijdse info werd prima opgevolgd"

maandag 4 januari 2016 om 13:08, Dhr. van Aken, HENGELO OV

"goede info; goede service; duidelijke taal"

donderdag 31 december 2015 om 14:07, Anoniem, DIEMEN

"Vanaf aanvraag beoordeling tot afsluiten is in goede orde verlopen. Alles werd duidelijk in de mail en brief wisseling uiteen gezet .We zijn tevreden klanten."

donderdag 31 december 2015 om 12:54, Dhr. van der Hoeven, ZWOLLE

"De service van Independer was goed, maar er trad een flinke vertraging op bij de afhandeling door ACE en/of de door ACE ingeschakelde medisch adviseur."

donderdag 31 december 2015 om 11:14, Anoniem, VUGHT

"Goede informatie. "

donderdag 31 december 2015 om 09:58, Mevr. van Tetering-Moesker, ETTEN-LEUR

"Niet verwacht dat het process om de verzekering af te sluiten zo eenvoudig was. "

donderdag 31 december 2015 om 09:55, Anoniem, CUIJK

"Je verwacht dat als je een orv oversluit de nieuwe verzekeraar alles goed regelt. Dus vind ik het ook jammer dat er teveel gemaild moet worden voordat de orv afgesloten is en in werking word gesteld."

donderdag 31 december 2015 om 08:25, Anoniem, GORINCHEM

"De mensen achter Independer zijn alert en scherp. Ze laten je niet onnodig wachten. Ze houden precies bij wanneer een verzekering bij de maatschappij te lang duurt en nemen zelf actie. Dat is in deze tijd heel bijzonder"

dinsdag 29 december 2015 om 19:03, Donans, VENLO

"Mijn spoedaanvraag zou binnen 5 werkdagen zijn behandeld en het werden er 4, super! Al was er een foutje bij de verzekeraar ingeslopen, nadat ik Independer hierover belde hebben ze dit heel snel rechtgezet. Uitstekende service!"

dinsdag 29 december 2015 om 18:12, Dhr. van Duinen, ARNHEM

"overzichtelijk, en verschillende producten prima vergelijkbaar gemaakt"

dinsdag 29 december 2015 om 17:06, Mevr. Kruithof, IJSSELSTEIN UT

"het heeft lang geduurd we hebben vandaag pas de polis gekregen de verzekering gaat per 1 januari 2016 in. "

dinsdag 29 december 2015 om 16:00, Dhr. Janssen, REUVER

"Goed en zeer voordelig advies, snel antwoord op vragen zowel per mail als telefonisch."

dinsdag 29 december 2015 om 11:43, Mevr. Walta, KOEDIJK

"Zaken snel, duidelijk en correct afgehandeld"

maandag 28 december 2015 om 10:47, Dhr. Eggen, HARDENBERG

"onze financieel adviseur geeft naam en adres aan u door om ons te benaderen. Wij horen niks. Adviseur trekt meerdere malen bij u aan de bel. Na 2 maanden worden we eindelijk benaderd en dan duurt het nog 2 maanden voor het afgerond is."

zaterdag 26 december 2015 om 11:28, Mevr. van der Waal, LELYSTAD

"Goede begeleiding bij afsluiten vd verzekering. Mail verkeer was uitstekend en persoonlijk. Prima geregeld! "

zaterdag 26 december 2015 om 01:15, Anoniem, ZAANDAM

"Aanvraag is naar wens verlopen. Goede service."

woensdag 23 december 2015 om 17:17, Dhr. Nijboer, BORNE

"Vlotte afhandeling, goed op de hoogte gehouden en goede antwoorden op mijn, telefonische, vragen."

woensdag 23 december 2015 om 13:31, Dhr. Poppen, HEILOO

"Duidelijke informatie en zorgvuldige en snelle afwikkeling."

woensdag 23 december 2015 om 11:16, Dhr. van Dijck, YSSELSTEYN LB

"Via deze pagina kunt u de verzekering direct online bij Independer aanvragen. Dit gaat niet gemakkelijk !"

woensdag 23 december 2015 om 08:54, Anoniem, HOUTEN

"Prima service, bereikbaarheid en heel snelle actie. Goede follow-up en transparante informatie."

dinsdag 22 december 2015 om 09:57, Dhr. van den Elst, UTRECHT

"Ik heb helaas nog geen polis ontvangen . Deze zie ik graag tegemoet.. GR. M. Ermes"

maandag 21 december 2015 om 12:22, Dhr. Ermes, HELMOND

"Een goede vergelijking gedaan alleen werd er om een document gevraagd dat al was ingescand en opgestuurd. verder verliep het snel en soepel. "

zaterdag 19 december 2015 om 17:41, Dhr. Spaans, 'S-GRAVENHAGE

"Snelle reacties en goede en uitgebreide informatie. De informatie wordt ook in begrijpelijke taal gegeven, zodat een vergelijking wordt vereenvoudigd."

vrijdag 18 december 2015 om 21:15, Anoniem, TILBURG

"Veel geduld en erg klantvriendelijke houding, erg prettig.Jammer dat jullie als tussenpersoon niet meteen de maandelijk konden zeggen voor mijn ORV mbt verschillende hoogtes aan te verzekeren kapitaal, daardoor duurt het iets langer maar niet storend"

donderdag 17 december 2015 om 14:12, Dhr. Stoker, 'S-GRAVENHAGE

"Snelle afhandeling"

dinsdag 15 december 2015 om 22:23, Anoniem, EDAM

"100 % tevreden zoals gegaan is . Keuze van verzekering , terug koppelingen ."

dinsdag 15 december 2015 om 15:58, MM Verkuijlen, NISTELRODE

"Gemakkelijk vergelijken met uitstekende klantenservice"

woensdag 9 december 2015 om 21:18, Rob, RIJSSEN

"We werden goed geholpen en men zocht alles voor ons uit. Je kunt echt goedkoop en goed uit zijn "

dinsdag 8 december 2015 om 22:58, Anoniem, VLISSINGEN

"Positieve en snelle afhandeling van aanvraag. Zowel telefonisch als schriftelijk zeer goed verzorgd."

dinsdag 8 december 2015 om 21:12, Dhr. Vallen, TEGELEN

"Via independer premies vergeleken ook via de websites van de betreffende verzekeringsmaatschappijen zelf. Verzekering afgesloten, had nog wel een vraagje en gebeld. Goed geholpen, nog ongevraagd korting gekregen waar ik recht op bleek te hebben."

zondag 6 december 2015 om 13:52, Anoniem, AMSTERDAM

"De gem. 4 dagen zijn bij ons 21 dagen geworden, daarbij heeft de verzekeraar ook nog eerst de verkeerde naam bij de verpanding gezet. Independer heeft hier overigens na bericht wel adequaat op gereageerd waardoor het toch (net) op tijd klaar was"

donderdag 3 december 2015 om 08:30, Anoniem, NIJMEGEN

"De aanvraag zelf ging heel snel. Alle aanvullende informatie die de verzekeraar nodig had, nam helaas erg veel tijd (2 maanden) in beslag voordat de verzekering rond was."

dinsdag 1 december 2015 om 12:06, Anoniem, DE HEEN

"Heel goed, duidelijke uitleg en een goed overzicht van de aanbieders"

zaterdag 28 november 2015 om 11:08, Anoniem, BAARN

"Duidelijk en snel emailcontact Heel tevreden "

vrijdag 27 november 2015 om 17:00, Anoniem, BEMMEL

"Redelijk snel geregeld. Medewerkers Independer zijn erg service gericht."

vrijdag 27 november 2015 om 13:53, Mevr. van den Broek- Houbrake, EINDHOVEN

"snel en goed"

woensdag 25 november 2015 om 09:14, Mevr. Vergouwen, 'S-HERTOGENBOSCH

"Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken via independer. Ook via mail contact ging het prima. Onze complimenten. VR Gr. mvr Rijsdam "

zondag 22 november 2015 om 15:25, Mevr. Rijsdam, LEIDEN

"Vooral zeer tevreden over de snelheid van reageren, de volledigheid van de informatie (ook een interne vertraging van een dag werd gemeld) en de adequate manier waarop vragen werden beantwoord"

vrijdag 20 november 2015 om 17:47, Arno, ELSLOO FR

"Service gericht. Advies op maat, tot er uiteindelijk een goede overeenkomst uitgekomen. Dank Independer "

donderdag 19 november 2015 om 07:18, Mevr. Dekker - Van Wijngaarde, ZWIJNDRECHT

"Door Independer werd ik er op gewezen dat ik mijn overlijdens risico verzekering goedkoper kon afsluiten En dat is vervolgens na mijn opdracht door hun perfect geregeld"

dinsdag 17 november 2015 om 14:14, Mevr. van de Sande, NISPEN

"Zeer goede behulpzame klantenservice. Snel handelen van personeel."

dinsdag 17 november 2015 om 10:26, Dhr. van Dijck, ROERMOND

"Prima service en snel"

dinsdag 17 november 2015 om 09:43, Anoniem, SOEST

"Goed advies gekregen over mijn overlijdensrisicoverzekering en deze is snel geregeld."

dinsdag 17 november 2015 om 09:03, Jos Verweij, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Hele goede ervaring en zeer snelle reactie. Ben erg tevreden. "

dinsdag 17 november 2015 om 08:01, Brahim , TEGELEN

"Nam nog al wat tijd in beslag, maar kan ik mij ook wel voorstellen. Ben al 63 jaar, dus er ging een intensive keuring aan vooraf, stelde mij gerust."

maandag 16 november 2015 om 15:21, Mevr. van Uden, SCHIJNDEL

"Snelle en duidelijke afhandeling."

zaterdag 14 november 2015 om 16:24, Mevr. van den Eijnden, WEERT

"Ik ben heel tevreden met jullie inbreng, vanaf het begin vond ik het niet echt nodig om via independer een verzekering te moeten afsluiten.Maar achteraf heb ik heel veel aan jullie gehad,iedere keer als ik weer iets niet begreep dan waren jullie er."

zaterdag 14 november 2015 om 13:43, Dhr. Dingsdag, HOORN NH

"Het contact en de hulp bij het afsluiten van de verzekering hebben wij als zeer prettig ervaren."

vrijdag 13 november 2015 om 15:12, Anoniem, NAALDWIJK

"Snelle afhandeling. Snelle reactie per e-mail op vragen en het uirvoeren van correcties."

vrijdag 13 november 2015 om 10:25, Mevr. Buiteman, MENAAM

"Prima! Alles vlot verlopen, binnen een maand, en bij vragen goed te bereiken."

woensdag 11 november 2015 om 07:35, Fabienne, BERGEN OP ZOOM

"Deskundig en snel"

woensdag 4 november 2015 om 19:16, Anoniem, OENE

"Zeer snelle service en afhandeling. Vriendelijk en behulpzaam altijd te woord gestaan. Geen moeite was teveel."

woensdag 4 november 2015 om 17:28, Mevr. Postma, SITTARD

"Het ging moeizaam, na een half jaar ben ik nu verzekerd. Alleen klanten waar de verzekering geen enkel risico loopt betalen de voorgeschotelde premie. Met overgewicht betaal ik nu 50% meer!"

woensdag 4 november 2015 om 09:12, Anoniem, UDEN

"Erg deskundige medewerkers en een hele prettige dienst. Bij vragen werd ik altijd erg snel en deskundig geholpen. Ik had dit veel eerder moeten doen."

woensdag 4 november 2015 om 08:34, Dhr. Hofstede, BERKEL EN RODENRIJS

"Correct en snel verlopen. Jammer dat de ORV van mijn man en mij niet op 1 polis kon. (dit in verband met het verschil in leeftijd en dus looptijd van de verzekering. Gevolg 2 keer afsluitkosten."

maandag 2 november 2015 om 11:42, Mevr. Ausma, HOEVELAKEN

"Eenvoudig zoeksysteem in juiste product tegen voordeligste prijs te zoeken. Snelle afhandeling van de aanvraag. Zeer tevreden over aanvraagproces en geboden snelheid. "

maandag 2 november 2015 om 11:31, Dhr. van Harselaar, EDE GLD

"Snelle duidelijke en goede afhandeling cq informatie"

vrijdag 30 oktober 2015 om 17:20, Monsewije , KERKRADE

"Voorspoedige afhandeling van de aanvraag bij zowel Independer als de verzekeringsmaatschappij."

dinsdag 27 oktober 2015 om 19:33, Anoniem, HOOGLAND

"snel, makkelijk, overzichtelijk en als je vragen hebt; even bellen!"

dinsdag 27 oktober 2015 om 12:12, Anoniem, HILVERSUM

"Fijn! "

dinsdag 27 oktober 2015 om 10:47, Anoniem, AMSTELVEEN

"Prima geadviseerd en meegedacht!"

woensdag 21 oktober 2015 om 10:22, Anoniem, WASSENAAR

"Goede duidelijke uitleg en overzicht in de kosten"

dinsdag 20 oktober 2015 om 06:25, Mevr. Degenkamp-Belt, RIDDERKERK

"Ik heb telefonisch contact gehad met een medewerker van independer. Op mijn vraag kreeg ik een duidelijk antwoord. Ook de deskundigheid waarmee mijn vraag werd beantwoord, vond ik erg prettig. "

maandag 19 oktober 2015 om 15:13, Anoniem, ALMERE

"Goed tot redelijk"

maandag 19 oktober 2015 om 10:44, Anoniem, NOORDWIJKERHOUT

"Uitstekende service en snelle dienstverlening"

vrijdag 16 oktober 2015 om 12:48, Anoniem, NOORDWIJKERHOUT

"Ik kreeg telefonisch steeds prima informatie. Maar per e-mail kreeg ik over één onderwerp drie verschillende reacties. Dat was wel jammer, want zorgde voor verwarring en kostte me dus extra tijd en energie."

vrijdag 16 oktober 2015 om 11:17, Dhr. Weis, GRONINGEN

"Goed, snel en accuraat van dienst geweest!"

donderdag 15 oktober 2015 om 21:39, Dhr. Walstra, ZAANDAM

"Ik ben heel tevreden over Independer. Je wordt door hen uitstekend op de hoogte gehouden omtrent de stand van zaken. En op een mailtje van mij werd direct en op een prettige persoonlijke manier gereageerd. Chapeau!! Uitstekende dienstverlening."

donderdag 15 oktober 2015 om 13:43, Anoniem, ZEEWOLDE

"Goed telefonisch bereikbaar, duidelijke antwoorden op vragen en praktisch dat ik zo gemakkelijk mijn verzekering kon afsluiten!"

woensdag 14 oktober 2015 om 17:35, Anoniem, UTRECHT

"goed geholpen en erg snel, en duidelijk alles geregeld"

vrijdag 9 oktober 2015 om 11:51, Anoniem, NAALDWIJK

"Vlotte afwikkeling, en continu de voortgang bijhouden via de mail. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon, die nog eens proactief handelen. Alle lof!"

woensdag 7 oktober 2015 om 13:47, Anoniem, NIJMEGEN

"Goede en snelle informatie via de site en mail. Telefonische contacten zijn prima. "

woensdag 7 oktober 2015 om 09:43, Anoniem, HEEL
Er zijn 937 reacties over overlijdensrisicoverzekering.
Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Risicoverzekering Op Maat

Eerlijke premies voor mensen met diabetes

Een unieke samenwerking met Diabetesvereniging Nederland

 

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand een overlijdensrisicoverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.