Alles over de Achmea als aandeelhouder van Independer

Wil je meer weten over waarom Achmea aandeelhouder van Independer werd? In dit overzicht vind je alle relevante achtergrondinformatie. Ook vind je antwoord op alle veelgestelde vragen.

Edmond aan het woord

Hoor wat Edmond Hilhorst, een van de oprichters van Independer, over deze stap vertelde ten tijde van de overname (december 2011).

Veelgestelde vragen

Bekijk hier of jouw vraag wordt beantwoord bij de veelgestelde vragen:

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@independer.nl.

Overzicht alle informatie

De belangrijkste informatie vind je hier:

Blijft Independer onafhankelijk?

Wil je meer weten over onze onafhankelijkheid? Bekijk dan het statuut van de Raad van Toezicht en de Objectiviteitverklaring.

Aandeel Achmea producten bij Independer

Rondom de samenwerking tussen Achmea en Independer worden vaak vraagtekens gezet. Bijvoorbeeld bij het aandeel wat Achmea heeft in het aantal verkochte verzekeringen via Independer. Daar zijn we graag open over. Want in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is het aandeel wat Achmea heeft meestal lager of gelijkwaardig aan het aandeel wat Achmea in de markt heeft. Lees de complete uitleg en bekijk hoe de verdeling van verkochte producten bij Independer is. 

Independer blijft Independer

Ruud Martens, algemeen directeur: “Independer blijft Independer. We blijven een geheel zelfstandig bedrijf, met dezelfde klantfocus en idealen.”

Edmond Hilhorst: “Wij zijn blij met deze stap en denken dat het onze visie om klanten gemoedsrust te geven dichterbij brengt. “

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.