Rechtsbijstandverzekering
Aegon

Reviews Aegon - Rechtsbijstandverzekering


Reviews: 0% beveelt Aegon aan.

Aegon scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 2 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 2 klanten ook nog een toelichting gegeven over Aegon door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Aegon een rechtsbijstandverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

2 reviews
Zeer goed
0
Goed
2
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
7,0
Prijs-kwaliteit
6,6
Duidelijkheid informatie
7,3
Klantenservice
7,1
Lees de 2 rechtsbijstandverzekering reviews van Aegon

Laatste 3 reviews rechtsbijstandverzekering van Aegon

"eerst zie dan geloven"
05 februari 2020 | A.H.M. van Rosmalen
Score:7,0
je moet eerst met de verzekering te maken hebben om te weten of deze ook goed is . Zolang je geen zaak hebt voor de verzekering is deze goed .
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"bedankt voor het meedenken"
16 november 2014 | Anoniem
Score:6,8
nadat een andere verzerkeraar het liet afweten was het voor Aegon geen probleem. De medewerker van Independer heeft ons na de 1e afwijzing gezorgd voor wel een passende verzekeraar. Bedankt hiervoor!
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 2 rechtsbijstandverzekering reviews van Aegon

Laatste nieuws rechtsbijstandverzekering

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over rechtsbijstandverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Veelvoorkomende schades met carnaval; hoe goed ben jij verzekerd?

20-02-2020

Ben jij ook zo’n carnavalvierder? Dan hopen we dat je een fantastische carnavalstijd beleeft. Bij Independer weten we dat niet iedereen ongeschonden uit het feestgewoel tevoorschijn komt. Dit zijn vier veelvoorkomende schades met carnaval. 1. De verloren jas Carnaval is het feest Lees verder

De 5 verzekeringen voor een student

04-09-2018

De huurprijs van studentenkamers is naar een recordhoogte gestegen. Voor het eerst komt het landelijk gemiddelde boven de € 400,- uit, blijkt uit recent onderzoek van Kamernet. Dit zijn niet de enige kosten waar studenten mee te maken krijgen. Wanneer Lees verder

Verzekeraar Zelf wordt nowGo

08-05-2018

Verzekeraar Zelf gaat verder als nowGo. Daarom is Zelf niet meer terug te vinden in onze vergelijking voor autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen, AVP en rechtsbijstandverzekeringen. Voor jou als klant verandert er voorlopig niet veel. Wat verandert er voor mij? Als je klant Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze rechtsbijstandverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Aegon.

Wat kun je van Aegon verwachten?

Zodra Aegon jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis op. De premie betaal je rechtstreeks aan Aegon. Met alle vragen over jouw rechtsbijstandverzekering, zoals bijvoorbeeld een schademelding of een wijziging, kun je terecht bij Aegon.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen nee ja
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Vergoeding

Als je via onze website een rechtsbijstandverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende provisie van de verzekeraar. Gemiddeld ontvangen wij € 16,00 per jaar, uitgaande van een gemiddelde polisduur van 7 jaar.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de rechtsbijstandverzekeringen van Aegon en ruim 35 andere rechtsbijstandverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Kies een rechtsbijstandverzekering die bij u past!
Rechtsbijstandverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In december 2012 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week hun verzekering op Independer: