Rechtsbijstandverzekering
De Internationale

Reviews De Internationale - Rechtsbijstand Pakket Basis


Reviews: 76% beveelt De Internationale aan.

De Internationale scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 17 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 9 klanten ook nog een toelichting gegeven over De Internationale door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij De Internationale een rechtsbijstandverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

17 reviews
Zeer goed
14
Goed
1
Matig
2
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
7,8
Prijs-kwaliteit
7,7
Duidelijkheid informatie
7,9
Klantenservice
7,7
Lees de 17 rechtsbijstandverzekering reviews van De Internationale

Laatste 3 reviews rechtsbijstandverzekering van De Internationale

"Snel afgesloten. Hopelijk nooit nodig"
20 februari 2020 | A.W. van der Lee
Score:8,0
Overstappen/afsluiten is nooit een probleem. Paar klikken en je hebt een nieuwe rechtsbijstand. Wel verrassend is de vragenlijst: of ik de komende 6 maanden iets op rechtsbijstandgebied verwacht. Heb geen glazen bol dus: Nee dat niet. Maar stel dat dat er wel iets onverwachts gebeurd? Wat dan? Ben ik dan opeens niet verzekerd? Of moet ik tzt aantonen dat ik van niets wist? Lastige discussie lijkt me. We zien wel. Een eigen bijdrage van EUR 375 lijkt wat fors. Maar dat ter info. Premie is netjes en hopelijk heb ik de verzekering nooit nodig.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
07 februari 2020 | Anoniem
Score:8,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
24 januari 2020 | M. Huizing
Score:8,7
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 17 rechtsbijstandverzekering reviews van De Internationale

Laatste nieuws rechtsbijstandverzekering

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over rechtsbijstandverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Veelvoorkomende schades met carnaval; hoe goed ben jij verzekerd?

20-02-2020

Ben jij ook zo’n carnavalvierder? Dan hopen we dat je een fantastische carnavalstijd beleeft. Bij Independer weten we dat niet iedereen ongeschonden uit het feestgewoel tevoorschijn komt. Dit zijn vier veelvoorkomende schades met carnaval. 1. De verloren jas Carnaval is het feest Lees verder

De 5 verzekeringen voor een student

04-09-2018

De huurprijs van studentenkamers is naar een recordhoogte gestegen. Voor het eerst komt het landelijk gemiddelde boven de € 400,- uit, blijkt uit recent onderzoek van Kamernet. Dit zijn niet de enige kosten waar studenten mee te maken krijgen. Wanneer Lees verder

Verzekeraar Zelf wordt nowGo

08-05-2018

Verzekeraar Zelf gaat verder als nowGo. Daarom is Zelf niet meer terug te vinden in onze vergelijking voor autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen, AVP en rechtsbijstandverzekeringen. Voor jou als klant verandert er voorlopig niet veel. Wat verandert er voor mij? Als je klant Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze rechtsbijstandverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar De Internationale.

Wat kun je van De Internationale verwachten?

Zodra De Internationale jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis op. De premie betaal je rechtstreeks aan De Internationale. Met alle vragen over jouw rechtsbijstandverzekering, zoals bijvoorbeeld een schademelding of een wijziging, kun je terecht bij De Internationale.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen nee ja
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Vergoeding

Als je via onze website een rechtsbijstandverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende provisie van de verzekeraar. Gemiddeld ontvangen wij € 16,00 per jaar, uitgaande van een gemiddelde polisduur van 7 jaar.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de rechtsbijstandverzekeringen van De Internationale en ruim 35 andere rechtsbijstandverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Kies een rechtsbijstandverzekering die bij u past!
Rechtsbijstandverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In december 2012 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week hun verzekering op Independer: