Rechtsbijstandverzekering
Verzekeruzelf.nl

Reviews Verzekeruzelf.nl - Rechtsbijstandverzekering


Reviews: 67% beveelt Verzekeruzelf.nl aan.

Verzekeruzelf.nl scoort gemiddeld een 6,8. Dit is het gemiddelde uit 6 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 6 klanten ook nog een toelichting gegeven over Verzekeruzelf.nl door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Verzekeruzelf.nl een rechtsbijstandverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

6 reviews
Zeer goed
3
Goed
2
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
1
Totaal score
6,8
Prijs-kwaliteit
6,8
Duidelijkheid informatie
6,8
Klantenservice
6,8
Lees de 6 rechtsbijstandverzekering reviews van Verzekeruzelf.nl

Laatste 3 reviews rechtsbijstandverzekering van Verzekeruzelf.nl

"Ontevreden"
18 maart 2017 | Anoniem
Score:1,1
Niet erg behulpzaam of vriendelijk, vrijwel onbereikbaar en niet wat ik ervan gehoopt of verwacht had. Na een paar dagen alweer opgezegd en er werd alsnog het hele bedrag van die maand afgetrokken. Jammer.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Snel, direct en overzichtelijk"
28 juli 2016 | Anoniem
Score:8,0
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"slechte afwikkeling"
25 juli 2016 | P. van der Torre
Score:7,5
Heb per 08-07-2016 een rechtsbijstandverzekering afgesloten en daarvoor bedankt door independer maar toen ik ging informeren bij verzekeruzelf bleek dat deze verzekering helemaal niet was geregeld. Heb ook nog geen polis ontvangen
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 6 rechtsbijstandverzekering reviews van Verzekeruzelf.nl

Laatste nieuws rechtsbijstandverzekering

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over rechtsbijstandverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Fors meer rechtsbijstandverzekeringen afgesloten in corona-tijd, maar is dat zinvol?

09-04-2020

Sinds het coronavirus het land in zijn greep heeft nemen aanvragen voor rechtsbijstandverzekeringen flink toe. Independer ziet een stijging van circa 20 procent t.o.v. februari. Er is daarbij ook toenemende belangstelling voor de modules die dekking bieden voor werk en Lees verder

Voorjaarsschoonmaak: haal de bezem door je verzekeringsmap

18-03-2020

Het is weer lente, en dus tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Vergeet daarbij ook je verzekeringsmap (of –doos, of –stapel) niet. Dit kan je soms een hoop geld besparen. Veel mensen zijn namelijk dubbel verzekerd. Zonde om dat zo te laten, Lees verder

Veelvoorkomende schades met carnaval; hoe goed ben jij verzekerd?

20-02-2020

Ben jij ook zo’n carnavalvierder? Dan hopen we dat je een fantastische carnavalstijd beleeft. Bij Independer weten we dat niet iedereen ongeschonden uit het feestgewoel tevoorschijn komt. Dit zijn vier veelvoorkomende schades met carnaval. 1. De verloren jas Carnaval is het feest Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze rechtsbijstandverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Verzekeruzelf.nl.

Wat kun je van Verzekeruzelf.nl verwachten?

Zodra Verzekeruzelf.nl jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis op. De premie betaal je rechtstreeks aan Verzekeruzelf.nl. Met alle vragen over jouw rechtsbijstandverzekering, zoals bijvoorbeeld een schademelding of een wijziging, kun je terecht bij Verzekeruzelf.nl.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen nee ja
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Vergoeding

Als je via onze website een rechtsbijstandverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende provisie van de verzekeraar. Gemiddeld ontvangen wij € 16,00 per jaar, uitgaande van een gemiddelde polisduur van 7 jaar.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de rechtsbijstandverzekeringen van Verzekeruzelf.nl en ruim 35 andere rechtsbijstandverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Kies een rechtsbijstandverzekering die bij u past!
Rechtsbijstandverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In december 2012 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week hun verzekering op Independer: