Schade melden rechtsbijstandverzekering

Wil je jouw rechtsbijstandverzekering inschakelen omdat je een conflict hebt? Dan kun je direct contact opnemen met de rechtsbijstandverzekering. Dan krijg je direct een specialist aan de telefoon die jouw verder kan helpen. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende rechtsbijstandverzekeringen en hoe je jouw schade daar snel kunt melden.

Welke rechtsbijstandverzekeraar?

Om schade te melden op jouw rechtsbijstandverzekering bel je rechtstreeks met de rechtsbijstandverlener. Zo wordt je zo snel mogelijk door de juiste mensen geholpen. Bij welke verzekeraar jouw rechtsbijstandverzekering loopt staat op het polisblad. Er zijn in Nederland maar een paar rechtsbijstandverzekeraars waar veel andere verzekeraars hun producten en diensten op het gebied van rechtsbijstand inkopen.

Hieronder vind je een overzicht van rechtsbijstandverzekeraars.

Rechtsbijstandverzekeraars

 

Nog vragen?

Als je jouw rechtsbijstandverzekering via Independer hebt afgesloten zijn wij voor verschillende verzekeraars jouw tussenpersoon. Dit kun je teruglezen op jouw polisblad. Heb je nog vragen over schade? Of kom je er niet uit met de rechtsbijstandverzekeraar? Bel ons dan gerust op 035 – 751 50 20 of stuur een mail aan info@independer.nl. We helpen je graag.

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.