Ervaringen met rechtsbijstandverzekering afsluiten via Independer

Altijd al willen weten wat andere consumenten vinden van een rechtsbijstandverzekering bij Independer? Lees hieronder alle ervaringen en meningen.

Ben je op zoek naar een rechtsbijstandverzekering, of ben je benieuwd of je huidige verzekering beter en voordeliger kan? Maak een vergelijking en sluit je rechtsbijstandverzekering af bij Independer.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Geboortedatum
Postcode
Mijn woning is
Gezins­samenstelling

Onze klanten geven ons gemiddeld een

9,2

Bekijk alle 3.948 klantbeoordelingen

2,0

"Same feedback as I usually post for the past 8 years, I find it would still be best to have it available in English "

4 dagen geleden om 10:16, Anoniem, ZAANDAM
10,0

"ik word altijd zeer blij van independer ze geven je de juiste en goede informatie wat ik wil weten"

maandag 7 juni 2021 om 10:51, Mevr. Riechelman, SCHIEDAM
10,0

"Very easy to use web page that is easily translatable to English. Straighfrward process. Would recommend."

woensdag 2 juni 2021 om 22:50, Anoniem, VOORBURG
10,0

"Het is goed duidelijk en kun je snel vergelijken wat voor rechtsbijstandverzekering bij je past.En ook zo binnen twee tellen geregeld."

donderdag 20 mei 2021 om 00:38, Anoniem, NOORDEN
10,0

"Zeer goede vergelijkingssite. Ik heb bijna al mijn verzekeringen via Independer afgesloten. Bevalt me prima."

dinsdag 18 mei 2021 om 14:06, Anoniem, ULFT
8,0

"Het vergelijken van verzekeringen is voor mij een pluspunt en verzekering is gemakkelijk af te sluiten. Ik heb nog geen mening over het afhandelen van schades, gelukkig tot nu toe niet nodig geweest."

zaterdag 15 mei 2021 om 15:13, Anoniem, SOEST
10,0

"Erg duidelijke en makkelijk om alle soorten verzekeringen af te sluiten. Alles op 1 plek, daar hou ik van."

zondag 2 mei 2021 om 17:14, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
8,0

"ik heb volgens independer een ziektekostenverzekering afgesloten en aangegeven dat ik fysio en chiropractie volledig vergoed wilde hebben in ieder geval een aantal keer. Nu kom ik erachter dat chiropractie maar 25 euro per dag vergoed wordt"

dinsdag 27 april 2021 om 12:53, Anoniem, NIJMEGEN
10,0

"Al vaker verzekeringen afgesloten via Independer. Altijd duidelijk en in begrijpbaar nederlands uitgelegd. Goede dienstverlening en soms ook goede extra gratis dekkingen!"

donderdag 25 maart 2021 om 20:42, Dhr. van der Zwaag, KRAGGENBURG
10,0

"Fast and quick ! But I would like to have the website in English as well for expats poor in Dutch."

donderdag 25 maart 2021 om 10:58, Dhr. Kodivalappil Anto, ALMERE
toon meer

Waarom Independer?

Heldere informatie

Altijd duidelijke uitleg, bij producten en advies

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit een groot aanbod

Antwoord op al je vragen

Onze experts staan dagelijks voor je klaar

Toegang tot slimme tools

Handig bij het maken van de juiste keuze

Zo werkt een review geven voor je rechtsbijstandverzekering

Wanneer je bij Independer een rechtsbijstandverzekering afsluit, kun je een review over Independer geven. Na een paar maanden ontvang je ook een mail met de vraag of je je rechtsbijstandverzekering wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je rechtsbijstandverzekeraar voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.