Ervaringen met rechtsbijstandverzekering afsluiten via Independer

Altijd al willen weten wat andere consumenten vinden van een rechtsbijstandverzekering bij Independer? Lees hieronder alle ervaringen en meningen.

Ben je op zoek naar een rechtsbijstandverzekering, of ben je benieuwd of je huidige verzekering beter en voordeliger kan? Maak een vergelijking en sluit je rechtsbijstandverzekering af bij Independer.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Geboortedatum
Postcode
Mijn woning is
Gezins­samenstelling

Onze klanten geven ons gemiddeld een

9,2

Bekijk alle 3.875 klantbeoordelingen

10,0

"Al vaker verzekeringen afgesloten via Independer. Altijd duidelijk en in begrijpbaar nederlands uitgelegd. Goede dienstverlening en soms ook goede extra gratis dekkingen!"

donderdag 25 maart 2021 om 20:42, Dhr. van der Zwaag, KRAGGENBURG
10,0

"Fast and quick ! But I would like to have the website in English as well for expats poor in Dutch."

donderdag 25 maart 2021 om 10:58, Dhr. Kodivalappil Anto, ALMERE
10,0

"Fijn om alles overzichtelijk op 1 plek te kunnen beheren. Ook het contact is steeds weer goed en snel. Het vergelijken van de verschillende opties is goed opgezet. "

vrijdag 19 maart 2021 om 11:25, Anoniem, ALMERE
10,0

"Werkt heel snel. Goede vergelijking. En inderdaad binnen 2 minuten de verzekering afgesloten "

dinsdag 30 maart 2021 om 16:04, Dhr. Spitzer, ROTTERDAM
10,0

"Jullie hadden als vergelijk site de goedkoopste verzekering in vergelijking met andere vergelijkingssites"

donderdag 25 februari 2021 om 16:05, Anoniem, ENSCHEDE
10,0

"Goede vergelijkingen en handig alle verzekeringen op één plek inzichtelijk in een eigen dashboard."

woensdag 24 februari 2021 om 12:06, Dhr. van Vulpen, ZWOLLE
10,0

"Duidelijke website, erg toegankelijk en met vragen wordt je telefonisch uitstekend geholpen. Super service"

donderdag 18 februari 2021 om 12:00, Mevr. Gerrets, ROOSENDAAL
10,0

"Ik ben verbaasd dat deze verzekering zo snel af te sluiten is. Dus deze website is zeer goed doordacht. "

dinsdag 16 februari 2021 om 16:24, Mevr. Koster, EMST
8,0

"Prima intermediair zijn jullie, zeker wat het afsluiten van nieuwe polissen betreft. Ik heb zojuist honderden euro’s bespaard."

zondag 7 februari 2021 om 15:34, Dhr. Holwerda, LELYSTAD
8,0

"+ Overzichtelijk platform - verbergen van verzekeringen die niet kunnen worden afgesloten via indepener "

woensdag 27 januari 2021 om 13:01, Dhr. Sterk, METEREN
toon meer

Waarom Independer?

Heldere informatie

Altijd duidelijke uitleg, bij producten en advies

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit een groot aanbod

Antwoord op al je vragen

Onze experts staan dagelijks voor je klaar

Toegang tot slimme tools

Handig bij het maken van de juiste keuze

Zo werkt een review geven voor je rechtsbijstandverzekering

Wanneer je bij Independer een rechtsbijstandverzekering afsluit, kun je een review over Independer geven. Na een paar maanden ontvang je ook een mail met de vraag of je je rechtsbijstandverzekering wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je rechtsbijstandverzekeraar voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.