Reviews Aegon ReisverzekeringReisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Aegon.

 


Reviews: 75% beveelt Aegon aan.

Aegon scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 1099 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 783 klanten ook nog een toelichting gegeven over Aegon door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Aegon een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 1099 reviews

Totaal score
7,8
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
7,9
klantenservice
7,9
schadeafhandeling
7,5

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

""
16 augustus 2017 | Anoniem

Prima verzekering voor de scherpste prijs

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,9
afsluitproces
9,8
prijskwaliteit
10,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Afsluiten doorlopende reisverzekering via independer"
16 augustus 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,6
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
8,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Nog geen gebruik gemaakt van de verzekering"
16 augustus 2017 | C. de Wit

Nog geen mening, want wij hebben geen gebruik gemaakt van de verzekering !!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Snelle en duidelijke hulp"
14 augustus 2017 | Anoniem

De medewerker begreep heel snel wat mijn vraag was en wist daar feilloos een oplossing voor aan te bieden. Snelle en duidelijke uitleg en vervolg.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,8
afsluitproces
10,0
prijskwaliteit
10,0
klantenservice
9,5

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Helder en gewoon goed"
11 augustus 2017 | O. Kooij


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,2
afsluitproces
8,3
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Snelle afhandeling"
28 juli 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
8,8
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Snel en correct te woord gestaan"
27 juli 2017 | C.G.J. Dorresteijn

Na aanmelding binnen paar dagen papieren in huis.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0
klantenservice
8,8

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Makkelijk, snel en voordelig"
25 juli 2017 | J.H. Stein


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"al die tijd dat ik verz. was nog niet nodig gehad i.v.m. schade"
24 juli 2017 | W.J. Kessen

Weet niet of ik goedkoop bezig ben met deze doorlopende verz.maar vind het wel makkelijk en vergeet zo niet om af te sluiten voor vakanties van het gehele gezin.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

""
24 juli 2017 | Anoniem

Nog geen mening.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
afsluitproces
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


12345678979volgende1 - 10 totaal 786


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.