Reisverzekering: lees alle reviews over Aegon.

Reisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Aegon.

 


Reviews: 76% beveelt Aegon aan.

Aegon scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 1517 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 981 klanten ook nog een toelichting gegeven over Aegon door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Aegon een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 1517 reviews

Totaal score
7,9
afsluitproces
7,9
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
8,0
schadeafhandeling
7,6

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Nog niet nodig gehad"
15 juni 2018 | P.A.J.M. Adriaans

Zie boven

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
10,0
prijskwaliteit
10,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Geen"
11 juni 2018 | Anoniem

Geen

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
prijskwaliteit
8,0
schadeafhandeling
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Goede ervaringen, snelle afhandeling"
10 juni 2018 | Anoniem

Ben zeer tevreden

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,1
prijskwaliteit
9,0
klantenservice
9,0
schadeafhandeling
9,3

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"goede en snelle aflevering"
02 juni 2018 | Anoniem

binnen een dag geregeld echt een aanrader

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
afsluitproces
10,0
prijskwaliteit
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Gebroken been"
01 juni 2018 | Anoniem

Ik heb in Marokko mijn been gebroken. Na 1 telefoonte is alles goed geregeld. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,5
prijskwaliteit
7,0
klantenservice
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Helft goedkoper !"
30 mei 2018 | E.P. Hardenberg

Mijn nieuwe (bij Independer) Reisverzekering is meer dan de helft goedkoper dan de verzekering die ik al jaren had via een assurantie tussenpersoon.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,5
afsluitproces
10,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Snelle afhandeling"
28 mei 2018 | Anoniem

Is een goedkoper product als dat ik eerder had

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Goede service, snelle afhandeling"
27 mei 2018 | Anoniem

Goede verzekering en schade' s worden snel en correct afgehandeld. Ik ben tevreden.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,8
prijskwaliteit
10,0
klantenservice
9,3
schadeafhandeling
10,0

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Goede snelle en persoonlijke Service"
26 mei 2018 | Anoniem

Ik heb via de klantenservice mijn reisverzekering geboekt. Ik werd heel vriendelijk en goed geholpen. Ik kon al mijn vragen stellen en kreeg op alles antwoord. Na mijn boeking ontving ik nog een heel vriendelijk en persoonlijk kaartje van de vrouw die mij geholpen had. Ik vind dat ik erg goed en snel ben geholpen door independer.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
afsluitproces
10,0
prijskwaliteit
10,0
klantenservice
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Fijne service, gemakkelijk en snel"
23 mei 2018 | Anoniem

Door contact op te nemen met de klantenservice wist ik direct waar ik aan toe was. De vriendelijke telefoniste wist antwoord te geven op de meest gecompliceerde vragen. Fijne service!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,4
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
8,8

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


12345678999volgende1 - 10 totaal 985


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering