Reviews Aegon ReisverzekeringReisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Aegon.

 


Reviews: 76% beveelt Aegon aan.

Aegon scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 1342 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 917 klanten ook nog een toelichting gegeven over Aegon door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Aegon een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 1342 reviews

Totaal score
7,8
afsluitproces
7,9
prijskwaliteit
7,9
klantenservice
7,9
schadeafhandeling
7,5

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Betrouwbaarheid"
15 februari 2018 | Anoniem

Ik kan Independer aanbevolen aan anderen omdat uit mijn eigen ervaring is gebleken dat ik zeer tevreden bent met de deskundige advies and steun en empathie van de medewerker.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

""
14 februari 2018 | M.P.M.W. Wijffelaars

Mijn mening is bijna alleen gebaseerd op prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb de verzekering gelukkig nog niet nodig gehad. Mijn zoon wel en zijn schade werd op zeer prettige wijze afgehandeld.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
prijskwaliteit
10,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"goede ervaring met reisverzekering via Independer"
14 februari 2018 | J.J. Rebers

ik heb helaas twee maal gebruik moeten maken van de verzekering eenmaal annuleren door ziekte (tia) en eenmaal zoek raken van een handsvat van de rollator tijdens een busreis met OAD. Beide zaken snel afgehandeld door independer

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,4
afsluitproces
8,8
prijskwaliteit
7,0
klantenservice
9,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Alles klopt"
14 februari 2018 | S. Soer Van 't Hoff

Via Independer naar Aegon gestuurd,geen gezeur maar binnen 24 uur een volledige door lopende reisverzekering afgesloten met annulering. Helemaal goed zeer tevreden

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Geen ervaring"
13 februari 2018 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,0
prijskwaliteit
6,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Aan te bevelen"
12 februari 2018 | A.E. Krijgsman

Makkelijk, snel en goede ervaringen met Independer

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"perfect geregeld"
12 februari 2018 | G.E.B. van der Hart

duidelijk, snel en accuraat. uiterst tevreden

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
afsluitproces
10,0
prijskwaliteit
10,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Goede service"
12 februari 2018 | Anoniem

Wij zijn zeer goed geholpen met de afwikkeling van de annulering van onze reis, Dit i.v.m. ziekte

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,3
prijskwaliteit
9,0
schadeafhandeling
9,5

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Overtreft de verwachtingen"
10 februari 2018 | P.G. van Zundert

Ik heb nu meer dekking voor minder geld: top!!!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Niet voor independer maar slechte ervaring met Aegon"
09 februari 2018 | S.J. van der Meer

Bij Aegon afgesloten wintersportdekking dekt geen diefstal. Je moet een agent of als agent buiten bij de skies blijven staan anders diefstal niet gedekt. Waarschijnlijk kent de Aegon de situatie bij de restaurants niet. Ik zie niemand met z'n skies binnen. Ondanks aangifte e.d. geen sucses

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
1,0
prijskwaliteit
1,0
schadeafhandeling
1,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

12345678993volgende1 - 10 totaal 921


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.