Reviews Aegon ReisverzekeringReisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Aegon.

 


Reviews: 76% beveelt Aegon aan.

Aegon scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 1210 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 866 klanten ook nog een toelichting gegeven over Aegon door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Aegon een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 1210 reviews

Totaal score
7,8
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
7,9
klantenservice
7,9
schadeafhandeling
7,5

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

""
11 december 2017 | M.S. Driesse-Koopmans

snelle en makkelijke aan melding, de verzekering nog niet nodig gehad ,dus geen idee hoe de afhandeling is als het nodig zou zijn

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
8,5
afsluitproces
10,0
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"snelle afhandeling"
10 december 2017 | C. Glas

Geen ervaring.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
8,0
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Gelukkig nog niets hoeven declareren"
08 december 2017 | Anoniem

Alsnog geen delaratie hoeven indienen

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
7,9
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Uitstekende service voor een reële prijs"
07 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
8,4
afsluitproces
8,3
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
8,8

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Prima"
05 december 2017 | K.L.J. Kuepers


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Duidelijk,snelle afhandeling"
05 december 2017 | P.R. Sluyters

Nog geen gebruik van hoeven maken

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
7,3
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
6,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Goed en gemakkelijk"
03 december 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (2)
Score
7,9
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Slechte bereikbaarheid klantenservice."
02 december 2017 | Anoniem

Het duurde 5 dagen voordat we klantenservice aan de lijn hadden om vakantie te annuleren. Gemiddelde wachttijd half uur. Antwoordapparaat belooft binnen 24 uur terug te bellen wat niet gebeurd is. Afhandeling ging uiteindelijk wel heel snel.

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
5,9
afsluitproces
7,0
prijskwaliteit
6,0
klantenservice
4,8

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Prima regeling reis- en annuleringsverzekering via Independer"
01 december 2017 | A.M. van Dijk

De informatie voor vergelijking van de verzekeringen van Independer is goed en voor mij voldoende duidelijk weergegeven. De informatie van de verzekeringsmaatschappij zelf (Aegon) vond ik wat minder. Daar heb ik over moeten bellen. Maar dat ging ook goed.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
8,0
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Ontevreden"
01 december 2017 | J.D. Brouwer

Het is bijna niet mogelijk toegang te krijgen tot mijn eigen website ik ben vaak weg de post komt alleen op papier. Het aanvragen. Bellen was onplezierig omdat ik weer naar de website werd verwezen eb dus weer papieren post zou krijgen. Toen heb ik het opgegeven

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
3,0
afsluitproces
3,0
prijskwaliteit
3,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

12345678987volgende1 - 10 totaal 870


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.