Reviews Aegon ReisverzekeringReisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Aegon.

 


Reviews: 75% beveelt Aegon aan.

Aegon scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 1154 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 820 klanten ook nog een toelichting gegeven over Aegon door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Aegon een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 1154 reviews

Totaal score
7,8
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
7,9
klantenservice
7,9
schadeafhandeling
7,5

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Heb nog geen formulier ontvangen."
18 oktober 2017 | J.J. de Kreij

Heb nog geen ervaring gehad

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,0
afsluitproces
6,0
prijskwaliteit
6,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"snelle afhandeling"
18 oktober 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,5
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"goede service"
17 oktober 2017 | C.C.P. Koch

Na thuiskomst van ongeval. Goede service en afhandeling. Waar je voor verzekerd bent werd ook uitbetaald. Geen dicussies! Wij waren er blij mee.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Makkelijk af te sluiten"
15 oktober 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


""
11 oktober 2017 | T.L.A. Lammers

zeer snel en goed

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Tevreden"
05 oktober 2017 | J. Snoek

Nog geen ervaring met het produkt

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"beoordeling"
05 oktober 2017 | F. Jellema

tot nu toe goed bevallen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,7
afsluitproces
8,8
prijskwaliteit
9,0
klantenservice
8,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


"Duidelijk en snelle afhandeling"
02 oktober 2017 | Anoniem

Ziet er goed uit, de toekomst zal leren of het inderdaad de juiste keus is geweest.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
afsluitproces
10,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Aegon reisverzekering polis.


""
02 oktober 2017 | M.G. Merza

Ik ben tevreden. Heb de verzekering eigenlijk nooit nodig gehad, maar vind het een fijn idee goed verzekerd te zijn voor als het wel nodig mocht zijn.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,3
afsluitproces
7,5
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Voldoet maar is niet top"
02 oktober 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,3
afsluitproces
7,5
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

12345678983volgende1 - 10 totaal 824


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.