Reviews ASR Verzekeringen ReisverzekeringReisverzekering


Reviews: 52% beveelt ASR Verzekeringen aan.

ASR Verzekeringen scoort gemiddeld een 7,2. Dit is het gemiddelde uit 58 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 41 klanten ook nog een toelichting gegeven over ASR Verzekeringen door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij ASR Verzekeringen een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 58 reviews

35
Zeer slecht
0
Totaal score
7,2
afsluitproces
7,4
prijskwaliteit
7,2
klantenservice
7,0

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Waardeloos."
30 mei 2017 | Anoniem

Annuleringsverzekering gaf geen aanleiding om annulering van vlucht te compenseren.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (3)
Score
2,3
afsluitproces
3,5
prijskwaliteit
1,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Snel een reisverzekering afgesloten"
24 mei 2017 | Anoniem

Super dat er een vergelijking tussen de verschillende reisverzekeringen gemaakt kan worden, zodat je uiteindelijk de beste kan kiezen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (4)
Score
7,8
afsluitproces
7,5
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de ASR Verzekeringen reisverzekering polis.


""
14 mei 2017 | Anoniem

Nog nooit gebruik gemaakt van deze verzekering (gelukkig)

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (6)
Score
7,0
afsluitproces
7,0
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Nog geen schade gehad gelukkig"
08 mei 2017 | Anoniem

We hebben de reisverzekering gelukkig nog niet hoeven gebruiken

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (5)
Score
7,5
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"zo doorgaan"
03 mei 2017 | A.J. Moerland


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (4)
Score
7,9
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"nog geen gebruik gemaakt van de verzekering"
15 april 2017 | R. Flens

Gelukkig nog geen gebruik gemaakt van de verzekering

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
7,0
afsluitproces
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"asr is een fijn bedrijf en heeft kwaliteit in dienst."
02 april 2017 | A. Voogd


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,9
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
7,8

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Ondeskundiige juffrouw.. Kan niet kort samenvatten."
31 maart 2017 | Anoniem

Duurt veel te lang voordat je bij de detreffende persoon bent. Wilde aanpassing reisverzekering. Kwam niet in het rijtje voor. Eerst uitleg gegeven, toen doorverbonden. Kreeg juffrouw aan de lijn die moest zorgen voor daadwerkelijke wijziging.. Ik was minuten lang in gesprek met haar en dat alleen om de dekking van wereld naar Europa te zetten. Eerdere toezeggingen waren niet nagekomen. Vandaar mijn negatieve beoordeling. Geen vakkundig personeel. Luister het bandje maar een af. Prutswerk en geen aanbeveling waard.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
3,8
afsluitproces
2,0
prijskwaliteit
6,0
klantenservice
3,3

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

""
17 maart 2017 | H. Kunst

Geen klachten. Ik vind ASR een prima verzekerings maatschappij,waarbij ik eenmaal een annulering heb moeten claimen en wat toen prima en snel is afgewerkt!

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"goede service duidelijk"
04 maart 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,3
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

12345volgende1 - 10 totaal 41


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.