Reisverzekering: lees alle reviews over Centraal Beheer.

Reisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Centraal Beheer.

 


Reviews: 85% beveelt Centraal Beheer aan.

Centraal Beheer scoort gemiddeld een 8,3. Dit is het gemiddelde uit 282 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 130 klanten ook nog een toelichting gegeven over Centraal Beheer door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Centraal Beheer een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.


Toon alle 282 reviews

Totaal score
8,3
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
8,2
klantenservice
8,6
schadeafhandeling
8,0

sorteer op: datum ▼ | score

"Goede verzekering"
21 juni 2019 | Willem

De prijs is goed, ik heb echter geen schade gehad dus over een afwikkeling kan ik weinig zeggen. ik hoop echter niet dat er schade ontstaat.

Score
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Kan geen revieew schrijven"
06 juni 2019 | J.H. van Rems

Ik kan geen review schrijven geen ervaring

Score
7,0
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Goed hulpmiddel"
23 mei 2019 | B. Akdikan

Handig hulpmiddel om verschillende verzekeringen te vergelijken en uiteindelijk een keuze te maken.

Score
8,3
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Centraal Beheer reisverzekering polis.


"Informatie en afsluiten"
19 mei 2019 | R. Menges

Snelle en duidelijke info. Zaken snel geregeld.

Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Centraal Beheer reisverzekering polis.


"Prima service"
19 mei 2019 | Anoniem

Via independer passende doorlopende reisverzekering afgesloten De site biedt goede vergelijking tussen aanbieders.

Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Centraal Beheer reisverzekering polis.


"Late reactie van Centraal Beheer"
16 mei 2019 | Anoniem

Reis- & annuleringsverzekering proberen af te sluiten bij Centraal Beheer maar geen reactie ontvangen over acceptatie. Dus maar iets anders geregeld en aanvraag ingetrokken.

Score
5,5
afsluitproces
6,0
prijskwaliteit
5,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Centraal Beheer reisverzekering polis.


"Snel, overzichtelijk, duidelijk"
14 mei 2019 | Maaike

Ik heb meerdere verzekeringen afgesloten via Independer. Nog nooit teleurgesteld. Elke stap is duidelijk en eerlijk.

Score
8,5
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Centraal Beheer reisverzekering polis.


"Zeer prettig geholpen!"
06 mei 2019 | Ruben tH

Ik kan dit product aanbevelen omdat ik zeer snel en prettig geholpen ben. Deal was snel gesloten en dankzij Independer heb ik een verzekering die het beste aansluit bij mijn wensen voor het beste bedrag.

Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Centraal Beheer reisverzekering polis.


"Nvt"
01 mei 2019 | M. Wouters

Heb geen ervaring!

Score
10,0
prijskwaliteit
10,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Snel deskundig en vriendelijk geholpen."
30 april 2019 | C.A.E. van der Sommen

Het probleem werd duidelijk herkend en er is een prima oplossing voorgesteld

Score
8,3
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Centraal Beheer reisverzekering polis.


12345678913volgende1 - 10 totaal 130


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering