alarmcentrale

Wat is het noodnummer van de alarmcentrale van De Goudse?

Is er iets ernstigs aan de hand tijdens jouw vakantie? Bel dan het noodnummer van de alarmcentrale van je reisverzekering. Hier werken professionele hulpverleners die jou goed kunnen bijstaan in allerlei situaties.

De alarmcentrale van De Goudse reisverzekering kun je bereiken op telefoonnummer +31 20 59 29 281.

Wanneer bel je de alarmcentrale van De Goudse?

Je kunt de alarmcentrale van De Goudse om verschillende redenen bellen. Bijvoorbeeld als je gewond bent geraakt bij een ongeval. Of als je door plotselinge ziekte of een sterfgeval in de familie je naar huis wilt. Naast noodsituaties kun je ook bij de alarmcentrale terecht voor hulp en advies. Ze helpen je bijvoorbeeld bij het vinden van een betrouwbare arts, of adviseren naar welk ziekenhuis je het beste kunt gaan in het buitenland. Ze helpen ook bij het blokkeren van een verloren bankpas. Neem altijd contact op met de alarmcentrale van de reisverzekeraar voordat je kosten maakt die onder je reisverzekering vallen. Doe je dat namelijk niet, dan worden de kosten niet altijd vergoed.

Wat doet de alarmcentrale van De Goudse precies?

De medewerkers van de alarmcentrale hebben een wereldwijd netwerk van hulpverleners en professionals. Dit zijn artsen, bergers, vervangende chauffeurs en contactpersonen. De medewerkers van de alarmcentrale regelen de hulpverlening. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Contact met hulpverlening ter plaatse.
  • Regelen van een ziekenhuisopname.
  • Contact met de familie in Nederland.
  • Betalen van de ziekenhuisrekening.
  • Regelen van terugvlucht/vervoer bij het voortijdig afbreken van je vakantie.
  • Hulp bij een opsporings- en/of reddingsactie.