Reviews Delta Lloyd ReisverzekeringReisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Delta Lloyd.

 


Reviews: 72% beveelt Delta Lloyd aan.

Delta Lloyd scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 2709 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1886 klanten ook nog een toelichting gegeven over Delta Lloyd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Delta Lloyd een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 2709 reviews

1502
982
144
68
Totaal score
7,7
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
7,8
klantenservice
7,7
schadeafhandeling
7,3

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

""
18 oktober 2017 | Anoniem

We waren met vakantie. In verband met plotselinge ziekte en overlijden van mijn vader in het buitenland werd ik door de arts geadviseerd om onze terugreis naar Nederland te annuleren, aangezien mijn vader het einde van de maand maart niet zou halen. We moesten 2 maart terug naar Nederland, mijn vader is op 24 maart overleden. De begrafenis was op 1 april. Delta LLoyd was niet bereid om de nieuwe tickets die mijn man en ik hadden gekocht te vergoeden. Ik heb daarom gelijk de reisverzekering opgezegd. Je hebt al dubbele kosten, naast het groot verdriet, aangezien je hier niet op voorbereid was. Delta Lloyd verdient van Radar een koude douche.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,4
afsluitproces
6,8
prijskwaliteit
6,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"uiteindelijk goed afgehandeld."
18 oktober 2017 | Anoniem

schadeformulier pas laat beschikbaar. Was niet te downloaden.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,2
afsluitproces
6,5
prijskwaliteit
7,0
schadeafhandeling
8,0

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Goede service, uitbetaling op dagwaarde ipv marktwaarde"
09 oktober 2017 | T. van der Weide

Een reisverzekering die uitbetaalt op dagwaarde heb ik niks aan dus ga de verzekering ook opzeggen nu. Als ik een vervangend product wil kopen dien ik marktwaarde te betalen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
5,1
afsluitproces
5,8
prijskwaliteit
1,0
klantenservice
7,5
schadeafhandeling
6,0

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Snelle afhandeling"
06 oktober 2017 | E. Schipper

Reisschade gemeld, binnen een paar dagen uitbetaald. Erg tevreden mee.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,3
afsluitproces
7,0
prijskwaliteit
8,0
schadeafhandeling
7,0

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"prima verzekering"
06 oktober 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,8
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Voortreffelijk"
06 oktober 2017 | Costello


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,2
afsluitproces
9,8
prijskwaliteit
9,0
klantenservice
8,3
schadeafhandeling
9,5

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"so far so good"
02 oktober 2017 | I.van Gestel

Ik heb een reisverzekering afgesloten maar nog niet nodig gehad. Of ik tevreden ben over de reisverzekering weet ik dus nog niet

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,9
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd reisverzekering polis.


"De beste verzekering, goede service"
30 september 2017 | A.L. Imanuel

Voor mij is verzekering de goedkoopste. Vriendelijke medewerkers, je wodt snel geholpen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,8
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"gemak dient de mens"
30 september 2017 | Ad van de Graft


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,3
afsluitproces
9,5
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Goede reisverzekering"
30 september 2017 | Hans

De doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd is zonder meer goed. De afhandeling van een schade wordt zeer snel geregeld en wordt goed gecommuniceerd. Prima contact met medewerker van Independer en deze beschikte over goed inlevingsvermogen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

123456789191volgende1 - 10 totaal 1905


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.