Reviews Delta Lloyd ReisverzekeringReisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Delta Lloyd.

 


Reviews: 72% beveelt Delta Lloyd aan.

Delta Lloyd scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 2670 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1856 klanten ook nog een toelichting gegeven over Delta Lloyd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Delta Lloyd een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 2670 reviews

1478
972
141
66
Totaal score
7,7
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
7,8
klantenservice
7,7
schadeafhandeling
7,3

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Snelle afhandeling"
17 augustus 2017 | Loes

Nu al enkele jaren verzekerd bij delta loyd, helaas ook 2 x gebruik moeten maken van de verzekering. Beide keren zonder problemen afgehandeld. Duideljke service en advies.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,4
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
8,7

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Geen Gebruik"
14 augustus 2017 | W.J.F. Rijmer

Heb (gelukkig) geen gebruik hoeven maken van de verzekering

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,0
afsluitproces
7,0
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Geen toelichting ontvangen"
09 augustus 2017 | J.M. Beeloo - Steringa

Ik heb niet het idee dat er gekeken wordt naar de specifieke schade. Het lijkt erop dat er een bedrag wordt opgebouwd door het maandelijks betalen van de premie en dat op basis daarvan een bedrag uitgekeerd kan worden. Ik heb geen mail ontvangen met een toelichting waarom ik welke uitkering krijg. Bijzonder onprofessioneel.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
4,1
afsluitproces
5,3
prijskwaliteit
2,0
schadeafhandeling
5,0

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"UItstekende doorlopende reisverzekering"
31 juli 2017 | A. van der Linden

Ik heb 1 keer gebruik moeten/mogen maken van deze verzekering bij overlijden van een 1e graads familielid terwijl ik in het buitenland was. De service bereidheid en het zoeken naar een oplossing was buitengewoon bevredigend en naar 100% tevredenheid. Alle lof voor de ze maatschappij.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,2
afsluitproces
9,3
prijskwaliteit
9,0
klantenservice
9,3

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Trage afhandeling"
26 juli 2017 | Anoniem

Eind mei een schadeclaim voor een kapotte kinderwagen ingediend, eind juli pas uitsluitsel over de afhandeling van de schade. Deze vertraging werd opgelopen door het continue heen en weer gecommuniceer tussen Independer en de verzekering: ik had het veel liever direct afgehandeld met de verzekering. Je zult maar een baby hebben en twee maanden zonder kinderwagen zitten. Echt heel fijn.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
5,1
afsluitproces
5,3
schadeafhandeling
4,8

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Goede afhandeling van schade (medische hulp buitenland)"
25 juli 2017 | Anoniem

Tijdens mijn vakantie ben ik in het ziekenhuis beland. Delta Lloyd heeft mij d.m.v. SOS International goed geholpen, door mij aan een goed ziekenhuis te helpen en alles financieel direct in orde te maken. Er is tijdens het ziekenhuis frequent contact geweest en zij hebben veel voor mij geregeld. Daarnaast was er ook veel begrip voor mijn situatie bij mijn case medewerker en heeft zij zich echt goed voor mij ingezet (toen bijvoorbeeld de arts een dag niet langs was geweest hebben zij contact opgenomen met het ziekenhuis) Wel heeft later een andere medewerker (i.v.m. vakantie vast contactpersoon) mijn dossier overgenomen met wie de communicatie rondom de terugreis zeer stroef verliep. Medewerker is op een gegeven boos uitgevallen via de telefoon en beëindigde de verbinding toen ik niet akkoord ging met een latere terugreis. Uiteindelijk is alles toch netjes geregeld en is de schade goed afgehandeld. Ook de resterende rekeningen zijn telefonisch snel en correct afgehandeld.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
9,0
klantenservice
8,5
schadeafhandeling
8,5

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Goede service en snelle afhandeling"
25 juli 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,1
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
8,0
schadeafhandeling
8,5

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Geen commentaar"
23 juli 2017 | Anoniem

Heb al jaren geen contact, geen beroep hoeven te doen op de verzekering

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"klantvriendelijk, snelle afhandeling bij claims"
22 juli 2017 | M.C. Calis

Heb twee maal aanspraak moeten maken sinds ik bij hen verzekerd ben, koffer i.v.m. met overstroming en annulering wegens ziektegeval in de familie. Ik werd beide keren, netjes, snel en efficient geholpen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,5
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Een prima verzekering"
21 juli 2017 | H.C. de Bruijn

Een prima verzekering met vertrouwen aan beide kanten.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,9
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

123456789188volgende1 - 10 totaal 1873


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.