Reviews Delta Lloyd ReisverzekeringReisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Delta Lloyd.

 


Reviews: 72% beveelt Delta Lloyd aan.

Delta Lloyd scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 2753 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1917 klanten ook nog een toelichting gegeven over Delta Lloyd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Delta Lloyd een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 2753 reviews

1528
994
149
68
Totaal score
7,7
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
7,8
klantenservice
7,7
schadeafhandeling
7,3

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"efficient en correct"
12 december 2017 | C.H. de Koe

gelukkig zijn er nog goede verzekeringen

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,6
afsluitproces
10,0
klantenservice
9,3
schadeafhandeling
9,5

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"perfect goed dekkende reisverzekering"
08 december 2017 | Anoniem

Al jaren hier verzekerd. Nooit problemen gehad. Zeer snelle afhandeling .

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,6
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
10,0
klantenservice
9,3
schadeafhandeling
10,0

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Geweldige site"
06 december 2017 | A.L.M. Gerards

Via independer een doorlopende reisverzekering afgesloten. Zo ontzettend gemakkelijk en een super prijs-kwaliteit verhouding ! Ook de reisverzekering zelf is een echte aanrader !

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,4
afsluitproces
9,5
prijskwaliteit
9,0
klantenservice
9,8

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"redelijke prijs voor een noodzakelijke verzekering"
30 november 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,9
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"2 jaar geen contact meer gehad"
30 november 2017 | Anoniem

Heb geen rede om te veranderen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Slordigheid"
29 november 2017 | Anoniem

Door het niet doorgeven van een brief van Delta Londen kwam ik behoorlijk in de problemen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
1,0
afsluitproces
1,0
prijskwaliteit
1,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Erg goede afhandeling."
29 november 2017 | A.L. Flikkenschild

Erg nette afhandeling. Vrijwel alles vergoed verkregen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
10,0
klantenservice
7,8
schadeafhandeling
8,8

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"duidelijk, snel, overzichtelijk"
27 november 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
afsluitproces
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Eerlijke beoordeling schade, snelle afhandeling"
26 november 2017 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
7,0
klantenservice
9,0
schadeafhandeling
9,3

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Een eerlijke zinloze verzekering."
25 november 2017 | Anoniem

Vele jaren geleden een reisverzekering afgesloten. Al die jaren gelukkig niet nodig gehad. Verlies nu een zonnebril. Uitkering nihil. Helemaal volgens de regels. Geweldig zinloos product!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
5,5
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
1,0
klantenservice
7,0
schadeafhandeling
6,0

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

123456789194volgende1 - 10 totaal 1934


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.