Reisverzekering: lees alle reviews over Delta Lloyd.

Reisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Delta Lloyd.

 


Reviews: 72% beveelt Delta Lloyd aan.

Delta Lloyd scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 2872 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1965 klanten ook nog een toelichting gegeven over Delta Lloyd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Delta Lloyd een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 2872 reviews

1602
1034
151
70
Totaal score
7,7
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
7,8
klantenservice
7,7
schadeafhandeling
7,3

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Een ëchte service organisatie."
13 juni 2018 | Anoniem

Je wordt voldoende snel te woord gestaan, de service is prima, de deskundigheid is prima, de klantvriendelijkheid ook. En Independer houdt je gegevens en de daaraan gekoppelde mogelijkheden up to date.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Geen review"
06 juni 2018 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

""
31 mei 2018 | M.W. Fosbrook- Peters

Wij moesten ons hotel in Scheveningen afzeggen, omdat het erg slecht ging met onze oma in Engeland, het betaalde bedrag was niet vergoedbaar. Heb ik de verzekering ingelicht, en kreeg het hele bedrag retour, supersnelle service!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
prijskwaliteit
10,0
schadeafhandeling
10,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Delta Loyd top.binnen 2 dagen had ik het schade bedrag op mijn rekenin"
16 mei 2018 | J.C. Staats

Na beoordeling is mijn schade keurig afgehandeld

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,5
prijskwaliteit
7,0
klantenservice
5,8
schadeafhandeling
6,8

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"goedkoop maar stroperige communicatie"
09 mei 2018 | R.P. Vader

inschrijven gaat makkelijk via een duidelijke webinterface. Daarna is het onduidelijk wie er nou verantwoordelijk is voor de verzekering (independer of verzekeringsmaatschappij) Schade afhandeling is niet online maar via email. Vrij onduidelijk met veel onduidelijke emailtjes. Uiteindelijk wel redelijk snel uitgekeerd

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,8
prijskwaliteit
7,0
klantenservice
7,7
schadeafhandeling
5,8

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Onjuiste aanpassing zonder toestemming"
02 mei 2018 | R.M. Kuiper

Mijn man heeft op vakantie gebeld om onze polissen samen te voegen. Helaas is nu in plaats van gezinsdekking opgegeven dat ik alleenstaande met kind bent. Ook is het niet correct dat een aanpassing plaatsvindt zonder mijn toestemming. Een email waarin wordt verzocht akkoord te geven voor de wijziging had dit kunnen oplossen.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
4,0
prijskwaliteit
4,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

""
01 mei 2018 | Anoniem

n.v.t.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"hele maal top geen schades gehad"
30 april 2018 | F.J. Geertsema


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
prijskwaliteit
10,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Snelle behandeling. Premie aan de hoge kant."
30 april 2018 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,0
prijskwaliteit
6,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Zeer goede service"
30 april 2018 | J.M. Kölker

Bij een gebroken arm in de USA werd alles zeer snel afgehandeld

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

123456789199volgende1 - 10 totaal 1982


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering