Reviews Delta Lloyd ReisverzekeringReisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Delta Lloyd.

 


Reviews: 72% beveelt Delta Lloyd aan.

Delta Lloyd scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 2792 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1933 klanten ook nog een toelichting gegeven over Delta Lloyd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Delta Lloyd een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 2792 reviews

1553
1008
149
68
Totaal score
7,7
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
7,8
klantenservice
7,7
schadeafhandeling
7,3

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Nee"
15 februari 2018 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,9
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
8,3
schadeafhandeling
7,5

Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.

"Snel en duidelijk afsluiten van een verzekering"
14 februari 2018 | Anoniem

Tot nu toe erg tevreden over Independer. Helaas werden mijn stukken naar de verkeerde verzekeringsmaatschappij toegestuurd. Een foutje kan gebeuren. Ondanks dit, alsnog tevreden over de afsluiting.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,5
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd reisverzekering polis.


"Nee"
11 februari 2018 | P. van Kooperen


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,0
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"zeer deskundig en betrokken medewerkers"
10 februari 2018 | J.W. Hitpass

Contacten via medewerkers per telefoon c.q. mail zijn zeer goed o.b.v. behulpzaamheid, advies en deskundigheid

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,5
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Heroverweging kostenvergoeding verblijf hotel."
08 februari 2018 | Anoniem

Graag zou ik met Independer willen overleggen wat er evt, nog te doen valt, omdat ik vind dat mijn claim onterecht is afgewezen

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,0
prijskwaliteit
6,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Eenvoud en accuraat"
01 februari 2018 | Anoniem

Snelle en eerlijke keuze met behulp van de vriendelijke en deskundige helpdesk.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,9
afsluitproces
9,8
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
8,8

Deze review is geschreven na ontvangst van de Delta Lloyd reisverzekering polis.


"Kon beter"
31 januari 2018 | F.N. Walta

Het heeft maanden geduurd voordat de schade geregeld was.I.Na de eerste aanvrage/melding waren alle toegezonden stukken zoek.Dat was voor mij onbegrijpelijk en had ik nooit verwacht.Uiteindelijk is alles gelukkig goedgekomen en de schade vergoed.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
6,9
prijskwaliteit
7,0
schadeafhandeling
6,8

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Ervaring"
31 januari 2018 | M.F.J. Verhoeven

Ik heb geen ervaring op het gebied van hulp. heb nooit een beroep op jullie hoeven doen.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Goede informatie en goede service"
30 januari 2018 | Anoniem

Je krijgt helder de keuzemogelijkheden op een rijtje en nog korting ook!!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
9,0
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Gelukkig nog geen ervaring"
25 januari 2018 | D. Baas

Ik heb gelukkig nog geen ervaring met de verzekering.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

123456789195volgende1 - 10 totaal 1950


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.