Reisverzekering
Ditzo

Ditzo is een moderne verzekeraar. Je kunt niet alleen telefonisch bij ze terecht voor je autoverzekering, maar ze helpen je ook via je persoonlijke account, e-mail, Whatsapp en social media.

Ditzo is een internetverzekeraar en behoort tot ASR Nederland. In 2007 startte het bedrijf met de online verkoop van autoverzekeringen, inmiddels biedt Ditzo allerlei soorten consumentenverzekeringen aan.

Wil je meer informatie over de reisverzekering van Ditzo? Hieronder vind je handige informatie over Ditzo die we voor jou verzameld hebben.

Reviews Ditzo - Doorlopende Reisverzekering


Reviews: 0% beveelt Ditzo aan.

Ditzo scoort gemiddeld een 6,9. Dit is het gemiddelde uit 1 beoordelingen van Ditzo klanten. Daarvan hebben 1 klanten ook nog een toelichting gegeven over Ditzo door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Ditzo

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Ditzo een reisverzekering hebben afgesloten.

1 reviews
Zeer goed
0
Goed
0
Matig
0
Slecht
1
Zeer slecht
0
Totaal score
6,9
Afsluitproces
7,0
Prijs-kwaliteit
7,0
Klantenservice
6,8
Lees de 1 reisverzekering reviews van Ditzo

Laatste 3 reviews reisverzekering van Ditzo

"DITZO - duidelijke voorwaarden? Ho maar !!"
25 juli 2013 | Anoniem
Score:3,9
Let op het eigen risico. Stel je bent op vakantie en: Dag 1 verlies je een bril (waarde €100) Dag 2 wordt je tas gestolen (waarde € 90) Dag 3 ga je naar huis en wordt je koffer beschadigd (waarde € 95) Vergoeding : Dag 1 € 100 minus eigen risico € 100 = niets Dag 2 € 90 minus - opnieuw eigen risico € 100 = niets Dag 3 € 95 minus - opnieuw eigen risico € 100 = niets. Dus één vakantie met schade en 3 maal eigen risico in rekening brengen. DAT IS DITZO dus met z'n statement "wij zijn redelijk en billijk". NIET DUS. Laat je niet voor de gek houden. Wel premie betalen maar mooi nauwelijks beroep kunnen doen op de verzekering. Dat is makkelijk verdient door DITZO. Hoezo het klant belang voorop.
Lees de 1 reisverzekering reviews van Ditzo

Laatste nieuws reisverzekering

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over reisverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Vrijblijvend off-piste skiën moeilijk te verzekeren

28-01-2020

Off-piste skiën wordt elk jaar populairder. Maar reisverzekeringen vergoeden de kosten van ongevallen bij off-piste skiën vaak niet. Zelfs niet als je een aanvullende wintersportdekking hebt. Dit omdat off-piste skiërs en snowboarders grotere risico’s op valpartijen lopen dan mensen die Lees verder

Zo valt je zomerfestival niet in het water: 6 tips

15-08-2019

Het festivalseizoen draait in de zomermaanden op volle toeren. Toch geeft dat geen garantie voor mooi weer. Wat het weer ook gaat doen, schade ligt altijd op de loer. Of je je telefoon nu ziet verdrinken in een modderpoel, of Lees verder

Elektrische step huren op vakantie? Check of je wel verzekerd bent

14-08-2019

Het lijkt steeds normaler te worden in de Europese steden: met een elektrische step je vakantiebestemming verkennen. Automatisch rol je langs de Eiffeltoren, de Spaanse costa en in Stockholm ‘step’ je snel van het ene naar het andere museum. Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle verzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze verzekeraar hebben wij geen samenwerking. Kies je voor Ditzo, neem dan zelf contact met hen op om de verzekering af te sluiten.

Wat kun je van Ditzo verwachten?

Je sluit je verzekering rechtstreeks af bij Ditzo. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen nee ja
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Reisverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de reisverzekeringen van Ditzo en 60 andere reisverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking.
Reisverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering