Reisverzekering
HEMA

Bij verzekeringen denk je misschien niet direct aan HEMA. Toch verkopen zij deze al meer dan tien jaar. HEMA biedt veel verschillende soorten verzekeringen aan, en vanaf nu ook bij Independer. Voor spoedeisende hulp bij schade kun je hen rechtstreeks bellen. Heb je andere vragen, of wil je iets wijzigen? Dan regel je dat gemakkelijk en snel online.

HEMA Verzekeringen is onderdeel van HEMA Financial Services. De meeste verzekeringen brengen zij samen met Achmea op de markt. Voor zorgverzekeringen werken zij samen met Menzis. Bij HEMA houden ze van duidelijkheid. Zij hebben hun polissen en voorwaarden daarom in begrijpelijke taal geschreven. En daar zijn we blij mee bij Independer.

Wil je meer informatie over de reisverzekering van HEMA? Hieronder vind je handige informatie over HEMA die we voor jou verzameld hebben.

Reviews HEMA - Doorlopende reisverzekering


Reviews: 100% beveelt HEMA aan.

HEMA scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde uit 1 beoordelingen van HEMA klanten. Daarvan hebben 1 klanten ook nog een toelichting gegeven over HEMA door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten HEMA

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij HEMA een reisverzekering hebben afgesloten.

1 reviews
Zeer goed
0
Goed
1
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteit
8,0
Lees de 1 reisverzekering reviews van HEMA

Laatste 3 reviews reisverzekering van HEMA

"Alles te regelen via internet, snelle afhandeling"
11 september 2018 | Desirée
Score:7,9
Het gemak van het afsluiten en de prijs (eerste jaar de helft van de al lage premie) was voor mij een reden om een dag voor vertrek nog een reisverzekering bij de Hema af te sluiten. Erg last minute dus. Dat er een eigen risico van 100,- van toepassing was, kwam ik pas achter toen ik daadwerkelijk schade (rugtas gestolen in de trein) had opgegeven. Voor zover ik me kan herinneren stond dit niet op de website bij het afsluiten vermeld. Wel een verklaring voor de erg lage premie. Het afhandelen van mijn schadegeval ging uiterst vlot (via de website). Goede communicatie en snelle uitbetaling: de vergoeding stond binnen een paar dagen op mijn rekening. Lees overigens wel eerst goed de voorwaarden of deze verzekering de juiste dekking heeft. Dure fotoapparatuur e.d. wordt bijv. niet vergoed. Voor mijn geen issue, want dat neem ik niet mee op reis,
Lees de 1 reisverzekering reviews van HEMA

Laatste nieuws reisverzekering

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over reisverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Vrijblijvend off-piste skiën moeilijk te verzekeren

28-01-2020

Off-piste skiën wordt elk jaar populairder. Maar reisverzekeringen vergoeden de kosten van ongevallen bij off-piste skiën vaak niet. Zelfs niet als je een aanvullende wintersportdekking hebt. Dit omdat off-piste skiërs en snowboarders grotere risico’s op valpartijen lopen dan mensen die Lees verder

Zo valt je zomerfestival niet in het water: 6 tips

15-08-2019

Het festivalseizoen draait in de zomermaanden op volle toeren. Toch geeft dat geen garantie voor mooi weer. Wat het weer ook gaat doen, schade ligt altijd op de loer. Of je je telefoon nu ziet verdrinken in een modderpoel, of Lees verder

Elektrische step huren op vakantie? Check of je wel verzekerd bent

14-08-2019

Het lijkt steeds normaler te worden in de Europese steden: met een elektrische step je vakantiebestemming verkennen. Automatisch rol je langs de Eiffeltoren, de Spaanse costa en in Stockholm ‘step’ je snel van het ene naar het andere museum. Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle verzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze verzekeraar hebben wij geen samenwerking. Kies je voor HEMA, neem dan zelf contact met hen op om de verzekering af te sluiten.

Wat kun je van HEMA verwachten?

Je sluit je verzekering rechtstreeks af bij HEMA. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen nee ja
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Reisverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de reisverzekeringen van HEMA en 60 andere reisverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking.
Reisverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering