Reisverzekering
OHRA

’Direct geregeld’ is de bekende slogan van OHRA. Ook via Independer sluit je je autoverzekering snel en gemakkelijk af. Jij vult je gegevens in en wij zorgen dat jouw gegevens worden verwerkt door OHRA.

OHRA werd in 1925 opgericht en behoort tot de Delta Lloyd Groep. OHRA heeft bijna 800.000 verzekerden. De medewerkers van OHRA doen er alles aan om het afsluiten en beheren van verzekeringen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook zijn zij zelf consumenten en voeren daarom sinds 2007 campagne met de slogan ‘Van de mensen van OHRA’.

Wil je meer informatie over de reisverzekering van OHRA? Hieronder vind je handige informatie over OHRA die we voor jou verzameld hebben.

Reviews


Reviews: 100% beveelt OHRA aan.

OHRA scoort gemiddeld een 8,3. Dit is het gemiddelde uit 2 beoordelingen van OHRA klanten. Daarvan hebben 2 klanten ook nog een toelichting gegeven over OHRA door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten OHRA

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij OHRA een reisverzekering hebben afgesloten.

2 reviews
Zeer goed
2
Goed
0
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
8,3
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteit
8,5
Klantenservice
8,4
Lees de 2 reisverzekering reviews van OHRA

Laatste 3 reviews reisverzekering van OHRA

"goede en snelle afhandeling"
12 april 2013 | i
Score:8,4
"snelle schadeafhandeling, zeer coulant"
09 januari 2013 | Anoniem
Score:9,1
Wij hebben in 12 jaar tijd twee keer onze reis moeten afbreken. De eerste keer moest ik worden gerepatrieerd met een gipsvlucht. Alles is toen correct, soepel en snel geregeld. Ook mijn partner die niks mankeerde mocht mee terugvliegen! Er zijn toen kosten noch moeite gespaard. De tweede keer was vorige maand. Wij moesten onze vakantie in Indonesie afbreken wegens een op sterven liggend familielid. Wij hebben zelf alles geregeld zonder overleg vooraf met OHRA (zagen te laat in de polisvoorwaarden dat wij eerst toestemming moesten vragen). De kosten van de tickets voor de terugreis zijn desondanks direct aan ons overgemaakt. Daarom niets dan lof voor de snelle en coulante schadeafhandeling van deze verzekeraar.
Lees de 2 reisverzekering reviews van OHRA

Laatste nieuws reisverzekering

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over reisverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Vrijblijvend off-piste skiën moeilijk te verzekeren

28-01-2020

Off-piste skiën wordt elk jaar populairder. Maar reisverzekeringen vergoeden de kosten van ongevallen bij off-piste skiën vaak niet. Zelfs niet als je een aanvullende wintersportdekking hebt. Dit omdat off-piste skiërs en snowboarders grotere risico’s op valpartijen lopen dan mensen die Lees verder

Zo valt je zomerfestival niet in het water: 6 tips

15-08-2019

Het festivalseizoen draait in de zomermaanden op volle toeren. Toch geeft dat geen garantie voor mooi weer. Wat het weer ook gaat doen, schade ligt altijd op de loer. Of je je telefoon nu ziet verdrinken in een modderpoel, of Lees verder

Elektrische step huren op vakantie? Check of je wel verzekerd bent

14-08-2019

Het lijkt steeds normaler te worden in de Europese steden: met een elektrische step je vakantiebestemming verkennen. Automatisch rol je langs de Eiffeltoren, de Spaanse costa en in Stockholm ‘step’ je snel van het ene naar het andere museum. Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle verzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze verzekeraar hebben wij geen samenwerking. Kies je voor OHRA, neem dan zelf contact met hen op om de verzekering af te sluiten.

Wat kun je van OHRA verwachten?

Je sluit je verzekering rechtstreeks af bij OHRA. Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen nee ja
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Reisverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de reisverzekeringen van OHRA en 60 andere reisverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking.
Reisverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering