Reviews Premio Verzekeringen ReisverzekeringReisverzekering


Reviews: 64% beveelt Premio Verzekeringen aan.

Premio Verzekeringen scoort gemiddeld een 6,9. Dit is het gemiddelde uit 50 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 26 klanten ook nog een toelichting gegeven over Premio Verzekeringen door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Premio Verzekeringen een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 50 reviews

Totaal score
6,9
afsluitproces
7,5
prijskwaliteit
7,8
klantenservice
6,3
schadeafhandeling
6,1

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

""
02 september 2013 | Anoniem

Kwaliteit en service komen pas tot uitdrukking als er een schade is. Dan moet de verzekeraar laten zien wat hij waard is

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,0
afsluitproces
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Geen polis overzicht"
20 mei 2013 | M.M.

Wij hebben een doorlopende reisverzekering bij Premio afgesloten, hier hebben we een mailtje over gekregen en daarna niets meer vernomen. De polis zou worden opgestuurd maar we hebben tot nu toe nog steeds niets ontvangen na bijna een jaar. Op de website van Premio is te weinig informatie te vinden.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
5,3
afsluitproces
3,5
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Premio Verzekeringen reisverzekering polis.


"Snelle afsluiting"
01 mei 2013 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
8,2
afsluitproces
8,3
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

""
02 april 2013 | Anoniem

Oke

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
7,3
afsluitproces
7,5
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Premio Verzekeringen reisverzekering polis.


"Goede prijs voor een uitgebreide dekking"
06 maart 2013 | Anoniem

Goede mix tussen zaken die je verzekerd wilt hebben en minder belangrijke zaken. Voor ons de juiste mix tegen een goede prijs.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
7,5
afsluitproces
7,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Premio Verzekeringen reisverzekering polis.


""
02 januari 2013 | Anoniem

heb gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken dus geen mening over uitvoering.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
7,8
afsluitproces
7,5
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Premio Verzekeringen reisverzekering polis.


""
29 december 2012 | Anoniem

Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken van de verzekering, maar de premie is in ieder geval prima in orde.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (1)
Score
7,7
afsluitproces
7,3
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

""
07 december 2012 | Anoniem

Beetje jammer dat we geen pas hebben ontvangen van premio. Er word enkel een verwijzing gemaakt Nasr de website van premio.

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
7,6
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
7,0
klantenservice
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Premio Verzekeringen reisverzekering polis.


"van afsluiten reisverzekering niets meer vernomen, ook geen reactie op email"
28 november 2012 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
5,1
afsluitproces
6,3
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
1,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Premio Verzekeringen reisverzekering polis.


"Snel en gemakkelijk"
07 november 2012 | Anoniem

Het aanvragen gaat snel. Na de aanvraag volgt er eerst bevestiging via de mail en na enkele dagen zal de polis ook per post arriveren.

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Score
8,3
afsluitproces
8,3

Deze review is geschreven na ontvangst van de Premio Verzekeringen reisverzekering polis.


123volgende1 - 10 totaal 26


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.