Reisverzekering: lees alle reviews over Univé.

Reisverzekering

Reviews van klanten van Independer over de Reisverzekering van Univé.

 


Reviews: 80% beveelt Univé aan.

Univé scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 18 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 11 klanten ook nog een toelichting gegeven over Univé door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Univé een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.


Toon alle 18 reviews

4
Matig
0
Zeer slecht
0
Totaal score
7,9
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteit
7,9
Klantenservice
8,0

sorteer op: datum ▼ | score

"Makkelijk en overzichtelijk een reisverzekering gevonden"
07 december 2014 | Anoniem


Score
8,0
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteit
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


"KAN ALLEEN MAAR ZEGGEN PERFECT"
03 december 2014 | J. de Wijs

ZIE BOVEN, NIETS AAN TOE TE VOEGEN

Score
9,0
Afsluitproces
9,0
Prijs-kwaliteit
9,0
Klantenservice
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


"Zeer vriendelijk"
10 november 2014 | M. Robat

Ronduit zeer vriendelijk geholpen door een vrolijke, en behulpzame medewerkster. Het enige wat ik me afvraag is waarom er Zuid Scharwoude aan me naam gekoppeld is. Univé heeft daar de polis ook naartoe verstuurd terwijl ik meerdere verzekeringen via Independer heb afgesloten te Wieringerwaard.

Score
8,3
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteit
8,0
Klantenservice
8,7

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


"Prima service"
02 november 2014 | Ophoff

Duidelijke informatie en zeer snel af te sluiten, een aanrader!

Score
8,9
Afsluitproces
8,8
Prijs-kwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


"Polis afsluiten Horror."
31 oktober 2014 | M.R. van den Bosch-Peeman

Zoals de titel zegt. De polis afsluiten was Horror. Ik heb nog steeds geen polisblad met voorwaarden. Via de mail blijven ze jpeg en andere bijlagen sturen. Ik ben Bedrijfsjuriste en mijn computer is streng beveiligd. Het is onmogelijk om bijlagen te openen en ondanks mijn herhaalde mails, blijft Unive dat doen. Ook heb ik nog geen factuur, er is niks betaald, kortom een ramp. Ik heb mijn oude reisverzekering bij ING, God Zij Gedankt, door laten lopen. Voor het geval dat. Ik moet er niet aan denken wat er allemaal Niet Gebeurd wanneer ik ernstige problemen krijg en Unive is mijn reisverzekeraar. In uw commercial krijgt Unive van mij een schop onder de kont. Ik heb andere verzekeringen via Independer lopen en probeer die om te zetten naar jaarpremies. Ik word helemaal gek van 8 en 3 en 4 etc. per maand. Lukt ook niet. Ik mis ING verzekeringen met die aardige meneer aan de telefoon die altijd weet wie ik ben en de boel regelt.Gaat u mij helpen of is dit statistiek? M.R. VandenboschPeema

Score
3,0
Afsluitproces
1,3
Prijs-kwaliteit
4,0
Klantenservice
3,8

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


"Fijne snelle afhandeling en toezending van de polis."
24 september 2014 | G.A. van Heiningen

Ik dit bij iedereen aan bevelen.

Score
8,2
Afsluitproces
8,3
Prijs-kwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


"duidelijke uitleg over een wereld waar ik geen kennis over bezit"
14 september 2014 | Anoniem

Afgesloten t.a.v. mijn kleinzoon, m.i. naar alle tevredenheid, daar het via mijn giro betaald kan worden! Wat wens je je meer, wanneer je 19 bent en in Mexico kan studeren met een klein baantje voor het eten en drinken! ZONNETJE, Anne

Score
8,9
Afsluitproces
9,3
Prijs-kwaliteit
8,0
Klantenservice
9,5

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


"Prima en snel geregeld"
21 augustus 2014 | Bas


Score
8,8
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteit
9,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


"goede service en snelle afhandeling"
18 augustus 2014 | H.W.M. de Bueger


Score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


"Precies wat ik zocht"
01 augustus 2014 | H.J. Raad


Score
7,4
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteit
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Univé reisverzekering polis.


12volgende1 - 10 totaal 11


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering