Kind meeverzekeren bij ouders

Bij het afsluiten van een annuleringsverzekering kun je aangeven of je mensen wilt meeverzekeren. In dat geval vul je de gegevens van je kind(eren) in. Vervolgens worden ze bij jou meeverzekerd en hebben ze recht op dezelfde dekking.  

Eigen annuleringsverzekering afsluiten

Natuurlijk kan je kind ook een eigen annuleringsverzekering afsluiten. Hij of zij kan gewoon een vergelijking maken op onze website. 

Goed om te weten dat je bij Independer alleen een annuleringsverzekering kunt afsluiten bij een reisverzekering. Een aparte annuleringsverzekering is helaas niet mogelijk. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met een reisverzekeraar.

Bronnen en expertise

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

  • RIVM
  • Rijksoverheid
  • GGD
  • ANWB

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Bas Knopperts. Hij is specialist op het gebied van reisverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld bij Radio 1 en het AD

Disclaimer

Het gebruik van de informatie is volledig de verantwoordelijkheid van de lezer. Bekijk voor meer informatie ook ons redactioneel beleid.

Awards

De reisverzekering vergelijker van Independer heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen, waaronder Website van het jaar en de Shopping Award.